Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (17 μέλη και 190 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε βλάκα παλιοψέυτη .....σου απάντησα

KING_JAMES
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: n.smirni76 στις: 18/07/13, 19:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση  Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή  
Παράθεση από: n.smirni76 στις 18/07/13, 19:07
σάββατο βραδάκι και κυριακή μεσημέρι θα μπορώ...
kiriaki mesimeraki...

σου πρότεινα ή σάββατο βράδυ η κυριακή μεσημεράκι
απάντησες κυριακή μεσημεράκι
σου έστειλα πάλι πμ και σου είπα να μου στείλεις πμ και δεν έστειλες.....
την Κυριακή ήμουν οn line απο το κινητό μήπως στείλεις πμ....ήσουν συνέχεια οn line από τις 10.15 το πρωί έως αργά το βράδυ...παρόλα αυτά μόλις έγραψα ενημέρωση μετά από μια ώρα έγραψες και εσύ
λέγοντας ότι τσάρκαρες ίδια ώρα  με μένα...

Χαμένα πάνε τα λόγια,μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη...............έχει πει 1500 ψέμματα.............

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Με την ευκαιρία να σημειώσω τα εξής :

Αγαπητέ Προφεσορα συμφωνώ με την υπόδειξη σου για ψυχραιμία και καλή πρόθεση αλλά θα ήθελα να το είχες κάνει νωρίτερα όταν είχε γίνει η παρεξήγηση  (μας) στο θέμα με την Σάρα.

Για να το πω απλά, αυτά που λέμε να τα εφαρμόζουμε ...

Κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Και ψυχραιμία υπέδειξα νομίζω,αλλά και καλή πρόθεση είχα για να λύσουμε την παρεξήγηση μέσα απο πολιτισμένο διάλογο.Και πιστεύω ότι το έχω εφαρμόσει.Αυτό σίγουρα το καταμαρτυρεί η ως τώρα συμμετοχή μου στο site αυτό.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
billy13: Στρατηγέ θα καταθέσεις;

farkeli: Ναι.....έχω και λεφτά μαζί μου να πληρώσω,τα πάντα..... Grin

το γεγονός και μόνο ότι οι ιερόδουλες παίρνουν λεφτά από μια αυθεντική ποιητική ψύχη όπως αυτή του farkeli είναι το απόλυτο τεκμήριο που καταμαρτυρά την παραδόπιστη φύση τους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.203
Πόντοι
46.232
Ενημέρωση από Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 20 δεξιά: Κορίνα  

Δεν χρειάστηκε να μπω σε άλλο.  :sunglasses:
ωραία κοπέλα ειδικά τώρα που έχασε μερικά κιλάκια , όχι ότι ήταν χοντρή
μέσα δεν είναι καλή κατα την άποψη μου , έχω παρατηρήσει με όσες περνάω εγώ καλά εσυ δεν περνάς και το αντίθετο  ;)

Επισκέπτης
[...] έχω παρατηρήσει με όσες περνάω εγώ καλά εσυ δεν περνάς και το αντίθετο  ;)

Τη διαφορά αυτή την έχω με τους περισσότερους και θα σου πω γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ δεν κουράζω καθόλου τις κοπέλες. Έχω πολύ μικρές απαιτήσεις. Δεν θέλω πίπα, κώλο, γλυφομούνι και μου αρκεί να δέχονται λίγη ποδολαγνεία για να μου σηκωθεί. Πολύ σπάνια γαμάω σε άλλη στάση εκτός της ιεραποστολικής και αυτό γιατί θέλω πάντα να έχω τα πόδια της γυναίκας στο στήθος μου ή στο πρόσωπό μου. Δεν μου αρέσει καθόλου το pse. Όταν μια γκόμενα μου λέει "σκίσε με καυλιάρη" κλπ μου πέφτει αμέσως. Στη μεγαλύτερη καύλα φτάνω όταν βλέπω από κάτω μου αμίλητα γλυκά πρόσωπα με έκφραση πόνου ή ηδονής.  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το γεγονός και μόνο ότι οι ιερόδουλες παίρνουν λεφτά από μια αυθεντική ποιητική ψύχη όπως αυτή του farkeli είναι το απόλυτο τεκμήριο που καταμαρτυρά την παραδόπιστη φύση τους.

Ο Στρατηγός ποτέ δεν θα δεχόταν,να περάσει δωρεάν....έχει ολόκληρη φιλοσοφία πορνιάσματος..... :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σημερινη τσαρκα,19.00-20.30 περιπου...

στο  ξανθιππης  ηταν μια μαρινα,ξανθια με αλογοουρα,αδιαφορη.τσατσα η χοντρη φαρδομουρα μαυρομαλλα που ηταν στα ντενισοσπιτα προσφατα.

το κωνσταντινουπολεως 206 ηταν κλειστο

κνιδου,μια νταρντανα ξανθια μιλφογκιλφ,με καυλωσε μπορω να πω,αν και λιγο τρομακτικη...σαν(? :huh: :S ) τραβελι ηταν.πουτσα πανω απο 2.5-3 εκατοστα δεν ειχε παντως

λιοσιων 91,κλειστο :'(

προυσσης ανοιχτο ,αλλα δεν πηγα

τροφωνιου 13 δεξια,θεια ολγα
            αριστερα,τζουλια,η καστανοξανθη τσιγγανα μιλφ,γνωστη και απο(οπως λεει και ο θρυλικος προφεσορ εξ) λιοσιων 91,αλλα και απο Φ54 παλιο,που καποιος ειχε γραψει κριτικη τοτε και ελεγε οτι βρωμαγε [η τζουλια(δεν θυμαμαι πως την ελεγαν τοτε)] :rockon: .μαζι με την τζουλια ηταν και η ειρηνη,την οποια δεν ειδα ομως

τροφωνιου 11 δεξι,η γιαννα με την κωλαρα της
            αριστερο,κλειστο

αδανων,ηταν η ναταλι απο φωκαιας 27α κτλ παλιοτερα και μετα αλκιβιαδου.νομιζω ειχε περασει και απο μεταξι? :think:
ξανθια ζουμπουρλουδικη ρωσομιλφ,με στυλ μπεμπεκας.φοραγε ενα γυαλιστερο βεραμάν(
121-o-600x600.jpg
) κομπινεζον,ολοιδιο μ αυτο της ανιτας απο κολωνου 48.λετε να ναι το ιδιο? :helpplea:

παιωνιου ηταν η ναντια,η οποια εχει καταφερει να αδυνατισει μονο απο τα βυζια.έπικ φέιλ :thumbsup:

βεργας 3 αριστερα ηταν ενα μελαχρινακι πολυ τσαχπινικο
        δεξια,η χριστινα :tits: η ξανθια απο φωκαιας 27α κτλ,που επαιζε διδυμο με την αννα.θυμαστε παλια που ηταν πιο παχια τι βυζαρες ειχε?η χριστινα εχει περασει απο φ134,φ74 και φωκαιας 24.

βεργας 2,μια τσιγγανα με μυωδες κορμι και φαρδια κωλαρα

βεργας 6 δεξια,η ριτα με το σεξακι της
        αριστερα,η αλινα  :shit:

εξηκιου στο δεξια δεξια( :blowup: ) οι 2 κοπελες που εχει συνηθως...η ξανθια μιλφ με τη ζαρωμενη κοιλια και το καυλομουνο η πιτσιρικα που μοιαζει με τη ναταλια την αλληθωρη που δουλευει στο λιοσιων 76 πανω

εξηκιου στην σοφιτα-διαστημοπλοιο,η ναταλι με τα πρησμενα μαγουλα που μοστραρει τον κωλο της στο σαλοναρισμα.τσατσα η χοντρη με τα μαυρα

στο καινουργιο εξηκιου,ειχε μια φοβερη μουναρα,με απιστευτο κορμι,θεικο προσωπο,τεραστιες βυζαρες,στην τσοντα που επαιζε στην τηλεοραση στο σαλονι,αλλα η πουτανα που δουλευε ηταν ενα ζωντοβολο γυφτοειδες :tooth:

το εξηκιου 20 ηταν κλειστο.αφησα 2 κουτια βλαχας και 3 πακετα διπυριτες στην πορτα και την εκανα προς μεταξι...

α!επισης προς λιοσιων 76 ηταν καποια φωτα ανοιχτα,αλλα δεν προσεξα ποια και δεν πηγα προς τα κει...

κολωνου 48 ηταν η ντιανα :tits: ,γνωστη και απο ιασωνος 44.ωραιο μουνι αλλα φαινεται πολυ κρυα.μια φορα πηγα να την παρω στο τωρινο μαγαζι,πληρωσα το δεκαευρο,μπηκα στο σκοτεινο δωματιο,γδυθηκαι και ξαπλωσα στο βρεγμενο,λες και ειχαν αδειασει πανω ενα κουβα νερο,κρεβατι.δεν εμαθα ποτε ηταν το υγρο που ενυδατωσε την πλατη και τον κωλο μου,αλλα ευτυχως δε μυριζε κατουρο :helpplea: για την ιστορια,πηρα τα λεφτα κι εφυγα

στο μεγαλου αλεξανδρου 15 ηταν η ξανθια σοφια.την ειχα ξαναδει προσφατα,αλλα σημερα την αναγνωρισα,παρολο που σπανια  μου ξεφευγουν αυτα :sunglasses: ειναι η σοφια που δουλευε ιασωνος 1,ενιοτε και διδυμο με την ειρηνη με τα κονδυλωματα.τοτε ειχε μαυρο καρε μαλλι,τωρα το βαψε ξανθο και την αλλαζει πολυ στο πρσωπο.εγω απο πισω τη αναγνωρισα.οντως.
μεσα ειναι τουρμπο.

στο κολωνου 53 ενα πουλακι30 μου ειπε οτι ηταν η αντζελα

ιασωνος 46 αριστερο,ενα μυωδες γυφτακι,χαμενο στη μεταφραση
          στο μεσαιο,η αλινα :tits: η μαρομαλλα γεματουλα μιλφ

τα 44 νομιζω ηταν κλειστα

Α!ξεχασα να πω οτι το μεταξι ηταν γεματο κανονικους ανθρωπους,απ αυτους τους ψευτοκουλτουριαρηδες που εχουν μαζευτει στην περιοχη και κοιτανε τα μπουρδελα οπως θα κοιταζε ο μογλης ενα λουνα παρκ

ιασωνος 36,η καυλιαρα αλβανιδα σαντρα,στις ομορφιες της ηταν σημερα...και τσατσα η ερικα

ιασωνος 37 κατω,η μαρια η παμε-παμε
          το πανω κλειστο

ιασωνος 30 πανω η αντζελα το μιλφ και η ζωη.αλβανιδες και οι 2

κι ενω ημουν απεναντι απο τα κολωνου 30β,32 μεσαιο και αριστερο,περιμενοντας το τραμ,βλεπω ενα ξανθο μουνακι να ανηφοριζει την κολωνου.φαινοταν τσοντοβια και ηταν προφανες οτι επροκειτο για πουτανα.μεσα στο σκοταδι (του μυαλου μου,αφου μολις ειχα αδειασει στην αντζελα) δεν ειχα ακομα καταλαβει ποια ειναι,μεχρι που η ολγα εστριψε στο κολωνου 30β.οπως και μεσα στο τσαρδι,ετσι και εξω ειχε πολυ ωραιο πορνοστυλακι και ειναι για μενα η μις μεταξουργειο 2013.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τα 44 νομιζω ηταν κλειστα

Να ζητήσω μια χάρη απ' τους συναγωνιστές εδώ, κι αν κάποιος δει, μου λέει.

Η "Κάρλα η καύλα" που δούλευε τελευταία στο Ιάσωνος 44 (νύχτα πάντα) σταμάτησε τέλη Ιουλίου και πήγε στην πατρίδα της.
Πρέπει να έχει γυρίσει.
Αν κάποιος τη δει κάπου, ας ρίξει ένα σύρμα εδώ.
Έχω ένα κολληματάκι με αυτό το μιλφόνι.   :cool2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

βεργας 3 αριστερα ηταν ενα μελαχρινακι πολυ τσαχπινικο
Την Ντενίσα είδες η οποία φόλα έχει χαρακτηριστεί από όλους σχεδόν... (κρίμα γιατί από εμφάνιση σκίζει..)
Υ.Γ. μας έβγαλες τα μάτια με το μωβ αλλά χαλάλι σου για την ενημέρωσή μας!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Την Ντενίσα είδες η οποία φόλα έχει χαρακτηριστεί από όλους σχεδόν... (κρίμα γιατί από εμφάνιση σκίζει..)
α αυτη ειναι η ντενισα?και το παιζει και καυλιαρα στο σαλονι

Υ.Γ. μας έβγαλες τα μάτια με το μωβ αλλά χαλάλι σου για την ενημέρωσή μας!
σορυ αλλη φορα θα βαζω κανα κιτρινακι :birdman:

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Που βοσκει ρε Παιδες η Καυλα η Μπαρμπορα απο Φωκαιας?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

στο  ξανθιππης  ηταν μια μαρινα,ξανθια με αλογοουρα,αδιαφορη.τσατσα η χοντρη φαρδομουρα μαυρομαλλα που ηταν στα ντενισοσπιτα προσφατα.

το κωνσταντινουπολεως 206 ηταν κλειστο

κνιδου,μια νταρντανα ξανθια μιλφογκιλφ,με καυλωσε μπορω να πω,αν και λιγο τρομακτικη...σαν(? :huh: :S ) τραβελι ηταν.πουτσα πανω απο 2.5-3 εκατοστα δεν ειχε παντως
:S

Επισκέπτης
Πετάχτηκα μέχρι το 61, μπας και έχει τίποτα σοβαρό, όπου πέτυχα την Αλεξάνδρα.
Έκανα την μαλακία και μπήκα στο αχούρι τους, αφού στο δωμάτιο στο βάθος είχα πάνω στο κρεβάτι τρία (3) χρησιμοποιημένα φακελάκια προφυλακτικών. Εμφανέστατα, η τσα2 δεν πέρασε από εδώ τις τελευταίες ώρες ! ! ! !  :knuppel:
Δυστυχώς δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα σημάδια της επερχόμενης αποτυχίας. . . . . :headbang:
Η Αλεξάνδρα ήρθε όπως πάντα: περιχαρής & ευδιάθετη.
Παρόλα αυτά, στα προκαταρκτικά παιχνίδια, εντόπισα "ενδείξεις" κονδυλωμάτων. . . .  :badair:
Δεν ξέρω αν βλέπω παντού φαντάσματα, το θέμα όμως είναι ότι η συνεδρία έληξε εκεί.
Ενημέρωσα την Άλεξ για τους φόβους μου, παρόλο που ήταν καθησυχαστική και επέμενε πως ο γιατρός της είπε ότι είναι σπυράκια από το ξύρισμα και τις τρίχες. Εμένα ΔΕΝ με κάλυψε .

Φεύγοντας αναφέρω και στην τσα2 για τα ευρήματα πάνω στο κρεβάτι και ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι τα ξέχασε ! ! !  :jerking:
Μαύρο στην κωλόγρια που δεν κάνει τα αυτονόητα ! ! !
.....
Αυτά και μακρυά από τις κακοτοπιές ! !
Απαιτήστε τα αυτονόητα ! ! !
Τα χρήματα τα πήρες πίσω;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τσάρκα lustforlife απόλαυση!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

:grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom