Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (36 μέλη και 244 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
πριν  από λίγο στην δεύτερη Βάρδια.....

Φυλής 40 Σάρα μελαχρινή με μαλλί λίγο κάτω απο τους ώμους αρκετά λεπτή μικρό βυζί , με ακα.
Φυλής 54β Ηλέκτρα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Νταιάνα καστανή το μαλλί πιασμένο πάνω ψηλόλιγνη με 2άρι στητό βυζί ,ωραιο κορμί τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Αννα ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ραμόνα μελαχρινή μαυριδερή με πιασηματάκια 2άρι βυζί στρογγυλο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Ρομπέρτα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αντζέλα καστανή λεπτή με 2.5άρια πεσμένα βυζιά , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζία ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανή με ππιασηματάκια 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί με μεγάλες ρόγες ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Τζούλι(α) μελαχρινή έχει βάλει εξτένσιονς με άσπρο στρίνγκ γυμνόστηθη και με αεράτο σαλονάρισμα , κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια καστανή κανονικό γυμνασμένο σώμα γλυκιά φάτσα 2άρια βυζιά ωραίος κώλος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Μιράντα το μπισκοτάκι καστανή λεπτή 1.5 βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Στεφανία καστανή ψηλή νταρτνάνα με μεγάλο κώλο τατού χαμηλά στη μέση 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα.
Φυλής 134 Αλεξάνδρα η γυρολόγος , καστανή μακρύ μαλλί παχουλή με 2.5άρια πεσμένα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Τζέσικα ξανθιά κανονικό ωραίο κορμί 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 Πάολα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί.
Πιπίνου 65 Ειρήνη η ξανθιά μίλφ με το κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2άρι βυζί κοιλίτσα , με ακα και Ελένη μελαχρινή κοντή λεπτή με 2.5άρια βυζιά ,απλό και αυταρχικό.
Περγάμου 1 κάτω Πάολα το μελαχρινό πιπινάκι κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Αγίου Πέτρου 7 Σύλβια ξανθιά με ίσιο μαλλί κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
αυτά προς το παρόν......................

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Συνεχιζοντας απο τον smirni με την εγκαιρη ενημερωση του
Διδυμου 16α συλβια,η ξανθια σεξι mlf
Aλκαμενους 113 η αλισια του zero.H βαλερια σε αδεια για μερικες μερες
Περγαμου 27 ισογειο η αναστασια και η ευα,προgilf που εχουν υποστει τη φθορα του χρονου

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μπουρδελο ειναι απλα οταν το ειχε αναλαβει η Ελβιρα δουλευε με τιμες στουντιο!
Τις Παρασκευες συνηθως εκδιδεται η Στελλα

Σ ευχαριστω  μαν!!!   ;) ;)       Απλα ρωτησα γιατι  χθες αν δεν κανω λαθος πραωνη βαρδια παντως 10-5  θα δουλευε  (δεν ξερω αν δουλεψε τελικα ) μια  για την οπoια  συγκρουονται οι γνωμες   αν ειναι γυναικα  ή  εγχειρισμενος.....    :P  :P   :P    και ηθελα να μαθω μηπως πηγε κανεις  να μας πει....    κανω γκαλοπ.. :P   :P    

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σ ευχαριστω  μαν!!!   ;) ;)       Απλα ρωτησα γιατι  χθες αν δεν κανω λαθος πραωνη βαρδια παντως 10-5  θα δουλευε  (δεν ξερω αν δουλεψε τελικα ) μια  για την οπoια  συγκρουονται οι γνωμες   αν ειναι γυναικα  ή  εγχειρισμενος.....    :P  :P   :P    και ηθελα να μαθω μηπως πηγε κανεις  να μας πει....    κανω γκαλοπ.. :P   :P    

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-30a/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-30a/[/url]

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84/listingid:560/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84/listingid:560/[/url]

[URL unfurl="true"]http://ksekola.blogspot.gr/2012/09/elissavet-barbie.html[/url]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Απογευματινές καύλες και ψάχνω να βρώ την "φίλη μου" την Άννα από Δδι. 20, την μιλφάρα με τα μαύρα μαλλιά, καλλίγραμμο σώμα, σιλικονάτο στήθος, η μιλφάρα γειτόνισσα με σύζυγο καπετάνιο, που την λιγουρεύεσαι να σε αντρώσει και να σε βγάλει από την εφηβεία (και την μαλακία).

Δυστυχώς, δεν την πέτυχα, ούτε στο Διδ 20 , ούτε στο Αγκ.
Επίσης, τα Διδ. 7α/β ήταν κλειστά. Οπότε, "ξέπεσα" στα χεράκια της Ηλέκτρας . . . .
η Αννα θα λείπει για τουλάχιστον ένα μήνα...
επίσης Διδύμου 7 κλειστά λόγω ότι Ντενίσα και Νικολέτα έχουν περίοδο...πρώτη λόγικά θα επιστρέψει η Ντενίσα μίας και σταμάτησε την Τετάρτη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Τα όσα αναφέρεισ γιά τή Ντιάνα είναι τουλάχιστον αναληθή. :o  Πρώτη μέρα εργάστηκε τον Απρίλιο σύμφωνα μέ συναγωνιστές καί όχι τέλη Μαρτίου(ίσως φεβρουάριος). Εξ άντικειμένου τα εκλαμβάνω ως ΨΈΜΜΑΤΑ μήν γκρινιάζης μετά τά,σέβη μου :-*
όντως σωστά σε πληροφόρησαν  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Σοβαρευτειτε λιγο που το παιζετε ολοι μικροι ντεντεκτιβς. Ο τυπος ειπε κατα προσεγγιση τελη Μαρτιου κι εσεις τον βγαζετε ψευτη επειδη ξεκινησε μια εβδομαδα αργοτερα. Δειτε την ουσια.
οι λεπτομέρειες κάνουν δυστυχώς την διαφορά , είπε τέλη Φεβρουάριου ή αρχές Μαρτίου...είναι πάνω απο ένας μήνας διαφορά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Έγραψα την λέξη "τίμημα" αντί της λέξης "τιμής" όσον αφορά το "τιμημένος".
Ο λόγος είναι ότι το βλέπω (και) ως τίμημα μιας που με το "χρίσμα" δημιουργείται μία ελαφριά ανεπαίσθητη
διαφορετικότητα έτσι ώστε να γράφει κάποιος πιο σοβαρά απ'ότι πριν του αποδοθεί το "χρίσμα".
Είπα να το πω αυτό γιατί είμαι γεροπαράξενος στους "τίτλους". :cheesy:
Να πω ότι διαβάζω τα μηνύματα ενθάρρυνσής σας και σας ευχαριστώ ανταποδίδοντας
συνολικά,είπα να το γράψω κι αυτό αν και αυτονόητο........γι'αυτό και δεν απαντώ κατά τόπους.
:grin:
εγώ θα διαφωνήσω , συνεχίζω και γράφω όπως έγραφα και πριν γίνω τιμημένος.....δεν ήξερα τι είναι ο τιμημένος ούτε επιδίωξα να γίνω
νομίζω ότι ο καθένας γράφει επειδή θέλει και όχι επειδή έγινε τιμημένος
ανεξάρτητα απο τιμημένος η όχι είναι καλό να υπάρχουν άτομα που ενημερώνουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Όσοι αναζητούν την Ιρίνα από το Φυλής 86 "βου" (αλλά και όσοι δεν παραδέχονται ότι την αναζητούν)  ;)
να σημειώσουν πως θα είναι στην έδρα της ξανά από τον Σεπτέμβριο.
To συμβούλιο υπεραπαιτητικών αξιολογητών (Σ.Υ.Α) κατά την συγκέντρωση ολομέλειας που πραγματοποίησε
εξέδωσε την ακόλουθη σύντομη ανακοίνωση.............

"Μετά από crash test της κοπέλας σε συνθήκες πολέμου,αποφασίζουμε να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης
με απολογισμό 5 ψήφους υπέρ και 1 κατά".
:grin:
άρα η επιτροπή συμφωνεί και με την προσωπική μου άποψη ότι η κοπέλα είναι και τούμπανο και καλή μέσα..........

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Όσοι αναζητούν την Ιρίνα από το Φυλής 86 "βου" (αλλά και όσοι δεν παραδέχονται ότι την αναζητούν)  ;)
να σημειώσουν πως θα είναι στην έδρα της ξανά από τον Σεπτέμβριο.

Ε ας ξεκουραστεί λίγο , της τον είχαν κάνει χωνί ...
Πάντως είναι γαμάτη .

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
To κουκλάκι που ακούει στο όνομα "Nαόμι" από το Ιάσωνος 20-ασανσέρ (με την πόρτα χαραμάδα)
θα δουλεύει πια στο Δεληγιώργη 39 στην 2η βάρδια.
Στην συμμετοχή της είναι λίγο "μπλαζέ" αλλά αυτό έρχεται και παρέρχεται.

Σαν άμεση συνέπεια αυτού,το (πρώην πια) ανέκφραστο κορίτσι-παγάκι που εργαζόταν στο Δ-39
με το κινητό των 850 γραμμαριών που κουβαλούσε στο σαλόνι αλλά και στο δωμάτιο πάνω στο κρεβάτι  :2funny:
μπορεί επιτέλους να μας αδειάσει την γωνιά.  :cheesy:
Εκτός αν μετατεθεί στην πρώτη βάρδια σαν πιθανό ενδεχόμενο. :-

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
πολύ ωραίο κορμάκι η Ναόμι με σούπερ βυζάρες..
μέσα όμως ούτε καν τυπική , αλλά πώς να δουλέψει
όταν απ έξω είναι ο γκόμενος/νταβάς της?

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
πολύ ωραίο κορμάκι η Ναόμι με σούπερ βυζάρες..
μέσα όμως ούτε καν τυπική , αλλά πώς να δουλέψει
όταν απ έξω είναι ο γκόμενος/νταβάς της?

Αυτό είναι,συγχρονιστήκαμε τέλεια!
Έκοψα κι έραψες! :thumbsup:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μεσημεριανή καταδρομική με τον ήλιο να καίει αλύπητα ...
Διδύμου 16α - Αλίνα μαζί με κάποια άλλη που ήταν στο δωμάτιο , δεν συγκράτησα όνομα ...
Διδύμου 18 υπόγειο - Σύλβια , φουλ , αρκετά αδυνατισμένη νομίζω και με καμιά 10αριά αποχρώσεις στα μαλλιά .
Διδύμου 18 - Αντριάνα η γνωστή
Διδύμου 20 - Νίκα
Αλκιβιάδου 16α - Αννα , σχετικά εύσωμη ξανθιά
Αλκιβιάδου 16β - Ειρήνη , μετρίου ύψους , κοντά μαλλάκια , φουλ .
Αλκιβιάδου 16γ - Ντάνα ή Τάνα , καινούρια είναι σύμφωνα με την τσατσά ..τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξαναδεί, ποια είναι αυτή ρε παιδιά ? Σχετικά ψηλή ,νεαρή, ολόλευκο δέρμα , κοντό μαύρο κορακίστικο μαλλί , εντελώς χυσόφατσα με κορμάρα . Φουλ τα πάντα όλα .  Λοκ ον για αργότερα ...
Φυλής 86β - Λάουρα την οποία και βίδωσα , θα ανεβάσω κριτική .

Αυτά τα ολίγα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αλκιβιάδου 16γ - Ντάνα ή Τάνα , καινούρια είναι σύμφωνα με την τσατσά ..τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξαναδεί, ποια είναι αυτή ρε παιδιά ? Σχετικά ψηλή ,νεαρή, ολόλευκο δέρμα , κοντό μαύρο κορακίστικο μαλλί , εντελώς χυσόφατσα με κορμάρα . Φουλ τα πάντα όλα .  Λοκ ον για αργότερα ...
Είναι καινούρια για αυτό το σπίτι όχι όμως και στην πιάτσα. Πρόκειται για την Λώρη η Λορέτα απο τα Διδύμου 7 πριν αλλάξουν αλυσίδα και το Φυλής 66Δ. Στο Φυλής 40 δούλευε και με το όνομα Καμέλια. Μέσα είναι αρκετά καλή.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
απογευματινη τσαρκα στην φυλης και περυξ
ΚΑΛΥΜΝΟΥ
36 η γνωστη νανα με φουλ.πριν βγει νστο σαλονι μπανιαριζοταν
48 ακαι β δεν μου άνοιξαν
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Η ντιανα ουκρανιδα  συμφωνα με την τσατσα φουλ.προκειται για μια γυναίκα που εχει περασει σιγουρα τα 45 χρονια εχει μαυρα κοντα μαλλια σε στυλ αγορίστικο συμπαθητικο σωμα για την ηλικία της.
11 δυο κοπελες μια 30αρα ξανθια που έμοιαζε σαν γιουβαρελακι και αλλη μια καστανομαλλα με αδιαφορο σωμα και φατσα.οταν ρωτησα το ονομα τους στην τσατσα αρχειζε και με εβριζε.επειδη δεν ειχα ορεξη για τσακωμούς σηκώθηκα και εφυγα αμέσως...
ΠΙΠΙΝΟΥ
65Β η ειρηνη νεαρη κοπελα γυρω στα 25-28 γλυκα φατσουλα μαυρα μαλλια σε στυλ καρεδακι μεχρι τους ωμους.απλο νομιζω
ΦΥΛΗΣ
59 η γνωστη αντινα με τα συλικονε βυζια.απλο
61 η αλεξανδρα το τσουτσουνι και μια αλλη 30αρα με μαυρα μακρια  μαλλια.εμοιαζε σαν κινεζα στο προσωπο.ονομα δεν ρωτησα
54 η ηλεκτρα.μπορω να πω οτι η συγκεκριμενη ηταν η ωραιοτερη παρουσια με διαφορα σε σχεση με τις υπόλοιπες  στην σημερινη μου τσαρκα.ξανθοια μπουκλε μαλλια.πανεμορφο προσωπο.πολυ καλο σωμα και κωλο που κολαζει και αγιους.απλο
56 η γνωστη νταιανα
40 η σαρα με ελευθερο στοματικο και η ανι με κωλο
74 δεξια η αντζελα με κωλο και αριστερη μια κοπελα που δεν την εχω ξαναδει με μαυρα μπουκλε μαλλια μεσαίο στηθος και με μετριο σωμα.ονομα δεν ρωτησα
84α το πιπινι η αντριαννα με τις μετριες επιδοσεις
136 νεα κοπελα τζινα αδυνατη μετρια φατσα και με σγουρα μαυρα μαλλια.απλο
109β η γνωστη αννα
200 η ελενα καστανοξανθη νεαρη κοπελα με μετριο σωμα αλλα με ωραίο κωλο
71 οροφος μιραντα το μπισκοτακι με απλο ισογειο στεφανια η νταρντανα
69β μαγια το πιπίνι με απλο
65β κλασικά η εμμανουελα.μαυριδερο σωμα μικρο βυζι με πεταχτες ρωγες με ωραιο σεξι σωματακι και υπεροχο μικρο κωλαρακι που δυστηχως δεν το δίνει
80 δυο νεες κοπελες.δυστηχως ονοματα δεν συγκράτησα επειδη μου ηταν εντελως αδιαφορες
ΠΕΡΑΜΟΥ
1 ΚΑΤΩ η παολα νεαρο κοριτσακι με ωραιο σωμα πολυ ωραιο κωλι,μελαχρινη.απλο
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
7 συλβια ξανθια πολυ κοντη ισιο μαλλι ωραιο σωμα.απλο
ΦΩΚΑΙΑΣ
27α κλασικα η ουκρανιδα βικτωρια με φουλ
24 η αλεξανδρα με φουλ.δυστηχως δεν θυμάμαι τιποτα απο αυτην την κοπελα επειδη μου ηταν εντελως αδιάφορη..... 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
η Αννα θα λείπει για τουλάχιστον ένα μήνα...
επίσης Διδύμου 7 κλειστά λόγω ότι Ντενίσα και Νικολέτα έχουν περίοδο...πρώτη λόγικά θα επιστρέψει η Ντενίσα μίας και σταμάτησε την Τετάρτη...
εγω σημερα που περασα το απογευμα το 7α ηταν ανοιχτο το β ηταν κλειστο.το 7α ειχε μια νεα κοπελα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom