Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (46 μέλη και 280 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φυλης 59!
Στεφανια...γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια κι οτι απλα ειναι η γνωστη ουγγαρεζα παλτοΡωξανη αλλα με αρκετα κιλα επιπλεον...?
Αγαπημενε μου piatsa,ξερω οτι μετα τις απαντησεις των συναγωνιστων,το πιθανοτερο ειναι να βρισκεσαι σ ενα δωματιο απομονωμενος,σκυθρωπος και στενοχωρημενος,αναρωτιομενος αν εχασες το βασικο σου ενστικτο,το ενστικτο του λαγωνικου..
Mεγιστε piatsa δεν παρανοησες και σαν μεγαλυτερος θα δωσω εξηγηση σ αυτη σου τη ψευδαισθηση?
Σαν φυσιολογικο αγορι προσεξες την κωλαρα τους
Η κωλαρα λοιπον της ρωξανης,οταν πηρε κιλα ταυτιζοταν σχεδον πληρως με τη κωλαρα της στεφανιας πριν παρει κιλα
Δεδομενου οτι ο σωματοτυπος τους επισης πριν λιγο καιρο ηταν ιδιος,ψηλες νταρντανες με μαυρισμενη επιδερμιδα,η ομοιοτητα ηταν εντυπωσιακη
Τωρα που η στεφανια πηρε κιλα,μπορεις να τις ξεχωρισεις πιο ευκολα
Συγχωρεσε λοιπον τον εαυτο σου,γι αυτη την εντυπωση,ειναι δικαιολογημενη,και πιθανον να εχει γινει και μπερδεμα καποια στιγμη στο ποια ηταν ποια

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Αγαπημενε μου piatsa,ξερω οτι μετα τις απαντησεις των συναγωνιστων,το πιθανοτερο ειναι να βρισκεσαι σ ενα δωματιο απομονωμενος,σκυθρωπος και στενοχωρημενος,αναρωτιομενος αν εχασες το βασικο σου ενστικτο,το ενστικτο του λαγωνικου..
Mεγιστε piatsa δεν παρανοησες και σαν μεγαλυτερος θα δωσω εξηγηση σ αυτη σου τη ψευδαισθηση?
Σαν φυσιολογικο αγορι προσεξες την κωλαρα τους
Η κωλαρα λοιπον της ρωξανης,οταν πηρε κιλα ταυτιζοταν σχεδον πληρως με τη κωλαρα της στεφανιας πριν παρει κιλα
Δεδομενου οτι ο σωματοτυπος τους επισης πριν λιγο καιρο ηταν ιδιος,ψηλες νταρντανες με μαυρισμενη επιδερμιδα,η ομοιοτητα ηταν εντυπωσιακη
Τωρα που η στεφανια πηρε κιλα,μπορεις να τις ξεχωρισεις πιο ευκολα
Συγχωρεσε λοιπον τον εαυτο σου,γι αυτη την εντυπωση,ειναι δικαιολογημενη,και πιθανον να εχει γινει και μπερδεμα καποια στιγμη στο ποια ηταν ποια
Eπιτελους....να και καποιος που καταλαβε τι γολγοθα περασα... και περναω τολμω να πω...μετα απο αυτο το στιγμιαιο λαθος!
Δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω παρα μονο θα πω οτι τα λογια σου ειναι βαλσαμο για την πληγωμενη μου ψυχη   :- :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όπως πληρώνω πάντα όταν είμαι σε καλή φάση.....φροντίζει γι'αυτό η "μοίρα"............. :rockon: :rockon: :rockon:
Με στεναχωρείς μ'αυτά που μου λες...

Ελπίζω κ εύχομαι να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν όλα καλά...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο στην απογευματινη βαρδια στο Μεταξουργειο:
Ιασωνος 46αριστερα: μελαχρινη βλαχοφατσα,νταρντανα  με μεγαλα βυζια,καινουργια κατα την υπηρεσια
Ιασωνος 46δεξια: μελαχρινη κανονικου σωματος με βυζαρες,βγηκε γυμνοστηθη στο σαλονι
Μεγαλου Αλεξανδρου 28: ψηλη μελαχρινη,σωμα με πιασιματα
Κολοκυνθους 63αριστερα: μια αδυνατη κοπελα,αδιαφορη
Κολοκυνθους 63δεξια: μελαχρινη καυλιαρα milf με αξιολογο βυζι απ οσο μπορεσα να διακρινω
Koλωνου 32πανω: ξανθο μουνακι με ωραια βυζακια,αλβανοφατσα μου φανηκε
Τα Ιασωνος 19 πανω και κατω ηταν κλειστα την ωρα που περασα ενω και στο Ιασωνος 44 η τσατσα ειπε οτι η κοπελα δεν
ειχε ερθει ακομα.
Απ οτι ειδα ειχε κινηση,ιδιως αλλοδαπους στην αρχη της 2ης βαρδιας :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
71Α μιράντα .Δυστυχώς. με λιγότερα. κιλά. που. ομως. θα στενοχωρησουν πολλούς. θαυμαστες
71β εμυ με φουλ και χριστινα
134 ισογειο βερονικα με
κοιλιτσα, μελαγχροινη αλλά. ερωτιαρα
φωκαιας
19 μαρινα και ρωξανη
25β ανκα,ξανθό. μωρο που ξυπνησε αμεσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα
Ευνειδων 5 ντανιελα καταθεση,για αλλη μια φορα περασα καλα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.188
Πόντοι
41.129
billy πηγαινε στην Ανκα να προκαλεσεις τη μοιρα σου...  :2funny:  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να ακουτε τον μπιλη ειναι γιατρος σε αυτά

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Θυσιάστηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης,για εμάς.......... :boobies:
παρολο που εχω να πατήσω εναν μηνα στη φυλης παρατηρω απ τις πορνοενημερωσεις σας οτι ολο οι ιδιες και οι ιδιες παιζουν στην φυλης και οι καινουριες δεν ειναι το κατι εξαιρετικο  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom