Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (4 μέλη και 159 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
βολτα - αλκιβιαδου,ρεμουνδου,φυλης,διδυμου,φωκαιας ωρα 19.30-22.00

και εκει που ειμαι ετοιμος να φυγω μπαινω και κατω (φ 59 ισογειο) και βλεπω αυτην την τεραστια κωλαρα της στεφανιας και επαθα πλακα οπου και καταθεσα (τετοιες πατουρες δεν τις αφηνω με τιποτα/ουγγαρεζα ειπε/ψηλη-αλογο/μικρο βυζι/απιστευτες καμπυλες και μια τεραστια κωλαρα (μιλαμε για πολυ φορτογκα η γκομενα)/επιπεδη κοιλια/μακρια ποδια με ζουμερες μπουταρες καλοσχηματισμενες/δεν ειναι ομορφη ουτε ασχημη/καλη και περιποιητικη,γλυκια με το χαμογελο,ειναι λιγο απειρη/και προς εκπληξη μου ειναι ψιλο στενη,κανει απλο προγραμμα (προς το παρων τουλαχιστον).Τετοια κωλαρα μονο στην λατινικη αμερικη.
Μολις βγηκε στο σαλονι το οποιο ηταν γεματο με το που γυρναει και σκυβει λιγο ακουγεται ενα οοοοοο απο τον κοσμο.ο τσατσος κανει ολοκληρη ατραξιον στην παρουσιαση της λεγοντας ασυληπτες μαλακιες (πρεπει να παρουσιαζε νουμερα σε τσιρκο παλιοτερα).
αυτα!!!

συγχαρητήρια για την ωραία ενημέρωση φίλε!!!

την ίδια άλογο-κοπέλα όπως ακριβώς την περιέγραψες μου την παρουσίασε ο :tooth: τσάτσος αλλά με το όνομα Ιζαμπέλα...!
υποψιάζομαι πως λόγο αναδουλειάς έχουν ξεκινήσει καθημερινά βαφτίσια... :priest:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η Αλιόνα από Διδύμου; Εκεί δουλεύει τώρα;
μάγκες αυτό το όνομα μου παρουσιάστηκε στην Αλκιβιάδου και θυμόμουν πως ένα τέτοιο υπήρχε στη Διδύμου χωρίς να ξέρω την λεγάμενη... μπορεί να είναι άλλη ή και η ίδια... ας παρέμβει κάποιος που γνωρίζει!

Επισκέπτης
μάγκες αυτό το όνομα μου παρουσιάστηκε στην Αλκιβιάδου και θυμόμουν πως ένα τέτοιο υπήρχε στη Διδύμου χωρίς να ξέρω την λεγάμενη... μπορεί να είναι άλλη ή και η ίδια... ας παρέμβει κάποιος που γνωρίζει!
Δώσε περιγραφή.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
αυτές τις θείτσες της Διδύμου, Αλκιβιάδου κλπ. δεν τις παρατηρώ γιατί δεν είναι του γούστου μου! κάτι λίγα θυμάμαι αλλά ποια είναι ποια ούτε καν... (όπως είχα πει, σε αυτά πήγα καθαρά για βόλτα και να σκοτώσω την ώρα μου αλλά και καμιά φορά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου "κάτσει")

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα σε όσα μπήκα.....

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή παχουλή με 2ς.5άρια βυζιά , ακα τελειωτικό παντού και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω πήγα να τιμήσω την Αθηνά αλλά λείπει(περίοδο έχει) δούλευε η Σόνια ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί .απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12α Ντιάνα ξανθιά 20χρονη ουκρανέζα με γκριζοπράσινα μάτια , κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα(τιμίθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Αγκύρας 12β Μίλα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί , με ακα , βγήκε στο σαλόνι για να δεί στον καθρέπτη το ριγέ παντελόνι και το αμάνικο πουκαμησάκι που δοκίμαζε , η τσατσα μου είπε να περάσω για να της τα κάνω δώρο....με ρουχα δείχνει πολύ κασλύτερη.
Φυλής 71β ανοικτό το φώς αλλά κλειστή η πόρτα.
Φυλής 71α Νέλυ κοντή κοκκινομάλλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο και Αννι καστανή λίγο πιο ψηλή και πιο λεπτή με 1.5αρι στητό βυζί , με ακα.
Φυλής 69β Μάγια καστανή κανονικό σώμα ωραίος κώλος 2άρι βυζί ,από πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάνα ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 67 Τζούλι(α) μελαχρινή κανινικό σώμα μικρό βυί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 86β Λάουρα καστανή παχουλή με αφράτη κωλάρα(Βilly13  :grin:)2.5άρια βυζία , με κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 86α Σίσυ μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο πίρσινγκ πάνω απο τα χείλη και στην γλώσσα , με κώλο.
Φυλής 84β Αντριάννα μελαχρινό πιπίνι κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί τουρλωτό κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Τζούλια καστανή κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά με τατού και πίρσινγκ , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 Ιζαμπέλα που τον πέρνει με τρέλα όπως είπε ο τσάτσος , μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα ωραία κωλάρα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και Ολγα ξανθό χοντρό μίλφ με 3.5άρια βυζιά , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
καλό μεσημέρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συγχαρητήρια για την ωραία ενημέρωση φίλε!!!

την ίδια άλογο-κοπέλα όπως ακριβώς την περιέγραψες μου την παρουσίασε ο :tooth: τσάτσος αλλά με το όνομα Ιζαμπέλα...!
υποψιάζομαι πως λόγο αναδουλειάς έχουν ξεκινήσει καθημερινά βαφτίσια... :priest:

Αλλη η Ιζαμπελα αλλη η Στεφανια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα  :rockon: :rockon: και Ολγα ξανθό χοντρό μίλφ με 3.5άρια βυζιά , με ακα , κάνουν και παρτούζα.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
ρε παιδια μπορεις καποιος να μου πει τι ώρες εννοουμε με τις βαρδιες 1η πρωινη κτλ?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μια πολύ μικρή ενημέρωση,λόγω του ότι είχα στοχεύσει από πριν και απλά μπήκα σε μερικά..........

(Μου δάγκωσε το κάτω χείλος και έκανα σημάδι εσωτερικά... :boobies: :boobies: :boobies:)
Είσαι αξιαγάπητο αγόρι δηλ;;;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ρε παιδια μπορεις καποιος να μου πει τι ώρες εννοουμε με τις βαρδιες 1η πρωινη κτλ?
η αλλαγή στην απογευματινή βάρδια στα περισσότερα σπιτάκια αν όχι σε όλα είναι στις 5, οπότε φαντάζομαι αν η κάθε βάρδια είναι 8ωρη τότε η 1η πρωινή ξεκινάει στις 9...

Υ.Γ. πολλές κοπέλες, είτε επειδή το θέλουν είτε όχι(σε σχέση με την εργοδοσία τους πάντα), βαράνε 2πλο βάρδιες και οι περισσότερες από αυτές ως αποτέλεσμα λόγο κούρασης, δεν γαμιούνται με τίποτα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ποιο ονομα?αλιόνα?

ή μηπως αλινα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom