Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (28 μέλη και 313 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
[size=12pt]Μετά από μια πλήρως αποτυχημένη ημέρα..........έκανα τσάρκα 3η βάρδια.......με κατάθεση στην Κατρίν Φ.71 όροφος....(κριτική αύριο).....

Το κλού όμως ήταν το απόγευμα που είχα τυχαία συνάντηση με Ζαφείρη Ντούρο & Απολλώνιο (SIRINA)........ :2funny:

Eνώ προχωρούσα μπήκαν στον δρόμο μου...(Φυλής)....

billy13: Ωωωωωωωώ,παρακαλώ περάστε..... :2funny:

Ζαφείρης Ντούρος: Όχι εντάξει.......

billy13: Προηγούνται οι STARS.......

Ζαφείρης Ντούρος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

billy13: Τι κάνετε εδώ ρε μαλάκες;

Απολλώνιος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

Ζαφείρης Ντούρος: Ήρθαμε για προπόνηση,τι νόμιζες δεν χρειαζόμαστε προπόνηση εμείς;

billy13: Αφήστε ρε τις μαλακίες,που χρειάζεστε προπόνηση...σε εμάς τα λέτε αυτά;  :2funny: :2funny: :2funny: [/size]

Τον απολλωνιο τον ειχα πετυχει πριν πολλααααα χρονια στη φυλης πριν γινει τοσο γνωστος επι εποχη Δρυμουση χαχαχα παλικαρι

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τωρα που ανεφερε ο συναγωνιστης για τρανσακι...εδω σας θελω...ποιος θυμαται την θρυλικη αλεκα απο φυλης 99...η μοναδικη τρανς που επαιρνα και γουσταρα...μονο παθητικη ομως...πριν καμια δεκαρια χρονια εκδιδοταν στην υπογα.....

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τωρα δουλευει καμια καλη εκει ή θα ειναι η δεσποινα ; ξερει κανεις

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τυπε εκει που τον στελνεις εχουν τσαμπια  :2funny: :2funny:

ε δε μου ερχεται κατι στο μαυλο για αλλου..οι εξπερ του ειδους ας συμβουλεψουν……εδω εχουμε μαχιμο ρεπορταζ και πολλες φορες ζωντανο,σα τους πολεμικους ανταποκριτες.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
μια χαρά είναι εμφανισιακά...έτσι όπως το γράφεις θα νομίζει κανέις ότι είναι χοντρή η κοπέλα , την τίμησα το Σάββατο.

Δεν είναι χοντρή, αλλά έχει χαλάσει σε σχέση με το πώς ήτανε:

jessica-burciaga-gallery-011.jpg

Αλήθεια, η Ντενίσα, Ντιάνα, Ηλέκτρα, που χάθηκαν ? ? ?
:helpplea:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
η πρωτη κριτικη ειναι, "μαρια η κατσαριδα"...

Χμ αυτή που είδα εγώ δεν ήταν μαυριδερή και έμοιαζε με Αλβανίδα... Όπως και να χει από πλευράς καθαριότητας θα είναι χάλια αφού ανακοινώθηκε πρόγραμμα "τα πάντα όλα".

Ρε καυλιαρηδες αυτη η ''γυμναστρια'' απο την ιασωνος 46 ποια βαρδια την βρισκουμε?

Δεύτερη τύπε. Πολύ γυμνασμένο σώμα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε καυλιαρηδες αυτη η ''γυμναστρια'' απο την ιασωνος 46 ποια βαρδια την βρισκουμε?
ποια λες τύπε μου; τη μελαχρινή ψιλοκοντή με την αλογοουρά και τα γαλάζια μάτια;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ξανθιά είναι μετριοκοντή με φαρδιές πλάτες και μικρό στήθος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν είναι χοντρή, αλλά έχει χαλάσει σε σχέση με το πώς ήτανε:

Αλήθεια, η Ντενίσα, Νταϊάνα, Ηλέκτρα, που χάθηκαν ? ? ?
:helpplea:

Θα μάθω και θα ενημερώσω......... :rockon:
Η Ντενίσα,επιστρέφει πάντως.............αντίθετα με ξεβρακωκέφαλο Ηλεκτράκι.....που είναι λίγο παλαβό και απρόβλεπτο (αν θες την γνώμη μου,θα επιστρέψει).........

[size=12pt]Ενημέρωση.......θα γίνει από τον μπέμπα.........................άρα θα αναφέρω μόνο ότι κατέθεσα στην Ανδριάννα - Διδύμου 7Β (κριτική αύριο.....πέρασα καλά,αλλά όχι όπως το Καλοκαίρι) και τη νέα συνάντηση με Ζαφείρη Ντούρο & Απολλώνιο (SIRINA).................[/size]

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
ποια λες τύπε μου; τη μελαχρινή ψιλοκοντή με την αλογοουρά και τα γαλάζια μάτια;
Φυστικη μου?Καταρχην ενα πελωριο RESPECT για τισ ενημερωσεις σου..Οσο για αυτο που με ρωτησες..Εγω δεν την εχω δει απλα ενας συναγωνιστης την περιεγραψε κοντοφαρδη,μεγαλες πλατες γυμνασμενα καπουλια αι οτι του θυμιζειτην γυμναστρια στην γειτονια του.Εμενα ολη η περιγραφη με καυλωσε και θελω να την ''ΓΝΩΡΙΣΩ''.Απλα αυτη που θυμαμαι εγω στο συγκεκριμενο σπιτι ειναι ενα σαπιο ψοφιμι ξανθια χωρις δοντια λεπτη,απογευματινη βαρδια.για αυτο ειμαι περιεργος για αυτη την περιπτωση και ζηταω απεγνωσμενα πορνοαπαντησεις.. :cum: :cum: :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Ενημερωση για 2η βαρδια Φυλης.. Ξεκινησα νωρις στις 17κ15 ακριβως για να την ποσταρω και νωρις αλλα ειχα καποιες απροοπτες συναντησεις με συναγωνιστες και καθυστερησα...

Καλες καταθεσεις σε ολους
Καλο ξημερωμα

Respect.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom