Επισκέπτης
Dawn, ήταν αυγή και το σκέφτηκες αυτό;το γεγονός και μόνο ότι οι ιερόδουλες παίρνουν λεφτά από μια αυθεντική ποιητική ψύχη όπως αυτή του farkeli είναι το απόλυτο τεκμήριο που καταμαρτυρά την παραδόπιστη φύση τους.
Dawn, ήταν αυγή και το σκέφτηκες αυτό;το γεγονός και μόνο ότι οι ιερόδουλες παίρνουν λεφτά από μια αυθεντική ποιητική ψύχη όπως αυτή του farkeli είναι το απόλυτο τεκμήριο που καταμαρτυρά την παραδόπιστη φύση τους.
ωραίος ο lust....ήσασταν και ωραίο παρεάκι χθέςσημερινη τσαρκα,19.00-20.30 περιπου...
στο καινουργιο εξηκιου,ειχε μια φοβερη μουναρα,με απιστευτο κορμι,θεικο προσωπο,τεραστιες βυζαρες,στην τσοντα που επαιζε στην τηλεοραση στο σαλονι,αλλα η πουτανα που δουλευε ηταν ενα ζωντοβολο γυφτοειδες
Dawn, ήταν αυγή και το σκέφτηκες αυτό;
Το κρασί δημιουργεί μέθεξη. Με το μέτρο.όχι το σκέφτηκα μόλις άνοιξα μια μποτίλια Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. Στους 9 βαθμούς ακριβώς.
Το κρασί δημιουργεί μέθεξη. Με το μέτρο.
Down κανεις ενα μικρο λαθος
Ο farkeli δεν ειναι ενας ρομαντικος ποιητης ,αλλα περισσοτερο ενας συγγραφεας τυπου μπουκοφσκι με φανερη και την ευαισθησια του
Οσοι ξερουν τι εστι μπουκοφσκι, μπορουν να καταλαβουν για ποιο λογο δεν εχει θεση ο ρομαντισμος αναμεσα σε μια πορνη και τον στρατηγο
:S :S :S13(αριστερα) Τζουλια [size=30pt]ομορφη[/size] καστανομαλλα μιλφ με καλο σωμα και 2αρι στηθος, κωλο ανακοινωσε αυτη τη φορα και Ειρηνη καστανο μιλφ με μετρια φατσα ζουμερη με ωραιε βυζαρες, απλο ανακοινωσε
13(δεξια) Κλειστο
τι εννοειςΕΞΗΚΙΟΥ
18Α Ναταλια καστανομαλλα μιλφ με μακρια μαλλια, απαξιωμενη [size=30pt]αρχιδοφατσα[/size] και καλουτσικο σωμα με πιασηματακια, ακα
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 Ντενισα τσεχα κατα δηλωση της, ξανθο μιλφ με ομορφο προσωπο, καλο σωμα και 2,5αρι βυζι, απλο ανακοινωθηκε
xilnik o στρατηγός πληρώνει γιατί έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει. Θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή υπό άλλες συνθήκες δεν θα τον πλησίαζε διότι δεν είναι άξιος για αυτήν. Η πόρνη δέχεται την πληρωμή διότι αναγνωρίζει στο πρόσωπο του στρατηγού Μπουκόφσκι τον ρομαντικό/μελαγχολικό/μοναχικό άντρα που φαντάζεται στα όνειρά της αλλά θεωρεί ότι το επάγγελμα που κάνει την κάνει ηθικά κατώτερη και ως εκ τούτου δεν αξίζει να είναι δίπλα του.
Την Παρασκευη το βραδυ μετα απο τρελο τσιπουρο, πηγα να βρω τη Λαρισα! Το σπιτακι ηταν ανοιχτο αλλα δουλευε μια αλλη κοπελα σχετικα αδιαφορη θα ελεγα! Η τσα2 μου ειπε οτι θα γυρισει σε καμποσες μερες γιατι εχει παει διακοπες. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος γιατι εχω και απωλεια μνημης απο εκεινο το βραδυ...
Μήπως είσαι και συ Κρητικός ;
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρώτησες ,αλλά
Φίλε ,σε ευχαριστώ για το Κολωνου 27 ,που μου είπες για τη " Σόνια "
αλλά πάντως ΔΕΝ την βρήκα όταν πήγα !
Μήπως άλλαξε στεκι ;
Συγγνώμη που επιμένω ,αλλά η τύπισσα " Σόνια " ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μέσα
στο φωκαιας 27 ισόγειο.
Επίσης θα σας πω κάτι ,που θα αντιδράσετε .Έδωσα πουρμπουαρ στην Σιμόνα ,απόγευμα στο Κολωνου 30 Β
και ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ,παρά τις μέτριες κριτικές .
Ισως είχα επηρεαστεί επειδή εδωσα φακελάκι σε γιατρό στο ΕΣΥ !
Λυρική περιγραφή αλητείας.σημερινη τσαρκα,19.00-20.30 περιπου...
...
Κι άλλη περιγραφή αλητείας, πιο πολύ ενημερωτική, λιγότερο λυρική....
ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
...
117 Εδω πετυχα αυτη την ξεφτυλισμενη τσατσα απο το Φωκαιας 17Α, υποθετω ολοι την ξερετε την απαξιωμενη ξινομουνα με τα ξανθα κοντα μαλλια που τους καραμουζιαζει ολους χωρις λογο. Η μαλακισμενη με εδιωξε χωρις να μου δειξει την κοπελα. ΜΑΥΡΟ στην καριολα
...