Μολις γυρισα απο τσαρκα στα στενα του Μεταξιου. Πρωινη βαρδια:
Περδικα 3 αριστερα: Η Ερρικα το ξωτικο, γυρολογος της περιοχης (την εχω πετυχει μεταξυ αλλων στα Κολωνου 32 και Λεωνιδου, Κολωνου 27 οροφος) με κωλο στο μενου. Εχει βελτιωθει καπως εμφανισιακα, αν δεν ηξερα πως ειναι φολα μπορει και να τη δοκιμαζα.
Περδικα 3 δεξια: Ενα μελαχρινο προμιλφ, με μικρο βυζι και φαρδυ κωλο, αν δεν κανω λαθος ειναι η Ντανιελα που την πετυχαινα στα Ιασωνος 30κατι. Επισης κωλος στο μενου.
Κεραμεικου 13, τα δυο ακριανα: Στο ενα η Αννετα, στο αλλο η Χριστινα, οι δυο βλαμμενες που λενε "φιλακια εδω, εδω κι εδω"
Κεραμεικου 13 υπογειο: Κορινα, μια κοκκινομαλλα που την ειχα δοκιμασει παλιοτερα με μετριες εντυπωσεις.
Κεραμεικου 15 με τη σκαλα: Μαρια, μια χαμογελαστη κοπελα με ενιαιο κορμο και περιττα κιλα.
Κολωνου 27 αριστερα με τη σκαλα: Μια ξανθια φακλανα, καινουρια λεει, δε μιλαει ελληνικα λεει.
Κολωνου 27 υπογειο: Μια καστανη υπερφακλανα, σαν μπετονιερα.
Κολωνου 27 δεξια ισογειο: Ενα κοριτσακι ανεκφραστο με ροζ στριγκο, νομιζω Χριστινα, αν δεν κανω λαθος την εχω πετυχει και στο Μεγ.Αλεξανδρου 20 ισογειο.
Κολωνου 30 οροφος: Αλλο ενα κοριτσακι, στο στυλ της Χριστινας, μονο που αυτη ηταν μελαχρινη με εντονο βαψιμο στα ματια. Επισης ανεκφραστη.
Κολωνου 32 υπογειο: Μια λεπτη γυφτοπουλα, οχι ομως η Μιρελα, αλλα της εμοιαζε αρκετα. Κωλος στο μενου.
Κολωνου 32 & Λεωνιδου: Μια ξανθια χοντρη με εντονα ματια.
Κολωνου 48: Τανια, μικροκαμωμενο μελαχρινο μιλφ, με καυλιαρικες καλτσες μεχρι το γονατο.
Μεγ. Αλεξανδρου 20 υπογειο: Μια μελαχρινη ανδροπρεπης τυπισσα, με μαλλι σαν του Παυλου Ευαγγελοπουλου στο ρετιρε. Κωλος λεει, οπως την ειδα αυτη μαλλον για το δικο μας κωλο θα λεει
Ιασωνος 43: Μια τσαμπουκαλου ξανθια μιλφ με καποια κιλα και ενα πολυ λεπτο τσιγγανακι (Χριστινα αν δεν κανω λαθος). Κωλος στο μενου.
Ιασωνος 44: Ειδα απεξω να αραζουν η Αλεξια και ενα αλλο ξανθο μπαζο.
Ιασωνος 1Α: Ειρηνη, λεπτη και σχετικα ψηλη τυπισσα (απο Ουκρανια λεει), μου την επεσε στο σαλονι και ειπα να περασω. Αρκετα καλη, ΑΛΛΑ οταν τη γυρισα στα τεσσερα και ειδα τον κωλο της επαθα ΣΟΚ, ηταν τιγκα στα κονδυλωματα ή τουλαχιστον για τετοια μου φανηκαν εμενα
γαμω την ανωμαλια που με δερνει
Μετα απο αυτο το περιστατικο αποφασισα να το κοψω το αθλημα. Μαλλον δε θα τα καταφερω, ειναι μεγαλος εθισμος, αλλα θα το παλεψω και οσο αντεξω...