στην κεραμεικου η ιρις,η ντανα κι η σοφια/ρομπερτα/μικυ ηταν στο ποστο τους.στα αλλα 2 μπουρδελακια δε μπηκα...
στην καλλεργη,που παντα παιζει πολυ ωραια τσοντα στο σαλονι,δουλευει μια μαυρομαλλα μελαχρινη με μεγαλο στομα,που επαιζε παλια ιασωνος 46,με μεγαλο τατου στη μεση.στα 10 ευρω δινει και κωλο.εχει παχυνει ...
κολωνου 32 γωνια,η μαρια κλασσικα πλεον
στο υπογειο και στον οροφο δεν κατεβηκα/ανεβηκα...
κολωνου 30β,η πατσαβουρα η ιωαννα ακομα εκει ειναι
κολωνου 30α,μια καινουργια,ωραιο μουνακι,μαυρα μαλλια,ομορφο προσωπο,εχει λιγες ραγαδες στους γοφους οποτε υποθετω θα χει τρυφερο δερματακι...στο σαλοναρισμα εβγαζε μια ηδυπαθεια,μου θυμισε λιγο την αννα που ηταν φ71β,μεταξι και μετα
Φωκαίας 27Β πανω και τη μαιρη απο φυλης 92,φωκαιας 19 κτλ
κολωνου 27 δεξι,το ομορφο ξανθο μινιον μουνακι που παιζει εκει,χριστινα νομιζω...
ιασωνος 20 δεξι,δεν ηταν η λαρισα,αλλα η μαυρομαλλα βλαχοπουλα που δουλευει με την τσατσα με το ξυλινο ποδι
ιασωνος 33,η λιζα που παιζει και ιασωνος 30 πανω βραδυ
ιασωνος 30 πανω,η μαρια απο μεγ.αλεξ. 28
ιασωνος 37 πανω,ενα ωραιο μουνακι με μαυρα μαλλια και μεγαλα μπιρμπιλωτα ανοιχτοχρωμα νομιζω ματια,σα γκομενα που ειναι πισω απο ενα καγκουρα σε παπι...ηλικια πανω απο 30 μαλλον,αλλα σωμα πολυ νεανικο...στα 10 δινει και κωλο...μυριζει φολα,το ξερω...αλλα το σκεφτομαι
ξερει κανεις τιποτα?φοραει φωσφοριζε λαχανι εσωρουχα/μαγιω συνηθως και παιζει και κολωνου 27
ιασωνος 44 δεξι,αλεξανδρα η ξανθια χοντρη
αριστερο,η αλεξια κλασσικα,εχει παχυνει η προβατινα
ιασωνος 46 μεσαιο,αλινα κι ενα εμφανισιμο μουνακι,την προηγουμενη φορα που την ειχα δει μου χε αρεσει πιο πολυ.
η αλινα εχει παρει ενα καινουργιο κομπινεζον που της παει πολυ και φοραει κι ενα καινουργιο κοκκινο κραγιον που δεν της παει καθολου κι εχει γινει πιο καυλιαρα,καποια στιγμη θα της τις γλειψω τις βυζαρες μου φαινεται
κολωνου 15 αριστερο,η ξανθια γεματουλα τσιγγανα που παιζει στο δεξι συνηθως,η οποια δεν παιρνει πακηδες απ οτι ελεγε στην τσα2
μεγ.αλεξ. 17,η σαρα η μουναρα
μεγ.αλεξ. 15,η βικυ,καιρο ειχα να τη δω
κολωνου 53,φωτεινη και αντριανα
48,καιτη πρωην αντζελα
αυτα