ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
16γ η τζουλιανα του Πυραυλου ...
...
Ποιου Πυραύλου ρε κύριε;
Την έχει καταγαμήσει το μισό λεκανοπέδιο.
...
16γ η τζουλιανα του Πυραυλου ...
...
Φυλ.74 3η βάρδια δούλευε τη προηγούμενη εβδομάδα.μια ερωτηση παιδια μια 19χρονη ελληνιδα απο απο το καρπενησι η το αγρινιο σε ποιο δουλευει
Για το συγκεκριμένο οίκο Φυλ. 61 θα συμφωνήσω μαζί σου.Αυτά και μακρυά από τις κακοτοπιές ! !
Μπράβο αμαντεους για την πληροφορία,όσο για το θέμα με τις κάποτες φταίει και η Αλεξάνδρα,Αλλες κοπέλες πετάνε τις συσκευασίες π.χ όσες φορες εχω παει με την νταιανα πάντα πετάει (καμία ) την συσκευασία απο Μονή της στο καλαθακι...
Μην παραποιεις τα λογια μου δασκαλε
O νσμυρνη εκανε ενα εξυπνο πειραμα για να αποδειξει οτι αντιγραφεις τις ενημερωσεις σου απο αλλους.
Εγραψε την δικια του ενημερωση και ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΕ 2-3 ΛΑΘΗ ετσι ωστε να αποδειχτει περιτρανα οτι αντιγραφεις.
Και οντως ετσι εγινε λιγο αργοτερα εγραψες και εσυ ενημερωση στην οποια ειχες τα ιδια ακριβως λαθη και σε εκανε ρεζιλι
Τελος παντων περασμενα ξεχασμενα.
Σταματα να λες μλκιες για Νταιανες κλπ και βρειτε τα
billy13 , King james βρείτε τα , μια Μολδαβέζα σας άναψε φωτιές ... άτιμες γυναίκες, μέχρι και μαχαίρια θα βγουν για τα ωραία σου ματια !!
billy13 , King james βρείτε τα , μια Μολδαβέζα σας άναψε φωτιές ... άτιμες γυναίκες, μέχρι και μαχαίρια θα βγουν για τα ωραία σου ματια !!
ρουμανα ειναιbilly13 , King james βρείτε τα , μια Μολδαβέζα σας άναψε φωτιές ... άτιμες γυναίκες, μέχρι και μαχαίρια θα βγουν για τα ωραία σου ματια !!
δεν την βλεπω για πολυ καιρο ακομηπαίζει να χτυπηθούν για πάρτη της και αυτή να γαμιέται για 20 € στη Φυλής.
ρουμανα ειναι
ε ναι μολδαβεζα λεει οτι ειναι αλλα ειναι ρουμανα...τεσπα ετσι και αλλιως κολλητα ειναι οι δυο χωρες...κάπου είχα δει για Μολδαβέζα , τέλος πάντων , Ρουμανια , Μολδαβια το ίδιο είναι !!
δεν την βλεπω για πολυ καιρο ακομη
Aνοιξε την καρδια σου και την ψυχη σου μια φορα στην αγαπη..οταν σου κτυπα την πορταΠοιου Πυραύλου ρε κύριε;
Την έχει καταγαμήσει το μισό λεκανοπέδιο.
Ζηλεύω ότι ενώ έχω τη διάθεση, εντούτοις δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να γράψω ενημέρωση ...
ρε βλάκα παλιοψέυτη .....σου απάντησαΕτσι μου ειχε ο BMW στην συνάντηση μας στις 7-9-2013.επισης ο Σμύρνης ειχε πει ότι την εστησα σε τσάρκα πράγμα το οποίο δεν ειχε γίνει ποτε,αντίθετος εγω του είχα προτείνει για τσαρκα στις 21-7-2013 αλλά αυτός δεν απάντησε ποτε.τελικα όπως αποδείχθηκε εκείνη την ημέρα τσαρκαραμε και οι δυο αλλά χωριστά...
συμφωνώ και εγώ...Φαουλ θα ηταν να περναγε καλα χωρις ν αναφερει οτι εδωσε πουρμπουαρ
Απο τη στιγμη που το αναφερει,ειναι αψογος