Ναι, αυτό το κομοδινάκι (κατ΄εμέ)
Δικό μου στανταράκι.........
Ναι, αυτό το κομοδινάκι (κατ΄εμέ)
Ε οκ αυτα ειναι για τους μερακληδες…….οποιος γουσταρει δε μας πεφτει λογος……ο καθενας εχει το ηθικο δικαιωμα να ηδονιζεται οπως αυτος επιθυμει…εμενα στη συγκεκριμενη με φτιαχνει η φατσα της και μονο..τα τσιμπουκοχειλα και το σκουλαρικι στη μυτη……οποτε αν ποτε την επισκεφτω θα ειναι για ενα απολαυστικο τσιμπουκι…..Καντε μαλακιες με την φραουλιτσα..
Δυο φορες που την εχω δει,κυκλοφορει μ ενα πλαστικο ομοιωμα πεους,και το κουναει περα δωθε,τοσο στη φωκαιας 25 οσο και στην ελλης 3,δουλευοντας με τ ονομα ολγα
Εχεις δίκιο KING για τη Μαρία μια γριά σιτεμένη 50++ χρόνων πουτάνα είναι.....αλλά γούστα είναι αυτά (περί ορέξεως...)Πάντως εγω που την είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου,τωρα δεν ξέρω τι κάνει στα ενδοτερα...
μουσατε το σωμα της ηταν παρα πολυ χαλαρο,απορω πως εχει τοσο φανατικο κοινο...άμπαλος alert.
μουσατε το σωμα της ηταν παρα πολυ χαλαρο,απορω πως εχει τοσο φανατικο κοινο...
νικη,νελυ,η…εμυ..εδω σε θελω………..την κυριακη που πηγα αλκ 117 2η απογευματινη βαρδια ηταν η νικη αντι της σαντρας , πιθανον να αλλαζουν για ρεπο??
απαντηση για τον σμυρνη...
νικη,νελυ,η…εμυ..εδω σε θελω………..
Πάντως εγω που την είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου,τωρα δεν ξέρω τι κάνει στα ενδοτερα...
οχι…ειναι καινουρια κανα διμινο δηλαδη…η τσατσα την παρουσιαζει σαν νικη…εμενα μεσα μου λεει οτι την λενε νελυ…και σε αλλους συναγωνιστες…ως εμυ…τι να πεις…..στα τσιμπουκαδικα της διδυμου η νικη ειναι καμια 50αρα χρονων..και δουλευει εναλλαξ αλκαμενους 13 και διδυμου 16….η νικυ νελυ εμυ ειναι το πολυ 30/.δεν είναι εκείνη η ξανθιά χοντρουλα με το κοντό μαλλί που δούλευε και στα τσιμπουκάδικα της Διδύμου και Αγκύρας??
σιγα το πραγμα
ειναι και αλλες τσατσαδες που εχουν περαση και πολλοι πελατες τις ζητανε στο δωματιο δεν ειναι κακο
ας μην ξεχναμε την Κατερινα (αλκιβιαδου 16γ) που πριν λιγα χρονια ηταν υπηρεσια μονο, μετα το γυρισε σε υπηρεσια-κοπελα και τελος μονο κοπελα...
13 (αριστερό ισόγειο): [size=20pt]εντυπωσιακό για την περιοχή μιλφ[/size] Τζούλια με ίσια καστανά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, ωραία κωλάρα με ελάχιστη κυτταρίτιδα με μαύρο τάγκα, 2,5αρι - 3αρι βυζί και γενικά ωραίο κορμί, και η Ειρήνη λίγο μεγαλύτερη ηλικιάκα από την πρώτη, μελαχρινή με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο και με χαλαρό κορμί με περισσότερα πιασήματα προς το γεμάτη! κάνουν και παρτούζα! η ευγενικότατη τσατσα φεύγοντας μου είπε ψυθιριστά στο αυτί να σου κάνω καλύτερη τιμή (για την παρτούζα) -30 ευρώ; την ρώτησα! -ναι μου απάντησε με χαρά περιμένοντας να περάσω αλλά ατύχησε!
Ίσως το "εντυπωσιακό" να ήταν λίγο υπερβολικό και πόσο μάλλον για τα διαφορετικά πιθανών γούστα σου αλλά το παρουσιαστικό της και το σαλονάρισμά της ήταν πολύ δυνατά σημεία της στα μάτια μου γι αυτό και ίσως ο υπερβολικός χαρακτηρισμός μου!
Έλα ρε, δύο μαζί στο Παρασίου; Έχω χάσει επεισόδια εδώ...[size=10pt]Παρασιου[/size]
[size=10pt]36[/size] δυο κοπέλες η Μαρία και η ναταλι.η Μαρία ήταν η τρελοκοτσσιδου με καστανοξανθα μαλλια αλλά πολυ χαλαρό σώμα και αδιάφορο κωλο με 1-1.5 πεσμένο βυζι,η ναταλι ήταν νταρντανα με μακριά ίσια ξανθα μαλλια 1.5-2αρι βυζι και κανονικό σώμα,προγράμμα δεν θυμάμαι
μουσατε το σωμα της ηταν παρα πολυ χαλαρο,απορω πως εχει τοσο φανατικο κοινο...
σιμονα,κολωνου 30βΧθες το πρωι που πηγα στο Μεταξουργειο στην κολωνου, μπηκα σε ενα που ειναι διπλα απο αυτο με τα 15 ευρω (ακριβως διπλα στην εισοδο εχει δωματιο, στα δεξια) και πηρα μια λεπτη με εχτεσιον και καλο στηθακι αλλα δυστυχως με πολλες ραγαδες. Ηθελα να γραψω κριτικη αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε τον οικο.
Απορω πως εσεις θυμαστε κοπελες και οικους οταν κανετε ενημερωσεις.