You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.199
- Πόντοι
- 46.232
στο 117 το πρωί που πέρασα δούλευε όπως λές η Νίκη με την τσατσα με τα γυαλία ...στίς 1705 και ξαναπήγα μετά από βόλτα σε μασάζ κατέθεσα στην Σάντρα και είχε τσατσα την ξανθιά απο Φωκαίας 17αεπιβεβαιωνω γι ντενισα ρεμ 20 το απογιομα της κυριακης περασα(εχει τσοντουλα δυνατη στο δωματιο)... αλλα τελικα καρφωσα τη νικη απο αλκα 117 με την κοντοξανθη τσα2 .... ειναι τωρα απογεμα αντι της σαντρας...
σημερα μεσημερι περασα απο φ 136 ηταν κλειστο και απεξω ηταν ομαδα δρασης δεν(διας).... :S
τι ώρα πέρασες εσύ?
Απογευματινή "έφοδος" (μιας και είναι επίκαιρη η λέξη) στην (2η) βάρδια πριν από λίγο (18:15 - 19:15 περίπου) στη Λιοσίων και πέριξ της (μύγες αν κρίνω και από τον εαυτό μου βαρούσαν όλα)...
Venceremos...
Έτσι πρέπει να είναι μια αληθινή ενημέρωση.....τα σέβη μου...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.111
- Πόντοι
- 42.697
Για παρόμοιους λόγους δεν πρέπει να αναφέρονται τέτοια περιστατικά στο διαδίκτυο...
σιγα το πραγμα
ειναι και αλλες τσατσαδες που εχουν περαση και πολλοι πελατες τις ζητανε στο δωματιο δεν ειναι κακο
ας μην ξεχναμε την Κατερινα (αλκιβιαδου 16γ) που πριν λιγα χρονια ηταν υπηρεσια μονο, μετα το γυρισε σε υπηρεσια-κοπελα και τελος μονο κοπελα...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Τότε ξέρω ζερο ότι πολλές τσατσαδες το κάνουν αυτό,το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι η μελαχρινη τσατσα στο εξηκιου μεσαίο,...πάντως πειστευω ότι δεν ειναι καλο να αναφέρουμε πολλές λεπτομέριες στο σάιτ..σιγα το πραγμα
ειναι και αλλες τσατσαδες που εχουν περαση και πολλοι πελατες τις ζητανε στο δωματιο δεν ειναι κακο
ας μην ξεχναμε την Κατερινα (αλκιβιαδου 16γ) που πριν λιγα χρονια ηταν υπηρεσια μονο, μετα το γυρισε σε υπηρεσια-κοπελα και τελος μονο κοπελα...
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Παντως σε καμια περιπτωση δεν παροτρινω τους συνοδοιπορους να πανε…εκτος αν πολλοι εχουν τα ιδια ερεθισματα…….ειναι ζητημα καθαρα εγκεφαλικης καυλας…αλλα τι να λεμε τωρα με τετοιο κωλο……ελπιζω καποιος συναγωνιστης να τα καταφερει και να μας ενημερωσει…δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει.
ξερεις τι θα γινει τωρα ε?
θα πηγαινουν διαφοροι συναγωνιστες και θα ζητανε το ιδιο (Θα παω και εγω)
στο τελος απο το πολυ μπιρι μπιρι ή θα μας διαολοστειλει ολους η τσατσα αηδιασμενη ή που θα σκεφθει σωστα και επαγγελματικα και θα ενδώσει.
Το δευτερο δυστυχως το βλεπω δυσκολο
Λες…απο εμπειρια τωρα….να κατσει σε καποιον συνοδοιπορο?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
σωστος...σιγα το πραγμα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Η κατερινα η σερβα ειναι ακομα 40αρα πιστευω…υπηρεσια ηταν πριν 2-3 χρονια νομιζω στο μπουρδελακι που εχει κλεισει νομιζω απεναντι απο το βεροπουλο ση φυλης….μετα μεταφερθηκε στη μονης προδρομου με διαφορα διδυμα και μετα αλκιβιαδου που εγινε πολυ γνωστη…….η υπηρεσια τηε ντενισας παιζει να ειναι και 50φευγα………….
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.111
- Πόντοι
- 42.697
Η κατερινα η σερβα ειναι ακομα 40αρα πιστευω…υπηρεσια ηταν πριν 2-3 χρονια νομιζω στο μπουρδελακι που εχει κλεισει νομιζω απεναντι απο το βεροπουλο ση φυλης….μετα μεταφερθηκε στη μονης προδρομου με διαφορα διδυμα και μετα αλκιβιαδου που εγινε πολυ γνωστη…….η υπηρεσια τηε ντενισας παιζει να ειναι και 50φευγα………….
υπαρχει και το παραδειγμα της γκιλφ ρωσιδας τσατσας "φραουλιτσας" που πριν ενα χρονο στα 50+ το γυρισε σε "κοπελα"/ Αρχικα στο Δροσοπουλου 98 και τωρα στα μπουρδελα του Αργους...κανει και τουρνε δηλ στην επαρχια
ειναι η αγαπημενη υπηρεσια του φοβερου CHRIS1971
Παρασίου
36: Ανοίγοντας την πόρτα πάνω ρώτησα για ποια κοπέλα είχε και μου απάντησε την Μαρία "Τρελοκοτσιδού" οπότε έφυγα αφού ήθελα να δω μία φορά την Μόνικα αλλά ατύχισα! την Πέμπτη για όποιον ενδιαφέρεται εκεί θα είναι... την Μαρία δεν την περιγράφω καθώς είναι γνωστή αλλά και έχω καιρό να την δω οπότε ίσως παραπληροφορήσω και δε θέλω! Είναι γαμεύσιμο πάντως!
όχι και γαμεύσιμο η Μαρία. Must είναι!!!
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Πάντως εγω που την είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου,τωρα δεν ξέρω τι κάνει στα ενδοτερα...όχι και γαμεύσιμο η Μαρία. Must είναι!!!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Εννοεις αυτη που ηταν υπηρεσια στην αννουλα τη χοντρουλα απο φωκαιας με τα φοβερα ματια….και μετεπειτα μετακομισε στο ελλης 3…….υπαρχει και το παραδειγμα της γκιλφ ρωσιδας τσατσας "φραουλιτσας" που πριν ενα χρονο στα 50+ το γυρισε σε "κοπελα"/ Αρχικα στο Δροσοπουλου 98 και τωρα στα μπουρδελα του Αργους...κανει και τουρνε δηλ στην επαρχια
ειναι η αγαπημενη υπηρεσια του φοβερου CHRIS1971
μηπως ελεγε και τη φραση "χρυσο μουνακι"….αν λεμε την ιδια νομιζω οτι εκδιδεται πρωι πλεον στο ελλης 3 και τα απογευματα ειναι τσατσα στο δροσοπουλου 98….εχει και σκουλαρικι στη μυτη?
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Πριν από λίγο στην Φυλής.
Και εδώ λιγοστός κόσμος.
Από ότι φαίνεται, εκτός από έλλειψη σε κοπέλες, έχουν και έλλειψη σε τσα2.
Αυτό το λέω γιατί στο Φ. 71ος παρουσιάστηκε καινούργιος τσα2, όπου παρουσίασε και "καινούργια" κοπέλα . . . . . . . .
Έχουμε και λέμε:
Φυλ. 109 1ος: Μια καινούργια κοπελίτσα, γλυκούλα, ψηλούλα, με μαύρο μαλλάκι μέχρι τους ώμους, λευκό δερματάκι, αχλαδωτή κωλάρα.
Αν ήταν λίγο πιο μικρό το κωλαράκι της θα πέρναγα. Η γρια τσα2 άρχισε την μύρλα φεύγοντας, αλλά βαριόμουν να αρχίσω με καυγά την βόλτα μου . . .
Μαγν. 11: Πήγαινα για την Λώρι που αναφέρατε (μάλον την Λώρη από το Χωμ. 11 1ος), αλλά έπεσα σε μιλφ μαυρομάλικο, ανθυπομέτριο, που απαξιούσε να μου πει το πρόγραμμα . . . . Στα αρχίδια μας . . .
Φυλ. 71 1ος: ο καινούργιος στην περιοχή τσάτσος, μας παρουσίασε την Λαρίσα, δλδ την μαυροτσούκαλη Μπιάνκα με το φουλ . . . :S
Φυλ. 69 ις: ήταν η Αντζέλικα από το Φ.66α με φουλ.
Φυλ. 86ις.: μια καινούργια μπαμπάτσικη
Φυλ. 86 1ος: κλειστό
Φυλ. 84 1ος: η Μάγια του Φ. 67.
Φυλ. 84 ις.: μια χοντρούλα
Φυλ. 74: αριστερά ένα μπαμπάτσικο και δεξιά ένα ομορφούλι αδυνατούλι με βυζάρες.
Φυλ. 66α: μια μελαμψούλα αδιάφορη με φουλ
Φωκ. 25 ισ: επιτέλους ανοιχτό. Αλλά δούλευε η Τζούλια με το πιρσινκ, από το Φ.84/6, σε ξανθιά έκδοση.
Φωκ. 25 1ος: Πρώτη μέρα της Μαρίνας. Κοντοπούτανο αδύνατο Ρωσσικό Μιλφ, ξανθό με μαύρες ανταύγες μέχρι τους ώμους, έντονα βαμμένα κόκκινα λεπτά χείλη. Για τους οπαδούς της Βικτώριας (μαυρομάλλα καλύγραμμη μιλφ από Διδ. 16), πιστεύω ότι θα τους συγκινήσει. Άνετη στο χρόνο στο δωμάτιο, καλή στο GFE, έχει προοπτικές να διαπρέψει . . . .
Αυτά τα ολίγα.
Και εδώ λιγοστός κόσμος.
Αυτό το λέω γιατί στο Φ. 71ος παρουσιάστηκε καινούργιος τσα2, όπου παρουσίασε και "καινούργια" κοπέλα . . . . . . . .
Έχουμε και λέμε:
Φυλ. 109 1ος: Μια καινούργια κοπελίτσα, γλυκούλα, ψηλούλα, με μαύρο μαλλάκι μέχρι τους ώμους, λευκό δερματάκι, αχλαδωτή κωλάρα.
Αν ήταν λίγο πιο μικρό το κωλαράκι της θα πέρναγα. Η γρια τσα2 άρχισε την μύρλα φεύγοντας, αλλά βαριόμουν να αρχίσω με καυγά την βόλτα μου . . .
Μαγν. 11: Πήγαινα για την Λώρι που αναφέρατε (μάλον την Λώρη από το Χωμ. 11 1ος), αλλά έπεσα σε μιλφ μαυρομάλικο, ανθυπομέτριο, που απαξιούσε να μου πει το πρόγραμμα . . . . Στα αρχίδια μας . . .
Φυλ. 71 1ος: ο καινούργιος στην περιοχή τσάτσος, μας παρουσίασε την Λαρίσα, δλδ την μαυροτσούκαλη Μπιάνκα με το φουλ . . . :S
Φυλ. 69 ις: ήταν η Αντζέλικα από το Φ.66α με φουλ.
Φυλ. 86ις.: μια καινούργια μπαμπάτσικη
Φυλ. 86 1ος: κλειστό
Φυλ. 84 ις.: μια χοντρούλα
Φυλ. 74: αριστερά ένα μπαμπάτσικο και δεξιά ένα ομορφούλι αδυνατούλι με βυζάρες.
Φυλ. 66α: μια μελαμψούλα αδιάφορη με φουλ
Φωκ. 25 ισ: επιτέλους ανοιχτό. Αλλά δούλευε η Τζούλια με το πιρσινκ, από το Φ.84/6, σε ξανθιά έκδοση.
Φωκ. 25 1ος: Πρώτη μέρα της Μαρίνας. Κοντοπούτανο αδύνατο Ρωσσικό Μιλφ, ξανθό με μαύρες ανταύγες μέχρι τους ώμους, έντονα βαμμένα κόκκινα λεπτά χείλη. Για τους οπαδούς της Βικτώριας (μαυρομάλλα καλύγραμμη μιλφ από Διδ. 16), πιστεύω ότι θα τους συγκινήσει. Άνετη στο χρόνο στο δωμάτιο, καλή στο GFE, έχει προοπτικές να διαπρέψει . . . .
Αυτά τα ολίγα.
Του 71 (κάτω)...λέμε....Μπάρμπαρα - Λάουρα?Πριν από λίγο στην Φυλής.
Και εδώ λιγοστός κόσμος.
Αυτά τα ολίγα.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Του 71 (κάτω)...λέμε....Μπάρμπαρα - Λάουρα?
Ναι, αυτό το κομοδινάκι (κατ΄εμέ)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.111
- Πόντοι
- 42.697
Εννοεις αυτη που ηταν υπηρεσια στην αννουλα τη χοντρουλα απο φωκαιας με τα φοβερα ματια….και μετεπειτα μετακομισε στο ελλης 3…….
μηπως ελεγε και τη φραση "χρυσο μουνακι"….αν λεμε την ιδια νομιζω οτι εκδιδεται πρωι πλεον στο ελλης 3 και τα απογευματα ειναι τσατσα στο δροσοπουλου 98….εχει και σκουλαρικι στη μυτη?
ναι σκουλαρικι ειχε (στη μυτη)
ειχε κανει υπηρεσια σε πολλα σπιτια και στα Διδυμου/Αλκιβιαδου
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Οκ.ειναι πρωι στο ελλης 3…….εργαζεται ως ιεροδουλος……..και αν δε κανω λαθος την λενε ολγα…ας με διορθωσει καποιος συνοδοιπορος εαν κανω λαθος…επισης αν λεμε την ιδια….καποιο λινκ ρε παιδες να διαβασω κριτικες εαν υπαρχουν.ναι σκουλαρικι ειχε (στη μυτη)
ειχε κανει υπηρεσια σε πολλα σπιτια και στα Διδυμου/Αλκιβιαδου
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σε όλους μας τελικά αρέσει το αλκοόλ ρε πατριωτάκι...Φιλε κι ομως... Κρητικος ειμαι!!! χεχε!! Καλυτερα που δεν την πετυχες τη Σονια παντως. Ειναι μαπα τελειως, και αν πηγαινες μεσα εκει να γαμησεις, θα εφευγες με αρωμα ποδαριλας!!
Πάντως εγω που την είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου,τωρα δεν ξέρω τι κάνει στα ενδοτερα...
άμπαλος alert.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K