Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (31 μέλη και 217 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με ποιά πρόφαση - αφορμή σας απέβαλλε η εν λόγω τσα2;

Δεν χρειάζεται πρόφαση αυτή........... :S :S :S

[size=18pt]Άλλη μια φορά μαύρο στην κουράδα - τσα2 του Φωκαίας 17............ :birdman:
[/size]

[size=14pt]Μαζί με την κοπέλα μας την είπαν εχθές (billy13 - n.smirni76).... :boobies:

-κάνει ζέστη λέει έξω?

-ναι της λέμε

-ήρθατε να δροσιστείτε;

-όχι απαντάμε

-όλο γνωστά πρόσωπα περνανε σημερα
που δεν μπαίνουν δωμάτιο ποτε

-την γράψαμε στ @@ μας
ευχαριστούμε λέμε

-και απαντάνε ρε
χαχαχαχαχαχα

-να πάρετε και νεράκι λένε
[/size]

[size=18pt]ΜΑΎΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ............[/size]  :jerking:

117 Εδω πετυχα αυτη την ξεφτυλισμενη τσατσα απο το Φωκαιας 17Α, υποθετω ολοι την ξερετε την απαξιωμενη ξινομουνα με τα ξανθα κοντα μαλλια που τους καραμουζιαζει ολους χωρις λογο. Η μαλακισμενη με εδιωξε χωρις να μου δειξει την κοπελα. ΜΑΥΡΟ στην καριολα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.668
Πόντοι
41.129
Την Παρασκευη το βραδυ μετα απο τρελο τσιπουρο, πηγα να βρω τη Λαρισα! Το σπιτακι ηταν ανοιχτο αλλα δουλευε μια αλλη κοπελα σχετικα αδιαφορη θα ελεγα! Η τσα2 μου ειπε οτι θα γυρισει σε καμποσες μερες γιατι εχει παει διακοπες. Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος γιατι εχω και απωλεια μνημης απο εκεινο το βραδυ...

λαρισα απο μεταξι λες ? εμενα μου εχει πει οτι θα κανει καμμια 15ρια μερες ακομα να γυρισει.... στα υποψην εχει και ανανεωμενη εμφανιση που θα μας εκπληξει ευχαριστα !!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Χωρις υπολογιστη εδω και 2 εβδομαδες, χωρις ελευθερο χρονο...
κατεθεσα 1 φορα στη Ροζα στη Φυλης εκει που δουλευε και δεν αναζητείται /ει η Σονια η Ιταλιδα...φολα...
κατεθεσα 1 φορα στο Μεταξι στο υπογειο στην Κολωνου...ηταν ενα στουντιοκοριτσο...μετρια...
κατεθεσα 1 φορα σε μια βυζαρου στο only greek απογευμα...φολα... Μισέλ
εδω και καιρο οσες φορες εχω παει στο only greek για την Νταιανα ολο κλειστα ειναι...
και αλλη μια φολα μια με ενα τατου στο βυζι στη Φυλης...ενα ξανθο...με ενα τατου σαν φιδι...
ύστερα από τις συνεχόμενες φόλες που έφαγες σκέφτηκες να παίξεις κάνα τζόκερ;

Αυτή είναι η παλιά Ντενίσα (τσέχα κι αυτή) με τα τεράστια μουνόχειλα?
ναι αυτή είναι! (προτείνεται από την συντριπτική πλειοψηφία αλλά προσωπική άποψη δεν έχω γιατί δεν την έχω πάρει και λόγο της καριόλας της τσατσάς εκεί!)

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
η ζανετ που δουλευε στα κασσανδρας και ειχε βγαλει ενα ερασιτεχνικο βιντεακι και μετα δουλεψε στο ιερα οδος 66 ως ηλεκτρα, τωρα σε ποιο σπιτακι στο μεταξουργειο δουλευει και με ποιο ονομα?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
στο βιντεακι ηταν πιο ωραια , τωρα εχει γινει μελαχρινή και νομίζω έχει παρει κιλάκια !! αυτο που ειχε στον κωλο τι ήταν τελικά ??

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Διδυμου
20 μιλα,η ξανθια γλυκια και παιχνιδιαρα εσχατως mlf
16 α ριτα,ξανθια τουμπανατη mlf με προσωπο που παραπεμπει εντονα σε τρανσεξουαλ
Αν την εβλεπα στην αγκυρας 1 δεν θα ειχα καμια αμφιβολια
7α λαουρα,η πληθωρικη ξανθια από φυλης 86β πριν μερικους μηνες
Φυλης
54β τζουλια,πολύ γλυκο μελαγχροινο πιπινι,ωραιο κοριτσακι αλλα εντασεται σε μια κατηγορια η οποια πια δεν συγκαταλεγεται στις ηλικιακες μου προτιμησεις
56 νικολετα
Φωκαιας
17 εμμανουελα
27β υπογειο επιστροφη της αθηνας και επομενως καταθεση
Η κοπελα φαινεται να εχει τελικα φανατικο κοινο,αφου και τα δωματια και το σαλονι,όταν αποχωρησα ηταν γεματα
Για μια ακομη φορα ξεκινησαμε παθιασμενα,για να καταληξουμε,ολως περιεργως όπως και την προηγουμενη φορα σε γλυκο σεξ
Ένα πολύ γλυκο κοριτσι και μια κοπελα πολύ φιλοτιμη και επικοινωνιακη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
12.00-13.00 στην ηλιολουστη φυλης...

στο [size=10pt]66 δεξια[/size] ηταν ο μουναρος η γιαννα

[size=10pt]66 αριστερα[/size] η νελυ κι ο κυρ στελιος.η νελυ νομιζω κανει φουλ.ωραιο μουνακι κι αυτο,ξεκινησε καλα η τσαρκα...

[size=10pt]φωκαιας 17[/size] η εμμανουελα η ξανθια.επισης ωραιο μουνι

στο 19 δε μπηκα

στο [size=10pt]25 πανω[/size],μια τζινα,μελαχρινη με χαριτωμενο προσωπο και αχαρο σωμα.πολυ καυλαντισμα στο σαλονι...

[size=10pt]25 κατω[/size] κλειστο

27α,η ειρηνη του μπεμπη

27β κατω,η αθηνα η πειραιωτισσα με φουλ δωματια.τι της βρισκετε δε μπορω να καταλαβω

27β πανω,ενα ξανθο ζωντοβολο που ηθελε και 20 ευρω :uglystupid: σαν καρικατουρα της μαριας της κοντης με τα ωραια βυζια του ιδιου μαγαζιου ηταν

24,αλεξανδρα αν θυμαμαι καλα,ξανθο μινιον αδιαφορο,με ενα ακυρο τατου στη μεση

της πουτανας απ τις καμερες στα μπουρδελα εντωμεταξει...

φυλης 59,η ισαμπελα η ψηλη εκανε 20 φορες περα δωθε την κωλαρα της μεχρι να αποχωρησω.χαλαρωσε κοπελα μου :jerking:

στο 61 δε μπηκα

74 δεξια,δε θυμαμαι το ονομα,μια ξανθια γεματουλα καυλιαρα

στο αριστερα,η αννα χωρις το μουστακι.500 χρονια πουτανες ,εχουμε βαρεθει να σας βλεπουμε

80,αννα-μαρια,ακομα μαυρισμενη

στα 84 και 86,δε μπηκα γιατι ειμαι κλωνος του τζοκερ εξ :grin:

στο 86 το αριστερο παντως ηταν η αντριαννα η κοντουλα.την ειχα παρει μια φορα και τη βρηκα τυπικη,ουτε κακη ουτε καλη θα την ελεγα.δεν το χα κλαψει το 20αρι παντως,ευχαριστημενος ειχα φυγει.

67,η αλισια,ωραια μουναρα κι αυτη

στα 69 δε μπηκα,ουτε στο 71 πανω

στο 71 κατω η εμμυ :shit:

η πουτανα της ημερας ηταν στο αγκυρας 12 το αριστερο...κατερινα,μελαχρινη μιλφαρα,(μαλλον) ψηλη(που λεει κι ο φαρκελι),με χυτα ποδια σαν της ελενας με το μαυρο καρε της αλυσιδας,ωραιο κορμι με καπως φαρδυ θωρακα,μεσαια στηθη,στητα(ισως και σιλικονη),μακρια το ενα απ το αλλο :tits2: και προσωπο με μια εκφυλη ομορφια σε στυλ μπελουτσι.δεν την εχω ξαναδει

στο αγκυρας το δεξια ηταν η ελενα η ξανθια γεματουλα μιλφ με τις βυζαρες

αγιου πετρου ειχε κλειστο φως

περγαμου 1 εχουν βαλει μια τεραστια μπλε ταμπελα πανω απο το τεραστιο ματι πανω απο την πορτα,που λεει "ΠΕΡΓΑΜΟΥ 1"  .πουτανα ηταν η λουιζα,μια μελαχρινη με μεγαλο κωλο

ρεμουνδου 20,η χριστινα η μαυρομαλλα με το τατου στο μπρατσο,γνωστη και απο ξανθιππης,τροφωνιου κλπ

αλκαμενους 117,μια νικη ξανθια.τσατσα δεν ηταν η αλλοπροσαλλη αδυνατη μελαχρινη με την γεωργιανη  μυτη,αλλα η χοντρουλα με τα γυαλια και το κοντο μαλλι που δουλευε παλια με τη τζουλια την ρωσοφινλανδεζα

περγαμου 27β,η τατιανα κλασικα και η ιζαμπελλα απο ελλης :shit:

αλκα113 και περ27α δε μπηκα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καπου διαβασα σε προσφατη ενημερωση οτι επεστρεψε η γνωστη σε ολους μας ντενισα απο ρεμουμδου...λεω μα κανω αμεση εφοδο...για συοχευση..οχι ομως στη ντενισα αλλα στη τσατσα της...το σκεφτομαι πολυ καιρο..δε ξερω ισως προτεινω και εξτραδακι αν αρνηθει....τρελενομαι για τον ποπο της......τη γνωμη σας παρακαλω..εδω η σε πμ....
.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
Καπου διαβασα σε προσφατη ενημερωση οτι επεστρεψε η γνωστη σε ολους μας ντενισα απο ρεμουμδου...λεω μα κανω αμεση εφοδο...για συοχευση..οχι ομως στη ντενισα αλλα στη τσατσα της...το σκεφτομαι πολυ καιρο..δε ξερω ισως προτεινω και εξτραδακι αν αρνηθει....τρελενομαι για τον ποπο της......τη γνωμη σας παρακαλω..εδω η σε πμ....
.

Μαζι σου!
το συγκεκριμενο ρωσικο νταρντανομιλφ ειναι γυναικαρα και την εχω βαλει και εγω καιρο στο ματι...
στα νιατα της πρεπει να ηταν μουναρος

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Στα λίγα που πρόλαβα να μπω, μια ανάσα πριν την μεσημεριανή σιέστα:

Φυλής 56
Νικολέττα. Ξανθιά κοντή μουνάρα. Γλυκιά και πάρα πολύ όμορφη.
Φυλής 59
Ιζαμπέλλα. Ψηλοκάπουλη μελαχρινή. Μέτριο πρόσωπο. Ωραίος κώλος. Γυμνόστηθη πασαρέλα.
Φωκαίας 27 πάνω
Φλώρη. Ξανθιά κοντή. Συμπαθητικό πρόσωπο. Χαμογελαστή με πολύ απαλό δέρμα. Ναζιάρα στο σαλόνι.
Φωκαίας 24.
Αλεξάνδρα. Μέτριο ύψος. Συνηθισμένο πρόσωπο. Ξανθιά.
Διδύμου 7 αριστερά
Λάουρα. Ήταν στο δωμάτιο και επειδή δεν είχα άλλο χρόνο, έφυγα χωρίς να τη δω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785
Μαζι σου!
το συγκεκριμενο ρωσικο νταρντανομιλφ ειναι γυναικαρα και την εχω βαλει και εγω καιρο στο ματι...
στα νιατα της πρεπει να ηταν μουναρος
:new_shocked: Πράγματι είναι άπό τά κορίτσια πού δεν ξεχνάς !!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πρωινή τσάρκα στην φυλής και στα πέριξ
[size=10pt]ΑΔΑΝΩΝ[/size]
[size=10pt]2[/size] αλίνα προκειται για μια 32-35 άρα,γεματουλα ειδικά στην περιοχή της κοιλιας μέτρια φάτσα κοντά ξανθα μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο της και 1.5-2αρι βυζι
[size=10pt]Παρασιου[/size]
[size=10pt]36[/size] δυο κοπέλες η Μαρία και η ναταλι.η Μαρία ήταν η τρελοκοτσσιδου με καστανοξανθα μαλλια αλλά πολυ χαλαρό σώμα και αδιάφορο κωλο με 1-1.5 πεσμένο βυζι,η ναταλι ήταν νταρντανα με μακριά ίσια ξανθα μαλλια 1.5-2αρι βυζι και κανονικό σώμα,προγράμμα δεν θυμάμαι
[size=10pt]ΦΥΛΗΣ[/size]
[size=10pt]54β[/size] η Τζούλια η ισπανιδα.προκειται για ένα πιπινι 20-22 χρόνων λευκή επιδερμιδα μαύρα μακρια ίσια μαλλια ανύπαρκτο βυζι με ένα τατου λίγο πιο πάνω απ το αριστερο της βυζι και με πολυ ωραίο κωλαρακι
[size=10pt]109 όροφος[/size] στο συγκεκριμένο μπουρδελακι αντικρησα την Τζούλια την οποία είχα πάρει στο Λιοσίων 76β στις 31-8 ,προκειται για μια 25χρονη Ρουμανα με ένα πιρσινγκ στο αριστερό ρουθούνι της,μονοκομματο σώμα αλλά με ωραίο κωλαρακι ωραία πράσινα ματιά και μακρια μαύρα κύματιστα μαλλια
[size=10pt]134[/size] κλειστό
[size=10pt]Α[/size] η ταατσα μου είπε να περάσω ξανά σε μισή ώρα αλλά δεν πέρασα επειδή βαριομουν
[size=10pt]136[/size] κλειστο
[size=10pt]ΚΑΛΥΜΝΟΥ[/size]
[size=10pt]36Α[/size] κλειστο
[size=10pt]48Α[/size] δεν μου άνοιξαν
[size=10pt]48Β[/size] το ίδιο και εδω
[size=10pt]ΠΙΠΙΝΟΥ[/size]
[size=10pt]54[/size] κλειστο
[size=10pt]65 β[/size] εδω συνάντησα την Ελένη προκειται για ένα πολυ ωραίο πιπινακι με 2-2.5 βυζια σκέτη καυλα πολυ ωραίο σώμα και κωλο μαύρα μαλλια που τα ειχε πιάσει κοτσο και γλυκυτατο προσωπακι
[size=10pt]ΛΙΟΣΙΩΝ[/size]
[size=10pt]91[/size] κλειστο
[size=10pt]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ[/size]
[size=10pt]11 ΑΡΙΣΤΕΡΟ[/size] εδω συνάντησα την Τζούλια.μολις είδα τα βυζια της έμεινα αναυδος,τόσο μεγάλα βυζια δεν εχω δει στην ζωή μου σίγουρα ήταν 5αρια,αλλά το όλο παρουσιαστικο ήταν χάλια πιάτσαδες στην κοιλιά παρά πολυ κύτταριτιδα στον κωλο,ειχε δυο τατου το ένα στο δεξί μπρατσο και το άλλο πάνω απ τον κωλο,μέτρια φάτσα μαύρα κύματιστα μαλλια και ένα πιρσινγκ στο δεξί φρυδι της
[size=10pt]13 ΔΕΞΙ[/size] εκεί δούλευε η μπετυ προκειται για μια ώριμη γυναίκα πανυψηλη με μαύρα μακρια ξανθα μαλλια και σχετικά καλο σώμα για την ηλικία της
[size=10pt]ΑΡΙΣΤΕΡΟ [/size]ειρήνη προκειται για μια 35αρα-40 άρα γυναίκα με κάστανα Σπαστα μαλλια γλυκιά φάτσα ζούμερο σώμα και2.-2.5ρες βυζαρες.απλο

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
στοχευμένη επαναληπτική επίσκεψη στην Εμμανουέλα από Φώκαιας 17Α. Πολύ βελτιωμένη από την πρώτη φορά, έμαθε να βάζει το προφυλακτικό  :rockon: και αν και δεν γράφω 2η κριτική για κοπέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντούτις λόγω του ότι είναι αρκετά βελτιωμένη θα ανεβάσω

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πρωινή τσάρκα στην φυλής και στα πέριξ
[size=10pt]ΑΔΑΝΩΝ[/size]
[size=10pt]2[/size] αλίνα προκειται για μια 32-35 άρα,γεματουλα ειδικά στην περιοχή της κοιλιας μέτρια φάτσα κοντά ξανθα μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο της και 1.5-2αρι βυζι
[size=10pt]Παρασιου[/size]
[size=10pt]36[/size] δυο κοπέλες η Μαρία και η ναταλι.η Μαρία ήταν η τρελοκοτσσιδου με καστανοξανθα μαλλια αλλά πολυ χαλαρό σώμα και αδιάφορο κωλο με 1-1.5 πεσμένο βυζι,η ναταλι ήταν νταρντανα με μακριά ίσια ξανθα μαλλια 1.5-2αρι βυζι και κανονικό σώμα,προγράμμα δεν θυμάμαι
[size=10pt]ΦΥΛΗΣ[/size]
[size=10pt]54β[/size] η Τζούλια η ισπανιδα.προκειται για ένα πιπινι 20-22 χρόνων λευκή επιδερμιδα μαύρα μακρια ίσια μαλλια ανύπαρκτο βυζι με ένα τατου λίγο πιο πάνω απ το αριστερο της βυζι και με πολυ ωραίο κωλαρακι
[size=10pt]109 όροφος[/size] στο συγκεκριμένο μπουρδελακι αντικρησα την Τζούλια την οποία είχα πάρει στο Λιοσίων 76β στις 31-8 ,προκειται για μια 25χρονη Ρουμανα με ένα πιρσινγκ στο αριστερό ρουθούνι της,μονοκομματο σώμα αλλά με ωραίο κωλαρακι ωραία πράσινα ματιά και μακρια μαύρα κύματιστα μαλλια
[size=10pt]134[/size] κλειστό
[size=10pt]Α[/size] η ταατσα μου είπε να περάσω ξανά σε μισή ώρα αλλά δεν πέρασα επειδή βαριομουν
[size=10pt]136[/size] κλειστο
[size=10pt]ΚΑΛΥΜΝΟΥ[/size]
[size=10pt]36Α[/size] κλειστο
[size=10pt]48Α[/size] δεν μου άνοιξαν
[size=10pt]48Β[/size] το ίδιο και εδω
[size=10pt]ΠΙΠΙΝΟΥ[/size]
[size=10pt]54[/size] κλειστο
[size=10pt]65 β[/size] εδω συνάντησα την Ελένη προκειται για ένα πολυ ωραίο πιπινακι με 2-2.5 βυζια σκέτη καυλα πολυ ωραίο σώμα και κωλο μαύρα μαλλια που τα ειχε πιάσει κοτσο και γλυκυτατο προσωπακι
[size=10pt]ΛΙΟΣΙΩΝ[/size]
[size=10pt]91[/size] κλειστο
[size=10pt]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ[/size]
[size=10pt]11 ΑΡΙΣΤΕΡΟ[/size] εδω συνάντησα την Τζούλια.μολις είδα τα βυζια της έμεινα αναυδος,τόσο μεγάλα βυζια δεν εχω δει στην ζωή μου σίγουρα ήταν 5αρια,αλλά το όλο παρουσιαστικο ήταν χάλια πιάτσαδες στην κοιλιά παρά πολυ κύτταριτιδα στον κωλο,ειχε δυο τατου το ένα στο δεξί μπρατσο και το άλλο πάνω απ τον κωλο,μέτρια φάτσα μαύρα κύματιστα μαλλια και ένα πιρσινγκ στο δεξί φρυδι της
[size=10pt]13 ΔΕΞΙ[/size] εκεί δούλευε η μπετυ προκειται για μια ώριμη γυναίκα πανυψηλη με μαύρα μακρια ξανθα μαλλια και σχετικά καλο σώμα για την ηλικία της
[size=10pt]ΑΡΙΣΤΕΡΟ [/size]ειρήνη προκειται για μια 35αρα-40 άρα γυναίκα με κάστανα Σπαστα μαλλια γλυκιά φάτσα ζούμερο σώμα και2.-2.5ρες βυζαρες.απλο

πέρασα από τροφωνίου , όντως Β Υ Ζ Α Ρ Ε Σ η τζουλια , βέβαια μέχρι εκεί ...  :cheesy:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ρε παίδες όλοι σήμερα πήγαμε  :cheesy: :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πάντα οι πρωινές καύλες είναι οι καλύτερες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο βιντεο οντως ηταν αηδιαστηκη.
Τωρα πλεον δε φαινεται τιποτα..

Παντως για 10ρικο δυσκολο το βλεπω, στα 15 εχει αρκετη πελατεια δεν νομιζω να το ριξει..

Δεν λέω για το βίντεο,είχα περάσει από το στούντιο πριν φύγει και ακόμα είχε σπυριά...επιτέλους θα έκανε θεραπεία (να πω ότι ήταν απλά σπυριά όχι κάποια αρρώστια,μην φρικάρουν οι καμμένοι  :P )...
Πάντως δεν μου αρέσει όπως και να έχει..... :zfuck:

Εγώ άγαπητέ billy θά πήδαγα τήν τσατσά..χωρίς πλάκα

Eίναι πολύ "άσΚημη"......... :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom