Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 392 άτομα (26 μέλη και 366 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

η μπετυ μαυρα μαλλια?τα βαψε?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μαζι σου!
το συγκεκριμενο ρωσικο νταρντανομιλφ ειναι γυναικαρα και την εχω βαλει και εγω καιρο στο ματι...
στα νιατα της πρεπει να ηταν μουναρος
Οκ ζερο, θα παω και θα ενημερωσω...ειναι λιγο ξυνη,αλλα θα το προσπαθησω......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Συνημμένα

• image001(21).gif
    image001(21).gif
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 26

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω παντως προπερσυ που της εκανα προταση εφαγα ακυρο...μου απαντησε:
''οχι εγκω ντε κανω...εγκω ειμαι γκιαγκια (γιαγια) τωρα....''
καλη τυχη. :grin:
καλα αυτα μου τα χουν πει κι εμενα τσατσαδες και μετα τις γαμησα

----

ξεχασα να πω οτι και στο φυλης 65 ειχε ενα πολυ ωραιο μουνι,γεματουλα,ομορφη,ξανθουλα με ωραια βυζια.η τσα2 ειπε οτι την ελεγαν ευα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα ξανθο σοβιετικο γκρανυ με κοντα μαλλια 1,5αρι στηθος και καλο σωματακι για την ηλικια της, ακα και κωλο
11 Κλειστο

ΚΑΛΥΜΝΟΥ
48Α Δεν μου ανοιξαν για 3η φορα συνεχομενη  :jerking:
48Β Ουτε και δω  :dunno:

[size=10pt]Α[/size] η ταατσα μου είπε να περάσω ξανά σε μισή ώρα αλλά δεν πέρασα επειδή βαριομουν
[size=10pt]136[/size] κλειστο
[size=10pt]ΚΑΛΥΜΝΟΥ[/size]
[size=10pt]36Α[/size] κλειστο
[size=10pt]48Α[/size] δεν μου άνοιξαν
[size=10pt]48Β[/size] το ίδιο και εδω
[size=10pt]ΠΙΠΙΝΟΥ[/size]
[size=10pt]54[/size] κλειστο

Έλα ρε,μην γίνεσαι προκλητικός και εσύ....το παιδί "πήγε"...... :2funny:
Έχει και ημερομηνίες κρατήσει με καταθέσεις........ :grin:

αυτα κανεις και μετα σε τραμπουκιζουν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
12.00-13.00 στην ηλιολουστη φυλης...

[size=10pt]66 αριστερα[/size] η νελυ κι ο κυρ στελιος.η νελυ νομιζω κανει φουλ.ωραιο μουνακι κι αυτο,ξεκινησε καλα η τσαρκα...
Φούλ κάνει,αλλά δεν λέει και πολλά μέσα.....την έχω πάρει 1 φορά...πολύ μέτρια.......δεν είχε δώσει και κώλο...
Μαύρο από εμένα,λόγω άρνησης της για κωλοτρυπίδα............. :zfuck:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
:pipa3:
εγω παντως προπερσυ που της εκανα προταση εφαγα ακυρο...μου απαντησε:
''οχι εγκω ντε κανω...εγκω ειμαι γκιαγκια (γιαγια) τωρα....''
καλη τυχη. :grin:
Προσωπικα θα με εφτιαχνε αυτο...ετσι οπως το λες..ισως με λιγη πιεση πουτανιαρικη και χαμογελο,την επειθες....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:pipa3:Προσωπικα θα με εφτιαχνε αυτο...ετσι οπως το λες..ισως με λιγη πιεση πουτανιαρικη και χαμογελο,την επειθες....
εννοειται οτι της χαμογελασα...τσακιρικα κιολας... :tooth:
αλλα εννοειται επισης,οτι προσωπικα δεν πιεζω ποτε καταστασεις...αν θελει καλως,εαν δεν θελει παλι καλως... ;)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφη απο στοχευμενη τσαρκα στη ρεμουνδου…στο ντενισοσπιτο………….στοχος η υπηρεσια……βγαινει απο το κουζινακι και παρουσιαζει τη ντενισα……..με χαιρετα διοτι με ξερει αλλα που να φανταστει οτι μετα απο τοοοσες φορες που εχουμε παρθει,οτι θα κανω προταση στην φιλη της την υπηρεσια…..φευγει λοιπον η ντενισα…και μου λεει η τσατσα αν θα περασω…της χαμογελασα και με ευγενια της λεω οτι θα ηθελα να περασω μαζι της….ξαφνιαστηκε….μα μου λεει εδω ειναι η ντενισα νεα κοπελα….με μενα θες?…ναι της λεω το ειχα πολυ καιρο στο μυαλο μου….αχ  φορουσε ενα υπερστενο τζιν και η κολλαρα της…..τι να λεμε τωρα,….τι να λεμε…..στη φατσα βεβαια εχει σπασει αρκετα…αλλα το οπισθιο συστημα της θα το ζηλευαν πολλες….τεσπα….μου αρνηθηκε κατηγορηματικα….της λεω ουτε για μια φορα?????επιμενεις πολυ μου λεει…γιατι….ε και απλα της το λεω…..με τρελαινει ο πωπος σας της λεω στο πλυθηντικο……..με κοιταξε περιεργα και στραβα…με μισο χαμογελο και μου ξαναειπε ξεχνατο και καληνυχτα…και εξαφανιστηκε…….απογοητευμενος εφυγα….και συνεχισα τη τσαρκα μου αλλα με λιγοστο ενδιαφερον…μιας και ειχα μια ελπιδα……….

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
Επιστροφη απο στοχευμενη τσαρκα στη ρεμουνδου…στο ντενισοσπιτο………….στοχος η υπηρεσια……βγαινει απο το κουζινακι και παρουσιαζει τη ντενισα……..με χαιρετα διοτι με ξερει αλλα που να φανταστει οτι μετα απο τοοοσες φορες που εχουμε παρθει,οτι θα κανω προταση στην φιλη της την υπηρεσια…..φευγει λοιπον η ντενισα…και μου λεει η τσατσα αν θα περασω…της χαμογελασα και με ευγενια της λεω οτι θα ηθελα να περασω μαζι της….ξαφνιαστηκε….μα μου λεει εδω ειναι η ντενισα νεα κοπελα….με μενα θες?…ναι της λεω το ειχα πολυ καιρο στο μυαλο μου….αχ  φορουσε ενα υπερστενο τζιν και η κολλαρα της…..τι να λεμε τωρα,….τι να λεμε…..στη φατσα βεβαια εχει σπασει αρκετα…αλλα το οπισθιο συστημα της θα το ζηλευαν πολλες….τεσπα….μου αρνηθηκε κατηγορηματικα….της λεω ουτε για μια φορα?????επιμενεις πολυ μου λεει…γιατι….ε και απλα της το λεω…..με τρελαινει ο πωπος σας της λεω στο πλυθηντικο……..με κοιταξε περιεργα και στραβα…με μισο χαμογελο και μου ξαναειπε ξεχνατο και καληνυχτα…και εξαφανιστηκε…….απογοητευμενος εφυγα….και συνεχισα τη τσαρκα μου αλλα με λιγοστο ενδιαφερον…μιας και ειχα μια ελπιδα……….

δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει.
ξερεις τι θα γινει τωρα ε?
θα πηγαινουν διαφοροι συναγωνιστες και θα ζητανε το ιδιο (Θα παω και εγω)
στο τελος απο το πολυ μπιρι μπιρι ή θα μας διαολοστειλει ολους η τσατσα αηδιασμενη ή που θα σκεφθει σωστα και επαγγελματικα και θα ενδώσει.
Το δευτερο δυστυχως το βλεπω δυσκολο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απογευματινή "έφοδος" (μιας και είναι επίκαιρη η λέξη) στην (2η) βάρδια πριν από λίγο (18:15 - 19:15 περίπου) στη Λιοσίων και πέριξ της (μύγες αν κρίνω και από τον εαυτό μου βαρούσαν όλα)...

Χωματιανού
11Α: κλειστό
11B: η νεαρή μελαχρινή όμορφη Πατρίτσια,ίσιο μαλλί κότσο πιασμένο, κανονικό ύψος, 1,5αρι στητό βυζί, ωραίο κωλαράκι και κορμί συνολικά, σε απλό

Λιοσίων
76 (όροφος): νεαρή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ωραία ελαφρώς βαμμένη αλλά λίγο αλλήθωρη μου φάνηκε η Ναταλία, μαυρισμένο καυλιάρικο κορμί λαμπαδιασμένο κοινώς (χρώμα και κορμοστασιά), κανονικό ύψος, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος... ακα & ισπανικό! στο σαλόνι με καυλάντιζε ελαφρώς για να περάσω αλλά έφυγα και ρωτωντας συναγωνιστή βγαίνοντας από το δωμάτιο τον ρώτησα τι έλεγε και μου απάντησε αρκετά καλή!
76Β (ισόγειο): κλειστό
91: Στέλλα που θα είναι εκεί και στην 3η βάρδια, την είχα πετύχει και ένα απόγευμα στο Φυλής 74 αριστερά και ίσως πρόκειται για γυρολόγο-ρεπαντζού, προμιλφ-μιλφ με κόκκινο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο και αλλήθωρη, κανονικό ύψος, με 2,5 βυζί και ωραία κώλο, με φουλ όπως και στο 74! πρωτού η υπηρεσία μου την παρουσιάσει ότι είναι καινούρια/αν περάσω μία φορά θα μείνω τόσο ευχαριστημένος και θα ξαναπεράσω σίγουρα όπως και γίνεται με άλλους πελάτες/δέχονται μόνο Έλληνες κλπ., μου είπε πως ήταν κλειστό μέρες το σπιτάκι και άνοιξαν σήμερα ή λίγες ημέρες πριν (δεν κατάλαβα) όχι γιατί δεν είχε δουλεια όπως φαντάστηκα και απάντησα στην αδύνατη μελαχρινή τσατσα αλλά γιατί έχουν έλλειψη σε κοπέλες! Όπως καταλαβαίνεται θέσεις εργασίας ύπαρχουν γι αυτό ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

Εξηκίου
18Γ: η μελαχρινή κοντοπούτανη Μαρίνα, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, αδύνατη, μαλλί ίσιο πιασμένο κότσο, με 3αρες τουλάχιστον βυζάρες (σιλικονάτες; ίσως), ωραίο κωλαράκι πάνω σε μαύρες γυαλιστερές καυλιάρικες πορνογόβες, ισπανικό

Παιωνίου
47: Η μαυροφορεμένη χοντρή μακρυμαλλούσα μελαχρινή τσατσά που νομίζω είναι αυτή από το Εξηκίου 18 που εκδίδεται και στην πέφτει στα ίσια αμα της αρέσεις που προηγουμένως την έιδα να αγοράζει τσιγάρα στο περίπτερο από απέναντι που έχουν αφετηρία-τελικό τα Β5, μου παρουσίασε μια ξανθιά αδιάφορη χοντρή που παρόλο που μου ανέφερε όνομα χωρίς να ρωτήσω δεν το θυμάμαι, μεγάλα βυζά, χοντρά μπούτια,  φαρδοκώλα και γενικά βαρύ κορμί (όχι και από τα πιο βαριά) για τους λάτρεις του είδους!

Αδάνων
2: η ξανθιά με πολύ μέτριο πρόσωπο Αλίνα, εμφανίστηκε με μπλε ολόσωμο προφανώς για να κρύψει το μέτριο κορμί της και ή την κοιλιά της, με φουλ, από τις λίγες που ήταν δωμάτιο όταν μπήκα αφού περίμενα.

Τροφωνίου
11 (αριστερό ισόγειο): Ντανιέλα, ελαφρώς ψηλή μάλλον αθίγγανη κοπέλα με τραχύ πρόσωπο, από μακριά εντυπωσιάζει κάπως αλλά κοντά χάνει αρκετά, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, φορούσε λευκή δικτυωτή μπλούζα μάλλον για να κρύψει κάτι ατέλειες που φαίνονταν στην κοιλιακή χώρα, χυτά ωραία πόδια, μέτριο βυζί και ωραίος κώλος!
11 (δεξιό όροφος): η κοντή ξανθιά με το καρέ μαλλάκι υπηρεσία μου παρουσίασε την Γιάννα, βγήκε σφαίρα και ξαναέφυγε σφαίρα γιατί ήταν ξυπόλοτη όπως μου δικαιολογήθηκε η τσατσά όποτε την είδα ελάχιστα, ήταν ξανθιά γύρω στα 30+ μου φάνηκε σχετικά όμορφο πρόσωπο και ίσως μέτριο σώμα αφού δεν μου φάνηκε επίσης αδύνατη, με κώλο στο πρόγραμμα...
13 (αριστερό ισόγειο): εντυπωσιακό για την περιοχή μιλφ Τζούλια με ίσια καστανά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, ωραία κωλάρα με ελάχιστη κυτταρίτιδα με μαύρο τάγκα, 2,5αρι - 3αρι βυζί και γενικά ωραίο κορμί, και η Ειρήνη λίγο μεγαλύτερη ηλικιάκα από την πρώτη, μελαχρινή με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο και με χαλαρό κορμί με περισσότερα πιασήματα προς το γεμάτη! κάνουν και παρτούζα! η ευγενικότατη τσατσα φεύγοντας μου είπε ψυθιριστά στο αυτί να σου κάνω καλύτερη τιμή (για την παρτούζα) -30 ευρώ; την ρώτησα! -ναι μου απάντησε με χαρά περιμένοντας να περάσω αλλά ατύχησε!
13 (δεξιό όροφος): κλειστό

Προύσσης
22: Αλίκη, γκιλφ καλό για την ηλικία της (γύρω στα 50) με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, με κόκκινο μεσοφόρι, γλυκιά και πρόσχαρη στο σαλονάρισμά της, ψηλή νταρτνάνα με μέτριο βυζί και καλό κώλο και κορμί γενικότερα για την ηληκία της πάντα! εκεί την έχω ξαναπετύχει και στο παρελθόν.

Κνίδου
18: μόνη της μου παρουσιάστηκε στο φρεσκοσφουγγαρισμένο οίκο ή ξανθιά νταρντανοπληθωρική και μάλλον αν κρίνω από την καθάαότητα και την ευχέρια που μιλούσε η Ελληνίδα Άννα. πρόκειται για μεταμιλφ με γλυκό στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, βυζάρες/κωλάρα/μπουτάρες, πιασήματα πολλά για τους μερακλήδες! στον τοίχο πάνω από την πόρτα γράμματα που υπήρχαν και λείπαν έλεγαν "αυταρχικό 40"΄, τσάτσα δεν είδα!

Παρασίου
36: Ανοίγοντας την πόρτα πάνω ρώτησα για ποια κοπέλα είχε και μου απάντησε την Μαρία "Τρελοκοτσιδού" οπότε έφυγα αφού ήθελα να δω μία φορά την Μόνικα αλλά ατύχισα! την Πέμπτη για όποιον ενδιαφέρεται εκεί θα είναι... την Μαρία δεν την περιγράφω καθώς είναι γνωστή αλλά και έχω καιρό να την δω οπότε ίσως παραπληροφορήσω και δε θέλω! Είναι γαμεύσιμο πάντως!

Venceremos...

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
επιβεβαιωνω γι ντενισα ρεμ 20 το απογιομα της κυριακης περασα(εχει τσοντουλα δυνατη στο δωματιο)... αλλα τελικα καρφωσα τη νικη απο αλκα 117 με την κοντοξανθη τσα2 .... ειναι τωρα απογεμα αντι της σαντρας...
σημερα μεσημερι περασα απο φ 136 ηταν κλειστο και απεξω ηταν ομαδα δρασης δεν(διας).... :S

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει.
ξερεις τι θα γινει τωρα ε?
θα πηγαινουν διαφοροι συναγωνιστες και θα ζητανε το ιδιο (Θα παω και εγω)
στο τελος απο το πολυ μπιρι μπιρι ή θα μας διαολοστειλει ολους η τσατσα αηδιασμενη ή που θα σκεφθει σωστα και επαγγελματικα και θα ενδώσει.
Το δευτερο δυστυχως το βλεπω δυσκολο
Για παρόμοιους λόγους δεν πρέπει να αναφέρονται τέτοια περιστατικά στο διαδίκτυο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom