lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
o μυστης που το ξερει?Μου το είπε ένας μύστης την Δευτέρα,που με είδες..... ;)
o μυστης που το ξερει?Μου το είπε ένας μύστης την Δευτέρα,που με είδες..... ;)
...για εξηγήστε μου τώρα αγαπητοί συναγωνιστές (γιατί εγώ είμαι του πεζοδρομίου).... τώρα η Ίρις θα παίρνει 20€ στο Φυλ. 54;; ..ως χώρος και συμπεριφορά τσάτσων είναι καλύτερα από Κεραμ. 13;;Αγαπητέ xilnik,
Πρέπει να την πάρεις ! ! !
Θα σε απογειώσει ! ! !
Επίσης:
Φυλ. 59 1ος: η Ιζαμπέλλα
Φυλ. 59 ισ.: η Στεφανία
Φυλ. 54: η Κίττυ/ίρις
Φυλ. 56: η Κωνσταντίνα
Φυλ. 66α: η Ευτέρπη
Φυλ. 84: η Αντριάνα
Φωκ. 25 1ος: μια τσιγγανοπούλα νεαρή
Φωκ. 27 υπ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 ισ.: μια μαυρομαλούσα, γυμνασμένη, με τουρλωτό κωλαράκι. Θα περνούσα αλλά μου έβγαλε κάτι το άγριο/μάγκικο. Έχουμε ίνφο ?
Φυλ. 109 1ος: δυστυχώς κλειστό :'( (και ήθελα το Μαράκι)
Φυλ. 136: Δύο θείτσες, μια ξανθιά με αγορέ μαλλί και μια μελαχρινή.
Πιπ. 65: 2 κοπελίτσες. Μια γλυκιά τσιγγανοπούλα και η Ελενίτσα.
Τιμήθηκαν: Μιραντάκι (που γύρισε ανανεωμένο και καυλωμένο) & Ελενίτσα.
Για το μιραντακι ,το σκεφτηκα,μια ειναι η λυση..Να τη στειλουν για λιγες μερες στο ισογειο του 59.Οσες περνουν απο εκει,μετα απο λιγο καρδαμωνουν μετα
Στο δωματιο αν κρινω από καποιες φωνουλες που ακουγα καθως ημουν στο σαλονι,μαλλον δεν εχει ξεχασει αυτά με τα οποια εγινε δημοφιλης
136 δυο χαρακτηριστικα mlf,η ειρηνη από αλκιβιαδου 16α και φωκαιας 24,ξανθια,και η χριστινα,μαυρα μαλλια,μελαγχροινη.Και οι δυο με καπως σκληρα χαρακτηριστικα στο προσωπο
Υ.Γ 1 Θελουμε και αλλο amjik στο θρεντ
Πριν από λιγο στη φυλης
71Α μιράντα .Δυστυχώς. με λιγότερα. κιλά. που. ομως. θα στενοχωρησουν πολλούς. θαυμαστες
71β εμυ με φουλ και χριστινα
134 ισογειο βερονικα με
κοιλιτσα, μελαγχροινη αλλά. ερωτιαρα
φωκαιας
19 μαρινα και ρωξανη
25β ανκα,ξανθό. μωρο που ξυπνησε αμεσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα
Ευνειδων 5 ντανιελα καταθεση,για αλλη μια φορα περασα καλα
Ένα εικοσάρικο στο χώμα,χιλιάδες στον αγώνα...Θυσιάστηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης,για εμάς..........
Σε συγχαίρω για την μεγαλοψυχία σου κ την συναδελφική αλληλεγγύη...δεν πειραζει ωρε...θα το ξανακανω αν χρειαστει !!!
Οκ φίλε μου...Θα τα πούμε από κοντά,για πιο αναλυτικά κάποια στιγμή.........
Δεν το ανέλυσε.....απλά μου το είπε.....περιμένουμε και βλέπουμε αν είχε δίκιο.... ;)o μυστης που το ξερει?
Ένα εικοσάρικο στο χώμα,χιλιάδες στον αγώνα...
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η καύλα(στην πραγματικότητα Κάρλα η μπουχέσα)
λιγο βλαχοφατσα ισως,αλλα και ομορφη...Ιασωνος 46αριστερα: μελαχρινη βλαχοφατσα,νταρντανα με μεγαλα βυζια,καινουργια κατα την υπηρεσια
Tις διαβασα και τις δυο κριτικες dmtrs3x,ειναι απογοητευτικεςπαντως περα απο την κριτικη μου για την Ανκα που δε αναφερω κατι ψευδες για αυτη δεν εχω λογο αλλωστε, να μην φοβαστε οι υπολοιποι γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο της καλης χημειας με την κοπελα και εσας με αποτελεσμα να περασετε υπεροχα.οι κριτικες ειναι παντα σχετικες....
Στο Φ71? Πέρασα το μεσημέρι αλλά άλλο όνομα μου είπαν για απόγευμα...Μόλις κατέθεσα Μιραντάκι-μπισκοτάκι.....ΠΕΘΑΊΝΩΩΩΩΩΩΩ.......................
Ειναι σαφώς πιο αραιωμένα τα πράγματα...Γενικά η ζωή ακρίβυνε, οι δουλειές και οι μισθοί (για όσους έχουν) κόπηκαν, και είναι ίσως ο μόνος κλάδος που δεν λέει να ρίξει τις τιμές! Και μαύρα πάντα...Και μην πει κανείς ότι αν πέσει στο 15άρικο θα μειωθούν οι σουπερ ουάου τωρινές επιδόσεις ή ότι θα τις επισκέπτονται και σκουρόχρωμοι συνάδελφοι, γιατί και τώρα πλέον δεν τους διώχνουν στη Φυλής. Τουλάχιστον απ'ό,τι είδα εγώ. Καλά στα στούντιος ακόμα ονειροβατούν...
δεν γαμανε οι περισσοτεροι ελληνες στα μπουρδελα.. υσχιει η φραση < δεν πληρωνω για να γαμησω>καλα ρε συ αυτο δεν το καταλαβαινω
δηλαδη δεν εχουν οι ελληνες 20 ευρω να γαμησουν
και εχουν οι πακιστανοι?
πως γινεται αυτο
ποτε φευγει ρε αυτη η ιωαννα?
ποσο θελει να χορτασει απο λεφτα?
ολο παω να παρω την σαμπινα σελιαν την καινουρια πως την λενε και ολο ειναι αυτη επειδη ελειπε η ιωαννα μια μερα πηρα αυτην και μαρεσε..
ασε με εχει μαθει και η βρωμοξανθια τσατσα ρεζιλι εγεινα.. τακτικος πελατης γαμω..
μονο αν βρω καμια γκομενα καλη θα ξεκολησω απο αυτο το σπιτη..
μου ρθε και μου ριξε μια ενημερωση οτι ηταν και η σαμπινα μαζι ολο αλαζονεια ομως.. Μου μιλησε λες και ημουν λεχριτης..
Δεν πειραζει.. εγω σαν ανθρωπος, και σαν συνειδηση ειμαι πολυ ανωτερες απο αυτες της χρηματοζητιανες..
βρηκα και εναν συναγωνιστη και πηγαμε για καφε μετα.. ο οποιος εφαγε φολα με τρανσεξουαλ...
Βρωμιαρες τσατσαδες.. που ψωμολυσαγατε κοροιδευτε τα νεα παιδια και δεν λετε οτι ειναι τρανσ.. προσοχη..