Πολύ καλή η Δέσποινα
πολυ καλη η δεσποινα αλλα θελουμε αλλαγες ... ολο ιδια και τα ιδια
Πολύ καλή η Δέσποινα
[size=12pt]Μετά από μια πλήρως αποτυχημένη ημέρα..........έκανα τσάρκα 3η βάρδια.......με κατάθεση στην Κατρίν Φ.71 όροφος....(κριτική αύριο).....
Το κλού όμως ήταν το απόγευμα που είχα τυχαία συνάντηση με Ζαφείρη Ντούρο & Απολλώνιο (SIRINA)........
Eνώ προχωρούσα μπήκαν στον δρόμο μου...(Φυλής)....
billy13: Ωωωωωωωώ,παρακαλώ περάστε.....
Ζαφείρης Ντούρος: Όχι εντάξει.......
billy13: Προηγούνται οι STARS.......
Ζαφείρης Ντούρος: -γέλια,χειραψία με εμένα-
billy13: Τι κάνετε εδώ ρε μαλάκες;
Απολλώνιος: -γέλια,χειραψία με εμένα-
Ζαφείρης Ντούρος: Ήρθαμε για προπόνηση,τι νόμιζες δεν χρειαζόμαστε προπόνηση εμείς;
billy13: Αφήστε ρε τις μαλακίες,που χρειάζεστε προπόνηση...σε εμάς τα λέτε αυτά; [/size]
σοφη τυπε, δεν την εχω δοκιμασει και οι γνωμες δυιστανταιπολυ καλη η δεσποινα αλλα θελουμε αλλαγες ... ολο ιδια και τα ιδια
σοφη τυπε, δεν την εχω δοκιμασει και οι γνωμες δυιστανται
η παολα δεν ειναι ενα χοντρο θωρηκτο
εχει κανεισ να προτινει καποιο καλο τρανσακι? χειρουργιμενο κατα προτιμιση ;)
νομιζω στο φυλης 104 κατι θα βρεις τυπε.
αυτο ειναι στουντιο
τυπε εκει που τον στελνεις εχουν τσαμπιαγια ψαξε λιγο στο φ99,-πιπινου54,για μπουρδελα.
τυπε εκει που τον στελνεις εχουν τσαμπια
μια χαρά είναι εμφανισιακά...έτσι όπως το γράφεις θα νομίζει κανέις ότι είναι χοντρή η κοπέλα , την τίμησα το Σάββατο.
η πρωτη κριτικη ειναι, "μαρια η κατσαριδα"...
Ρε καυλιαρηδες αυτη η ''γυμναστρια'' απο την ιασωνος 46 ποια βαρδια την βρισκουμε?
ποια λες τύπε μου; τη μελαχρινή ψιλοκοντή με την αλογοουρά και τα γαλάζια μάτια;Ρε καυλιαρηδες αυτη η ''γυμναστρια'' απο την ιασωνος 46 ποια βαρδια την βρισκουμε?
Δεν είναι χοντρή, αλλά έχει χαλάσει σε σχέση με το πώς ήτανε:
Αλήθεια, η Ντενίσα, Νταϊάνα, Ηλέκτρα, που χάθηκαν ? ? ?
Φυστικη μου?Καταρχην ενα πελωριο RESPECT για τισ ενημερωσεις σου..Οσο για αυτο που με ρωτησες..Εγω δεν την εχω δει απλα ενας συναγωνιστης την περιεγραψε κοντοφαρδη,μεγαλες πλατες γυμνασμενα καπουλια αι οτι του θυμιζειτην γυμναστρια στην γειτονια του.Εμενα ολη η περιγραφη με καυλωσε και θελω να την ''ΓΝΩΡΙΣΩ''.Απλα αυτη που θυμαμαι εγω στο συγκεκριμενο σπιτι ειναι ενα σαπιο ψοφιμι ξανθια χωρις δοντια λεπτη,απογευματινη βαρδια.για αυτο ειμαι περιεργος για αυτη την περιπτωση και ζηταω απεγνωσμενα πορνοαπαντησεις..ποια λες τύπε μου; τη μελαχρινή ψιλοκοντή με την αλογοουρά και τα γαλάζια μάτια;
Ενημερωση για 2η βαρδια Φυλης.. Ξεκινησα νωρις στις 17κ15 ακριβως για να την ποσταρω και νωρις αλλα ειχα καποιες απροοπτες συναντησεις με συναγωνιστες και καθυστερησα...
Καλες καταθεσεις σε ολους
Καλο ξημερωμα