lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η μπετυ μαυρα μαλλια?τα βαψε?
η μπετυ μαυρα μαλλια?τα βαψε?
Λόγω κεκτυμενης ταχύτητας μπερδευτηκα,ξανθα ειχε...η μπετυ μαυρα μαλλια?τα βαψε?
Λόγω κεκτυμενης ταχύτητας μπερδευτηκα,ξανθα ειχε...
Οποίος δεν με πιστεύει ας παει να δει μόνος του...αυτα κανεις και μετα σε τραμπουκιζουν
Οκ ζερο, θα παω και θα ενημερωσω...ειναι λιγο ξυνη,αλλα θα το προσπαθησω......Μαζι σου!
το συγκεκριμενο ρωσικο νταρντανομιλφ ειναι γυναικαρα και την εχω βαλει και εγω καιρο στο ματι...
στα νιατα της πρεπει να ηταν μουναρος
εγω παντως προπερσυ που της εκανα προταση εφαγα ακυρο...μου απαντησε:Οκ ζερο, θα παω και θα ενημερωσω...ειναι λιγο ξυνη,αλλα θα το προσπαθησω......
Οποίος δεν με πιστεύει ας παει να δει μόνος του...
καλα αυτα μου τα χουν πει κι εμενα τσατσαδες και μετα τις γαμησαεγω παντως προπερσυ που της εκανα προταση εφαγα ακυρο...μου απαντησε:
''οχι εγκω ντε κανω...εγκω ειμαι γκιαγκια (γιαγια) τωρα....''
καλη τυχη.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα ξανθο σοβιετικο γκρανυ με κοντα μαλλια 1,5αρι στηθος και καλο σωματακι για την ηλικια της, ακα και κωλο
11 Κλειστο
ΚΑΛΥΜΝΟΥ
48Α Δεν μου ανοιξαν για 3η φορα συνεχομενη
48Β Ουτε και δω
[size=10pt]Α[/size] η ταατσα μου είπε να περάσω ξανά σε μισή ώρα αλλά δεν πέρασα επειδή βαριομουν
[size=10pt]136[/size] κλειστο
[size=10pt]ΚΑΛΥΜΝΟΥ[/size]
[size=10pt]36Α[/size] κλειστο
[size=10pt]48Α[/size] δεν μου άνοιξαν
[size=10pt]48Β[/size] το ίδιο και εδω
[size=10pt]ΠΙΠΙΝΟΥ[/size]
[size=10pt]54[/size] κλειστο
αυτα κανεις και μετα σε τραμπουκιζουν
Φούλ κάνει,αλλά δεν λέει και πολλά μέσα.....την έχω πάρει 1 φορά...πολύ μέτρια.......δεν είχε δώσει και κώλο...12.00-13.00 στην ηλιολουστη φυλης...
[size=10pt]66 αριστερα[/size] η νελυ κι ο κυρ στελιος.η νελυ νομιζω κανει φουλ.ωραιο μουνακι κι αυτο,ξεκινησε καλα η τσαρκα...
Προσωπικα θα με εφτιαχνε αυτο...ετσι οπως το λες..ισως με λιγη πιεση πουτανιαρικη και χαμογελο,την επειθες....εγω παντως προπερσυ που της εκανα προταση εφαγα ακυρο...μου απαντησε:
''οχι εγκω ντε κανω...εγκω ειμαι γκιαγκια (γιαγια) τωρα....''
καλη τυχη.
εννοειται οτι της χαμογελασα...τσακιρικα κιολας...Προσωπικα θα με εφτιαχνε αυτο...ετσι οπως το λες..ισως με λιγη πιεση πουτανιαρικη και χαμογελο,την επειθες....
Επιστροφη απο στοχευμενη τσαρκα στη ρεμουνδου…στο ντενισοσπιτο………….στοχος η υπηρεσια……βγαινει απο το κουζινακι και παρουσιαζει τη ντενισα……..με χαιρετα διοτι με ξερει αλλα που να φανταστει οτι μετα απο τοοοσες φορες που εχουμε παρθει,οτι θα κανω προταση στην φιλη της την υπηρεσια…..φευγει λοιπον η ντενισα…και μου λεει η τσατσα αν θα περασω…της χαμογελασα και με ευγενια της λεω οτι θα ηθελα να περασω μαζι της….ξαφνιαστηκε….μα μου λεει εδω ειναι η ντενισα νεα κοπελα….με μενα θες?…ναι της λεω το ειχα πολυ καιρο στο μυαλο μου….αχ φορουσε ενα υπερστενο τζιν και η κολλαρα της…..τι να λεμε τωρα,….τι να λεμε…..στη φατσα βεβαια εχει σπασει αρκετα…αλλα το οπισθιο συστημα της θα το ζηλευαν πολλες….τεσπα….μου αρνηθηκε κατηγορηματικα….της λεω ουτε για μια φορα?????επιμενεις πολυ μου λεει…γιατι….ε και απλα της το λεω…..με τρελαινει ο πωπος σας της λεω στο πλυθηντικο……..με κοιταξε περιεργα και στραβα…με μισο χαμογελο και μου ξαναειπε ξεχνατο και καληνυχτα…και εξαφανιστηκε…….απογοητευμενος εφυγα….και συνεχισα τη τσαρκα μου αλλα με λιγοστο ενδιαφερον…μιας και ειχα μια ελπιδα……….
ξερεις τι θα γινει τωρα ε?
θα πηγαινουν διαφοροι συναγωνιστες και θα ζητανε το ιδιο (Θα παω και εγω)
Για παρόμοιους λόγους δεν πρέπει να αναφέρονται τέτοια περιστατικά στο διαδίκτυο...δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει.
ξερεις τι θα γινει τωρα ε?
θα πηγαινουν διαφοροι συναγωνιστες και θα ζητανε το ιδιο (Θα παω και εγω)
στο τελος απο το πολυ μπιρι μπιρι ή θα μας διαολοστειλει ολους η τσατσα αηδιασμενη ή που θα σκεφθει σωστα και επαγγελματικα και θα ενδώσει.
Το δευτερο δυστυχως το βλεπω δυσκολο