Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (16 μέλη και 145 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καταθεση σημερα στην εμμανουελα απο 65β στην τριτη βαρδια.εντελως τυπικη και με μια διαθεση ξεπετας.ακριβως στο 8λεπτο μου λεει τελειωνεις??δεν μπορω να κατσω πιο πολυ.ισως να εχει μια μικρη δικαιολογια οτι εκεινη την ωρα ειχαν μαζαυτεί πολυ στο σαλονι.επιπλεον οταν την ρωτησα για ακαποτο τσιμπουκι μπυ ειπε οτι δεν κανει.μου ηρθε να βαλω τα γελια εκεινη τη στιγμη αλλα συγκρατήθηκα.ουτε καν 69 ηθελε να κανει επειδη ειχε βαλει πολυ κρεμα και καλα.οταν της ειπα να σκουπιστεί μου ειπε οτι δεν εχει πολυ χρόνο στην διαθεση της.πραγματικα μου την εσπασε :cussing:θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.  
τύπε ειχες βαρεσει μαλακια εχθες πριν την καταθεση;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι θα γινει ρε παιδια? θα φυγει καμια φορα η ιωαννα απο εκει περα?

ολο φευγει λεει και ολο εκει καθεται... η γλυκα του χρηματος βλεπεις  :rolleyes:

τελοσπαντων.. θα ζητησω βοηθεια απο εδω

μια σαμπινα-σιμονα μελαχρινη ομορφουλα ρουμανα ,με αιρετικο προσωπο σαν της τζωρτζιαννας περιπου την εχετε πετυχει σε καμια βαρδια? την ειχα παρει μια βαρδια πρωινη που ελειπε η αλλη και περασα ωραια και γενικα δεν ειχε φραγμους οπως η ιωαννα ,η ιωαννα μη αυτο μη εκεινο... στης 10 επισκεψεις η 8 ειναι μονο ποδολαγνεια και κανει το παν να αποφυγει το σεξ..

με ενημερωσε η χοντρη τσατσα οτι αυτη που εψαχνα δουλευει βραδακι

παω ρε παιδια εχτες το βραδακι ενα συντομο στο μεταξουργειο , σκαει μυτη μια ξανθουλα,και μετα λεει οτι εχει και αλλη κοπέλα
ωραια λεω αυτη θα ειναι.. και σκαει μυτη και βλεπω ξανα την ιωαννα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :tickedoff:

πας να αποφυγεις καποια με το ζορι και σε βλεπει.. και κλασικα με το υφος ανωτεροτητας που απεκτησε σιγα σιγα μπα τι κανω εκει τετοια ωρα κλπ.. την απαξιωσα ,ουτε της μιλησα και εφυγα...

δωστε τα φωτα σας παρακαλω.. φερνει πολλες μικρες αυτο το ρδελο αλλα αυτη που λεει ειναι αρκετα ομορφη... και μια βαρδια να μην δουλευει με την ιωαννα.. γιατι δεν την βλεπω να φευγει  :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για κολωνου 30α αν δεν καταλαβαν οσοι διαβαζουν για ποιο σπιτη λεω ...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
πας να αποφυγεις καποια με το ζορι και σε βλεπει.. και κλασικα με το υφος ανωτεροτητας που απεκτησε σιγα σιγα μπα τι κανω εκει τετοια ωρα κλπ.. την απαξιωσα ,ουτε της μιλησα και εφυγα...
μπράβο τύπε! στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων... :shit: :shit: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κάνουν και τέτοιες τσιριτσάντζουλες τα ρουμανάκια?

:grin:
τυπε η συγκεκριμενη ειχε υφος χαμηλων τονων στης αρχες αρχες, ηταν λες και ηταν θυμα τραφικινγκ

με τον καιρο ξεθαρεψε.. αισθανθηκε οτι ειναι και αυτη απαραιτητη στον αντρικο πλυθησμο γιαυτο μιλαει ετσι

τωρα να την κανει μεσα σε 1-2 μερες ειμαι τυχερος.. γιατι με οσα λεω θα πανε να της τα πουνε παλι, οι ρουφιανοι του φορουμ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε η συγκεκριμενη ειχε υφος χαμηλων τονων στης αρχες αρχες, ηταν λες και ηταν θυμα τραφικινγκ

με τον καιρο ξεθαρεψε.. αισθανθηκε οτι ειναι και αυτη απαραιτητη στον αντρικο πλυθησμο γιαυτο μιλαει ετσι

τωρα να την κανει μεσα σε 1-2 μερες ειμαι τυχερος.. γιατι με οσα λεω θα πανε να της τα πουνε παλι, οι ρουφιανοι του φορουμ...
καλα πανε κ λενε τι γραφει εδω μεσα ο κοσμακης;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα πανε κ λενε τι γραφει εδω μεσα ο κοσμακης;
που εμαθε η ιωαννα χαρτι και καλαμαρι τι ειχα σχολιασει εδω μεσα εγω για αυτην, και οτι ημουν ο πρωτος που ειπα οτι κανει και ποδολαγνεια?

μου τα μετεφερε ακριβως οπως τα ειχα σχολιασει εδω μεσα.. και ενταξει, εμενα σαν ανθρωπος μαρεσει η διαδωση πληροφοριας ετσι ωστε να ξυπνησω τον κοσμο απο την αγνοια ...

γιατι ξερω γω να πα να σκασει καποιος 70 ευρω για ποδολαγνεια οταν τα βρισκει με 10-20 ευρω?μηπως εχουν ποιο καθαρα ποδια στα στουντιο.. αρχιδια εχουν.

απλα το ανεφερα και στην κριτικη και συνεβη το απιστευτο εκει.. 2-3 ποδολαγνους ειχε προσωπικους, μετα την κριτικη μου

γιναν πανω απο 10,εμενα στα αρχιδια μου τι σχολιαζει αυτη , γιατι εγω κατι κακο δεν ειπα.. απλα η ρουφιανια ειναι το θεμα..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
71Α μιράντα .Δυστυχώς. με λιγότερα. κιλά. που. ομως. θα στενοχωρησουν πολλούς. θαυμαστες
Να σου πω,ότι κατά την γνώμη μου...είναι πολύ πιο καύλα το μικρό τώρα.....έχει σφίξει το κωλαράκι και διαγράφονται οι πλάγιοι κοιλιακοί.....
Άσε που είναι μηχανάκι μέσα......πήγα να πάθω καρδιακή προσβολή την Πέμπτη....με είδε ο Τσαρο/Πρόεδρος όταν βγήκα και είχα ανεβάσει θερμοκρασία...... :boobies: :boobies: :boobies:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
που εμαθε η ιωαννα χαρτι και καλαμαρι τι ειχα σχολιασει εδω μεσα εγω για αυτην, και οτι ημουν ο πρωτος που ειπα οτι κανει και ποδολαγνεια?

μου τα μετεφερε ακριβως οπως τα ειχα σχολιασει εδω μεσα.. και ενταξει, εμενα σαν ανθρωπος μαρεσει η διαδωση πληροφοριας ετσι ωστε να ξυπνησω τον κοσμο απο την αγνοια ...

γιατι ξερω γω να πα να σκασει καποιος 70 ευρω για ποδολαγνεια οταν τα βρισκει με 10-20 ευρω?μηπως εχουν ποιο καθαρα ποδια στα στουντιο.. αρχιδια εχουν.

απλα το ανεφερα και στην κριτικη και συνεβη το απιστευτο εκει.. 2-3 ποδολαγνους ειχε προσωπικους, μετα την κριτικη μου

γιναν πανω απο 10,εμενα στα αρχιδια μου τι σχολιαζει αυτη , γιατι εγω κατι κακο δεν ειπα.. απλα η ρουφιανια ειναι το θεμα..
μηπως βλεπει τι γραφει ο κοσμακης για την παρτη της στο φόρουμ;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

για την ρουφιανια θα συμφωνησω 100%....αλλα εμενα αλλο μου κανει εντυπωση...
γιατι να ξερει η Ιωαννα κ η καθε πουτανα ποιος ειναι ο stam90 σαν φατσα κ σαν ατομο?μηπως φταις κ συ?συστηνεσαι στις κοπελες με το νικ που χρησιμοποιεις εδω μεσα?????γιατι μαν?για εξηγα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι να ξερει η Ιωαννα κ η καθε πουτανα ποιος ειναι ο stam90 σαν φατσα κ σαν ατομο?μηπως φταις κ συ?συστηνεσαι στις κοπελες με το νικ που χρησιμοποιεις εδω μεσα?????γιατι μαν?για εξηγα..
σωστος

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε φιλε εγω εδω τοσο καιρο και δεν εχω βγει με καποιο μελος τσαρκα, η γιατι δεν ειχα ορεξη εγω, η δεν τους εχω πετυχει οποτε θελω και θα παω να συστηθω σε αυτες? εγω ειμαι υπερ της ανωνιμιας σε τετοια θεματα σε μεγαλο βαθμο..

υπαρχει και το ενδεχομενο καποιος δικος της να το διαβασε εδω... εδω αμα δεις στης πορτες στα δωματια το τι της γραφουν δεν λεγεται

cia ioanna, te iubesc (σαγαπω στα ρουμανικα) ιωαννα sexy girl ειμαι ερωτευμενος μαζι σου παμε να φυγουμε

ioanna i am crazy for you..  και αλλες ποιητικες εμπνευσεις αγαπουληδων  :2funny:

πως να μην υψωσει τον αμανε μετα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ρε φιλε εγω εδω τοσο καιρο και δεν εχω βγει με καποιο μελος τσαρκα, η γιατι δεν ειχα ορεξη εγω, η δεν τους εχω πετυχει οποτε θελω και θα παω να συστηθω σε αυτες? εγω ειμαι υπερ της ανωνιμιας σε τετοια θεματα σε μεγαλο βαθμο..

υπαρχει και το ενδεχομενο καποιος δικος της να το διαβασε εδω... εδω αμα δεις στης πορτες στα δωματια το τι της γραφουν δεν λεγεται
ναι, εγω αλλο ρωτησα Σταματακη.... ;)
πως ξερει η Ιωαννα οτι εσυ εισαι ο Σταμ90 κ σου τα μετεφερε????ή μαλλον στα εψαλλε ειναι το σωστο.... ;)
Ακομη κ δικος της να της τα σφυριξε,πως σε ηξερε αυτη κ στα ειπε σε σενα??κ οχι σε μενα π.χ....
για πες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι, εγω αλλο ρωτησα Σταματακη.... ;)
πως ξερει η Ιωαννα οτι εσυ εισαι ο Σταμ90 κ σου τα μετεφερε????ή μαλλον στα εψαλλε ειναι το σωστο.... ;)
Ακομη κ δικος της να της τα σφυριξε,πως σε ηξερε αυτη κ στα ειπε σε σενα??κ οχι σε μενα π.χ....
για πες...
της ειπαν οτι αυτος που ερχεται και ασχολειτε με τα ποδια σου συνεχεια μας ειπε οτι κανεις ποδολαγνεια και οτι στο τελος απριλιου θα φυγεις και θα παντρευτεις ρουμανια αυτο... αυτη μετα στοχοποιησε εμενα πρωτο πρωτο γιατι στην αρχη μονο εγω πηγαινα για αυτο

και εγω το εκανα σαν ενημερωση εδω μεσα ...παιδια ειπα οσο προλαβενεται αμα εχετε αυτο το βιτσιο

οχι ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

εγω συστηνομαι ως γιωργος,γιαννης,σπυρος σε δαυτες... και λεω οτι ειμαι απο αμερικη  :2funny: :2funny: :2funny:

οπως κοροιδεουν και δαυτες με κατι ρωξανα , σοφια, και χωρες ισπανιες και γερμανιες ετσι και γω ριχνω δουλεμα  :2on1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
της ειπαν οτι αυτος που ερχεται και ασχολειτε με τα ποδια σου συνεχεια μας ειπε οτι κανεις ποδολαγνεια και οτι στο τελος απριλιου θα φυγεις και θα παντρευτεις ρουμανια αυτο... αυτη μετα στοχοποιησε εμενα πρωτο πρωτο γιατι στην αρχη μονο εγω πηγαινα για αυτο

και εγω το εκανα σαν ενημερωση εδω μεσα ...παιδια ειπα οσο προλαβενεται αμα εχετε αυτο το βιτσιο

οχι ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

εγω συστηνομαι ως γιωργος,γιαννης,σπυρος σε δαυτες... και λεω οτι ειμαι απο αμερικη  :2funny: :2funny: :2funny:

οπως κοροιδεουν και δαυτες με κατι ρωξανα , σοφια, και χωρες ισπανιες και γερμανιες ετσι και γω ριχνω δουλεμα  :2on1:
οκ καταλαβα μαν...στοχοποιηθηκες λογω βιτσιου...
(Εντελως φιλικα-για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου-να αποφευγεις να στοχοποιησε.)
Σορυ στο θρεντ για το  :d-spam:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom