redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε δεν κατεθεσες?εγω σημερα που περασα το απογευμα το 7α ηταν ανοιχτο το β ηταν κλειστο.το 7α ειχε μια νεα κοπελα..
τυπε δεν κατεθεσες?εγω σημερα που περασα το απογευμα το 7α ηταν ανοιχτο το β ηταν κλειστο.το 7α ειχε μια νεα κοπελα..
οχι τυπε πηγα με δυο φιλους μου αυτοι ηθελαν να καταθεσουν.εγω δεν είχα όρεξη...τυπε δεν κατεθεσες?
επαιξαν μπαλα?οχι τυπε πηγα με δυο φιλους μου αυτοι ηθελαν να καταθεσουν.εγω δεν είχα όρεξη...
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Η ντιανα ουκρανιδα συμφωνα με την τσατσα φουλ.προκειται για μια γυναίκα που εχει περασει σιγουρα τα 45 χρονια εχει μαυρα κοντα μαλλια σε στυλ αγορίστικο συμπαθητικο σωμα για την ηλικία της.
σιγουρα??εγω για πιο νεα την εκοψα αν η ντιανα ειναι 60 τοτε η νανα ποσο ειναι???ετσι οπως τις εκοψα στην σημερινη μου τσαρκα.τουλαχιστον η ντιανα αξιζει απο υπηρεσιες.σκεφτομαι να την τιμησω μεσα στις επομενες ημερες..ωραια ενημερωση Τζειμς
η Ντιανα είναι σίγουρα 60+ ετών,45 ήταν κάποτε...πολύ παλια....
σιγουρα??εγω για πιο νεα την εκοψα αν η ντιανα ειναι 60 τοτε η νανα ποσο ειναι???ετσι οπως τις εκοψα στην σημερινη μου τσαρκα.τουλαχιστον η ντιανα αξιζει απο υπηρεσιες.σκεφτομαι να την τιμησω μεσα στις επομενες ημερες..
Μολις γυρισα απο τσαρκα στα στενα του Μεταξιου. Πρωινη βαρδια:
Ιασωνος 1Α: Ειρηνη, λεπτη και σχετικα ψηλη τυπισσα (απο Ουκρανια λεει), μου την επεσε στο σαλονι και ειπα να περασω. Αρκετα καλη, ΑΛΛΑ οταν τη γυρισα στα τεσσερα και ειδα τον κωλο της επαθα ΣΟΚ, ηταν τιγκα στα κονδυλωματα ή τουλαχιστον για τετοια μου φανηκαν εμενα γαμω την ανωμαλια που με δερνει
Μετα απο αυτο το περιστατικο αποφασισα να το κοψω το αθλημα. Μαλλον δε θα τα καταφερω, ειναι μεγαλος εθισμος, αλλα θα το παλεψω και οσο αντεξω...
σωστα επραξες..απο κει και πέρα...Το έχω αναφέρει και εγώ κάτι μήνες πριν, σχεδόν χρόνος.
Η κοπελιά είναι επικίνδυνη και χρήζει [glow=red,2,300]ΜΑΥΡΟ[/glow] δαγκωτό.
Εγώ προσωπικά της το είπα ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και στην τσα2.
Από ότι φαίνεται όμως, με έγραψε κανονικά στο αρρωστημένο αιδοίο και συνεχίζει κανονικά να μεταδίδει τα κονδυλώματα . . . . .
αυτην κανονικα δεν επρεπε εδω και καιρο να την εχουν πιασει και να την ειχαν κλείσει το μπουρδελακι...περσι ολοι καναμε λες και ανακαλυψαμε την αμερικη..ολοι τοτε θυμάμαι που λεγαν οτι δεν θα ξαναπατήσουν σε μπουρδελο...και ολα σχεδον ειχαν κοψει τα ελευθερα στοματικα κλπ...αλλα που τέτοια τύχη.εμεις συνεχεισαμε την νοοτροπία μας σαν κλασικοι ελληνε.Το έχω αναφέρει και εγώ κάτι μήνες πριν, σχεδόν χρόνος.
Από ότι φαίνεται όμως, με έγραψε κανονικά στο αρρωστημένο αιδοίο και συνεχίζει κανονικά να μεταδίδει τα κονδυλώματα . . . . .
δεν είπα ότι έγραψα για σήμερα...άμα ήταν θα το έβλεπες στην ενημέρωση...εγω σημερα που περασα το απογευμα το 7α ηταν ανοιχτο το β ηταν κλειστο.το 7α ειχε μια νεα κοπελα..
ok δικό μου λάθοςδεν είπα ότι έγραψα για σήμερα...άμα ήταν θα το έβλεπες στην ενημέρωση...
αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά έκανα παράθεση στον "συνθέτη" και του είπα
για πιο λόγω είναι κλειστά τα Διδύμου ;)
επισης μεγιστε πορνορεπορτερναι ρε σύ τίποτα , τα λέμε καλό βράδυ.
Το έχω αναφέρει και εγώ κάτι μήνες πριν, σχεδόν χρόνος.
μαύρο λέμε.
η νανα είναι 50+ απο υπηρεσιες αξίζει η Ντιανα δεν θα φύγεις σε καμια περιπτωση παραπονεμένος, απλά θα έχεις γαμήσει μια 60αρα...
η Ντιανα είναι σίγουρα 60+ ετών,45 ήταν κάποτε...πολύ παλια....
Η κυρια της υποδοχης μου παρουσιασε την Αντριαννα και - εμβρόντητος - είδα μια γυναικα ανδρεικελο!
η νανα είναι 50+ ....................
Η Νανα και η Συλβια ειναι οι ποιο παλιες εν ενεργεια πουτανες
αυτη τη στιγμη στην Αθηνα...............
Εγω τις ξερω πανω απο 25 χρονια ..............