john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
συγχαρητήρια για την ωραία ενημέρωση φίλε!!!βολτα - αλκιβιαδου,ρεμουνδου,φυλης,διδυμου,φωκαιας ωρα 19.30-22.00
και εκει που ειμαι ετοιμος να φυγω μπαινω και κατω (φ 59 ισογειο) και βλεπω αυτην την τεραστια κωλαρα της στεφανιας και επαθα πλακα οπου και καταθεσα (τετοιες πατουρες δεν τις αφηνω με τιποτα/ουγγαρεζα ειπε/ψηλη-αλογο/μικρο βυζι/απιστευτες καμπυλες και μια τεραστια κωλαρα (μιλαμε για πολυ φορτογκα η γκομενα)/επιπεδη κοιλια/μακρια ποδια με ζουμερες μπουταρες καλοσχηματισμενες/δεν ειναι ομορφη ουτε ασχημη/καλη και περιποιητικη,γλυκια με το χαμογελο,ειναι λιγο απειρη/και προς εκπληξη μου ειναι ψιλο στενη,κανει απλο προγραμμα (προς το παρων τουλαχιστον).Τετοια κωλαρα μονο στην λατινικη αμερικη.
Μολις βγηκε στο σαλονι το οποιο ηταν γεματο με το που γυρναει και σκυβει λιγο ακουγεται ενα οοοοοο απο τον κοσμο.ο τσατσος κανει ολοκληρη ατραξιον στην παρουσιαση της λεγοντας ασυληπτες μαλακιες (πρεπει να παρουσιαζε νουμερα σε τσιρκο παλιοτερα).
αυτα!!!
την ίδια άλογο-κοπέλα όπως ακριβώς την περιέγραψες μου την παρουσίασε ο τσάτσος αλλά με το όνομα Ιζαμπέλα...!
υποψιάζομαι πως λόγο αναδουλειάς έχουν ξεκινήσει καθημερινά βαφτίσια...