You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
νομιζω πως ναιΗ τζουλια του 84α με του 86α που εγραψε ο μπιλυ 13 ειναι η ιδια κοπελα?
Αν λες την "Ιταλίδα",ναι...αλλά θα επιστρέψει.......ρε παιδια τι εχει γινει παρατηρω απ τις ενημερωσεις σας οτι η σονια εχει χαθει τωρα τελευταια.λετε να την κοπανησε για την πατριδα της??
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
για 2 γρηγορα ποτακια αποψε με τον κολλητο μου,και στο τελος..δηλαδη τωρα πριν κανα 40 λεπτο...ηθελα να τριφτο με γαζελινη σαρκα οπωσδηποτε,αλλα ματαια...πηγα Μ.Αλεξανδρου 17 που ειχε γραψει συναγωνιστης για 3η βαρδια για μαυρακι μικρο κ ομορφο,αλλα δυστηχως δεν την βρηκαμε εκει :S...λιγο η βαρεμαρα για ψαξιμο λιγο η γκρινια του κολλητου μου να παμε για υπνο μας εκανε να αποχωρησουμε διχως συνουσια με εγχρωμο μωρακι....
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αν η κριτική είναι αντικειμενική κ ο γράφων έχει μια λογική εμφάνιση κ συμπεριφορά,δεν νομίζω να αλλάξουν οι υπηρεσίες στους υπόλοιπους κ τόσο πολύ...παντως περα απο την κριτικη μου για την Ανκα που δε αναφερω κατι ψευδες για αυτη δεν εχω λογο αλλωστε, να μην φοβαστε οι υπολοιποι γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο της καλης χημειας με την κοπελα και εσας με αποτελεσμα να περασετε υπεροχα.οι κριτικες ειναι παντα σχετικες....
Παιδιά μία βοήθεια. Αυριο μεσημέρι θα βρίσκομαι Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια ΠΟΛΥ καλή κοπέλα (μιας και θα έρθω μόνο για 2 ώρες) (ΟΧΙ milf). Επειδή δεν ξέρω τίποτα ας μου πει και διευθυνση.
Επίσης ένα πρόβλημα. Τι περιοχή να πώ ότι πάω στο Ταξί ????
Many Thanks!
Many Thanks!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
που θες να πας τυπε? μεταξουργειο η φυλης?Παιδιά μία βοήθεια. Αυριο μεσημέρι θα βρίσκομαι Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια ΠΟΛΥ καλή κοπέλα (μιας και θα έρθω μόνο για 2 ώρες) (ΟΧΙ milf). Επειδή δεν ξέρω τίποτα ας μου πει και διευθυνση.
Many Thanks!
Είναι μακριά το ένα από το άλλο? Που είναι καλύτερα? Δεν έχω ιδέα φίλε μου
Θέλω κάτι δυνατό γιατί εδώ τα πράγματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ. Ακόμα και Θεσσαλονίκη που ανεβαίνω κάποιες φορές δεν έχει την ΣΟΥΠΕΡ ποιότητα..
Επίσης θέλω κοπέλα μικρή σε ηληκία (18-26) , στήθος 2-4...
Δεν ξέρω αν βοηθάω καθόλου...
1000 ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
Θέλω κάτι δυνατό γιατί εδώ τα πράγματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ. Ακόμα και Θεσσαλονίκη που ανεβαίνω κάποιες φορές δεν έχει την ΣΟΥΠΕΡ ποιότητα..
Επίσης θέλω κοπέλα μικρή σε ηληκία (18-26) , στήθος 2-4...
Δεν ξέρω αν βοηθάω καθόλου...
1000 ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 5.827
Το Μεταξουργείο είναι στα 10 ευρώ (μερικά το έχουν 15 με πρωκτικό), ενώ η Φυλής στα 20. Η διαφορά στο κόστος αφορά μόνο σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής, γιατί από υπηρεσίες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Σε απόσταση δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Τώρα για να σου προτείνω δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω. Ας πούμε, ένα στανταράκι αυτό τον καιρό είναι η Νέλυ που δουλεύει στο Φυλής 71 κατά την απογευματινή βάρδια. Καλή είναι και η Άννα Πίτσος στο 109Β, αν και δεν ξέρω αν θα σε πειράζει που είναι λίγο κοκκαλιάρα. Έχω και άλλα 4-5 πιπινάκια υπόψι μου, αλλά είτε έχουν μεταφερθεί, είτε δεν τα έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη. Από κει και πέρα, υπάρχουν και τα στούντιο, τα μασατζίδικα και τα call girls. Αναλόγως και τι budget θέλεις να διαθέσεις.
Και Φ86 πάνω: Τζούλια,είναι στανταράκι..........Το Μεταξουργείο είναι στα 10 ευρώ (μερικά το έχουν 15 με πρωκτικό), ενώ η Φυλής στα 20. Η διαφορά στο κόστος αφορά μόνο σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής, γιατί από υπηρεσίες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Σε απόσταση δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Τώρα για να σου προτείνω δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω. Ας πούμε, ένα στανταράκι αυτό τον καιρό είναι η Νέλυ που δουλεύει στο Φυλής 71 κατά την απογευματινή βάρδια. Καλή είναι και η Άννα Πίτσος στο 109Β, αν και δεν ξέρω αν θα σε πειράζει που είναι λίγο κοκκαλιάρα. Έχω και άλλα 4-5 πιπινάκια υπόψι μου, αλλά είτε έχουν μεταφερθεί, είτε δεν τα έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη. Από κει και πέρα, υπάρχουν και τα στούντιο, τα μασατζίδικα και τα call girls. Αναλόγως και τι budget θέλεις να διαθέσεις.
Δυστηχώς κατά τις 17:00 θα πρέπει να φύγω.... 1000 ευχαριστώ για όλα!!!! Περιοχή να πώ φυλής ή μεταξουργείο? Κάτι εκεί πολύ κοντά για να μην βγώ κάρτα ? ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα μπορεις φιλε γραψε κανα στανταρακι για μετα τις 5μετα τις 5 το απογευμα στην απογευματινη βαρδια εχεις αρκετες επιλογες δεν ξερω αν θα μπορεις τοτε ...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 531
- Like
- 75.875
- Πόντοι
- 41.129
αμα μπορεις φιλε γραψε κανα στανταρακι για μετα τις 5
μια δοκιμασμενη εις τριπλουν με πολυ καλα αποτελεσματα καθε φορα ειναι η νικολετα απο φ66 η ακομα καιη εμανουελλα απο φ65...δε νομιζω να φυγει παραπονουμενος
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 5.827
Η Νικολέττα, την τελευταία που επισκέφθηκα το σπίτι, δεν ήταν εκεί. Πρέπει να έχει μεταφερθεί. Για την Εμμανουέλα δεν έχω την ίδια γνώμη... Τη βρίσκω κάπως ψυχρή.μια δοκιμασμενη εις τριπλουν με πολυ καλα αποτελεσματα καθε φορα ειναι η νικολετα απο φ66 η ακομα καιη εμανουελλα απο φ65...δε νομιζω να φυγει παραπονουμενος
Μια χαρά είναι......δυναμίτης...........Για την Εμμανουέλα δεν έχω την ίδια γνώμη... Τη βρίσκω κάπως ψυχρή.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 5.827
Άρα για την πρωινή βάρδια ρωτάς. Πες το μια ώρα ρε άνθρωπε. Τζεσικα από Φωκαίας 25, αν δουλεύει ακόμα. Δε γνωρίζω περισσότερα για τα πρωινά.αμα μπορεις φιλε γραψε κανα στανταρακι για μετα τις 5
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.828
- Πόντοι
- 5.827
Καλά σοβαρά τώρα; Εγώ τουλάχιστον δεν είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά ήμουν και λιγάκι πεσμένος.Μια χαρά είναι......δυναμίτης...........
Εμμανουέλα.......πάντα καλή..........Καλά σοβαρά τώρα; Εγώ τουλάχιστον δεν είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά ήμουν και λιγάκι πεσμένος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις