You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bilaki**
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
χτες ειχα παει περγαμου 27β για μια παρτουζα στσα 30ευρω τοσα δηνο εδω και ληγους μηνες αλλα την τελευτεα φορα η τσα2 ηταν ανενδοτη 40 ακατεβατα γιατη μου ειπε το εχει παρει πρεφα το αφεντηκο και δεν αφηνει με 30.
Ξερει κανενας συντροφος αν αφτο σκεκει η' περασε εμενα για βλακα, αν μπλοφαρε για να παρει το 40 την πατησε γιατη εφηγα!
Ξερει κανενας συντροφος αν αφτο σκεκει η' περασε εμενα για βλακα, αν μπλοφαρε για να παρει το 40 την πατησε γιατη εφηγα!
συναγωνιστες η λαουρα/μπαρμπαρα δεν ειναι αυτη?
Ναι,λέμε...............συναγωνιστες η λαουρα/μπαρμπαρα δεν ειναι αυτη?
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
σε ποιο οικο εργαζοταν??συναγωνιστες η λαουρα/μπαρμπαρα δεν ειναι αυτη?
αλλο budget ομως τωρα billyΝαι,λέμε...............
Περιμένω να επιστρέψει Φυλής...... ;)αλλο budget ομως τωρα billy
Όπως περιμένω να επιστρέψει και η Μόνικα/Στέλλα/Νίκη,με τα αστεράκια.... Θέμα χρόνου είναι για όλες αυτές τις κορασίδες......μακαρι
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
αρκετα εμφανησιμο μωρο.παιζει να την εχω πετυχει και να μην την θυμαμαι.παντως για να πηγε σε studio παει να πει οτι ηταν αρκετα καλη στο δωματιοφυλης 92β,71,65α και φωκαιας 17
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
συναγωνιστες η λαουρα/μπαρμπαρα δεν ειναι αυτη?
τι φάση παίζει; στις μισές είναι με κριμένο πρόσωπο, στις άλλες μισές όχι.
Είδαν ότι έγινε ντόρος και τις κρύβουν...........τι φάση παίζει; στις μισές είναι με κριμένο πρόσωπο, στις άλλες μισές όχι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το εχω παρατηρησει και σε αλλες ιεροδουλεςτι φάση παίζει; στις μισές είναι με κριμένο πρόσωπο, στις άλλες μισές όχι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα επιστρεψει;πως το κοβεις;Περιμένω να επιστρέψει Φυλής...... ;)
Έτσι πιστεύω.....όπως πίστευα ότι θα επέστρεφε Ελλάδα...θα επιστρεψει;πως το κοβεις;
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Την ομορφη καλησπερα μου,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να σας κατατοπισω ρε μαγκες αλλα απο οσο θυμαμαι φωκαιας 25β νομιζω ειχα γαμηση μια ωραια καριολεια ρουμανακι και μου ειχε μεινει χαρακτηριστικο οτι νιαουριζε μιαου και μιαου συνεχεια,ξερεται που ειναι τωρα αυτη?
χτες ειχα παει περγαμου 27β για μια παρτουζα στσα 30ευρω τοσα δηνο εδω και ληγους μηνες αλλα την τελευτεα φορα η τσα2 ηταν ανενδοτη 40 ακατεβατα γιατη μου ειπε το εχει παρει πρεφα το αφεντηκο και δεν αφηνει με 30.
πω ρε φίλε κορόϊδο πήγαν να σε πιάσουν αλλά στάθηκες στο ύψος σου.
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου.............Την ομορφη καλησπερα μου,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να σας κατατοπισω ρε μαγκες αλλα απο οσο θυμαμαι φωκαιας 25β νομιζω ειχα γαμηση μια ωραια καριολεια ρουμανακι και μου ειχε μεινει χαρακτηριστικο οτι νιαουριζε μιαου και μιαου συνεχεια,ξερεται που ειναι τωρα αυτη?
Παίζει και μια νέα/μουνάρα από Πολωνία............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις