Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (49 μέλη και 310 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
....στην κεραμεικου η ιρις,....

από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στο Μετάξι...
όμως σήμερα στο σονάρισμα παρουσιάστηκε ξυπόλητη  :huh:
και αντί να φορά καμιά στριγκάρα να τονίζει τον υπέροχο κώλο της φορούσε βρακάκι   :huh:

... πολύ όμορφο κορμί... επειδή όμως γνωριζόμαστε από το "Ανδρονίκη", μου ζητάει 20 ευρώ αντί για 10!! 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.931
Πόντοι
46.232
... πολύ όμορφο κορμί... επειδή όμως γνωριζόμαστε από το "Ανδρονίκη", μου ζητάει 20 ευρώ αντί για 10!!   
δεν πιστεύω να τα έδωσες...με 20 σου κάνει και άκα τσιμπούκι ,
για τον κώλο της ζητάει πολύ περισσότερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δερματικής φύσεως ήταν το θέμα......παίρνει ειδική αγωγή,δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν πάτε προς τα εκεί,θα δείτε ότι πλέον είναι ΟΚ.......... :rockon:
τοσο καιρο που ειχε τα σπυρια θα την ειχαν τσακωσει τι στο διαολο τυπε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.605
Πόντοι
22.785
θελουν το κακο σας...!!!
η βικτωρια αποτελει εστια μολυνσης και ανομιας
μα τι κανουν οι υγειονομικες αρχες ο υπουργους πραστασιας του πολιτη οι φιλοι του μπακαλη κλπ? :s&m_2:
να κλεισει τωρα ολη η φωκαιας...να τοποθετηθει κλουβα των ΜΑΤ και στη γωνια φωκαιας και αχαρνων να κανει παρεα στη κλουβα στη χευδεν.

VICTORIA KAVLOUSKA BABUSKA SPREAD THE VIRUS&KILL THE BASTARDS...AND WE LOVE ETERNAL. :pipa2:

Πως και τοσο καιρο δε την ειχες τιμησει τη βικτωρια?...δε σε παει στα καλα ουτε ο φιλος μου ο ζιρο ουτε ο φιλος μου ο μπακαλης.....χαιρετισμους απο ιρλανδια. :) :) :)

Αν διασκεδάζετε τήν κουβέντα καλώς θα τήν άνεχτούμε , άν σοβαρα μιλάτε βρείτε μόνος σας
τήν βαθμίδα κατάταξης καί άναρωτηθείτε γιά τό ποιόν σας !!
Τήν κυρία τήν έχουμε τιμήση έπανειλημένα καί δέν διαπιστώθησαν δείγματα τής <<διανεμιτικής>>
σαπουνοφουσκά σας !!!! :tickedoff:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Αν διασκεδάζετε τήν κουβέντα καλώς θα τήν άνεχτούμε , άν σοβαρα μιλάτε βρείτε μόνος σας
τήν βαθμίδα κατάταξης καί άναρωτηθείτε γιά τό ποιόν σας !!
Τήν κυρία τήν έχουμε τιμήση έπανειλημένα καί δέν διαπιστώθησαν δείγματα τής <<διανεμιτικής>>
σαπουνοφουσκά σας !!!! :tickedoff:

σοβαρα εγραψα κυριε ουκα.....ειμαι ποταπο αντικοινωνικο στοιχειο,δεν εχω θεση στην επιστημονικη σας συζητηση.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Χαίρετε κ. spiderdom!

Αφού καταγαμήσατε τις πουτάνες και τις τσατσάδες στην Αθήνα, πήγατε στην Ιρλανδία για να κάνετε κι εκεί τα ίδια;

Δεν εχουμε εδω τσατσαδες,ουτε εκδιδομενες,δεν επιτρεπει η καθολικη εκκλησια,ουτε το εχει αναγκη η ανδρικη κοινωνια...αυτα τα φαινομενα τα συναντας σε κοινωνιες που ζουν απιστοι,βαρβαροι,πτωχοι.
Ζω οικογενειακα,εχω αφησει στη πατριδα τις κακες συνηθειες...δε ξενυχταω,δε πινω και κυριακη πρωι παω στην εκκλησια να ακουσω τη λειτουργια.

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
οποιος μβουρδελιαρις θελει ας στιλει πριβε να παμε να χυσουμε καμια πουτανα παρτουζα

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Να θες να θυμηθείς τα νιάτα σου(επίσκεψη σε ντέλο) μετά απο πολυυυ καιρό και να βρέχει..Α ρε γκαντεμιά..

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
386
Πόντοι
26
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom