Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (24 μέλη και 249 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Μια χαρά είναι......δυναμίτης........... :boobies:

billy τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μου  :2funny: μου στηνοταν στα τεσσερα και μου φωναζε να την γαμαω πιο δυνατα...δεν εγραψα κριτικη γιατι κανενας δε θα πιστευε αυτα που θα εγραφα..  :S  :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μου  :2funny: μου στηνοταν στα τεσσερα και μου φωναζε να την γαμαω πιο δυνατα...δεν εγραψα κριτικη γιατι κανενας δε θα πιστευε αυτα που θα εγραφα..  :S  :S
Τα ίδια και εμένα.....επέμενε πως η πούτσα μου δεν είχε καυλώσει 100% και κοπανιόταν σαν λυσσασμένη........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έπεσε γαμήσι τρελό...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
billy τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μου  :2funny: μου στηνοταν στα τεσσερα και μου φωναζε να την γαμαω πιο δυνατα...δεν εγραψα κριτικη γιατι κανενας δε θα πιστευε αυτα που θα εγραφα..  :S  :S
Σου έδωσε και γλωσσόφιλα ρε τύπε; Τι σκ@τά, μόνο σ' εμένα έκανε νερά;  :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σου έδωσε και γλωσσόφιλα ρε τύπε; Τι σκ@τά, μόνο σ' εμένα έκανε νερά;  :S
Δεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :S
Όταν λες όχι σε όλους, εννοείς ότι τα κάνουν μόνο σε όσους συμπαθούν ή γενικά όταν τυχαίνει να έχουν καύλες;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όταν λες όχι σε όλους, εννοείς ότι τα κάνουν μόνο σε όσους συμπαθούν ή γενικά όταν τυχαίνει να έχουν καύλες;
Ηρέμησε φίλε μου και ότι είναι να έρθει...........θα έρθει.....δεν θέλω να γράφω εδώ πράγματα για τα κορίτσια.....διαβάζουν και μαλάκες! Μετά πάνε και ζητάνε τα ίδια και παίρνουν πούλο...... :jerking:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τα ίδια και εμένα.....επέμενε πως η πούτσα μου δεν είχε καυλώσει 100% και κοπανιόταν σαν λυσσασμένη........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έπεσε γαμήσι τρελό...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
με έχετε βαλει σε μεγαλους πειρασμους για την εμμανουελα.κανει ακαποτο τσιμπουκι??

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω πειστευω οτι διαλεγουν αναλογα με την καθαριοτητα του πελατη.στο μουνι τους αν ο αλλος ειναι ομορφος η ασχημος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τώρα με βάζετε σε σοβαρό δίλημμα αν θα την ξαναδοκιμάσω ή όχι...

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Δυστηχώς κατά τις 17:00 θα πρέπει να φύγω.... 1000 ευχαριστώ για όλα!!!! Περιοχή να πώ φυλής ή μεταξουργείο? Κάτι εκεί πολύ κοντά για να μην βγώ κάρτα ? ;)

Πήγαινε Φυλής καλύτερα. Πες στο ταξί να σε αφήσει στην πλατεία Βικτωρίας. Ο δρόμος που περνάει ακριβώς κάτω από την πλατεία είναι η Αριστοτέλους και αμέσως πιο κάτω (παράλληλη στην Αριστοτέλους) θα βρεις την οδό Φυλής.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πήγαινε Φυλής καλύτερα. Πες στο ταξί να σε αφήσει στην πλατεία Βικτωρίας. Ο δρόμος που περνάει ακριβώς κάτω από την πλατεία είναι η Αριστοτέλους και αμέσως πιο κάτω (παράλληλη στην Αριστοτέλους) θα βρεις την οδό Φυλής.
και να του πει να τον αφησει φυλης σιγα τι θα γινει.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ηρέμησε φίλε μου και ότι είναι να έρθει...........θα έρθει.....δεν θέλω να γράφω εδώ πράγματα για τα κορίτσια.....διαβάζουν και μαλάκες! Μετά πάνε και ζητάνε τα ίδια και παίρνουν πούλο...... :jerking:
:thumbsup:
Η Εμανουελα ειχε μπει 6 παρα 5 και εφυγε 6 και 20 ενα απογευμα σε μενα.Ηταν καυλωμενο το καυλοραπανο :fuck1: σκηνικα που απλα καθονται και λογω εξωτερικων παραγοντων (καυλες-γουστα-αν ειναι ωρα αιχμης στον οικο-τσατσαδες-υπομονετικες και μαλακισμενες)
:offtopic:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:thumbsup:
Η Εμανουελα ειχε μπει 6 παρα 5 και εφυγε 6 και 20 ενα απογευμα σε μενα.Ηταν καυλωμενο το καυλοραπανο :fuck1: σκηνικα που απλα καθονται και λογω εξωτερικων παραγοντων (καυλες-γουστα-αν ειναι ωρα αιχμης στον οικο-τσατσαδες-υπομονετικες και μαλακισμενες)
:offtopic:
εμενα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η ποντικοφατσα της

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ομορφες εποχες ηταν οταν εδινε το ''πισω συστημα''.
Διαλογος του κωλου στο 59 επανω οταν δουλευε
-Να παρω το κωλαρακι σου τωρα..
Εμανουελα: Μα δεν κανω κωλο
-Την προηγουμενη φορα θυμασαι που σε πηρα απο κωλο?
Εμανουελα: Ναι? Α,ενταξει τοτε
:2funny: :2funny: :offtopic:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
παντως αυτην παρολο που δεν την εχω παρει μεσα κατι με τραβαει πανω της σαν γυναικα.ειναι αρκετα συμπαθητικη.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
και σε μένα όταν την έβλεπα στο σαλόνι μου έβγαζε πολύ καυλιάρα!!!
όταν την πήρα, στο δώμα ήταν απλά πολύ τυπική......
τίποτα το ιδιαίτερο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom