Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (31 μέλη και 288 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παιδες το Εφεσου 11   θεωρειται μπουρδελο ή  studio ? ??    Μηπως περασε κανεις απο κει  χθες  ( 21/6 )  πρωινη βαρδια...?? ?
Μπουρδελο ειναι απλα οταν το ειχε αναλαβει η Ελβιρα δουλευε με τιμες στουντιο!
Τις Παρασκευες συνηθως εκδιδεται η Στελλα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Καλησπέρα. Έπειτα από ένα διάλλειμα μεγαλύτερου του 1.5 χρόνου από μπουρδέλα αλλά,από το site γενικά  αλλά και απουσίας σύνδεσης ιντερνετ θα σας κάνω μια συνοπτική καταγραφή των εντυπώσεων μου για τις επισκέψεις μου το τελευταίο διαστημα περίπου 6 μηνών.

"Ο κύκλος των 3 καταθέσεων" -(Νταιάνα-Ντιανα)

Πρώτη κατάθεση έγινε κατά τέλη Μαρτίου(ίσως φεβρουάριος) περίπου και χωρίς να υπήρχαν άλλες κριτικές για την κοπέλα.Ήταν στο Φ66Α και μπάινω μέσα και μου λέει η τσατσά ότι έχει την Ντιανα αλλά επειδή δεν άκουσα καλά την ρωτάω πάλι αργά ..ΝΤΑΙΝΑ ή ΝΤΙΑΝΑ και μου λέει Ντιανα. Όταν βγήκε η κοπέλα με το γνωστό πλέον λάγνο βλέμμα και ερωτικό στυλάκι με κέρδισε και έμενα όπως και πολλούς και πέρασα. Στο δωμάτιο δεν βιαζόταν και ήταν πολύ τρυφερή και ερωτική. Μάλιστα πήγε να με φιλήσει αλλά το απέφυγα και επέμενε και τελικά ενέδωσα. Στο τέλος μου είπε να μην το πω πουθενά γιατί δεν θέλει να φιλάει τους πελάτες(προφανώς και κατάλαβα ότι έψαχνε για μόνιμους αγαπούληδες). Στάσεις ιεραποστολικό και στα τέσσερα με πολυ κάλη συμμετοχή και κραυγουλες. Η βαθμολογία μου για τότε 10/10(συμμετοχή) και μια άγνωστη ευχάριστη έκλπληξη ύστερα από την αποχή μου. Εμφάνιση 7/10.
Δεύτερη επίσκεψη μερικές μέρες αργότερα με περίπου το ίδιο mode και με θυμόταν πάλι στο Φ66 τότε  βαθμολογία συμμετοχής 8/10.
Τρίτη και τελευταία επίσκεψη μέσα στο Ιούλιο Φ54 και ενώ έχω διαπιστώση ότι η Νταιάνα όπως πλέον λέγεται έιναι πολύ γνωστή . Κατά τις 4-5 το πρωί και σάββατο και η κοπέλα στο σαλονάρισμα ήταν αρκέτα πιο κορασμένη αλλά λέω θα έιναι σταθερή αξία πλέον. Δυστυχώς πολύ κουρασμένη και βιαστική και καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές μέσα στο δωμάτιο. Δεν ήθελε να ανέβει από πάνω γιατί ήταν κουρασμένη και το σώμα τις δεν ήταν μυροδάτο όπως παλιότερα. Μάλιστα μου φάνηκε σπασμένη πολύ από άποψη ομορφιάς και δεν μπορούσα να καταλάβω πως μου είχε αφήσει τόσο θετικές εντυπώσεις. Βαθμολογία 5/10.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κύκλος της Νταινας έκλεισε και ήταν μια ευχάριστη κοπέλα όπως πολλές κατα καιρούς.

"35άρα ξανθιά της διπλανής πόρτας"

Περγάμου 1, απογευματινή βάρδια και χωρίς κόσμο εκείνη την μέρα αποφάσισα να την πάρω γιατι δεν άλλη όρεξη για περπάτημα. Πεσμένο στήθος, πολύ βιαστηκή και τσάμπα 20άρικο. Βαθμολογία 2/10 . Εμφάνιση 5/10.

"Μελαχρινός μόυναρος"
Φ66 πάλι και ενώ ήλπιζα να βρω την Ντιάνα τότε για 3η φορά. Τελικά ήταν ένα μελαχρινός μούναρος που ήταν απίστευτη ξεπέτα. Λευκό δέρμα , βυζάρες, κολάρα αλλά μύριζε τσιγαρίλα, είχε σταχτιές ανομοιόμορφες σκιές γύρο από το μουνί της και έφυγε στο 6-7λεπτο max, χωρίς να τελειώσω και χωρίς να άνοίξει η πόρτα για να μπει πελάτης. Ακόμα απορώ ένα λόγο να βιαστεί. Μάλιστα που είπε ότι θα ήταν καλύτερα να έιχαμε τον χρόνο σε ένα ξενοδοχείο γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος. Ότι πει...  :idiot: Βαθμολογία 1/10 .Εμφάνιση 9/10

"Νικολέττα"

Φ66 κάπου στον απρίλιο και ενώ πήγαινα για Νταιάνα πάλι πέφτω στην Νικολέττα. Πολύ κάβλα και κοντή  η άτιμη και παρόλο που στο σαλονάρισμα ήταν αδιάφορη είπα να μπω. Τις κλασικές 3-4 στάσεις. Καλή συμμετοχή, καθόλου βιασίνη παρόλο τον κόσμο που μπαινόβγαινε θετική συμμετοχή. Δεν τρελάθηκα όπως με Ντιάνα στην αρχή αλλά η δεύτερη καλύτερη εμπειρία αυτό το διάστημα. Βαθμολογία συμμετοχής  8/10 . Εμφάνιση 9/10.

"Άννα"

Φ66 πάλι και πάλι για Ντιάνα πήγαινα και είδα την Άννα με πολύ διάθεση. Τελικά μπήκα μέσα γιατί σαν να έβγαζε την ερωτική διάθεση που αναζητούσα. Θετικές εντυπώσεις, καλύτερο τσιμπούκι από όλες τις άλλες που γράφω σήμερα και σίγουρα άξιζε το εικοσάρικο. Ελαφρώς τυποποιημένες κινήσεις και στο 10 λέπτο είχε φύγει. Βαθμολογία συμμετοχής  7/10.Εμφάνιση 7/10.

"40άρα με διάθεση"
Όπως ανεβάινω απο Στ.Αττικής κάνω δεξιά στην Αλκαμένους και μπαίνω στο σπίτι που μου έκανε εντύπωση για το καλό σαλάνι. Βλέπω μία 40άρα με βύζους , πολύ διάθεση και ακάποτο τσιμπούκι το οποίο δεν τίμησα. Αν και με χάλαγε το μαλί στο κούτελο σαν σκυλάκι μπαίνω μέσα και δεν το μετάνιωσα. Τη πήρα στον καναπέ και στο κρεβάτι έκανε σαν 20 χρόνη πιτσιρίκα με γέλια. Κανά 13 λεπτο στο δώμα και θετικές εντυπώσεις. Βαθμολογία συμμετοχής 9/10. Εμφάνιση 5/10.

Και ενώ πιστεύω ότι για άλλη μία φορά ο κύκλος μου σε επισκέψεις τελείωσε κάθως όποτε δεν έχω αγαμίες ή δεν πετυχαίνω Νταιάνες με φουλ διάθεση δεν παώ σε μπουρδέλα ...μέχρι την επόμενη να είστε όλοι καλά!
Τα όσα αναφέρεισ γιά τή Ντιάνα είναι τουλάχιστον αναληθή. :o  Πρώτη μέρα εργάστηκε τον Απρίλιο σύμφωνα μέ συναγωνιστές καί όχι τέλη Μαρτίου(ίσως φεβρουάριος). Εξ άντικειμένου τα εκλαμβάνω ως ΨΈΜΜΑΤΑ μήν γκρινιάζης μετά τά,σέβη μου :-*

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μολις γυρισα απο τσαρκα στα στενα του Μεταξιου. Πρωινη βαρδια:

Περδικα 3 αριστερα: Η Ερρικα το ξωτικο, γυρολογος της περιοχης (την εχω πετυχει μεταξυ αλλων στα Κολωνου 32 και Λεωνιδου, Κολωνου 27 οροφος) με κωλο στο μενου. Εχει βελτιωθει καπως εμφανισιακα, αν δεν ηξερα πως ειναι φολα μπορει και να τη δοκιμαζα.

Περδικα 3 δεξια: Ενα μελαχρινο προμιλφ, με μικρο βυζι και φαρδυ κωλο, αν δεν κανω λαθος ειναι η Ντανιελα που την πετυχαινα στα Ιασωνος 30κατι. Επισης κωλος στο μενου.

Κεραμεικου 13, τα δυο ακριανα: Στο ενα η Αννετα, στο αλλο η Χριστινα, οι δυο βλαμμενες που λενε "φιλακια εδω, εδω κι εδω"  :jerking:

Κεραμεικου 13 υπογειο: Κορινα, μια κοκκινομαλλα που την ειχα δοκιμασει παλιοτερα με μετριες εντυπωσεις.

Κεραμεικου 15 με τη σκαλα: Μαρια, μια χαμογελαστη κοπελα με ενιαιο κορμο και περιττα κιλα.

Κολωνου 27 αριστερα με τη σκαλα: Μια ξανθια φακλανα, καινουρια λεει, δε μιλαει ελληνικα λεει.

Κολωνου 27 υπογειο: Μια καστανη υπερφακλανα, σαν μπετονιερα.

Κολωνου 27 δεξια ισογειο: Ενα κοριτσακι ανεκφραστο με ροζ στριγκο, νομιζω Χριστινα, αν δεν κανω λαθος την εχω πετυχει και στο Μεγ.Αλεξανδρου 20 ισογειο.

Κολωνου 30 οροφος: Αλλο ενα κοριτσακι, στο στυλ της Χριστινας, μονο που αυτη ηταν μελαχρινη με εντονο βαψιμο στα ματια. Επισης ανεκφραστη.

Κολωνου 32 υπογειο: Μια λεπτη γυφτοπουλα, οχι ομως η Μιρελα, αλλα της εμοιαζε αρκετα. Κωλος στο μενου.

Κολωνου 32 & Λεωνιδου: Μια ξανθια χοντρη με εντονα ματια.

Κολωνου 48: Τανια, μικροκαμωμενο μελαχρινο μιλφ, με καυλιαρικες καλτσες μεχρι το γονατο.

Μεγ. Αλεξανδρου 20 υπογειο: Μια μελαχρινη ανδροπρεπης τυπισσα, με μαλλι σαν του Παυλου Ευαγγελοπουλου στο ρετιρε. Κωλος λεει, οπως την ειδα αυτη μαλλον για το δικο μας κωλο θα λεει  :badair:

Ιασωνος 43: Μια τσαμπουκαλου ξανθια μιλφ με καποια κιλα και ενα πολυ λεπτο τσιγγανακι (Χριστινα αν δεν κανω λαθος). Κωλος στο μενου.

Ιασωνος 44: Ειδα απεξω να αραζουν η Αλεξια και ενα αλλο ξανθο μπαζο.

Ιασωνος 1Α: Ειρηνη, λεπτη και σχετικα ψηλη τυπισσα (απο Ουκρανια λεει), μου την επεσε στο σαλονι και ειπα να περασω. Αρκετα καλη, ΑΛΛΑ οταν τη γυρισα στα τεσσερα και ειδα τον κωλο της επαθα ΣΟΚ, ηταν τιγκα στα κονδυλωματα ή τουλαχιστον για τετοια μου φανηκαν εμενα  :headbang:  γαμω την ανωμαλια που με δερνει  :headbang:

Μετα απο αυτο το περιστατικο αποφασισα να το κοψω το αθλημα. Μαλλον δε θα τα καταφερω, ειναι μεγαλος εθισμος, αλλα θα το παλεψω και οσο αντεξω...

edwkaigw

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τα όσα αναφέρεισ γιά τή Ντιάνα είναι τουλάχιστον αναληθή. :o  Πρώτη μέρα εργάστηκε τον Απρίλιο σύμφωνα μέ συναγωνιστές καί όχι τέλη Μαρτίου(ίσως φεβρουάριος). Εξ άντικειμένου τα εκλαμβάνω ως ΨΈΜΜΑΤΑ μήν γκρινιάζης μετά τά,σέβη μου :-*
παιδιά είπα και παραπάνω ότι όλα αυτά έγιναν μήνες πριν οπότε είναι λογικό να μην θυμάμαι συγκεκριμένα. Πρέπει να ήταν τέλη Μαρτίου. Λίγη σημασία έχει αυτό. Εγώ προσπαθώ όπως ακριβώς μπαίνω στο σαιτ και διαβάζω πληροφορίες έτσι και να δίνω. Και δεν μίλησα μόνο για Νταιάνα. Απλά επικεντρώθηκα εκέι γιατί α) διαπίστωσα κίνηση με το όνομα της στο σαιτ και β) γιατί τότε ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο και με έκανε να ξαναπαώω σε μπου ενώ τα έιχα κόψει. Μην πιανόμαστε τώρα σε λεπτομέριες. ο καθένας λέει την γνώμη του και αφού μαζευτούν πολλές κρίνουμε συνολικά ώστε να μην δίνουμε πεταμένα λεφτά και όταν τ δίνουμε να περνάμε άνω του μετρίου. Μην τρελένεστε.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Κολωνου 27 δεξια ισογειο: Ενα κοριτσακι ανεκφραστο με ροζ στριγκο, νομιζω Χριστινα, αν δεν κανω λαθος την εχω πετυχει και στο Μεγ.Αλεξανδρου 20 ισογειο.
αλληθωριζαν τα ματια της??

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Οφθαλμιατρος εισαι τυπε; Αλληθωριζει ελαφρως, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να καθισταται επιλεξιμη.
για την αλλη που το κατάλαβες οτι ειχε κονδυλώματα??τουλαχιστον της ειπε κάτι στο τελος??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σύμφωνα με έναν έμπιστο φίλο έπιασε δουλειά 8 Απρίλη οπότε έχεις δίκιο amjik

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σοβαρευτειτε λιγο που το παιζετε ολοι μικροι ντεντεκτιβς. Ο τυπος ειπε κατα προσεγγιση τελη Μαρτιου κι εσεις τον βγαζετε ψευτη επειδη ξεκινησε μια εβδομαδα αργοτερα. Δειτε την ουσια.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
και μόνο για την ταπεινότητα και μετριοφροσύνη σου, σου αξίζει ο τίτλος.
Έγραψα την λέξη "τίμημα" αντί της λέξης "τιμής" όσον αφορά το "τιμημένος".
Ο λόγος είναι ότι το βλέπω (και) ως τίμημα μιας που με το "χρίσμα" δημιουργείται μία ελαφριά ανεπαίσθητη
διαφορετικότητα έτσι ώστε να γράφει κάποιος πιο σοβαρά απ'ότι πριν του αποδοθεί το "χρίσμα".
Είπα να το πω αυτό γιατί είμαι γεροπαράξενος στους "τίτλους". :cheesy:
Να πω ότι διαβάζω τα μηνύματα ενθάρρυνσής σας και σας ευχαριστώ ανταποδίδοντας
συνολικά,είπα να το γράψω κι αυτό αν και αυτονόητο........γι'αυτό και δεν απαντώ κατά τόπους.
:grin:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Όσοι αναζητούν την Ιρίνα από το Φυλής 86 "βου" (αλλά και όσοι δεν παραδέχονται ότι την αναζητούν)  ;)
να σημειώσουν πως θα είναι στην έδρα της ξανά από τον Σεπτέμβριο.
To συμβούλιο υπεραπαιτητικών αξιολογητών (Σ.Υ.Α) κατά την συγκέντρωση ολομέλειας που πραγματοποίησε
εξέδωσε την ακόλουθη σύντομη ανακοίνωση.............

"Μετά από crash test της κοπέλας σε συνθήκες πολέμου,αποφασίζουμε να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης
με απολογισμό 5 ψήφους υπέρ και 1 κατά".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όσοι αναζητούν την Ιρίνα από το Φυλής 86 "βου" (αλλά και όσοι δεν παραδέχονται ότι την αναζητούν)  ;)
να σημειώσουν πως θα είναι στην έδρα της ξανά από τον Σεπτέμβριο.
To συμβούλιο υπεραπαιτητικών αξιολογητών (Σ.Υ.Α) κατά την συγκέντρωση ολομέλειας που πραγματοποίησε
εξέδωσε την ακόλουθη σύντομη ανακοίνωση.............

"Μετά από crash test της κοπέλας σε συνθήκες πολέμου,αποφασίζουμε να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης
με απολογισμό 5 ψήφους υπέρ και 1 κατά".
ποιοί αποτελούν το συμβούλιο υπεραπαιτητικών αξιολογητών;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ευθυμολόγημα ήταν αυτό!
Απλά κάναμε γκάλοπ μεταξύ γνωστών.
η συγκεκριμένη πάντως έχει και γαμώ τις ροδέλες την έχω πάρει και πέρασα σούπερ και γαμώ τα σουφρίδια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Σοβαρευτειτε λιγο που το παιζετε ολοι μικροι ντεντεκτιβς. Ο τυπος ειπε κατα προσεγγιση τελη Μαρτιου κι εσεις τον βγαζετε ψευτη επειδη ξεκινησε μια εβδομαδα αργοτερα. Δειτε την ουσια.

Μήν περιορίζεσαι σε καθωσπρέπει έξυπηρετικές συμβατικές σαπουνόφουσκες....καί

σέ παρασιτικά μεταμφιεσμένους !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom