Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (19 μέλη και 186 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το γεγονός και μόνο ότι οι ιερόδουλες παίρνουν λεφτά από μια αυθεντική ποιητική ψύχη όπως αυτή του farkeli είναι το απόλυτο τεκμήριο που καταμαρτυρά την παραδόπιστη φύση τους.
Dawn, ήταν αυγή και το σκέφτηκες αυτό;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232
σημερινη τσαρκα,19.00-20.30 περιπου...

στο καινουργιο εξηκιου,ειχε μια φοβερη μουναρα,με απιστευτο κορμι,θεικο προσωπο,τεραστιες βυζαρες,στην τσοντα που επαιζε στην τηλεοραση στο σαλονι,αλλα η πουτανα που δουλευε ηταν ενα ζωντοβολο γυφτοειδες :tooth:
ωραίος ο lust....ήσασταν  και ωραίο παρεάκι χθές
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Down κανεις ενα μικρο λαθος
Ο farkeli δεν ειναι ενας ρομαντικος ποιητης ,αλλα περισσοτερο ενας συγγραφεας τυπου μπουκοφσκι με φανερη και την ευαισθησια του
Οσοι ξερουν τι εστι  μπουκοφσκι, μπορουν να καταλαβουν για ποιο λογο δεν εχει θεση ο ρομαντισμος αναμεσα σε μια πορνη και τον στρατηγο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Down κανεις ενα μικρο λαθος
Ο farkeli δεν ειναι ενας ρομαντικος ποιητης ,αλλα περισσοτερο ενας συγγραφεας τυπου μπουκοφσκι με φανερη και την ευαισθησια του
Οσοι ξερουν τι εστι  μπουκοφσκι, μπορουν να καταλαβουν για ποιο λογο δεν εχει θεση ο ρομαντισμος αναμεσα σε μια πορνη και τον στρατηγο

διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Υπάρχει ένας υποβόσκον ρομαντισμός στα κείμενα του Μπουκόφσκι αλλά και του Farkeli. Η αγάπη που αποδεικνύεται να είναι ένα ψέμα, ο έρωτας που πάντα μας προσπεράνει και η κοινωνία που απορρίπτει τον ποιητή λόγω της αγνής ρομαντικής του ψυχής και αυτός για να αμυνθεί προβάλει ένα σκληρό αδιάφθορο προσωπείο. Θα έλεγα ότι μου θυμίζει τον αγαπημένο μου ήρωα, τον σκληρό/ρομαντικό ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου. Και εγώ ταυτίζομαι πολλές φορές μαζί τους αλλά δυσκολεύομαι να εκφραστώ μέσω του γραπτού λόγου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμφωνω απολυτα στη περιγραφη σου για τον μπουκοφσκι!
Επομενως κατα βαθος θα ξερεις οτι ο στρατηγος μπουκοφσκι μαλλον θα φοβοταν κατα βαθος το συναισθηματικο δεσιμο με τη πορνη,οσο ευχαριστο και αν του φαινοταν το σεξ χωρις οικονομικο αντιτιμο..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
xilnik o στρατηγός πληρώνει γιατί έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει. Θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή υπό άλλες συνθήκες δεν θα τον πλησίαζε διότι δεν είναι άξιος για αυτήν. Η πόρνη δέχεται την πληρωμή διότι αναγνωρίζει στο πρόσωπο του στρατηγού Μπουκόφσκι τον ρομαντικό/μελαγχολικό/μοναχικό άντρα που φαντάζεται στα όνειρά της αλλά θεωρεί ότι το επάγγελμα που κάνει την κάνει ηθικά κατώτερη και ως εκ τούτου δεν αξίζει να είναι δίπλα του. Εύχεται υπό άλλες συνθήκες να μπορούσε να μην δεχτεί τα χρήματα και οι δύο τους να πάνε ένα ταξίδι στο Σάν Μπερναντίνο. Είμαστε καταραμένοι στην μοναξιά μου φαίνεται με κοντινότερους φίλους τον κ.Τζάκ Ντάνιελς και τον κ.Μάρλμπορο.

BMWpower έχουμε ρομαντική συζήτηση εδώ, μην σπαμμάρεις.  :grin: :grin: :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εγραψες,δεν συνεχιζω αλλο!
Και η ενημερωση του μπεμπα ηρθε πολυ γλυκα αναμεσα για να δεσει αυτη την τοσο ομορφη ρομαντικη συζητηση!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
όντως πιστεύω ότι ο Μπουκόφσκι/Φαρκέλι θα το διαβάζει και θα ανάβει τσιγάρο τώρα. Θα ήθελα και σχόλιο από τον BMWpower γιατί πιστεύω ότι τον άγγιξε το κείμενο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
καλά έκανες bmwpower , η λιοσίων είναι καλό ηρεμιστικό

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
13(αριστερα) Τζουλια [size=30pt]ομορφη[/size] καστανομαλλα μιλφ με καλο σωμα και 2αρι στηθος, κωλο ανακοινωσε αυτη τη φορα και Ειρηνη καστανο μιλφ με μετρια φατσα ζουμερη με ωραιε βυζαρες, απλο ανακοινωσε
13(δεξια) Κλειστο
  :S :S :S :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΕΞΗΚΙΟΥ

18Α Ναταλια καστανομαλλα μιλφ με μακρια μαλλια, απαξιωμενη [size=30pt]αρχιδοφατσα[/size] και καλουτσικο σωμα με πιασηματακια, ακα
:2funny: τι εννοεις :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 Ντενισα τσεχα κατα δηλωση της, ξανθο μιλφ με ομορφο προσωπο, καλο σωμα και 2,5αρι βυζι, απλο ανακοινωθηκε

Αυτή είναι η παλιά Ντενίσα (τσέχα κι αυτή) με τα τεράστια μουνόχειλα?

Συνημμένα

• biglips.jpg
    biglips.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Χωρις υπολογιστη εδω και 2 εβδομαδες, χωρις ελευθερο χρονο...
κατεθεσα 1 φορα στη Ροζα στη Φυλης εκει που δουλευε/ει η Σονια η Ιταλιδα...φολα...
κατεθεσα 1 φορα στο Μεταξι στο υπογειο στην Κολωνου...ηταν ενα στουντιοκοριτσο...μετρια...
κατεθεσα 1 φορα σε μια βυζαρου στο only greek απογευμα...φολα...
εδω και καιρο οσες φορες εχω παει στο only greek για την Νταιανα ολο κλειστα ειναι...
και αλλη μια φολα μια με ενα τατου στο βυζι στη Φυλης...ενα ξανθο...με ενα τατου σαν φιδι...

Επισκέπτης
xilnik o στρατηγός πληρώνει γιατί έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει. Θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή υπό άλλες συνθήκες δεν θα τον πλησίαζε διότι δεν είναι άξιος για αυτήν. Η πόρνη δέχεται την πληρωμή διότι αναγνωρίζει στο πρόσωπο του στρατηγού Μπουκόφσκι τον ρομαντικό/μελαγχολικό/μοναχικό άντρα που φαντάζεται στα όνειρά της αλλά θεωρεί ότι το επάγγελμα που κάνει την κάνει ηθικά κατώτερη και ως εκ τούτου δεν αξίζει να είναι δίπλα του.

:thumbsup: :thumbsup: Πολύ ωραίος! Ξεδιπλώνεις κάτι σε τραγική ειρωνεία.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Την Παρασκευη το βραδυ μετα απο τρελο τσιπουρο, πηγα να βρω τη Λαρισα! Το σπιτακι ηταν ανοιχτο αλλα δουλευε μια αλλη κοπελα σχετικα αδιαφορη θα ελεγα! Η τσα2 μου ειπε οτι θα γυρισει σε καμποσες μερες γιατι εχει παει διακοπες. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος γιατι εχω και απωλεια μνημης απο εκεινο το βραδυ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Την Παρασκευη το βραδυ μετα απο τρελο τσιπουρο, πηγα να βρω τη Λαρισα! Το σπιτακι ηταν ανοιχτο αλλα δουλευε μια αλλη κοπελα σχετικα αδιαφορη θα ελεγα! Η τσα2 μου ειπε οτι θα γυρισει σε καμποσες μερες γιατι εχει παει διακοπες. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος γιατι εχω και απωλεια μνημης απο εκεινο το βραδυ...

:2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως είσαι και συ Κρητικός ;  :rockon:
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρώτησες  ,αλλά
Φίλε ,σε ευχαριστώ για το Κολωνου 27 ,που μου είπες για τη " Σόνια "
αλλά πάντως ΔΕΝ την βρήκα όταν πήγα !
Μήπως άλλαξε στεκι ;
Συγγνώμη που επιμένω ,αλλά η τύπισσα " Σόνια " ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μέσα
στο φωκαιας 27 ισόγειο.
Επίσης θα σας πω κάτι ,που θα αντιδράσετε .
Έδωσα πουρμπουαρ στην Σιμόνα ,απόγευμα στο Κολωνου 30 Β
και ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ,παρά τις μέτριες κριτικές .
Ισως είχα επηρεαστεί επειδή εδωσα φακελάκι σε γιατρό στο ΕΣΥ !  :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως είσαι και συ Κρητικός ;  :rockon:
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρώτησες  ,αλλά
Φίλε ,σε ευχαριστώ για το Κολωνου 27 ,που μου είπες για τη " Σόνια "
αλλά πάντως ΔΕΝ την βρήκα όταν πήγα !
Μήπως άλλαξε στεκι ;
Συγγνώμη που επιμένω ,αλλά η τύπισσα " Σόνια " ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μέσα
στο φωκαιας 27 ισόγειο.
Επίσης θα σας πω κάτι ,που θα αντιδράσετε .Έδωσα πουρμπουαρ στην Σιμόνα ,απόγευμα στο Κολωνου 30 Β
και ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ,παρά τις μέτριες κριτικές .
Ισως είχα επηρεαστεί επειδή εδωσα φακελάκι σε γιατρό στο ΕΣΥ !  :2funny:

Φιλε κι ομως... Κρητικος ειμαι!!! χεχε!!  Καλυτερα που δεν την πετυχες τη Σονια παντως. Ειναι μαπα τελειως, και αν πηγαινες μεσα εκει να γαμησεις, θα εφευγες με αρωμα ποδαριλας!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
σημερινη τσαρκα,19.00-20.30 περιπου...
...
Λυρική περιγραφή αλητείας.

...
ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
...
117 Εδω πετυχα αυτη την ξεφτυλισμενη τσατσα απο το Φωκαιας 17Α, υποθετω ολοι την ξερετε την απαξιωμενη ξινομουνα με τα ξανθα κοντα μαλλια που τους καραμουζιαζει ολους χωρις λογο. Η μαλακισμενη με εδιωξε χωρις να μου δειξει την κοπελα. ΜΑΥΡΟ στην καριολα
...
Κι άλλη περιγραφή αλητείας, πιο πολύ ενημερωτική, λιγότερο λυρική.
Με ποιά πρόφαση - αφορμή σας απέβαλλε η εν λόγω τσα2;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom