12 το μεσημέρι φυλής. Ούτε βόμβα νετρονίου να είχε πέσει.Κόσμος μηδέν , κτίρια άθικτα. Εξαιρούνται βέβαια οι νταβατζήδες και οι πρεζέμποροι. Σε όλα τα μπουρδέλα που μπήκα , εκτός από 2 , οι κορασίδες εξέρχοντο άμεσα (πελάτηηηηης!!!)γιατί προφανώς το να ξύνεις το αιδίο σου είναι μεν μια ευγενής απασχόληση (μάλλον), αλλά προφανώς δεν γεννά ευρώ. Τέλος πάντων , καταγράφω παρακάτω μερικά πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου:
α) Λαβύρινθος: Ωραίας φάτσας μελαχροινή με πλούσιο στήθος ,με μερικά κιλάκια παραπάνω, γαμεύσιμη. Δεν την έχω ξαναδεί και δίστασα να βγάλω το 20 ευρω χωρίς πληροφόρηση. Ξέρει κανείς τίποτα;
β) Φωκαίας 19 : Κλασσικά η ρωξάνη με μια κοντή αδιάφορη.
γ)
Φυλής 67: τσάτσος ο κυρ παναγιώτης από το 109.(Ευγενέστατος , όπως πάντα). Η κορασίς , ψηλή , ρουμανόφατσα , ωραίο πίσω σύστημα αλλά άβυζη .Σε ερώτησή μου για το όνομά της , στράβωσε , και πέταξε μια μαλακία . Έλα όμως που στράβωσα και γώ και δεν έχει εικοσάρι από εμένα (χέχέχέ).
δ)Φυλής 71α: Κοντή , βυζαρού.
ε) Φυλής 71β: Αδιάφορη.
στ)
Φυλής 109α: Μαρίνα. Παλιά καραβάνα, ωραία γκόμενα , αλλά ρε παιδί μου , το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
ζ) Φυλής 109β: Άννα "πίτσος" . Σε σχετική ερώτησή μου μου είπε ότι cim τέλος. Να την πιστέψω;
η) Φυλής 136: Νταιάνα. Εντυπωσιακή Μιλφ , όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ. Είμουν έτοιμος να βγάλω το 20ρι , αλλά σπάστηκα χοντρά γιατί τα δύο πάκια που περίμεναν στο σαλόνι , η υπηρεσία δεν τα έδιωξε ! (ούτε
μεταξουργείο να ήμουν). Ως εκ τούτου , από εμένα κόκκινη.
Αυτά εν ολίγοις. Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...