Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (8 μέλη και 88 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητέ xilnik,
Πρέπει να την πάρεις ! ! !
Θα σε απογειώσει ! ! !  :smitten:

Επίσης:

Φυλ. 59 1ος: η Ιζαμπέλλα
Φυλ. 59 ισ.: η Στεφανία
Φυλ. 54: η Κίττυ/ίρις
Φυλ. 56: η Κωνσταντίνα
Φυλ. 66α: η Ευτέρπη
Φυλ. 84: η Αντριάνα
Φωκ. 25 1ος: μια τσιγγανοπούλα νεαρή
Φωκ. 27 υπ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 ισ.: μια μαυρομαλούσα, γυμνασμένη, με τουρλωτό κωλαράκι. Θα περνούσα αλλά μου έβγαλε κάτι το άγριο/μάγκικο. Έχουμε ίνφο ?  :helpplea:
Φυλ. 109 1ος: δυστυχώς κλειστό  :'( (και ήθελα το Μαράκι)
Φυλ. 136: Δύο θείτσες, μια ξανθιά με αγορέ μαλλί και μια μελαχρινή.
Πιπ. 65: 2 κοπελίτσες. Μια γλυκιά τσιγγανοπούλα και η Ελενίτσα.

Τιμήθηκαν: Μιραντάκι (που γύρισε ανανεωμένο και καυλωμένο) & Ελενίτσα.  :knockinb:
...για εξηγήστε μου τώρα αγαπητοί συναγωνιστές (γιατί εγώ είμαι του πεζοδρομίου)....  τώρα η Ίρις θα παίρνει 20€  στο Φυλ. 54;;  ..ως χώρος και συμπεριφορά τσάτσων είναι καλύτερα από Κεραμ. 13;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Για το μιραντακι ,το σκεφτηκα,μια ειναι η λυση..Να τη στειλουν για λιγες μερες στο ισογειο του 59.Οσες περνουν απο εκει,μετα απο λιγο καρδαμωνουν μετα
Στο δωματιο αν κρινω από καποιες φωνουλες που ακουγα καθως ημουν στο σαλονι,μαλλον δεν εχει ξεχασει αυτά με τα οποια εγινε δημοφιλης
136 δυο χαρακτηριστικα mlf,η ειρηνη από αλκιβιαδου 16α και φωκαιας 24,ξανθια,και η χριστινα,μαυρα μαλλια,μελαγχροινη.Και οι δυο με καπως σκληρα χαρακτηριστικα στο προσωπο
Υ.Γ 1 Θελουμε και αλλο amjik στο θρεντ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τις ταίζει με το ζόρι ο κυρ Βασίλης;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πριν από λιγο στη φυλης
71Α μιράντα .Δυστυχώς. με λιγότερα. κιλά. που. ομως. θα στενοχωρησουν πολλούς. θαυμαστες
71β εμυ με φουλ και χριστινα
134 ισογειο βερονικα με
κοιλιτσα, μελαγχροινη αλλά. ερωτιαρα
φωκαιας
19 μαρινα και ρωξανη
25β ανκα,ξανθό. μωρο που ξυπνησε αμεσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα
Ευνειδων 5 ντανιελα καταθεση,για αλλη μια φορα περασα καλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.017
Πόντοι
41.129
Ένα εικοσάρικο στο χώμα,χιλιάδες στον αγώνα...

παντως περα απο την κριτικη μου για την Ανκα που δε αναφερω κατι ψευδες για αυτη δεν εχω λογο αλλωστε, να μην φοβαστε οι υπολοιποι γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο της  καλης χημειας με την κοπελα και εσας με αποτελεσμα να περασετε υπεροχα.οι κριτικες ειναι παντα σχετικες....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η καύλα(στην πραγματικότητα Κάρλα η μπουχέσα)  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ιασωνος 46αριστερα: μελαχρινη βλαχοφατσα,νταρντανα  με μεγαλα βυζια,καινουργια κατα την υπηρεσια
λιγο βλαχοφατσα ισως,αλλα και ομορφη...

ινα νομιζω το ονομα,πολυ νεα σε ηλικια...

την πηρα σημερα...η κοπελα ειναι τελειως απειρη(μου το δηλωσε και μονη της οταν μπηκε,οτι ειναι λιγες μερες στη δουλεια και "δεν ξερει") και αμηχανη ως προς το τι να κανει...εχει κι αυτο την καυλα του βεβαια...οι βυζαρες ειναι τεραστιες,κρεμαστες και ωραιες,αλλα δεν αφηνει πολλα παιχνιδια...
δεν περασα ασχημα :zfuck:

υ.γ. ειναι ψηλη νταρντανα και χοντρουλα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
παντως περα απο την κριτικη μου για την Ανκα που δε αναφερω κατι ψευδες για αυτη δεν εχω λογο αλλωστε, να μην φοβαστε οι υπολοιποι γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο της  καλης χημειας με την κοπελα και εσας με αποτελεσμα να περασετε υπεροχα.οι κριτικες ειναι παντα σχετικες....
Tις διαβασα και τις δυο κριτικες dmtrs3x,ειναι απογοητευτικες
Δεν νομιζω οτι θ αλλαξει κατι αν παει καποιος αλλος
Ακομη και γω που το πρωι πιστευα οτι πρεπει να παω καθως την ειδα απο κοντα ,αναθεωρησα
Οσο και αν θελουμε να μην ειμαστε κακοι,υπαρχουν καποια κοριτσια,που στο σαλονι,μονο που τις βλεπεις, κατορθωνουν να σε αναψουν και στο δωματιο ,πολυ γρηγορα στα πρωτα δευτερολεπτα να σε σβησουν

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
επισης να πω οτι πρωινα παιζει η ριτα απο βεργας στο περδικκα το δεξι,με ελευθερο στοματικο-τελειωτικο στα 10 ευρω...

η γυναικα κανει τρελο τσιμπουκι και γενικο γλειψιμο :pipa2:

ειναι μοναδικη ευκαιρια να κολλησετε πακιστανικα χλαμυδια και μπαγκλαντεσιανη βλεννορροια :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόλις κατέθεσα Μιραντάκι-μπισκοτάκι.....ΠΕΘΑΊΝΩΩΩΩΩΩΩ....................... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες πως τα βλεπετε τα πραγματα?

εχουν κοσμο τα μπουρδελα?

η θα ερθουνε λουκετα?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ειναι σαφώς πιο αραιωμένα τα πράγματα...Γενικά η ζωή ακρίβυνε, οι δουλειές και οι μισθοί (για όσους έχουν) κόπηκαν, και είναι ίσως ο μόνος κλάδος που δεν λέει να ρίξει τις τιμές! Και μαύρα πάντα...Και μην πει κανείς ότι αν πέσει στο 15άρικο θα μειωθούν οι σουπερ ουάου τωρινές επιδόσεις ή ότι θα τις επισκέπτονται και σκουρόχρωμοι συνάδελφοι, γιατί και τώρα πλέον δεν τους διώχνουν στη Φυλής. Τουλάχιστον απ'ό,τι είδα εγώ. Καλά στα στούντιος ακόμα ονειροβατούν...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι σαφώς πιο αραιωμένα τα πράγματα...Γενικά η ζωή ακρίβυνε, οι δουλειές και οι μισθοί (για όσους έχουν) κόπηκαν, και είναι ίσως ο μόνος κλάδος που δεν λέει να ρίξει τις τιμές! Και μαύρα πάντα...Και μην πει κανείς ότι αν πέσει στο 15άρικο θα μειωθούν οι σουπερ ουάου τωρινές επιδόσεις ή ότι θα τις επισκέπτονται και σκουρόχρωμοι συνάδελφοι, γιατί και τώρα πλέον δεν τους διώχνουν στη Φυλής. Τουλάχιστον απ'ό,τι είδα εγώ. Καλά στα στούντιος ακόμα ονειροβατούν...

καλα ρε συ αυτο δεν το καταλαβαινω

δηλαδη δεν εχουν οι ελληνες 20 ευρω να γαμησουν

και εχουν οι πακιστανοι?

πως γινεται αυτο  :huh:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποτε φευγει ρε αυτη η ιωαννα?

ποσο θελει να χορτασει απο λεφτα?

ολο παω να παρω την σαμπινα σελιαν την καινουρια πως την λενε και ολο ειναι αυτη επειδη ελειπε η ιωαννα μια μερα πηρα αυτην και μαρεσε..

ασε με εχει μαθει και η βρωμοξανθια τσατσα ρεζιλι εγεινα.. τακτικος πελατης γαμω..

μονο αν βρω καμια γκομενα καλη θα ξεκολησω απο αυτο το σπιτη..

μου ρθε και μου ριξε μια ενημερωση οτι ηταν και η σαμπινα μαζι ολο αλαζονεια ομως.. Μου μιλησε λες και ημουν λεχριτης..

Δεν πειραζει.. εγω σαν ανθρωπος, και σαν συνειδηση ειμαι πολυ ανωτερες απο αυτες της χρηματοζητιανες..

βρηκα και εναν συναγωνιστη  και πηγαμε για καφε μετα.. ο οποιος εφαγε φολα με τρανσεξουαλ...

Βρωμιαρες τσατσαδες.. που ψωμολυσαγατε κοροιδευτε τα νεα παιδια και δεν λετε οτι ειναι τρανσ.. προσοχη..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα ρε συ αυτο δεν το καταλαβαινω

δηλαδη δεν εχουν οι ελληνες 20 ευρω να γαμησουν

και εχουν οι πακιστανοι?

πως γινεται αυτο  :huh:
δεν γαμανε οι περισσοτεροι ελληνες στα μπουρδελα.. υσχιει η φραση < δεν πληρωνω για να γαμησω>

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ποτε φευγει ρε αυτη η ιωαννα?

ποσο θελει να χορτασει απο λεφτα?

ολο παω να παρω την σαμπινα σελιαν την καινουρια πως την λενε και ολο ειναι αυτη επειδη ελειπε η ιωαννα μια μερα πηρα αυτην και μαρεσε..

ασε με εχει μαθει και η βρωμοξανθια τσατσα ρεζιλι εγεινα.. τακτικος πελατης γαμω..

μονο αν βρω καμια γκομενα καλη θα ξεκολησω απο αυτο το σπιτη..

μου ρθε και μου ριξε μια ενημερωση οτι ηταν και η σαμπινα μαζι ολο αλαζονεια ομως.. Μου μιλησε λες και ημουν λεχριτης..

Δεν πειραζει.. εγω σαν ανθρωπος, και σαν συνειδηση ειμαι πολυ ανωτερες απο αυτες της χρηματοζητιανες..

βρηκα και εναν συναγωνιστη  και πηγαμε για καφε μετα.. ο οποιος εφαγε φολα με τρανσεξουαλ...

Βρωμιαρες τσατσαδες.. που ψωμολυσαγατε κοροιδευτε τα νεα παιδια και δεν λετε οτι ειναι τρανσ.. προσοχη..

προσεχε σταματακη

βαδιζεις σε επικινδυνα μονοπατια

σε βλεπω σε λιγα χρονακια να κανεις πιατσα στην συγγρου

το νου σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom