Απογευματινή καταδρομική για βόλτα σήμερα στη Φυλής χωρίς κατάθεση. Πήρα σβάρνα όλα τα σπιτάκια πλην 3-4 που δεν προλάβαινα ή βαριόμουν να περιμένω την κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο, για να σας παρουσιάσω τη δεύτερη κατά σειρά πορνοενημέρωσή μου:
Πιπίνου 65: Η Ελένη και η Άννα, δύο μελαχρινές που μπορείς να τις πάρεις παρτούζα
Φ136 πάνω: Ιρίνι προμίλφ ξανθιά και Άννα πετίτ, λεπτούλα, μελαχρινή, νορμάλ πρόγραμμα
Φ136 κάτω: Αλεξάνδρα, νταρντάνα, που την έχω ξαναπετύχει στο διπλανό και Τζέσικα, ξανθό πιπίνι, νορμάλ πρόγραμμα
Φ134: Ναταλί, μάλλον καινούρια, μελαχρινό πιπίνι που μου έκανε ωραία υποδοχή στο σαλόνι με μπαλαμούτι
Φ109Β: Η Άννα Πίτσος, δε χρειάζονται περισσότερα, αφού την ξέρουν και οι πέτρες.
Φ109Α: Κωνσταντίνα από Θεσσαλονίκη, κοκκινομάλλα ψηλή, πολύ αξιαγάμητη που θα τιμηθεί όσον ούπω. Απλό στα 20, με κώλο στα 30. Για όσους δεν ξέρουν ο χώρος είναι σαν στούντιο με τηλεόραση και ντουζιέρα.
Φ71Α: Έμυ από Τσεχία και Άννα-Μαρία ξανθιά Ρουμάνα, ψιλοτάκουνες, κλασσικά μπορείς να τις πάρεις παρτούζα, φουλ πρόγραμμα
Φ69Α η Άννα και στο Β η Μάγια. Υποθέτω ότι τις γνωρίζετε αφού βρίσκονται στο πόστο τους κάτι μήνες τώρα.
Φ67: Ιζαμπέλα, ψηλή, μελαχρινή με μούρη σαν αλόγου.
Φ65: Εμμανουέλα, λεπτή, καστανή. Δεν αξίζει όμως, μακριά. Την είχα πάρει παλιότερα και έφαγα φόλα.
Φ84 κάτω: Αντριάνα, μελαχρινό πιπινάκι, πολύ ωραία στο πρόσωπο, όλες τις στάσεις. Θα δοκιμαστεί προσεχώς.
Φ84 πάνω: Σίσσυ, Βουλγάρα, ψηλή, μελαχρινή, με ωραία φάτσα, φουλ πρόγραμμα
Φ74: Άντζελα, μελαχρινή, ασπριδερή με ένα περίεργο εσώρουχο και Κατερίνα, κοκκινομάλλα, καινούρια.
Φ59 πάνω: Στεφανία με μια μούρη μάγισσας που ο παπαρολόγος τσάτσος την αβαντάριζε αβέρτα και ήθελε να μου την πλασάρει σαν καινούρια, ενώ την έχω ξαναδεί
Φ59 κάτω: Ανίτα, ρωσίδα που σύμφωνα με τον τσάτσο έχει έρθει Ελλάδα αυθημερόν, χοντρούλα, καστανόξανθη, νορμάλ πρόγραμμα
Φ86 κάτω: Ειρήνη, ψηλή, μελαχρινή, τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά
Φ86 πάνω: Τζούλια, Ελληνορουμάνα, άκρως πετίτ, 24 χρονών, καστανόξανθο, τόσο μικρόσωμη που λιώνεις. Προσεχώς θα δοκιμαστεί και αυτή.
Φωκ19: 2 κοπέλες, μια μικρότερη και μια μεγαλύτερη, ονόματα δυστυχώς δε συγκράτησα, νορμάλ πρόγραμμα. Η μικρότερη κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Φωκ25 πάνω: μια Σίλβια, μελαχρινή, μέτριου αναστήματος, τίποτα το ιδιαίτερο κατά τ' άλλα
Φωκ25 ισόγειο: Άνκα, που εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με την παλιά συνονόματή της, παρόλο που της μοιάζει καταπληκτικά.
Φ66Α: ψηλή, ξανθια, ρωσίδα, με καταβαμμένα μάτια σαν διαόλου, που μοιάζει στη Νικολέττα
Φ66Δ: Άννι, Βουλγάρα, μελαχρινή με φουντωτά μαλλιά, καινούρια
Φ56 (με την άσπρη πόρτα): Νταϊάνα, ψηλόλιγνη, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά
Φ56 (το δίπλα): Καίτυ, πιπίνι, κοντοπούτανο, ωραία μακιγιαρισμένη
Φ40: Σάρα, προμίλφ, νορμάλ πρόγραμμα