Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (33 μέλη και 256 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Φυλής 69 Μπιάνκα,ρουμανοκαυλο-γυφτάκι.Τίμια και τις 3 φορές που την έχω πάρει,εδώ κουλούρι δεν θα φάμε..ακά πίπα και τελείωμα στα κωλομέρια της,σήμερα της έχυσα το τατού κοντά στον αφαλό.Η μπουλντόγκ τσά την φώναξε 2 φορές αλλά η Μπιάνκα την έκλασε κανονικότατα.Κατάθεση και σήμερα με πολύ έντονο άρωμα. (για όσους έχουν θέματα με αρώματα)
την Κυριακή μιά χαρά της γάμησα την κωλοτρυπίδα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Οντως  πανω στη ζαλαδα μου μπερδεψα τα Αχιλλεως 48 εχετε δικιο νσμυρνη,τζονφυστικης  :S

Κοιταζοντας την ενημερωση μου για τα ανενεργα μπουρδελα, μιας και τα ενεργα τα καλυψα πληρως πιστευω, θα ηταν καλη ιδεα να γινει μια ULTRAHYPER ενημερωση με ακομα περισσοτερα ανενεργα μπουρδελα και δυο λογια για το καθενα, ποτε εκλεισε, ποια μεγαλα ονοματα δουλεψαν που και ποτε κλπ..
Θα ηταν πορνοκοσμημα ανεκτημιτης αξιας για τους νοσταλγικους μπουρδελιαρηδες..  :rockon:
Φυσικα γι αυτο το εγχειρημα απευθυνομαι αποκλειστικα στους παλαιοτερους παλαιμαχους χυστες, καθως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να το κανω..

Ευχαριστω και για τα καλα σας λογια  :rockon:

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση και από εμένα!Ειλικρινά,πιστεύω πως είναι η πιο πληρέστερη ενημέρωση των τελευταίων ημερών!Και πάλι μπράβο,καλά να περνάς!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
την Κυριακή μιά χαρά της γάμησα την κωλοτρυπίδα
ωραίος... :thumbsup: :thumbsup:
σε μένα το απέκλεισε λέγοντας ότι θα έχει πρόβλημα το βράδυ με τη βαλβίδα της έτσι και της τον φορμάρω..  :2funny: συνέχισε τις ενημερώσεις σου και μη μασάς με κάτι μαλακοκάυληδες..keep on καυλιάρηδες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
σε μένα το απέκλεισε λέγοντας ότι θα έχει πρόβλημα το βράδυ με τη βαλβίδα της έτσι και της τον φορμάρω..  :2funny: συνέχισε τις ενημερώσεις σου και μη μασάς με κάτι μαλακοκάυληδες..keep on καυλιάρηδες..
διάβασε την κριτική μου ...έχω μιά υποψία γιατί μπορεί να σταμάτησε να δίνει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Οντως  πανω στη ζαλαδα μου μπερδεψα τα Αχιλλεως 48 εχετε δικιο νσμυρνη,τζονφυστικης  :S

Κοιταζοντας την ενημερωση μου για τα ανενεργα μπουρδελα, μιας και τα ενεργα τα καλυψα πληρως πιστευω, θα ηταν καλη ιδεα να γινει μια ULTRAHYPER ενημερωση με ακομα περισσοτερα ανενεργα μπουρδελα και δυο λογια για το καθενα, ποτε εκλεισε, ποια μεγαλα ονοματα δουλεψαν που και ποτε κλπ..
Θα ηταν πορνοκοσμημα ανεκτημιτης αξιας για τους νοσταλγικους μπουρδελιαρηδες..  :rockon:
Φυσικα γι αυτο το εγχειρημα απευθυνομαι αποκλειστικα στους παλαιοτερους παλαιμαχους χυστες, καθως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να το κανω..

Ευχαριστω και για τα καλα σας λογια  :rockon:

αυτό θα ήταν μια υπέροχη μπουρδελοεγκυκλοπαίδια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

"ψωλαρα" μαλλον είσαι ονομα και πράγμα και ισως για αυτον δεν πηρες κωλο.
αντιθετα εχω αρχισει και προβληματιζομαι με τον σμυρνη καθως καμια κοπελα δεν του αρνειται κωλο....
λες να ειναι μικροτσουτσουνος???????
ααααααααααααααααααχαχααχαχχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. χιουμορ κανω σμυρνη μην αρχισεις παλι τις διαμαρτυριες....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Mπεμπα μου συγχαρητηρια για την ενημερωση,να εισαι καλα
Και μια συμβουλη,σημερα να χαρεις οσο μπορεις τα συγχαρητηρια που παιρνεις γιατι τ αξιζεις
Απο αυριο ομως γραψτους στ αρχιδια σου
Ουτε μια προτασουλα-ενημερωση στο σαιτ δεν κανουν οι περισσοτεροι

Καλο βραδι και πολλα φιλια

:thumbsup:

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
___________________________________________________________________________________________

[size=14pt]ΣΥΝΟΛΟ : 207 ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ [/size]  :grin:

Αυτη η ενημερωση ειναι αφιερωμενη σε ολους τους μαχημους πορνορεπορτερς/ενημερωτες(οχι σε καμμενους και κλωναρια), που συνεχιζουν να εκτελουν το εργο τους με μερακι.  :rockon:
Καλο Σ/Κ σε ολους σας
Respect... :rockon:

Υ.Γ. Τελικά πολλά από τα κορίτσια χρειάζονται οδοντίατρο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
4η σε καποιο καλτ ακριτικο(Βιργινιας Μπενακη η Παιανιεων κατα προτιμηση) με καμια σαπια ετσι για την καλτιλα  :2funny: :rockon: :rockon:

καταθεση εγινε στην δευτερη βαρδια στη Χριστινα στο Διδυμου 18Β
Ώρες-ώρες είσαι πολύ όργιο μικρέ μου μπέμπα......ωραίος..... :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Απογευματινή βάρδια .Φυλής 66 ,Ηλέκτρα .Καβλερό πιπίνι ,
την γλειφομούνιασα και σπαρτάρησε .Μετά της τον έχωσα και
είναι πολύ στενή βρε παιδιά ! Την κοπάνησα γερά και
ιεραποστολικά και το φχαριστήθηκα πολύ .

Πήγα για καφέ στη Βικτώρια και μετά πήρα το Πιπίνι Αλεξάνδρα
στην Διδύμου 8 ,πάνω .Δεν ξέρω τι κάνει σε σας ,αλλά σε μένα
που της έδωσα πουρμπουάρ μου έκανε πολύ καλο σεξ.
Την κάρφωσα δυνατά και έχυσα το δεύτερο καβλερό πιπίνι
αυτό, από την χώρα του Δράκουλα των Καρπαθίων ( στον οποιο  φέρνει
ο τσατσός ,αν και είναι " καλό παιδί "!  :2funny: :2funny: :2funny:)

Σκεφτόμενος τα πιπίνια αυτά ,μου σηκώθηκε και πάλι
και έγινε 18,5 εκ.σε μήκος και 5 σε μέγιστο πλάτος .
Ποιά να καρφώσω αύριο το πρωϊ ;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πάντως φίλε KING, δεν ξέρω εάν σου ξέφυγε, αλλά ο Σμύρνης δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ανθρώπου που θα γράψει «ψεύτικη ενημέρωση».
Ετσι μου ειχε ο BMW στην συνάντηση μας στις 7-9-2013.επισης ο Σμύρνης ειχε πει ότι την εστησα σε τσάρκα πράγμα το οποίο δεν ειχε γίνει ποτε,αντίθετος εγω του είχα προτείνει για τσαρκα στις 21-7-2013 αλλά αυτός δεν απάντησε ποτε.τελικα όπως αποδείχθηκε εκείνη την ημέρα τσαρκαραμε και οι δυο αλλά χωριστά...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Αν γινοταν(και απο αποψη χρηματων και χρονου) κατα τη διαρκεια της τσαρκας θα ειχα καταθεσει 3-4 φορες ενδιαμεσα..
1η θα ηταν η Λιλια στο Ξανθιππης3.. Πραγματικα επαθα σοκ με αυτη την γυναικα με καυλωσε απιστευτα. Ημουνα ετοιμος να ενδωσω και να αποτυχω στην αποστολη αλλα ουτε ο θεος δεν το ηθελε  :grin: μου ειπε οτι δεν μπορει να με δεχτει διοτι μολις της ειχε ερθει περιοδος. Στα υποψην απο βδομαδα λοιπον  :grin:
2η θα ηταν στη Μαρια στο Βεργας3 αριστερα. Ειχε πολυ ομορφο προσωπο και χαμογελο.
3η πιθανοτατα στην Μπετυ στο Τροφωνιου13 δεξια. Φοβερο μιλφει
4η σε καποιο καλτ ακριτικο(Βιργινιας Μπενακη η Παιανιεων κατα προτιμηση) με καμια σαπια ετσι για την καλτιλα  :2funny: :rockon: :rockon:

καταθεση εγινε στην δευτερη βαρδια στη Χριστινα στο Διδυμου 18Β
Που το θυμοσουνα αυτο το ποστ μου ρε θηριο?????   :grin:
Τα σεβη μου,κουρσαρε της ασφαλτου των πορνων.Λιλιαν απο Ξανθιππης,θα τα κλαις..Μπετυ απο Τροφωνιου,κανε καθετη εφορμηση..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τα σεβη μου,κουρσαρε της ασφαλτου των πορνων.Λιλιαν απο Ξανθιππης,θα τα κλαις..Μπετυ απο Τροφωνιου,κανε καθετη εφορμηση..
Ποια Λίλιαν είναι αυτή;Η παλιά νταρντανομιλφάρα;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αν γινοταν(και απο αποψη χρηματων και χρονου) κατα τη διαρκεια της τσαρκας θα ειχα καταθεσει 3-4 φορες ενδιαμεσα..
1η θα ηταν η Λιλια στο Ξανθιππης3.. Πραγματικα επαθα σοκ με αυτη την γυναικα με καυλωσε απιστευτα. Ημουνα ετοιμος να ενδωσω και να αποτυχω στην αποστολη αλλα ουτε ο θεος δεν το ηθελε  :grin: μου ειπε οτι δεν μπορει να με δεχτει διοτι μολις της ειχε ερθει περιοδος. Στα υποψην απο βδομαδα λοιπον  :grin:
2η θα ηταν στη Μαρια στο Βεργας3 αριστερα. Ειχε πολυ ομορφο προσωπο και χαμογελο.
3η πιθανοτατα στην Μπετυ στο Τροφωνιου13 δεξια. Φοβερο μιλφει
...

... και στο τέλος σε κανα τράβελο, όπως όταν πηγαίνουμε για πατσά τα ξημερώματα, χεσμέκοι από τα ουίσκια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ετσι μου ειπε ο BMW στην συνάντηση μας στις 7-9-2013.επισης ο Σμύρνης ειχε πει ότι την εστησα σε τσάρκα πράγμα το οποίο δεν ειχε γίνει ποτε,αντίθετος εγω του είχα προτείνει για τσαρκα στις 21-7-2013 αλλά αυτός δεν απάντησε ποτε.τελικα όπως αποδείχθηκε εκείνη την ημέρα τσαρκαραμε και οι δυο αλλά χωριστά...

:d-spam:
Πάλι ψέμματα λες......... :jerking:
Πόσο δίκιο έχουμε για εσένα.........μπλέκεις και τον μπέμπα.......δεν ντρέπεσαι ρε...θα πάρω τηλ,τον BMW να τελειώνουμε... :S
:offtopic:

Τώρα πρωί (Σύμφωνα με Άγιο Παντελεήμονα,μεγάλη η χάρη του)  :priest:

Φυλής

40 Έλενα
         66 Μπιάνκα
         69Β Τάνια
         69Α Τζούλια
         71 (πάνω) Άννι-Νέλλυ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απογευματινή βάρδια .Φυλής 66 ,Ηλέκτρα .Καβλερό πιπίνι ,
την γλειφομούνιασα και σπαρτάρησε .Μετά της τον έχωσα και
είναι πολύ στενή βρε παιδιά ! Την κοπάνησα γερά και
ιεραποστολικά και το φχαριστήθηκα πολύ .

Πήγα για καφέ στη Βικτώρια και μετά πήρα το Πιπίνι Αλεξάνδρα
στην Διδύμου 8 ,πάνω .Δεν ξέρω τι κάνει σε σας ,αλλά σε μένα
που της έδωσα πουρμπουάρ μου έκανε πολύ καλο σεξ.
Την κάρφωσα δυνατά και έχυσα το δεύτερο καβλερό πιπίνι
αυτό, από την χώρα του Δράκουλα των Καρπαθίων ( στον οποιο  φέρνει
ο τσατσός ,αν και είναι " καλό παιδί "!  :2funny: :2funny: :2funny:)

Σκεφτόμενος τα πιπίνια αυτά ,μου σηκώθηκε και πάλι
και έγινε 18,5 εκ.σε μήκος και 5 σε μέγιστο πλάτος .
Ποιά να καρφώσω αύριο το πρωϊ ;

φάουλ ρε φίλε, αν της δίνεις πουρπουαρ για να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει με την κανονική τιμή που ορίζει, το χάσαμε το παιχνίδι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom