amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.016
- Πόντοι
- 22.785
Είναι άδυνατούλα καί όμορφη ... κατ έμέ ίσως αφήση έποχη , είναι άκόμα άβγαλτη!!Απο τις παρουσιες που εχω ξεχωρισει στην Φυλης.........
Είναι άδυνατούλα καί όμορφη ... κατ έμέ ίσως αφήση έποχη , είναι άκόμα άβγαλτη!!Απο τις παρουσιες που εχω ξεχωρισει στην Φυλης.........
Αγαπημενε μου piatsa,ξερω οτι μετα τις απαντησεις των συναγωνιστων,το πιθανοτερο ειναι να βρισκεσαι σ ενα δωματιο απομονωμενος,σκυθρωπος και στενοχωρημενος,αναρωτιομενος αν εχασες το βασικο σου ενστικτο,το ενστικτο του λαγωνικου..Φυλης 59!
Στεφανια...γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια κι οτι απλα ειναι η γνωστη ουγγαρεζα παλτοΡωξανη αλλα με αρκετα κιλα επιπλεον...?
Αυτό πιστεύω κ εγώ τύπε μου...μεγαλος μυστης ειναι τυπε
Μιλάςε με γρίφους γέροντα...Δεν ξέρω τι έχει γίνει δικέ μου.....μάλλον κάπως θα το πληρώσω,όλο αυτό.............
;)Αυτό πιστεύω κ εγώ τύπε μου...
Όπως πληρώνω πάντα όταν είμαι σε καλή φάση.....φροντίζει γι'αυτό η "μοίρα".............Μιλάςε με γρίφους γέροντα...
Από ποιον/αν θα το πληρώσεις κ γιατί;;;
Eπιτελους....να και καποιος που καταλαβε τι γολγοθα περασα... και περναω τολμω να πω...μετα απο αυτο το στιγμιαιο λαθος!Αγαπημενε μου piatsa,ξερω οτι μετα τις απαντησεις των συναγωνιστων,το πιθανοτερο ειναι να βρισκεσαι σ ενα δωματιο απομονωμενος,σκυθρωπος και στενοχωρημενος,αναρωτιομενος αν εχασες το βασικο σου ενστικτο,το ενστικτο του λαγωνικου..
Mεγιστε piatsa δεν παρανοησες και σαν μεγαλυτερος θα δωσω εξηγηση σ αυτη σου τη ψευδαισθηση?
Σαν φυσιολογικο αγορι προσεξες την κωλαρα τους
Η κωλαρα λοιπον της ρωξανης,οταν πηρε κιλα ταυτιζοταν σχεδον πληρως με τη κωλαρα της στεφανιας πριν παρει κιλα
Δεδομενου οτι ο σωματοτυπος τους επισης πριν λιγο καιρο ηταν ιδιος,ψηλες νταρντανες με μαυρισμενη επιδερμιδα,η ομοιοτητα ηταν εντυπωσιακη
Τωρα που η στεφανια πηρε κιλα,μπορεις να τις ξεχωρισεις πιο ευκολα
Συγχωρεσε λοιπον τον εαυτο σου,γι αυτη την εντυπωση,ειναι δικαιολογημενη,και πιθανον να εχει γινει και μπερδεμα καποια στιγμη στο ποια ηταν ποια
Με στεναχωρείς μ'αυτά που μου λες...Όπως πληρώνω πάντα όταν είμαι σε καλή φάση.....φροντίζει γι'αυτό η "μοίρα".............
Θα τα πούμε από κοντά,για πιο αναλυτικά κάποια στιγμή.........Με στεναχωρείς μ'αυτά που μου λες...
Ελπίζω κ εύχομαι να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά...
συμφωνώ.....Ρωξάννα,Ιζαμπέλα και Στεφανία είναι διαφορετικές κοπέλες.
Χειρότερη και παχύτερη όλων η Στεφανία (με διαφορά).
Παλτό,σύμφωνα με μύστες που εμπιστεύομαι.........25β ανκα,ξανθό. μωρο που ξυπνησε αμεσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα
τελικα πολυ σαματας για το τιποταΠαλτό,σύμφωνα με μύστες που εμπιστεύομαι.........
Θυσιάστηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης,για εμάς..........τελικα πολυ σαματας για το τιποτα
Θα κατέβω αύριο,αλλά δεν ρισκάρω....είναι και το νί-μου της πηγάδι......... :Sbilly πηγαινε στην Ανκα να προκαλεσεις τη μοιρα σου...
Θυσιάστηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης,για εμάς..........
παρολο που εχω να πατήσω εναν μηνα στη φυλης παρατηρω απ τις πορνοενημερωσεις σας οτι ολο οι ιδιες και οι ιδιες παιζουν στην φυλης και οι καινουριες δεν ειναι το κατι εξαιρετικοΘυσιάστηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης,για εμάς..........