Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (41 μέλη και 298 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καντε μαλακιες με την φραουλιτσα..
Δυο φορες που την εχω δει,κυκλοφορει μ ενα πλαστικο ομοιωμα πεους,και το κουναει περα δωθε,τοσο στη φωκαιας 25 οσο και στην ελλης  3,δουλευοντας με τ ονομα ολγα
Ε οκ αυτα ειναι για τους μερακληδες…….οποιος γουσταρει δε μας πεφτει λογος……ο καθενας εχει το ηθικο δικαιωμα να ηδονιζεται οπως αυτος επιθυμει…εμενα στη συγκεκριμενη με φτιαχνει η φατσα της και μονο..τα τσιμπουκοχειλα και το σκουλαρικι στη μυτη……οποτε αν ποτε την επισκεφτω θα ειναι για ενα απολαυστικο τσιμπουκι…..

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Πάντως εγω που την είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου,τωρα δεν ξέρω τι κάνει στα ενδοτερα...
Εχεις δίκιο KING για τη Μαρία μια  γριά σιτεμένη 50++ χρόνων πουτάνα είναι.....αλλά γούστα είναι αυτά (περί ορέξεως...)  :think: :think:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
[size=10pt]13 ΔΕΞΙ[/size] εκεί δούλευε η μπετυ προκειται για μια ώριμη γυναίκα πανυψηλη με μαύρα μακρια ξανθα μαλλια και σχετικά καλο σώμα για την ηλικία της

[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:tooth: :tooth: :tooth: μουσατε το σωμα της ηταν παρα πολυ χαλαρο,απορω πως εχει τοσο φανατικο κοινο...

για 50 χρονών γυναίκα το σώμα της είναι μια χαρά. Καλύτερο από πολλές με τα μισά της χρόνια. Ούτε κυτταρίτιδα. ούτε κρέμονται πατσάδες, ούτε δίπλες, ούτε σιχαίνεσαι να την γλύψεις. Μια χαρά καύλα 50άρα είναι, χώρια που είναι η καλύτερη κοπέλα από άποψη χαρακτήρα. Αναρωτιέμαι αν είδαμε την ίδια γυναίκα. 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
την κυριακη που πηγα αλκ 117  2η απογευματινη βαρδια ηταν η νικη αντι της σαντρας , πιθανον να αλλαζουν για ρεπο??
απαντηση για τον σμυρνη... :tits:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.643
Πόντοι
46.232
οκ , νόμιζα σήμερα
τώρα το ξαναδιάβασα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
την κυριακη που πηγα αλκ 117  2η απογευματινη βαρδια ηταν η νικη αντι της σαντρας , πιθανον να αλλαζουν για ρεπο??
απαντηση για τον σμυρνη... :tits:
νικη,νελυ,η…εμυ..εδω σε θελω………..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.784
Πόντοι
1.936

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
δεν είναι εκείνη η ξανθιά χοντρουλα με το κοντό μαλλί που δούλευε και στα τσιμπουκάδικα της Διδύμου και Αγκύρας?? :think: :think: :think: :think:
οχι…ειναι καινουρια κανα διμινο δηλαδη…η τσατσα την παρουσιαζει σαν νικη…εμενα μεσα μου λεει οτι την λενε νελυ…και σε αλλους συναγωνιστες…ως εμυ…τι να πεις…..στα τσιμπουκαδικα της διδυμου η νικη ειναι καμια 50αρα χρονων..και δουλευει εναλλαξ αλκαμενους 13 και διδυμου 16….η νικυ νελυ εμυ ειναι το πολυ 30/.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.784
Πόντοι
1.936
σιγα το πραγμα
ειναι και αλλες τσατσαδες που εχουν περαση και πολλοι πελατες τις ζητανε στο δωματιο δεν ειναι κακο
ας μην ξεχναμε την Κατερινα (αλκιβιαδου 16γ)   που πριν λιγα χρονια ηταν υπηρεσια μονο, μετα το γυρισε σε υπηρεσια-κοπελα και τελος μονο κοπελα... :grin:

...τα φραγκάκια ουδείς εμίσησε!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
13 (αριστερό ισόγειο): [size=20pt]εντυπωσιακό για την περιοχή μιλφ[/size] Τζούλια με ίσια καστανά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, ωραία κωλάρα με ελάχιστη κυτταρίτιδα με μαύρο τάγκα, 2,5αρι - 3αρι βυζί και γενικά ωραίο κορμί, και η Ειρήνη λίγο μεγαλύτερη ηλικιάκα από την πρώτη, μελαχρινή με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο και με χαλαρό κορμί με περισσότερα πιασήματα προς το γεμάτη! κάνουν και παρτούζα! η ευγενικότατη τσατσα φεύγοντας μου είπε ψυθιριστά στο αυτί να σου κάνω καλύτερη τιμή (για την παρτούζα) -30 ευρώ; την ρώτησα! -ναι μου απάντησε με χαρά περιμένοντας να περάσω αλλά ατύχησε!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ίσως το "εντυπωσιακό" να ήταν λίγο υπερβολικό και πόσο μάλλον για τα διαφορετικά πιθανών γούστα σου αλλά το παρουσιαστικό της και το σαλονάρισμά της ήταν πολύ δυνατά σημεία της στα μάτια μου γι αυτό και ίσως ο υπερβολικός χαρακτηρισμός μου!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]Παρασιου[/size]
[size=10pt]36[/size] δυο κοπέλες η Μαρία και η ναταλι.η Μαρία ήταν η τρελοκοτσσιδου με καστανοξανθα μαλλια αλλά πολυ χαλαρό σώμα και αδιάφορο κωλο με 1-1.5 πεσμένο βυζι,η ναταλι ήταν νταρντανα με μακριά ίσια ξανθα μαλλια 1.5-2αρι βυζι και κανονικό σώμα,προγράμμα δεν θυμάμαι
Έλα ρε, δύο μαζί στο Παρασίου; Έχω χάσει επεισόδια εδώ...  :headbang:

Παρτουζώνονται κιόλας;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βολτα πριν από λιγο στη φυλης με το ποδηλατακι αυτή τη φορα,για να δω καποιες κοπελες που από συναγωνιστες στις ενημερωσεις τους,(lustforlife  :thumbsup:)φαινοταν πολύ αξιολογες
Αγκυρας 12β νικα,η ξανθια σεξι mlf
Φωκαιας 25α τζινα,η μελαγχροινη σχετικα ψηλη κοπελα που ειχα δει επανελημενως στη φυλης 136,και η οποια φαινοταν αρκετα ενδιαφερουσα.Αυτη τη φορα όμως στο φως και κατω υπο το πρισμα της ενημερωσης του antistheni,φανηκε πολύ πιο ενδιαφερουσα
Ηταν και το φωτεινο σημειο της σημερινης βολτας,καθως αν και δεν σκοπευα να κανω καταθεση,η κοπελα με αναστατωσε απροσμενα  ευχαριστα
Όμως επειδη τη δευτερα ειχα καταθεσει στη βαλερια και χτες στην αθηνα,ειπα να κανω τη καρδια μου πετρα και να φορτωσω τις μπαταριες για αυριο,καθως αν κατεθετα και σημερα,που πολύ θα το ηθελα μαζι της,θα ημουν off για αρκετες ημερες
Διδυμου 20 κατερινα,και εδώ τα ιδια..αν με τη τζινα ζεσταθηκα,με τη ψηλη μελαγχροινη σεξι μιλφαρα τσουρουφλιστηκα..σιλικονατες βυζαρες,ωραιο σεξι κορμι αλλα και ένα μετεωρο υφος που δεν μπορουσα να διακρινω αν θα μου εβγαινε σε καλο η’ σε κακο στο δωματιο
Μαραθωνος 59 χριστινα,ψηλη ξανθια με δυνατο κορμι,εξισου ενδιαφερουσα
Αχιλλεως και μαραθωνος παολα,ψηλη ξανθια κοπελα με στοιβαρο γεροδεμενο θηλυκο κορμι,επισης ωραια παρουσια

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:tooth: :tooth: :tooth: μουσατε το σωμα της ηταν παρα πολυ χαλαρο,απορω πως εχει τοσο φανατικο κοινο...

μια χαρά είναι το μαράκι και το μπουρδελάκι σε καλή κατάσταση με ωραία δωμάτια !!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χθες το πρωι που πηγα στο Μεταξουργειο στην κολωνου, μπηκα σε ενα που ειναι διπλα απο αυτο με τα 15 ευρω (ακριβως διπλα στην εισοδο εχει δωματιο, στα δεξια) και πηρα μια λεπτη με εχτεσιον και καλο στηθακι αλλα δυστυχως με πολλες ραγαδες. Ηθελα να γραψω κριτικη αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε τον οικο.
Απορω πως εσεις θυμαστε κοπελες και οικους οταν κανετε ενημερωσεις.  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Χθες το πρωι που πηγα στο Μεταξουργειο στην κολωνου, μπηκα σε ενα που ειναι διπλα απο αυτο με τα 15 ευρω (ακριβως διπλα στην εισοδο εχει δωματιο, στα δεξια) και πηρα μια λεπτη με εχτεσιον και καλο στηθακι αλλα δυστυχως με πολλες ραγαδες. Ηθελα να γραψω κριτικη αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε τον οικο.
Απορω πως εσεις θυμαστε κοπελες και οικους οταν κανετε ενημερωσεις.  :grin:
σιμονα,κολωνου 30β

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom