ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
καραφλοδυναμιτης ο πυραυλος τυπε
Καλύτερα πεσμένα, παρά ατιμασμένα...
καραφλοδυναμιτης ο πυραυλος τυπε
:S :S :S :S :S :S :S
Με παραμύθιασε λες, ε?κοντεύει 2 μήνες....
Προς μεγάλη μου έκπληξη, η Αλιόνα, αντί να θηλάσει το πέος μου, επιδόθηκε σε θηλασμό των μεγάλων δακτύλων των ποδών.
Με το ζόρι κατάφερα να την επαναφέρω στην τάξη και τελικά να την καταγαμήσω...
Η Νάτα, εμφανισιακά θυμίζει ημιπαράφρονα ιθαγενή του Αμαζονίου.
τόσες πολλες φορες σου εχει τυχει τυπε;
Δεν είναι εκτός Σένγκεν η Φωκαίας, μάγκα.
Μια χαρά περνάν τα σύνορα τα ΣΜΝ.
Τελευταίο κρούσμα για μένα στο Φ109.
Το σπορ έχει ρίσκο...
πελοριοσ ρομαντισμοσ πορνε μου
επιστροφή ο πίτσι , θα ξεροχύσουμε....
μέγας μύστης
Καλώς ήρθες καβλέα μου! :-*
Αυτή τη στιγμή περισσότερο με ανησυχεί ότι από βιασύνη στην πίπα με πονάει το πουτσοκέφαλο. Για τα υπόλοιπα προσεύχομαι.
Πέρναγα τυχαία έξω από τον Οίκο Λιοσίων 91.
Στην αυλή, η εκδιδόμενη Βικτώρια, ψευτοντυμένη με ελαφρά ενδυμασία, καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε.
Την έσυρα στο δωμάτιο συνουσιών, όπου παρά τις καύλες, η δυσοσμία της πρωκτογενητικής της περιοχής, μου προκάλεσε πλήρη αποστροφή.
Την απέβαλα και απήλθα εν στύσει.
Επειδή ο Μάης είναι ο μήνας που καυλώνουν οι γαϊδάροι και οι φουσκοδενδριές δεν περνάνε εύκολα, κατέφυγα εσπευσμένα στην Αλιόνα Διδ18.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, η Αλιόνα, αντί να θηλάσει το πέος μου, επιδόθηκε σε θηλασμό των μεγάλων δακτύλων των ποδών.
να φορας καλτσες τυπεΠρος μεγάλη μου έκπληξη, η Αλιόνα, αντί να θηλάσει το πέος μου, επιδόθηκε σε θηλασμό των μεγάλων δακτύλων των ποδών.
εγω δεν τις βγάζω για να μην πάθω καμμια γαγγραινανα φορας καλτσες τυπε
ειναι γνωστο οτι δεν κανει γλυφοδαχτυλιασμα με καποτα
ουτε εγω τυπεεγω δεν τις βγάζω για να μην πάθω καμμια γαγγραινα
για ρίξε κάνα info για το Φ109 γιατί πηγαίνω εκεί συχνά-πυκνα...
ε ναι ρε τυπε είναι βρωμερά,πανε οι πακιδες με το χλιπι χλιπι στα δακτυλα των ποδιωνουτε εγω τυπε
σιχαινομαι :S
δεν έχει να κάνει με τα κονδυλώματα αυτό.
re mages xeri kanis poy einai oi agapi apo fokeas
konto agore malli xantho.
an xeri kaneis please
:o
να φορας καλτσες τυπε
ειναι γνωστο οτι δεν κανει γλυφοδαχτυλιασμα με καποτα
ετσι μας καταντησαν τυπε να μην εχουμε φράγκα να παμε φυλής!Χθες κατά τις 21.00 είχα όρεξη για αδυνατούλι, είχα και μια δουλίτσα κάτω και τα συνδύασα. Αναφέρω μόνο αυτά που μου καναν εντύπωση.
Μαραθωνος 59. Καινούριο (κατα τα λεγόμενα της τσατσάς, μελαχροινό αρκετά καλό σώμα έκανε 30 min στο συναγωνιστή αλλά περίμενε άλλος ένας οπότε άλλα 30 min βαριόμουν να περιμένω. Αλεξάνδρα το όνομά της. Έχει κανείς δεδομένα??
Κωνστ/πολεως 166 κα. Η Άννα, πολύ ωραίο γνωστό μουνί αλλά χθες είχε ένα τουπέ, φοβήθηκα για ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να μπω.
Φυλής 71παν. καστανό μέτριο ύψος ωραίο μαζε,ένο σωματάκι. Αυτή είναι η Μιράντα???
Κόσμος φυλής και γενικά Αθήνα μηδέν
Φωκαίας την βρίσκεις πάλι, 3η βάρδια συνήθως, όπως κατεβαίνεις στο γωνιακό δεξιά, γνωστό και ώς λαβύρινθο (όχι του Μινώταυρου!)
Και χθες το βράδι ήταν εκεί. Φορούσε ένα μαύρο, υπερ-διάτρητο, σχεδόν ολόσωμο, εφαρμοστό εσώρουχο.
Πτέραρχε είσαι θεός ....... ξεκίνησε ή δόνηση στό viewfinder