Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (13 μέλη και 177 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε,τωρα που ειπες για πακια... θυμηθηκα σε ενα βιντεο του δημητρακη που κραζει τους ελληνδες που δεν πανε να γαμησουν με ενα 10ρικο και πανε μπουζουκια και κλαμπ και δεν κανουν τιποτα...και οι πακιστανοι πανε και γαμανε με 10 ευρω και ο ελληνας δεν το χει..

ρε μηπως εχει τελικα δικιο ο μεγιστος?  :think:
μαλλον σταμουλη αφου οπου και αν πας στο μεταξι περιμενεις να βγει απο το δωματιο η κοπελα γιατι ο πακης μεσα της αλλαζει τα φώτα,και στο "σαλονι"περιμενουν αλλοι 3-4 ελληνα σπανια βλεπεις..μαλλον οι πακιδες εχουν λεφτα!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Επαναλαμβάνω την προειδοποίηση για Φωκαίας γωνία με Αχαρνών, αριστερά όπως κατεβαίνουμε, στο υπερυψωμένο ισόγειο. Η κοντή ξανθιά που δουλεύει πρωινή βάρδια με τσάτσο τον κύριο Άρη έχει γρομπαλάκια, πιθανώς κονδυλώματα, στον κόλπο της. Εγώ έβγαλα εξανθήματα στο στόμα μετά από συνεύρεση μαζί της. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι.

Για τη γνωστη βικτωρια λες? Την ξανθια ομως οχι τη μελαχρινη απο διδυμου ετσι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει δεν φταινε μονο η πελατες

φταινε τα μουνια η νταβατζηδες, φταινε η πονηρες και βρωμογριες τσατσαδες και γενικα πολλα πραγματα..

καταρχας  μαλακα ρουμανοαλβανε νταβατζη κανε εξετασεις στην κοπελα, κανε ελεγχο ,κανε κατι.. αλλα τι μιλας ...

σε βλαχαδερα που κατεβηκαν απο τα βουνα και πλουτισαν με τα λεφτα μας? το μονο κινητρο τους ειναι τα λεφτα...

πολλες πουστιες παρατηρω τελευταια.. και πολυ ψεμα γενικα..

μεταξουργειο κυκλοφοορυν 3-4 εγχειρισμενη και κανενας δεν μιλαει, η τσατσαδες δεν λενε και τιποτα...

οπως και φυλης περσυ, ελεχγος μηδεν...

τελοσπαντων, ανοιχτα τα ματια... δεν ειμαστε σε καιρο να αρωστησουμε... διοτη με το κρατος διαλυμενο θες χοντρη τσεπη για θεραπειες απο τετοιες αρωστιες...

και συγκεκριμενα προσοχη εσεις η πιρφοροι που ζητατε ακαποτο σεξ...αιντε... ΑΙΝΤΕ...

Εμένα μου είπε ο κ. Άρης με το φέσι ότι δε βιάζεται στο δωμάτιο (η κοπέλα) και αυτή με τραυμάτισε από τη βιασύνη της στην πίπα. Ακόμα πονάει το πουτσοκέφαλο!

Αν εξετάσουμε τη σχέση υπηρεσιών/τιμής δεν αξίζει η Φυλής παρά μόνο για τα στανταράκια. 20 ευρώ για προκαταρκτικά 2 λεπτών, σα να μας κυνηγάει η αστυνομία, είναι απαράδεκτα πολλά.

Να πω έστω ότι με τα διπλάσια χρήματα του Μεταξουργείου αγοράζαμε υγιεινή; Δεινόσαυρο στο μουνί κοντεύει να βγάλει η άλλη. Η απάντηση των προαγωγών στη μειωμένη λόγω κρίσης ζήτηση, ήταν να μειώσουν κόστη σε καθαριότητα, αναλώσιμα όπως καπότες, και ιατρικές εξετάσεις και να αυξήσουν τα επικίνδυνα προγράμματα όπως ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, χύσιμο στο σώμα (σιγά μην πλένονται για τον επόμενο).

Για τη γνωστη βικτωρια λες? Την ξανθια ομως οχι τη μελαχρινη απο διδυμου ετσι?

Δεν ξέρω όνομα. Δεν είπαν. Έχουν πονηρέψει οι τσατσάδες και δε λένε ονόματα. Μερικές παρεξηγιούνται αν τις ρωτήσεις.
Η κοπέλα είναι κοντή, ξανθιά, με μεσαίο λίγο κρεμασμένο βυζί. Μάλλον αλβανίδα.

Επισκέπτης
Απογευματινή βόλτα στη Φυλής.
Αρκετά κλειστά, στα υπόλοιπα πουτάνες γνωστές και μη εξαιρετέες.

Καταγαμήθηκε ξανθό, πανέμορφο Ρουμάνικο, λευκόσαρκο με τέλειες αναλογίες πιπίνι, που άκουγε στο όνομα Άντα.
Χρώμα οφθαλμών μπλε.Όχι πάνω από 25 χρονών.Φρέσκια στη δουλειά κατά τη δήλωση της αλοδαπής τσατσάς.
Αν δεν βελτιωθεί σε υπηρεσίες θα υποπέσει στην κατηγορία ΙΚΕΑ & ΣΙΑ ΟΕ.
Φωκαίας 25Β για τους ενδιαφερόμενους.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
προσεξτε μαγκες ... γιατι σαν ανθρωποι ζηταμε πολλα, γκομενες,λεφτα,δουλεια,καλη ζωη, καλοπεραση

αλλα οταν δεν εχεις την υγεια σου ενταξει αυτα δεν εχουν καμια αξια πραγματικα...

υγεια παν απο ολα.. προσοχη το τι κανετε και μην παραδινεστε στην καυλες σας...

ο μεγαλυτερος εχθρος στο σεξ που σε βλαπτει ειναι η μεγιστη καυλα και ετσι ρισκαρεις...

προσοχη...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εμένα μου είπε ο κ. Άρης με το φέσι ότι δε βιάζεται στο δωμάτιο (η κοπέλα) και αυτή με τραυμάτισε από τη βιασύνη της στην πίπα. Ακόμα πονάει το πουτσοκέφαλο!

Αν εξετάσουμε τη σχέση υπηρεσιών/τιμής δεν αξίζει η Φυλής παρά μόνο για τα στανταράκια. 20 ευρώ για προκαταρκτικά 2 λεπτών, σα να μας κυνηγάει η αστυνομία, είναι απαράδεκτα πολλά.

Να πω έστω ότι με τα διπλάσια χρήματα του Μεταξουργείου αγοράζαμε υγιεινή; Δεινόσαυρο στο μουνί κοντεύει να βγάλει η άλλη. Η απάντηση των προαγωγών στη μειωμένη λόγω κρίσης ζήτηση, ήταν να μειώσουν κόστη σε καθαριότητα, αναλώσιμα όπως καπότες, και ιατρικές εξετάσεις και να αυξήσουν τα επικίνδυνα προγράμματα όπως ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, χύσιμο στο σώμα (σιγά μην πλένονται για τον επόμενο).

Δεν ξέρω όνομα. Δεν είπαν. Έχουν πονηρέψει οι τσατσάδες και δε λένε ονόματα. Μερικές παρεξηγιούνται αν τις ρωτήσεις.

Περαστικά και ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

BronxNY

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
71β στεφανια,το καστανομελαγχροινο νταρντανομωρο από το 59,η παρτενερ της ρωξανης τα απογευματα
Δηλαδή η Στεφανία άλλαξε σπίτι?
Θα είναι πλεον στο 71β απόγευμα (~17-23.00)?

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Κυριοι Καλημερα σας ...........Θελω να ρωτησω τους υπευθυνους του site γιατι σβηνουν συνεχεια τα μηνυματα μου ?????????

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Αρχηγέ εννοείς τη γνωστή Βικτώρια Ουκρανή,με σγουρό,ξανθό μαλλί, με πρόγραμμα φουλ, που ήταν στην Αλκιβιάδου και τώρα έχει παει στη Φώκαιας για την οποία έχουν γραφτεί εδω κριτικές;;

Έχει γραφτεί και παλιότερα ότι κατι έχει η συγκεκριμένη..Από ότι θυμάμαι μια φορά που την είχα πάρει είχε κάποια σημάδια πάνω στο αριστερό κωλομέρι...

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Η Βικτωρια δεν δουλευει πρωινα
Μόνο απογευμα
Και σε αλλο σπιτι αππο αυτο που λεει ο φιλος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποιες ειναι ρε σεις οι εγχειρισμενες? Εγω μονο την Ελσα στο Ιασωνος 30 ξερω  :think:
ιασωνος 30 κατω καμια φορα μια μελανουρα που θυμηζει καζακσταν αλλα δεν ειναι απο εκει, ειναι επειδη ειναι πρωην αντρας..

επεισης κολωνου μετα τα διαδοχικα ποιο κατω, ειχα πετυχει εναν συναγωνιστη στο δρομο μονο που δεν εβαλε τα κλαματα..

και η ελσα η θεσαλλονικια

μας κανουν 3...

απλα σκατα στο στομα τους που δεν το αναφερουν και της πλασαρουν για γυναικες, εμενα η ελσα παλια ηθελε να μου σκασει γλωσοφυλα..

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα φιλουσα πρωην αντρα  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
η ελσα η μπαρμπι  ειναι??

ναι αυτη

ιασωνος 30 κατω καμια φορα μια μελανουρα που θυμηζει καζακσταν αλλα δεν ειναι απο εκει, ειναι επειδη ειναι πρωην αντρας..

επεισης κολωνου μετα τα διαδοχικα ποιο κατω, ειχα πετυχει εναν συναγωνιστη στο δρομο μονο που δεν εβαλε τα κλαματα..

και η ελσα η θεσαλλονικια

μας κανουν 3...

απλα σκατα στο στομα τους που δεν το αναφερουν και της πλασαρουν για γυναικες, εμενα η ελσα παλια ηθελε να μου σκασει γλωσοφυλα..

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα φιλουσα πρωην αντρα  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff:

Το σκοτωσες το θεσσαλονικια ρε καρνταση  :grin:  ακομα δεν εχεις απαντησει για τους προμοτορες στο αλλο θεμα, εγω δεν ξεχναω  :sunglasses:

Επισκέπτης
12 το μεσημέρι φυλής. Ούτε βόμβα νετρονίου να είχε πέσει.Κόσμος μηδέν , κτίρια άθικτα. Εξαιρούνται βέβαια οι νταβατζήδες και οι πρεζέμποροι. Σε όλα τα μπουρδέλα που μπήκα , εκτός από 2 , οι κορασίδες εξέρχοντο άμεσα (πελάτηηηηης!!!)γιατί προφανώς το να ξύνεις το αιδίο σου είναι μεν μια ευγενής απασχόληση (μάλλον), αλλά προφανώς δεν γεννά ευρώ. Τέλος πάντων , καταγράφω παρακάτω μερικά πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου:
α) Λαβύρινθος: Ωραίας φάτσας μελαχροινή με πλούσιο στήθος ,με μερικά κιλάκια παραπάνω, γαμεύσιμη. Δεν την έχω ξαναδεί και δίστασα να βγάλω το 20 ευρω χωρίς πληροφόρηση. Ξέρει κανείς τίποτα;
β) Φωκαίας 19 : Κλασσικά η ρωξάνη με μια κοντή αδιάφορη.
γ) Φυλής 67: τσάτσος  ο κυρ παναγιώτης από το 109.(Ευγενέστατος , όπως πάντα). Η κορασίς , ψηλή , ρουμανόφατσα , ωραίο πίσω σύστημα αλλά άβυζη .Σε ερώτησή μου για το όνομά της , στράβωσε , και πέταξε μια μαλακία . Έλα όμως που στράβωσα και γώ και δεν έχει εικοσάρι από εμένα (χέχέχέ).
δ)Φυλής 71α: Κοντή , βυζαρού.
ε) Φυλής 71β: Αδιάφορη.
στ) Φυλής 109α: Μαρίνα. Παλιά καραβάνα, ωραία γκόμενα , αλλά ρε παιδί μου , το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
ζ) Φυλής 109β: Άννα "πίτσος" . Σε σχετική ερώτησή μου μου είπε ότι cim  τέλος. Να την πιστέψω;
η) Φυλής 136: Νταιάνα. Εντυπωσιακή Μιλφ , όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ. Είμουν έτοιμος να βγάλω το 20ρι , αλλά σπάστηκα χοντρά γιατί τα δύο πάκια που περίμεναν στο σαλόνι , η υπηρεσία δεν τα έδιωξε ! (ούτε μεταξουργείο να ήμουν). Ως εκ τούτου , από εμένα κόκκινη.
Αυτά εν ολίγοις. Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom