Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (5 μέλη και 90 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καταδρομική σε Φυλής:

Φυλής 200 Έλενα, αδύνατη ξανθιά με κοντό μαλλί, μέτριας εμφάνισης. Παίζει μπάλα και στο Μαγνησίας 11 τα πρωϊνά (και ενίοτε απόγευμα). Τώρα μάλλον την βρήκα εκεί γιατί έλειπα η Λουϊζα που κρατάει το Φ200 τα απογεύματα. Προσφέρει και αυταρχικό
Μαγνησίας 11 μέτρια εμφάνιση η Δώρα, γνωστή από το Φ200 που βρίσκεται το πρωϊ. Μια φορά την είχα δεί και Αγίου Πέτρου 7. Γεματούλα ξανθιά, αδιάφορη
Καλύμνου 48 όροφος: δυστυχώς ξανθιά γεματούλα gilf Νατάσα. Έλπιζα σε καμιά Μελίνα ή Μαρίνα αλλά τίποτα.
Φυλής 134 ισόγειο: μελαχρινή ψιλογεματούλα (με κοιλίτσα) αλλά με ωραίο πρόσωπο. Προσωπικά μου άρεσε θα την έχω στα υπόψιν. Είχε μικρό τατουαζάκι στο ένα βυζί.
Αχαρνών 85 milf Μαργαρίτα. Έγινε κατάθεση, χάλια μαύρα...
Έλλης 3 Δεν ήταν η Ισαβέλλα αλλά μια άλλη γεματούλα με κοντό καστανό μαλλί, νέα σε ηλικία (σχετιά). Κάτι μου είπε όταν έφυγα αλλά δεν το συγκράτησα.
Διδύμου 8 στον όροφο βρήκα την Πατρίσια. Νεαρή μελαχρινή με μαλλί αφάνα, γεματούλα αλλά όχι χοντρή, χαριτωμένη σε εμφάνιση κάνει και γυμνό τσιμπούκι. Στο ισόγειο έπαιζε μπάλα η Ναταλί, που μοιάζει με την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα στο πολύ πιο νέο και πιο όμορφο. Παρά την σκυλέ εμφάνιση, προσφέρεται για απαλό, ήρεμο, ρομαντικό γαμίσι και είναι πολύ καλή σε αυτό.
Διδύμου 16Α Δύο κοπέλες: μια Milf με κοντό ξανθό μαλλί που φορούσε ένα δικτυωτό φορεματάκι και είχε βυζάρες. Ωραία στην εμφάνιση, για άπειρες καύλες. Μαζί της μια νεαρή που είναι μακράν η πιο ωραία στην Διδύμου. Κορμί λαμπάδα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μικρό βυζάκι. Πανέμορφη και άκρως ερωτεύσιμη. Αν δεν είχαν στραβώσει με την άλλη στη Αχαρνών θα περνούσα.
Διδύμου 18Α προ-milf ξανθιά νταρντάνα προσφέρει και αυταρχικό. Βγήκε με ένα μαύρο εσώρουχο. δίπλα στο ισόγειο έπαιζε μια νεαρή (κοντά στα 30 την έκανα) καστανομάλλα με μακρύ ίσιο μαλλί. Και αυτή μου άρεσε αρκετά, καθότι είχε και βυζάρες. Όταν ξαναπεράσω από εκείνα τα μέρη πιθανών να τιμήσω.
Διδύμου 20 πετίτ milf Αλεξάνδρα, που είχα ξαναδεί στο Αγκύρας 12. Την είχα πάρει τότε και δεν μου άρεσε καθόλου. Για όσους ενδιαφέρονται είναι λεπτή με ξανθό μαλλί, ωραίο σώμα, μικροκαμωμένη και με καυλερό πρόσωπο.

αυτά από εμένα. Μια άσχημη μέρα τελείωσε με μια άσχημη κατάθεση. Μετά πήγα από το Νάκα να δοκιμάσω μερικές κιθάρες να με περάσει η καύλα. Πιθανών να πάρω το αίμα μου πίσω το Σαββάτο. Να περνάτε καλά φίλοι μου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Απογευματινή καταδρομική για βόλτα σήμερα στη Φυλής χωρίς κατάθεση. Πήρα σβάρνα όλα τα σπιτάκια πλην 3-4 που δεν προλάβαινα ή βαριόμουν να περιμένω την κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο, για να σας παρουσιάσω τη δεύτερη κατά σειρά πορνοενημέρωσή μου:

Πιπίνου 65: Η Ελένη και η Άννα, δύο μελαχρινές που μπορείς να τις πάρεις παρτούζα
Φ136 πάνω: Ιρίνι προμίλφ ξανθιά και Άννα πετίτ, λεπτούλα, μελαχρινή, νορμάλ πρόγραμμα
Φ136 κάτω: Αλεξάνδρα, νταρντάνα, που την έχω ξαναπετύχει στο διπλανό και Τζέσικα, ξανθό πιπίνι, νορμάλ πρόγραμμα
Φ134: Ναταλί, μάλλον καινούρια, μελαχρινό πιπίνι που μου έκανε ωραία υποδοχή στο σαλόνι με μπαλαμούτι
Φ109Β: Η Άννα Πίτσος, δε χρειάζονται περισσότερα, αφού την ξέρουν και οι πέτρες.
Φ109Α: Κωνσταντίνα από Θεσσαλονίκη, κοκκινομάλλα ψηλή, πολύ αξιαγάμητη που θα τιμηθεί όσον ούπω. Απλό στα 20, με κώλο στα 30. Για όσους δεν ξέρουν ο χώρος είναι σαν στούντιο με τηλεόραση και ντουζιέρα.
Φ71Α: Έμυ από Τσεχία και Άννα-Μαρία ξανθιά Ρουμάνα, ψιλοτάκουνες, κλασσικά μπορείς να τις πάρεις παρτούζα, φουλ πρόγραμμα
Φ69Α η Άννα και στο Β η Μάγια. Υποθέτω ότι τις γνωρίζετε αφού βρίσκονται στο πόστο τους κάτι μήνες τώρα.
Φ67: Ιζαμπέλα, ψηλή, μελαχρινή με μούρη σαν αλόγου.
Φ65: Εμμανουέλα, λεπτή, καστανή. Δεν αξίζει όμως, μακριά. Την είχα πάρει παλιότερα και έφαγα φόλα.
Φ84 κάτω: Αντριάνα, μελαχρινό πιπινάκι, πολύ ωραία στο πρόσωπο, όλες τις στάσεις. Θα δοκιμαστεί προσεχώς.
Φ84 πάνω: Σίσσυ, Βουλγάρα, ψηλή, μελαχρινή, με ωραία φάτσα, φουλ πρόγραμμα
Φ74: Άντζελα, μελαχρινή, ασπριδερή με ένα περίεργο εσώρουχο και Κατερίνα, κοκκινομάλλα, καινούρια.
Φ59 πάνω: Στεφανία με μια μούρη μάγισσας που ο παπαρολόγος τσάτσος την αβαντάριζε αβέρτα και ήθελε να μου την πλασάρει σαν καινούρια, ενώ την έχω ξαναδεί
Φ59 κάτω: Ανίτα, ρωσίδα που σύμφωνα με τον τσάτσο έχει έρθει Ελλάδα αυθημερόν, χοντρούλα, καστανόξανθη, νορμάλ πρόγραμμα
Φ86 κάτω: Ειρήνη, ψηλή, μελαχρινή, τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά
Φ86 πάνω: Τζούλια, Ελληνορουμάνα, άκρως πετίτ, 24 χρονών, καστανόξανθο, τόσο μικρόσωμη που λιώνεις. Προσεχώς θα δοκιμαστεί και αυτή.
Φωκ19: 2 κοπέλες, μια μικρότερη και μια μεγαλύτερη, ονόματα δυστυχώς δε συγκράτησα, νορμάλ πρόγραμμα. Η μικρότερη κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Φωκ25 πάνω: μια Σίλβια, μελαχρινή, μέτριου αναστήματος, τίποτα το ιδιαίτερο κατά τ' άλλα
Φωκ25 ισόγειο: Άνκα, που εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με την παλιά συνονόματή της, παρόλο που της μοιάζει καταπληκτικά.
Φ66Α: ψηλή, ξανθια, ρωσίδα, με καταβαμμένα μάτια σαν διαόλου, που μοιάζει στη Νικολέττα
Φ66Δ: Άννι, Βουλγάρα, μελαχρινή με φουντωτά μαλλιά, καινούρια
Φ56 (με την άσπρη πόρτα): Νταϊάνα, ψηλόλιγνη, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά
Φ56 (το δίπλα): Καίτυ, πιπίνι, κοντοπούτανο, ωραία μακιγιαρισμένη
Φ40: Σάρα, προμίλφ, νορμάλ πρόγραμμα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
μαγκες πως τα βλεπετε τα πραγματα?

εχουν κοσμο τα μπουρδελα?

η θα ερθουνε λουκετα?
Αν κρίνω από το γεγονός ότι όλο και περισσότερα σπιτάκια έχουν από 2 κοπέλες, πρέπει να τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και γι' αυτό τις στριμώχνουν σε λιγότερα. Ήδη πολλά υπολειτουργούν, μην ανοίγοντας σε όλες τις βάρδιες.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αν κρίνω από το γεγονός ότι όλο και περισσότερα σπιτάκια έχουν από 2 κοπέλες, πρέπει να τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και γι' αυτό τις στριμώχνουν σε λιγότερα. Ήδη πολλά υπολειτουργούν, μην ανοίγοντας σε όλες τις βάρδιες.
σημερα στο μεταξι,στο μεγ.αλεξ. 22(νομιζω) μπηκα στις 14.00 και με τραβολογαγαν τσατσα και τανα να τους κανω σεφτε επειδη δεν ειχε μπει κανενας απ το πρωι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
σημερα στο μεταξι,στο μεγ.αλεξ. 22(νομιζω) μπηκα στις 14.00 και με τραβολογαγαν τσατσα και τανα να τους κανω σεφτε επειδη δεν ειχε μπει κανενας απ το πρωι
Κι εμένα σε ένα στη Φωκαίας η τάνα ήταν έτοιμη να μου βγάλει το παντελόνι μέσα στο σαλόνι.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μελίνα , Καλύμνου 48 . Κύριε ελέησον υμάς. SERPIS.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιας και αρχησατε αυτο το θεμα..  συγκεκριμενα στην φυλης το πραμα εχει ξεφυγει ...

σημερα που περασα το μεσημερι.. εκανε και ζεστη γαμω .. η μισες τσατσαδες στης πορτες,ειδικα η ξανθια που ειναι μαζι με την τανια με εβλεπε με ενα βλεμα κακιας επειδη δεν περναγα ... η αλλες στους πανω οροφους φυλης 84 και 86 σχολιαζανε και προσπαθουσαν να τσιμπησουν πελατες..μαζι με τσατσα παντα.. ελα πανω ελα πανω..

της κοροιδευα εγω,ποναει το ποδι μου της ελεγα  :2funny: σιγουρα αν το συνεχιζα θα με εβρζε..

εμενα στα αρχιδια μου.. δεν πα να μην εχουν δουλεια? ακους εκει να σχολιαζουν και να με κοιτανε με μνησικακο υφος..

Ρε τσαμπα μου ανοιγουν τα ποδια..ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ... δικα μου ειναι τα λεφτα οπου γουσταρω τα καταθετω.. ακους εκει.. ξεφυγανε ολες εκει περα..  Θα κανει η καθεμια κουμαντο μετα 20ευρα του κοσμακι που δουλευει 8 ωρες να τα βγαλει..

στα διαλα..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

φούσκα και στα μπουρδέλα μετά το χρηματιστήριο και τα ακίνητα.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Συνημμένα

• Untitled-6_copy[2].jpg
    Untitled-6_copy[2].jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 22

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απογευματινή καταδρομική για βόλτα σήμερα στη Φυλής χωρίς κατάθεση. Πήρα σβάρνα όλα τα σπιτάκια πλην 3-4 που δεν προλάβαινα ή βαριόμουν να περιμένω την κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο, για να σας παρουσιάσω τη δεύτερη κατά σειρά πορνοενημέρωσή μου:
Εσύ έφαγες καραμούζα,που έγραφες τις κοπέλες που δούλευαν? :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λοιπόν κύριοι,μικρή-ενημέρωση με ρομαντικές προεκτάσεις από billy13:

Φυλής

71 Α Μιράντα (μπισκοτάκι - κατάθεση)
66 Α Άννα (Ευτέρπη)
65 Εμμανουέλα (φαινόταν κουρασμένη - δεν με καυλάντησε - δεν πέρασα μαζί της)
86 Β Ιρίνα (με κώλο)
86 Α Τζούλια (έχει πάλι 4 σκουλαρίκια  :thumbsup: )
84 Α Ανδριάνα (με καυλάντησε η ρουφιάνα - καύλωσα,παραλίγο να πέρναγα στα ενδότερα)

Φωκαίας

25 Β Άνκα (εντάξει η κοπέλα είναι τελείως μουνάρα - δεν υπάρχει αυτό το σώμα,θα περάσω κάποια στιγμή σίγουρα)

Φυλής

56 Νταϊάνα (του billy13 -εμένα δηλαδή  :grin: :grin: :grin: - 4η κατάθεση,σούπερ για ακόμα μια φορά)
54 Καίτη (με φωσφόριζε εσώρουχα - γόβες - υποσχέθηκα στην υπηρεσία ότι θα περάσω τις επόμενες μέρες,πολύ ωραίο σώμα)

Να συμπληρώσω ότι αφού βγήκα από την Νταϊάνα με το χαμόγελο στα χείλη...... :rockon: :rockon: :rockon: είπα σε ρομαντικό συναγωνιστή που βολτάραμε μαζί:

-"Δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα τελευταία και όλες οι κορασίδες γουστάρουν billy13,έχω κάτι το τραβηχτικό"....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......μου απάντησε:

-"ΜΛΚ,ξεκόλλα...μου φαίνεται έχεις καβαλήσει το καλάμι".........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-"Το ξέρω"...του απάντησα....... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: ....τι να κάνω.........

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδια τι εχει γινει παρατηρω απ τις ενημερωσεις σας οτι η σονια εχει χαθει τωρα τελευταια.λετε να την κοπανησε για την πατριδα της??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom