Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (37 μέλη και 297 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρωινή "ιππασία" στη Λιοσίων και τη γύρω περιοχή[/size]

8685878498_6437185135_c.jpg

Το τοιχογράφημα βρίσκεται στη Λιοσίων απέναντι απ' το Ξανθίππης 2

10:28-12:35 π.μ

Ξανθίππης 2: Η νεαρή Μολδαβή Ντάνα˙ με το καστανό ίσιο μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο, ψηλή, σώμα με λίγα πιασίματα, μεγάλο στήθος και κωλάρα! Απλό (69 και ισπανική «Μόνο νεσ καφέ και καπουτσίνο δεν κάνει!») στα 20 ευρώ.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η Αννα˙ νέα κοπέλα, με ίσιο σκούρο μαλλί έως τους ώμους μ' ανταύγειες, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Απλό στα 20.
Παρασίου 36: Η milfoΜαρία η "τρελοκοτσιδού". Απλό στα 20.
Κνίδου 18: Η Ντιάνα˙ μία μελαχρινή κοπέλα με σκούρα καστανά μαλλιά μ' ανταύγειες, έκφυλο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό (69, ισπανική) στα 20.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Ανοιξε στις 10:50 π.μ. Είδα την Τζούλια με τα "πολιτικά" της (μόλις είχε έρθει) Επρόκειτο για μία milf με μαύρα σγουρά μαλλιά λίγο κάτω απ' τους ώμους, βαρύ κορμί. Απλό στα 20.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Κλειστός.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η σοβαρή ξανθιά milfogilf Μαρίνα, που έχω δει και άλλες φορές. "Βαριά κατασκευή". Απλό στα 20.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Σταθερή παρουσία η Μπέτυ˙ μία γεροδεμένη προmilf με μακριά ξανθά μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, βαρύ στήθος, μέτριο κώλο. Απλό στα 20.
Προύσης 22: Στις 10:55 άνοιξε η καθαρίστρια και μ' ενημέρωσε ότι η ψηλή παχουλή milf Αλίκη, με το καρέ καστανό μαλλί και το μικρό στήθος θ' άρχιζε δουλειά στις 12 το μεσημέρι. Απλό στα 20.
Αδάνων 2: Κλασικά η Ζάνα˙ μία milf με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, με τη χαρακτηριστική φράντζα, φαρδομούρα, με μεγάλο στήθος και βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ «βασιλικό τσιμπουκάκι σπέσιαλ» στα 20.
Παιωνίου 47 ("το σκυλόσπιτο"): Αλλη μία σταθερή παρουσία το πρωινά˙ η νεαρή Αλεξάνδρα, με καστανόξανθο σπαστό μαλλί κάτω απ' τους ώμους της, μικρό προς μεσαίο στήθος, παχουλή, με χοντρά μπούτια.  Απλό στα 20.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η αλλοδαπή ξανθιά, φαρδοπρόσωπη υπηρεσία με "άρπαξε" από τον προθάλαμο. Μου είπε ότι δούλευε η Τζούλια, η οποία «είναι δηλωμένη» και έδειχνε το βιβλιάριο υγείας της σε όποιον το επιθυμούσε. Περίμενα αρκετά (πάνω από 15 λεπτά) μαζί με άλλους τέσσερις έλληνες συναγωνιστές (δεν δέχονται αλλοδαπούς) που επίσης τους είχε "αρπάξει" πριν προλάβουν να στρίψουν δεξιά. Τελικά εμφανίστηκε μία γιγαντόσωμη milf με ξανθό μαλλί σε μακριά κοτσίδα, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος και κωλάρα. Απλό (δεν είμαι σίγουρος εάν είπε για ελεύθερο στοματικό...) στα 20.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η γνωστή Λολίτα από τη Ρουμανία˙ μία νέα κοπέλα με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους, μικρό στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Οταν παρουσιάστηκε, φορώντας άσπρα εσώρουχα, ο συναγωνιστής που περίμενε μαζί μου έφυγε "σφαίρα" προς την πόρτα...«Τί έπαθες παιδάκι μου;!...» Ρώτησε απορημένη εκείνη «Να προλάβω την πόρτα για να μην την κλείσεις!» Απάντησε εκείνος, προκαλώντας της ένα δυνατό γέλιο.
Βέργας 2: Εκεί δούλευε μία μικρή...

8684763649_3e2442c8cf_c.jpg

Το τοιχογράφημα βρίσκεται επίσης στη Λιοσίων, απέναντι από το Ξανθίππης 2

...η ρωσίδα milf Νάταλι (σταθερή παρουσία τα πρωινά στον εν λόγω οίκο)˙ με καστανά ίσια μαλλιά έως τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί με κοιλιά, μπουτάρες και κωλάρα. Η ίδια ανακοίνωσε απλό στα 20, δίνοντας όμως έμφαση στο...γλείψιμο. Την είχα δει και με είχε δει πολλές φορές˙ αυτό, σε συνδυασμό με το «γλείψιμο» που υπονοούσε, αλλά και τη δυνατότητα για ζεστό ντουζ, με έκαναν και πλήρωσα...

8685879964_4bded14e20_c.jpg

8685879198_0284787a5d_c.jpg

8685881332_94cef31dae_c.jpg

Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η ξανθιά milf Ναταλία˙ με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα, ωραίος κώλος και πόδια επίσης. Συνηθίζει να γυρίζει προς τον πελάτη να σκύβει ελαφρά και να λικνίζει τα οπίσθιά της κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο της. Απλό στα 20.
Σημείωση: Πριν δύο χρόνια δούλευε Μαγνησίας 1.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η milf Σοφία˙ με κοντό ξανθό μαλλί. Απλό στα 20.
Εξηκίου: Στις 12 το μεσημέρι όλα ήταν κλειστά.
Λιοσίων 76: Επίσης κλειστά και τα τρία.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η κοντούλα milfoβραζιλιάνα Συλβάνα. Μιγάδα με μαύρα ίσια μαλλιά, τα οποία κόντυνε λιγάκι, φιλήδονα χείλη, μεγάλο στήθος, κώλο με ψωμάκια. Απλό (69) στα 20.
Σημείωση: Ο οίκος είναι ανοιχτός μέχρι 5-6 το πρωί.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η Αννι˙ μία νεαρή κοπέλα με το σκούρο καστανό μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, ταττού στον αυχένα, μικρό στήθος, ερωτικό κορμάκι με μπουτάκια και τροφαντό κωλαράκι. Απλό στα 20.
Ρεμούνδου 20: Στάση μπροστά στην καγκελένια πόρτα. Μου άνοιξε η Τάνια˙ μία σγουρομάλλα νεαρή με το ξανθοκάστανο μαλλί της πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, κορμί μ' ερωτικά πιασίματα. Απλό στα 20.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Ο ηλικιωμένος τσάτσος μου είπε ότι δούλευε «Ενα ωραίο πιτσουνάκι καινούριο, ένα ξερολούκουμο πολωνιδάκι˙ η Αννα, μ' ένα μουνάκι τοσοδούλι...» η οποία «δούλευει φυσιολογικά. Κάνει και 69!» στα 20.
Μετά από 5 λεπτά εμφανίστηκε μία ξανθούλα με ίσια μαλλιά έως τους ώμους, πρόστυχο προσωπάκι με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί.
Οταν έφυγα, μου άνοιξε την πόρτα λέγοντάς με χαμόγελο: «Σε περιμένουμε μωρό μου, ευχαριστώ πολύ μωρό μου»
Σημείωση: Το ωράριο του μαγαζιού είναι 10-6 και 6-12 το βράδυ. Το διπλανό ανοίγει περιστασιακά˙ 12 τα μεσάνυχτα με 6 το πρωί.
Αγίου Πέτρου 7: Η Ελενα η "Γιακούζα". Απλό στα 20.
Περγάμου 1: Η Λουίζα˙ μία όμορφη κοπέλα με ίσια καστανόμαυρα μαλλιά σε αλογοουρά μέχρι τη μέση, μικρό στήθος, ωραίο κορμί, κωλάρα! Απλό στα 20.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Η Καίτη˙ μία προmilf με καστανόξανθο καρέ μαλλί, μέτριο στήθος, κανονικό σώμα, αλλά με χοντρά μπούτια και ευμεγέθη κώλο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 20.

Τα συγχαρητήρια μου και πάλι Φανούρη!
Σ' ευχαριστώ κύριε καθηγητά.

Ωραίος ο σύνειρμός με το graffiti που έκανες στην αρχή της ενημερώσεως σου.
Ναι, για να μην ξεχνιόμαστε...:tooth:

Το πουτανάκι η Λάουρα με μπέρδεψε σήμερα που την είδα. Η φυσιογνωμία της όπως είπα μου ήταν οικεία.Είχε βάλει εξτένσιον και τα μαλλιά της φαινόταν ξανθά μακριά και ίσια.
Χε, χε...Οταν διάβασα την ενημέρωσή σου και είδα ότι δεν ανέφερες τ' όνομά της σκέφτηκα: «Να που θα βοηθήσω και εγώ κάπου τον Προφέσσορα»

βγάζω το καπελο στον κ.Φανούρη για τις εξαιρετικες,καθιερωμενες σαββατιατικες πορνοενημερωσεις του :rockon:
Να 'σαι καλά κύριε Red.  ;)

Πραγματικά χαίρομαι εάν μπορώ και βοηθάω κάποιους με τις ενημερώσεις μου.

:thumbsup: παραστατικος παντα με φωτογραφιες απο τον τοπο του εγκληματος και παντα αναλυτικος!
Κάνω ό,τι μπορώ. Tnx. ;)

Γειά σου φίλε KD.  :)

Διαβαζοντας την ενημερωση του φιλου μου του smirni αλλα και παρακινουμενος από τις σταθερες και ολοκληρωμενες ενημερωσεις του ατυπου διδυμου του σαβατοκυριακου,του professor και του Φανουρη,ειπα να δω δυο τρια σπιτακια [...]
Μεγάλη μου τιμή φίλε xilnik www.sherv.net/emoticons.html] [/URL]

[...]
Φ.71 όροφος η Νέλι (...) με την γνωστή της βόλτα γύρω από την μπάρα...
[...]
Οντως! Αυτή η κίνηση τη χαρακτηρίζει!
Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας φίλτατε johnny  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.778
Πόντοι
5.827
όχι και προμιλφ, τα 'χει τα χρόνια της
Βασικά είναι σαν τη θεία μου.

άμα ήταν skinny είμαι πεπεισμένος πως επρόκειτο για την Ναταλί που δούλευε στο Φ.61 πριν επιστρέψει η skinny Αλεξάνδρα η "Σέρβα"
Όχι ιδιαίτερα skinny. Μάλλον δε λες για την ίδια.

εδώ όμως δεν έχεις δίκιο, φόλα δεν είναι γενικά, ίσως και να έτυχε με εσένα...(δες κριτικές...)
Ναι, όντως, και αυτό με προβληματίζει... Στο σαλόνι μού κωλοτριβόταν και μου έταξε gfe, αλλά μέσα ήταν πολύ τυπική και μόνο στο πισωκολλητό έβγαζε κάτι προσποιητά ξεφωνητά. Να μην της άρεσα εγώ ή να μην είχε ορέξεις γενικά εκείνη τη μέρα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Όσες φορές με έχει αφήσει δυσαρεστημένο μία τάνα πάντα έβλεπα στις κριτικές ότι γενικά δεν αξίζει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κάνουν διακρίσεις σε βάρος μου.

αυτή και αν είναι! δεν στην προτείνω... ρώτα καλύτερα πρώτα αν δεν σου περισσεύουν!
Ευχαριστώ πολύ που με σώζεις από άλλο ένα χαμένο 20ρικο φίλε.

να συμπληρώσω πως εκτός από τα "κάλλη"  της έχει και τα πάχη της...
Όπως και να 'χει δε μου κάνει κέφι να περάσω μαζί της.

Είχα δει μόνο από μακριά την Ντενίσα και θυμάμαι να φορούσε κάτι μακριά, άσπρα καλσόν. Τώρα που το λες, δεν αποκλείεται να πρόκειται γι' αυτήν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καλά είσαι.............που να ακούσεις τι μας λένε τα "κορίτσα",κάθε φορά που μιλάμε...... :S

Μην πιστευεις οτι ακους απο πουτανα. Αυτη ειναι η δουλεια της, να λεει και να κανει πουτανιες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην πιστευεις οτι ακους απο πουτανα. Αυτη ειναι η δουλεια της, να λεει και να κανει πουτανιες.
Για διάφορα σκηνικά που συμβαίνουν,μιλάω......όχι για "αγάπες και λουλούδια".............. :thumbsup:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρωινο στην ομορφη μεταξουπολη

κολωνου 32 υπογειο,η κορινα η οποια εχει παχυνει και εχει κανει βυζαρες :2on1:

κολωνου 15,κλειστα

ιασωνος 20 δεξι,η αννα η ξανθια βυζαρου με το αστειο χαμογελο και το κενο στα μπροστινα δοντια,δουλευει και σε αλλα της αλυσιδας,κολωνου 27 υπογειο,κολωνου 32 υπογειο...μεσα δεν ειναι και φοβερη(μετρια ειναι βασικα),αλλα εχει πολυ απαλη και τρυφερη σαρκα και μουνι βελουδο :knockinb: η μαλακια ειναι οτι εχει βυζαρες και δεν αφηνει να γλειφεις ρωγες.ομορφο ζουμπουρλουδικο μωρο ομως :zfuck:

ιασωνος 20 αριστερο,η στεφανια στο πορνομορφωτηριο.κι αυτη επισης παιζει κολωνου 32 υπογειο κτλ.εχει μωβ μαλλι.την ειχα παρει 2 φορες οταν ειχε ξεκινησει και ειχα μεινει ευχαριστημενος,τοτε ηταν απειρη βεβαια ,τωρα θα χει στρωσει υποθετω

ιασωνος 33,η μαρια με τα τατου.αστερακι οντως,οπως την παρουσιαζει η τσα2.πολυ ερωτικο πλασμα και θεσπεσιες βυζαρες για χουφτωμα και πολυ καλες υπηρεσιες μεσα.απ τα πλεον τιμημενα πρωινα 10ευρα.η τσατσα εκτος του ειναι καυλα γκιλφονι με  :tits:,εχει υπεροχα ποδαρακια  :humpleg: .φοραει κατι ασημενιες σαγιοναρες και τα κοιταω καθε φορα και καυλωνω...(που να μουν κι ο σταμ90 δηλαδη :rolleyes: ,θα ξεροχυνα)

περδικκα,κλειστα

μεγ.αλεξ 28,το θωρηκτο βερονικα :tits:

μεγ.αλεξ.20,το ξανθο παχουλο μιλφακι με τις βυζαρες :tits: ,φουλ στα 10.η τσατσα ειναι παρα πολυ ηλικιωμενη( :- ).ενα βραδυ ειχα πληρωσει και ειχα μπει στο δωματιο,αλλα το σεντονι ηταν τοσο βρωμικο που πηρα τα λεφτα πισω κι εφυγα

η σωστη πουτανα,στο σωστο μπουρδελο,τη σωστη στιγμη (για σημερα) ηταν η μαρια στο λεωνιδου 28 το δεξι(το αριστερο ηταν κλειστο).μικρο ρουμανακι τουμπανο,μαυρα μαλλια,ωραια νεανικη ελαστικη επιδερμιδα και σαρκα και 2.5αρι βυζι αναλογης υφης,με πολυ χοντρη μεγαλη καυλωμενη ρωγαρα :cum: .ειναι σαν την ξαδερφη της ιωαννας απο κολωνου 30β.στο δωματιο παρα πολυ καλη τολμω να πω :rockon: ειχα ακουσει κατι βογγητα μια αλλη φορα που την περιμενα στο σαλονι,αλλα ξεπερασε τις προσδοκιες μου.την προτεινω ανεπιφυλακτα :rockon: στα 4 ειδικα καθεται και τρωει την πουτσα βογγωντας και δε λεει κουβεντα(μονο που δε θελει μπατσακια) :fuck1: :rockon:
μιλαγε αγγλικα...
απο μικρος εβρισκα φοβερα αστειο να μιλαω με ξενους αγγλικα με χωριατικη προφορα ελληναρα.καταλαβαινω οτι ειναι εντελως καθυστερημενη συμπεριφορα,αλλα οποτε βρισκω την ευκαιρια συνεχιζω να κανω τη συγκεκριμενη πιρφορια :rockon: ετσι εξελιχτηκε ενα διαλογος στο δωματιο που μου εφτιαξε το κεφι :jerking: :jerking: :jerking: με ατακες τυπου
-let me put it
- no i put it
- you dont know how to put it.this is the right way to put the condom,look.
  -come on top
-you come,you are the boy
- you come,i fuck,you ll see

:rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
[size=11pt]Πρωινή "ιππασία" στη Λιοσίων και τη γύρω περιοχή[/size]

8685878498_6437185135_c.jpg

Το τοιχογράφημα βρίσκεται στη Λιοσίων απέναντι απ' το Ξανθίππης 2

10:28-12:35 π.μ

Ξανθίππης 2: Η νεαρή Μολδαβή Ντάνα˙ με το καστανό ίσιο μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο, ψηλή, σώμα με λίγα πιασίματα, μεγάλο στήθος και κωλάρα! Απλό (69 και ισπανική «Μόνο νεσ καφέ και καπουτσίνο δεν κάνει!») στα 20 ευρώ.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η Αννα˙ νέα κοπέλα, με ίσιο σκούρο μαλλί έως τους ώμους μ' ανταύγειες, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Απλό στα 20.
Παρασίου 36: Η milfoΜαρία η "τρελοκοτσιδού". Απλό στα 20.
Κνίδου 18: Η Ντιάνα˙ μία μελαχρινή κοπέλα με σκούρα καστανά μαλλιά μ' ανταύγειες, έκφυλο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό (69, ισπανική) στα 20.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Ανοιξε στις 10:50 π.μ. Είδα την Τζούλια με τα "πολιτικά" της (μόλις είχε έρθει) Επρόκειτο για μία milf με μαύρα σγουρά μαλλιά λίγο κάτω απ' τους ώμους, βαρύ κορμί. Απλό στα 20.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Κλειστός.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η σοβαρή ξανθιά milfogilf Μαρίνα, που έχω δει και άλλες φορές. "Βαριά κατασκευή". Απλό στα 20.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Σταθερή παρουσία η Μπέτυ˙ μία γεροδεμένη προmilf με μακριά ξανθά μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, βαρύ στήθος, μέτριο κώλο. Απλό στα 20.
Προύσης 22: Στις 10:55 άνοιξε η καθαρίστρια και μ' ενημέρωσε ότι η ψηλή παχουλή milf Αλίκη, με το καρέ καστανό μαλλί και το μικρό στήθος θ' άρχιζε δουλειά στις 12 το μεσημέρι. Απλό στα 20.
Αδάνων 2: Κλασικά η Ζάνα˙ μία milf με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, με τη χαρακτηριστική φράντζα, φαρδομούρα, με μεγάλο στήθος και βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ «βασιλικό τσιμπουκάκι σπέσιαλ» στα 20.
Παιωνίου 47 ("το σκυλόσπιτο"): Αλλη μία σταθερή παρουσία το πρωινά˙ η νεαρή Αλεξάνδρα, με καστανόξανθο σπαστό μαλλί κάτω απ' τους ώμους της, μικρό προς μεσαίο στήθος, παχουλή, με χοντρά μπούτια.  Απλό στα 20.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η αλλοδαπή ξανθιά, φαρδοπρόσωπη υπηρεσία με "άρπαξε" από τον προθάλαμο. Μου είπε ότι δούλευε η Τζούλια, η οποία «είναι δηλωμένη» και έδειχνε το βιβλιάριο υγείας της σε όποιον το επιθυμούσε. Περίμενα αρκετά (πάνω από 15 λεπτά) μαζί με άλλους τέσσερις έλληνες συναγωνιστές (δεν δέχονται αλλοδαπούς) που επίσης τους είχε "αρπάξει" πριν προλάβουν να στρίψουν δεξιά. Τελικά εμφανίστηκε μία γιγαντόσωμη milf με ξανθό μαλλί σε μακριά κοτσίδα, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος και κωλάρα. Απλό (δεν είμαι σίγουρος εάν είπε για ελεύθερο στοματικό...) στα 20.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η γνωστή Λολίτα από τη Ρουμανία˙ μία νέα κοπέλα με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους, μικρό στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Οταν παρουσιάστηκε, φορώντας άσπρα εσώρουχα, ο συναγωνιστής που περίμενε μαζί μου έφυγε "σφαίρα" προς την πόρτα...«Τί έπαθες παιδάκι μου;!...» Ρώτησε απορημένη εκείνη «Να προλάβω την πόρτα για να μην την κλείσεις!» Απάντησε εκείνος, προκαλώντας της ένα δυνατό γέλιο.

...η ρωσίδα milf Νάταλι (σταθερή παρουσία τα πρωινά στον εν λόγω οίκο)˙ με καστανά ίσια μαλλιά έως τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί με κοιλιά, μπουτάρες και κωλάρα. Η ίδια ανακοίνωσε απλό στα 20, δίνοντας όμως έμφαση στο...γλείψιμο. Την είχα δει και με είχε δει πολλές φορές˙ αυτό, σε συνδυασμό με το «γλείψιμο» που υπονοούσε, αλλά και τη δυνατότητα για ζεστό ντουζ, με έκαναν και πλήρωσα...

8685879964_4bded14e20_c.jpg

8685879198_0284787a5d_c.jpg

8685881332_94cef31dae_c.jpg

Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η ξανθιά milf Ναταλία˙ με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα, ωραίος κώλος και πόδια επίσης. Συνηθίζει να γυρίζει προς τον πελάτη να σκύβει ελαφρά και να λικνίζει τα οπίσθιά της κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο της. Απλό στα 20.
Σημείωση: Πριν δύο χρόνια δούλευε Μαγνησίας 1.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η milf Σοφία˙ με κοντό ξανθό μαλλί. Απλό στα 20.
Εξηκίου: Στις 12 το μεσημέρι όλα ήταν κλειστά.
Λιοσίων 76: Επίσης κλειστά και τα τρία.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η κοντούλα milfoβραζιλιάνα Συλβάνα. Μιγάδα με μαύρα ίσια μαλλιά, τα οποία κόντυνε λιγάκι, φιλήδονα χείλη, μεγάλο στήθος, κώλο με ψωμάκια. Απλό (69) στα 20.
Σημείωση: Ο οίκος είναι ανοιχτός μέχρι 5-6 το πρωί.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η Αννι˙ μία νεαρή κοπέλα με το σκούρο καστανό μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, ταττού στον αυχένα, μικρό στήθος, ερωτικό κορμάκι με μπουτάκια και τροφαντό κωλαράκι. Απλό στα 20.
Ρεμούνδου 20: Στάση μπροστά στην καγκελένια πόρτα. Μου άνοιξε η Τάνια˙ μία σγουρομάλλα νεαρή με το ξανθοκάστανο μαλλί της πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, κορμί μ' ερωτικά πιασίματα. Απλό στα 20.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Ο ηλικιωμένος τσάτσος μου είπε ότι δούλευε «Ενα ωραίο πιτσουνάκι καινούριο, ένα ξερολούκουμο πολωνιδάκι˙ η Αννα, μ' ένα μουνάκι τοσοδούλι...» η οποία «δούλευει φυσιολογικά. Κάνει και 69!» στα 20.
Μετά από 5 λεπτά εμφανίστηκε μία ξανθούλα με ίσια μαλλιά έως τους ώμους, πρόστυχο προσωπάκι με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί.
Οταν έφυγα, μου άνοιξε την πόρτα λέγοντάς με χαμόγελο: «Σε περιμένουμε μωρό μου, ευχαριστώ πολύ μωρό μου»
Σημείωση: Το ωράριο του μαγαζιού είναι 10-6 και 6-12 το βράδυ. Το διπλανό ανοίγει περιστασιακά˙ 12 τα μεσάνυχτα με 6 το πρωί.
Περγάμου 1: Η Λουίζα˙ μία όμορφη κοπέλα με ίσια καστανόμαυρα μαλλιά σε αλογοουρά μέχρι τη μέση, μικρό στήθος, ωραίο κορμί, κωλάρα! Απλό στα 20.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Η Καίτη˙ μία προmilf με καστανόξανθο καρέ μαλλί, μέτριο στήθος, κανονικό σώμα, αλλά με χοντρά μπούτια και ευμεγέθη κώλο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 20.

Σ' ευχαριστώ κύριε καθηγητά.
Ναι, για να μην ξεχνιόμαστε...:tooth:
Χε, χε...Οταν διάβασα την ενημέρωσή σου και είδα ότι δεν ανέφερες τ' όνομά της σκέφτηκα: «Να που θα βοηθήσω και εγώ κάπου τον Προφέσσορα»
Να 'σαι καλά κύριε Red.  ;)
Πραγματικά χαίρομαι εάν μπορώ και βοηθάω κάποιους με τις ενημερώσεις μου.
Κάνω ό,τι μπορώ. Tnx. ;)
Γειά σου φίλε KD.  :)
Μεγάλη μου τιμή φίλε xilnik www.sherv.net/emoticons.html] [/URL]
φιλε μου μεταξι δεν πηγες καμια βολτα??

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

κολωνου 15,κλειστα

ιασωνος 20 δεξι,η αννα η ξανθια βυζαρου με το αστειο χαμογελο και το κενο στα μπροστινα δοντια,δουλευει και σε αλλα της αλυσιδας,κολωνου 27 υπογειο,κολωνου 32 υπογειο...μεσα δεν ειναι και φοβερη(μετρια ειναι βασικα),αλλα εχει πολυ απαλη και τρυφερη σαρκα και μουνι βελουδο :knockinb: η μαλακια ειναι οτι εχει βυζαρες και δεν αφηνει να γλειφεις ρωγες.ομορφο ζουμπουρλουδικο μωρο ομως :zfuck:

ιασωνος 20 αριστερο,η στεφανια στο πορνομορφωτηριο.κι αυτη επισης παιζει κολωνου 32 υπογειο κτλ.εχει μωβ μαλλι.την ειχα παρει 2 φορες οταν ειχε ξεκινησει και ειχα μεινει ευχαριστημενος,τοτε ηταν απειρη βεβαια ,τωρα θα χει στρωσει υποθετω

ιασωνος 33,η μαρια με τα τατου.αστερακι οντως,οπως την παρουσιαζει η τσα2.πολυ ερωτικο πλασμα και θεσπεσιες βυζαρες για χουφτωμα και πολυ καλες υπηρεσιες μεσα.απ τα πλεον τιμημενα πρωινα 10ευρα.η τσατσα εκτος του ειναι καυλα γκιλφονι με  :tits:,εχει υπεροχα ποδαρακια  :humpleg: .φοραει κατι ασημενιες σαγιοναρες και τα κοιταω καθε φορα και καυλωνω...(που να μουν κι ο σταμ90 δηλαδη :rolleyes: ,θα ξεροχυνα)

περδικκα,κλειστα

μεγ.αλεξ.20,το ξανθο παχουλο μιλφακι με τις βυζαρες :tits: ,φουλ στα 10.η τσατσα ειναι παρα πολυ ηλικιωμενη( :- ).ενα βραδυ ειχα πληρωσει και ειχα μπει στο δωματιο,αλλα το σεντονι ηταν τοσο βρωμικο που πηρα τα λεφτα πισω κι εφυγα

η σωστη πουτανα,στο σωστο μπουρδελο,τη σωστη στιγμη (για σημερα) ηταν η μαρια στο λεωνιδου 28 το δεξι(το αριστερο ηταν κλειστο).μικρο ρουμανακι τουμπανο,μαυρα μαλλια,ωραια νεανικη ελαστικη επιδερμιδα και σαρκα και 2.5αρι βυζι αναλογης υφης,με πολυ χοντρη μεγαλη καυλωμενη ρωγαρα :cum: .ειναι σαν την ξαδερφη της ιωαννας απο κολωνου 30β.στο δωματιο παρα πολυ καλη τολμω να πω :rockon: ειχα ακουσει κατι βογγητα μια αλλη φορα που την περιμενα στο σαλονι,αλλα ξεπερασε τις προσδοκιες μου.την προτεινω ανεπιφυλακτα :rockon: στα 4 ειδικα καθεται και τρωει την πουτσα βογγωντας και δε λεει κουβεντα(μονο που δε θελει μπατσακια) :fuck1: :rockon:
μιλαγε αγγλικα...
απο μικρος εβρισκα φοβερα αστειο να μιλαω με ξενους αγγλικα με χωριατικη προφορα ελληναρα.καταλαβαινω οτι ειναι εντελως καθυστερημενη συμπεριφορα,αλλα οποτε βρισκω την ευκαιρια συνεχιζω να κανω τη συγκεκριμενη πιρφορια :rockon: ετσι εξελιχτηκε ενα διαλογος στο δωματιο που μου εφτιαξε το κεφι :jerking: :jerking: :jerking: με ατακες τυπου
-let me put it
- no i put it
- come on top

:rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
φιλε μου το ονομα της τανας μ αλεξανδρου 20 δεν το συγκρατησες????

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

[
πες στο ζερο να σου βαλει τη φωτο ενος ποδοσφαιριστη που της μοιαζει :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

κολωνου 15,κλειστα

ιασωνος 33,η μαρια με τα τατου.αστερακι οντως,οπως την παρουσιαζει η τσα2.πολυ ερωτικο πλασμα και θεσπεσιες βυζαρες για χουφτωμα και πολυ καλες υπηρεσιες μεσα.απ τα πλεον τιμημενα πρωινα 10ευρα.η τσατσα εκτος του ειναι καυλα γκιλφονι με  :tits:,εχει υπεροχα ποδαρακια  :humpleg: .φοραει κατι ασημενιες σαγιοναρες και τα κοιταω καθε φορα και καυλωνω...(που να μουν κι ο σταμ90 δηλαδη :rolleyes: ,θα ξεροχυνα)

περδικκα,κλειστα

μιλαγε αγγλικα...
-let me put it
- no i put it
- come on top

Ξερόχυσα με ενημέρωση φίλου lust............... :boobies: :boobies: :boobies:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τζούρα, να ΄σαι καλά, και 'γω χάρηκα που είμαι ξανά μαζί σας!
πολλά μπράβο για ακόμη μία φορά για την υπέροχη, αναλυτική αλλά και διαφωτιστική ενημέρωσή σου...!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
μιλαγε αγγλικα...
-let me put it
- no i put it
  -come on top

μιλάμε για σκηνή ταινίας Νίκου Ζερβού και βάλε... η απόλυτη καλτ κατάσταση! να 'σαι καλά lustforlife γιατί ξέχασα για λίγο την μιζέρια μου! :2funny: :rockon: respect!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.773
Πόντοι
6.555
Ρε μάγκες, η Σόνια η μιλφάρα που δούλευε στο Βέργας 3 δεξιά τα πρωϊνά, ξέρετε που εχει πάει?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καταθεση σημερα στην εμμανουελα απο 65β στην τριτη βαρδια.εντελως τυπικη και με μια διαθεση ξεπετας.ακριβως στο 8λεπτο μου λεει τελειωνεις??δεν μπορω να κατσω πιο πολυ.ισως να εχει μια μικρη δικαιολογια οτι εκεινη την ωρα ειχαν μαζαυτεί πολυ στο σαλονι.επιπλεον οταν την ρωτησα για ακαποτο τσιμπουκι μπυ ειπε οτι δεν κανει.μου ηρθε να βαλω τα γελια εκεινη τη στιγμη αλλα συγκρατήθηκα.ουτε καν 69 ηθελε να κανει επειδη ειχε βαλει πολυ κρεμα και καλα.οταν της ειπα να σκουπιστεί μου ειπε οτι δεν εχει πολυ χρόνο στην διαθεση της.πραγματικα μου την εσπασε :cussing:θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.  

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
για πολλοστή φορά μπράβο στον Τζούρα, τον Βρίλ τον lustforlife

τώρα τα έκοψε αυτά.
πάντως παλιά στο Διδύμου που την είχα πάρει 2 φορές, δεν κατάφερα να την πάρω από τον κώλο, γιατί έπερνε τέτοιες στάσεις που ήταν αδύνατο να μπεις στην σούφρα της.

αυτό δεν ισχύει μόνο για το πρωκτικό αλλά γενικά πολλές πουτάνες, παίρνουν άβολες στάσεις για να εμποδίσουν την πλήρη διείσδυση του πέους μέσα τους. Είναι χρέος και καθήκον μας να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές τις κυρίες.

μήπως ήταν η Ρωξάνη (αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει), τελευταία φορά πριν κάνα 3μηνο την είχα πετύχει στο Διδύμου 8 όροφος και ήθελα να την πάρω κάποια στιγμή μετά αλλά την έχασα από τότε! να σημειώσω και να θυμίσω παράλληλα επίσης πως μιλάμε για την περιβόητη Ρωξάνη που όλοι πριν καιρό έλεγαν "σπεύσατε και στο Φ.40 να δείτε μια ωραία καινούρια νεαρά εν ονόματι Ρωξάνη"!

φίλε μου δεν θυμάμαι δεν συγκράτησα όνομα, αλλά την έχω στα υπόψιν (και αυτή και την milf φιλενάδα της).
Παιωνίου 47 ("το σκυλόσπιτο"): Αλλη μία σταθερή παρουσία το πρωινά˙ η νεαρή Αλεξάνδρα, με καστανόξανθο σπαστό μαλλί κάτω απ' τους ώμους της, μικρό προς μεσαίο στήθος, παχουλή, με χοντρά μπούτια.  Απλό στα 20.

αλήθεια έχει δει κανείς τι ράτσα είναι ο σκύλος;

είναι ειδική περίπτωση αυτή. Μου αρέσει που είναι πάντα ευδιάθετη αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα συστύματα κλείνω την πόρτα κ.α. Για μένα η ιερόδουλη πρέπει να είναι κυρία και αξιοπρεπής: βγαίνει κάνει την πασαρέλα της και σε όποιον αρέσει, τραβήγματα και παρακάλια είναι για τα παζάρια. Πάντως αυτή την έχω στα ψιλουπόψιν, μπορεί να είναι καλή μέσα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει μαζί της;

την τίμησα χτές για τρίτη φορά. Πολύ όμορφη κατάθεση αν και θα την προτιμούσα πιο τρελιάρα. Παρά την εμφάνιση της προσφέρεται για απαλό ερωτικό σέξ. Πάντως τα τατουάζ είναι υπερκαυλωτικά. Αν την στήσεις στα τέσσερα και μόνο το τατουάζ με τις πεταλούδες στην πλάτη της είναι αρκετό να σε ανάψει. Και είναι και καλή κοπέλα.

Φανούρη, παίζει και μπουρδελάκι στον όροφο δεν το τσέκαρες;

απο μικρος εβρισκα φοβερα αστειο να μιλαω με ξενους αγγλικα με χωριατικη προφορα ελληναρα.καταλαβαινω οτι ειναι εντελως καθυστερημενη συμπεριφορα,αλλα οποτε βρισκω την ευκαιρια συνεχιζω να κανω τη συγκεκριμενη πιρφορια  ετσι εξελιχτηκε ενα διαλογος στο δωματιο που μου εφτιαξε το κεφι    με ατακες τυπου
-let me put it
- no i put it
  -come on top

φίλε lust αυτό είναι χαρακτηριστικό του "Greek lover". Πιθανών τουρίστριες από την Βόρεια Ευρώπη να διεγείρονται και λίγο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom