Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (2 μέλη και 147 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
επίσης μία κοπέλα που έχω στο μυαλό μου αλλά δεν την θυμήθηκα σήμερα και την θυμήθηκα αφού αποχώρησα από την περιοχή είναι η νεαρή Χριστίνα από Κολωνού 27Α...
τελειως απαθης...δε θα τη συνιστουσα...και στο φως ειναι πολυ πιο απαξιωμενη απ οτι φαινεται στο σαλονι :helpplea:

εχει μεγαλα σκουρα μουνοχειλα και η σουφρα της και η γυρω περιοχη  ειναι επισης πολυ μπαρουτοκαπνισμενη :S :zombie:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Καλησπέρα καβλέουρες!

Έχει πετύχει κανείς στο Μεταξουργείο μια ξανθιά με ωραίο κορμί, αρκετά γλυκιά αλλά κάπως βλαχόφατσα που έπαιζε Λεωνίδου 28 στο δεξιά? (Όχι τον όροφο που είναι η "τουρκάλα")
Όποτε περνάω απο εκεί μόνο μια μελαχρινή βλέπω.

Επίσης η Άννα που σε καβλάντιζε γυμνόστηθη στο σαλόνι, στο Φωκαίας 27Βτον πάνω(απόγευμα όμως -το πρωι είναι η Μπαρμπόρα) και στο λαβύρινθο τα πρωινα, ξέρει κανείς αν έχει εμφανιστεί ποτε εκει ή αλλούτον τελευταίο μήνα?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επίσης η Άννα που σε καβλάντιζε γυμνόστηθη στο σαλόνι, στο Φωκαίας 27Βτον πάνω(απόγευμα όμως -το πρωι είναι η Μπαρμπόρα) και στο λαβύρινθο τα πρωινα, ξέρει κανείς αν έχει εμφανιστεί ποτε εκει ή αλλούτον τελευταίο μήνα?
την Άννα την πέτυχα στο Φωκαίας 27 υπόγειο που δουλεύει η γνωστή Βικτώρια το Σάββατο που μας πέρασε πρωινή βάρδια και δεν ήταν ξεβράκωτη και γυμνόστηθη όπως όταν ήταν πάνω...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ποιο ονομα?αλιόνα?

ή μηπως αλινα?
να ταν Αλίνα; :think: δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω Αλιόνα άκουσα.. τι να πω παιδιά δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά πάντως και σόρρυ για την αναστάτωση που προκάλεσα :2funny: πάντως αν τύχει και την πετύχω ποτέ θα την πάρω γιατί κάνει θραύση βλέπω!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
να ταν Αλίνα; :think: δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω Αλιόνα άκουσα.. τι να πω παιδιά δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά πάντως και σόρρυ για την αναστάτωση που προκάλεσα :2funny: πάντως αν τύχει και την πετύχω ποτέ θα την πάρω γιατί κάνει θραύση βλέπω!
μας φωτισες :grin:

παντως σημερα πρωι δουλευαν :αριστερα αλινα,μεση ειρηνη παχουλη και καρολινα,δεξια κατερινα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τελειως απαθης...δε θα τη συνιστουσα...και στο φως ειναι πολυ πιο απαξιωμενη απ οτι φαινεται στο σαλονι :helpplea:

εχει μεγαλα σκουρα μουνοχειλα και η σουφρα της και η γυρω περιοχη  ειναι επισης πολυ μπαρουτοκαπνισμενη :S :zombie:
έχω διαβάσει και δεν περιμένα και τίποτα το ιδιαίτερο, στην καλύτερη τυπική... όσο αναφορά το Μετάξι και τα γούστα μου βαριά 2-3 κοπέλες με καλύπτουν σε συνδυασμό εμφάνισης-υπηρεσιών και αυτές για τυπικότητες μιλάμε τώρα.. αλλά ok 10 δίνεις!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
έχω διαβάσει και δεν περιμένα και τίποτα το ιδιαίτερο, στην καλύτερη τυπική... όσο αναφορά το Μετάξι και τα γούστα μου βαριά 2-3 κοπέλες με καλύπτουν σε συνδυασμό εμφάνισης-υπηρεσιών και αυτές για τυπικότητες μιλάμε τώρα.. αλλά ok 10 δίνεις!
για πια αναφερεται ο συναγωνιστης??

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
μας φωτισες :grin:

παντως σημερα πρωι δουλευαν :αριστερα αλινα,μεση ειρηνη παχουλη και καρολινα,δεξια κατερινα
μάλλον έχεις δίκιο τώρα που μου τα έδειξες... κατά 90% αυτά ήταν τα σχήματα και προχθές πρωινή βάρδια! :dancing: :dancing: :dancing:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
την πιπίνα Χριστίνα στο Κολωνού 27Α (απογευματινή βάρδια όσες την έχω πετύχει)
θα διαφωνησω με τον lustforlife την ειχα παρει και εγω με αρκετα θετικες εντυπωσεις.το μονο της μειονεχτημα ειναι οτι μιλαει παρα πολυ

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αλλη η Ιζαμπελα αλλη η Στεφανια
η Στεφανια έχει την απόλυτη τεράστια κωλαρα,εχει ένα tribal tattoo στη μέση και άλλο ενα μικρό (γραφή) στην άρ. κλειδα.Αν τα εχει κ η Ιζαμπελα τότε θα ειναι η ίδια.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
η Στεφανια έχει την απόλυτη τεράστια κωλαρα,εχει ένα tribal tattoo στη μέση και άλλο ενα μικρό (γραφή) στην άρ. κλειδα.Αν τα εχει κ η Ιζαμπελα τότε θα ειναι η ίδια.

Άλλες κοπέλες είναι είπαμε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
άλλη η Στεφανία άλλη η Ιζαμπέλα.
Στεφανία μελαχρινή ψηλή νταρντάνα με μεσαίο βυζί και μεγάλο κώλο και
Ιζαμπέλα και αυτή μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί και ωραίο κώλο  

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
έχουν γνώση οι φύλακες ---> Chevalier Fidèle :woldman:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λιγο μετα τις 17.00 κατεβηκα αποκλειστικα για να δω τις 2 καινουργιες υπαρξεις(Ανκα κ Στεφανι) καθως πηγα και μια απο την Αλκιβιαδου να δω αν βρισκεται εκει η Αλιονα γκιλφ!

Φυλης 59!
Στεφανια...γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια κι οτι απλα ειναι η γνωστη ουγγαρεζα παλτοΡωξανη αλλα με αρκετα κιλα επιπλεον...?
Φωκαιας 25
Ανκα...ψηλο,μοντελε καστανο με ωραιο 2αρακι στηθος και γλυκια/ομορφη φατσα!
Παρουσια που θα μπορουσε να σταθει σε στουντιο αλλα την συνοδευουν πολυ κακες αναφορες!
Αλκιβιαδου πηγα και στα 3...σε κανενα απο αυτα δεν ηταν η Αλιονα!
Στο Γ ηταν η Κατερινα,στο Β η Καρολινα με την Ειρηνη και στο Α ενα παχουλο μαυροτσουκαλο της οποιας δεν ακουσα το ονομα!
Δεν πηγα σε αλλα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Λιγο μετα τις 17.00 κατεβηκα αποκλειστικα για να δω τις 2 καινουργιες υπαρξεις(Ανκα κ Στεφανι) καθως πηγα και μια απο την Αλκιβιαδου να δω αν βρισκεται εκει η Αλιονα γκιλφ!

Φυλης 59!
Στεφανια...γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια κι οτι απλα ειναι η γνωστη ουγγαρεζα παλτοΡωξανη αλλα με αρκετα κιλα επιπλεον...?
Φωκαιας 25
Ανκα...ψηλο,μοντελε καστανο με ωραιο 2αρακι στηθος και γλυκια/ομορφη φατσα!
Παρουσια που θα μπορουσε να σταθει σε στουντιο αλλα την συνοδευουν πολυ κακες αναφορες!
Αλκιβιαδου πηγα και στα 3...σε κανενα απο αυτα δεν ηταν η Αλιονα!
Στο Γ ηταν η Κατερινα,στο Β η Καρολινα με την Ειρηνη και στο Α ενα παχουλο μαυροτσουκαλο της οποιας δεν ακουσα το ονομα!
Δεν πηγα σε αλλα
τελικα μετα απ τις δυο κριτικες των συναγωνιστων μαλον για την ανκα εχει δημιουργηθει πολυ σαματας για το τιποτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυλης 59!

Καμια σχεση τυπε  :sunglasses: Αν και τι μας νοιαζει για τις ξανθοψειρες επιπλατζες  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μια εσάνς από δεύτερη βάρδια στη μεταξούπολη(17.25-18.10)

Κεραμικού 13  Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,  απλό στα 10.
Κεραμικού 13α Αννέτα μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10.
και οι δύο κοπέλες(που πολλές φορές δουλεύουν και μαζί)όταν βγαίνουν στο σαλόνι λένε φιλάκι εδω εδω εδώ , δείχνοντας αντίστοιχα το στόμα τους , τα βυζιά τους και το μουνάκι τους.
Κεραμικού 13γ μιά ξανθιά χοντρή με μικρό βυζί ,απλό και τελειωτικό στα βυζιά στα 10.
Κεραμικού 15α Ελενα/Σοφία/Ρομπέρτα καστανή λεπτή με 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό και τελειωτικό στα βυζιά στα 10.
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά σε αυτό το νούμερο δουλέυει κοπέλα και στον πιο πάνω όροφο , οπότε...
Κεραμικού 15α 2ος όροφος Χριστίνα(βγήκε με καμάρι και είπε ότι είναι Ελληνίδα απο την Κομοτηνή)καστανή γκίλφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 15β Χριστίνα καστανή παχουλή ασπρουλιάρα με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 1α Τζένη ξανθιά ψηλή με πιασηματάκια χαλαρό κορμί κοιλίτσα πεσμένα 2άρια βυζία τατού χαμηλά στη μέση και πίρσινγκ πάνω απο τα χείλη , απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30α ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο πολύ λεπτή άβυζι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β Αλεξάνδρα ένα καστανό τούμπανο ζυμαράκι , κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 3άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Ελβίρα μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 με κώλο στα 15.
Ιάσωνος 43 Σύλβια μελαχρινή με κοντό μαλλί μικρό βυζί και τεράστιο κώλο τατού χαμηλά στη μέση , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο Ινες(νέα κοπέλα είπε η τσατσα)καστανά ίσια μακρυά μαλλιά κανονικό σώμα και 4άρια βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 46 μελαχρινή με πιασηματάκια που δουλεύει και στο κάτω  3άρια βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 46β μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ και μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 46α Ατζελίνα(δουλεύει και στο Ι44)ξανθιά χοντρή με 2άρια ,απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15.
Κολωνού 15β Αννα με βλέμμα θλιμμένου ροφού....καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά καστανή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 δεξιά Εμμανουέλα μελαχρινή με λεπτά πόδια πιασηματάκια κοιλίτσα 3άρια βυζιά , απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και Δανάη καστανή λεπτή κοπελίτσα με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Λεωνίδου 28 πάνω Κάρμεν καστανή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ωραίο κώλο , απλό στα 10 ευρώ.
Καλό βράδυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom