Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (6 μέλη και 142 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου............. :dancing:
:thumbsup: ωραιος....,κυριε κυριε κυριε κυριε κυριε να κανω μια ακομα ερωτηση μην μου φωναξετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...billy13 το 2012,περιπου τις ιδιες μερες ειχαμε πηδηξει ενα ρουμανακι ξανθουλι κοντουλη μικρουλη στενο που μολις πρωτοξεκιναγε τελος παντων ενα πολυ γλυκο μωρακι που δεν ηξερα να μιλαει καλα φυλης 66α...αυτο το χεις πετυχει?
Τα σεβη μου

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 25

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup: ωραιος....,κυριε κυριε κυριε κυριε κυριε να κανω μια ακομα ερωτηση μην μου φωναξετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...billy13 το 2012,περιπου τις ιδιες μερες ειχαμε πηδηξει ενα ρουμανακι ξανθουλι κοντουλη μικρουλη στενο που μολις πρωτοξεκιναγε τελος παντων ενα πολυ γλυκο μωρακι που δεν ηξερα να μιλαει καλα φυλης 66α...αυτο το χεις πετυχει?
Τα σεβη μου
Α,λες την "αδερφή" της Νικολέτας! Όχι φίλε,δούλεψε λίγο και έφυγε...δυστυχώς!!! :S

Boomerang(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετε συναγωνιστες

τι τρεχει με το σπιτι Φωκαιας 27, το γωνιακο εσωτερικο στον ημιωροφο? οταν μπαινεις στο κτηριο το γωνιακο απο την γκαραζοεισοδο, αμεσως αριστερα υπαρχουν κατι παρκε σκαλια που σε οδηγουν σε μια κοκκινη πορτα. κατα την δικη μου εμπειρια προκειται για πακιδοσπιτο. σχεδον χωρις εξαιρεση, καθε φορα που εχω περασει για να εξευρενισω τι παιζει, εχω συναντησει πακιδες να στρογγυλοκαθονται και να περιμενουν τη σειρα τους καμαρωτους. και να φανταστειτε πως η πρωινη κοπελα δηλωνει Ελληνιδα, παροτι μοιαζει για Πολονεζα. η προφορα της ομως θα μπορουσε καπως να σε πεισει. δε ξερω, παντως η φαση με εχει ξενερωσει και θελησα να ενημερωσω. τα συμπερασματα δικα σας comrades. μου φαινετε πως με τις αναδουλειες τα σπιτια στην περιοχη Φυλης αρχιζουν και μετατρεπονται σε Μεταξουργειο.

Συνημμένα

• φωκ1a.jpg
    φωκ1a.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χαιρετε συναγωνιστες

τι τρεχει με το σπιτι Φωκαιας 27, το γωνιακο εσωτερικο στον ημιωροφο? οταν μπαινεις στο κτηριο το γωνιακο απο την γκαραζοεισοδο, αμεσως αριστερα υπαρχουν κατι παρκε σκαλια που σε οδηγουν σε μια κοκκινη πορτα. κατα την δικη μου εμπειρια προκειται για πακιδοσπιτο. σχεδον χωρις εξαιρεση, καθε φορα που εχω περασει για να εξευρενισω τι παιζει, εχω συναντησει πακιδες να στρογγυλοκαθονται και να περιμενουν τη σειρα τους καμαρωτους. και να φανταστειτε πως η πρωινη κοπελα δηλωνει Ελληνιδα, παροτι μοιαζει για Πολονεζα. η προφορα της ομως θα μπορουσε καπως να σε πεισει. δε ξερω, παντως η φαση με εχει ξενερωσει και θελησα να ενημερωσω. τα συμπερασματα δικα σας comrades. μου φαινετε πως με τις αναδουλειες τα σπιτια στην περιοχη Φυλης αρχιζουν και μετατρεπονται σε Μεταξουργειο.

σύντροφε, έχω περάσει πολλές φορές αλλά δεν κατέθεσα. Δεν ξέρω αν βάζει Πάκιστανούς, εγώ τουλάχισον δεν είδα κανένα μέσα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδια που χαθηκε ο φανουρης :think: :think:εχει πολυ καιρο να δωσει ενημερωση και να μπει στο σαιτ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Χθεσινή άνασκαφή <<ωσάν Ανδρόνικος>> στίς 5.30 , φωκαίας 27 στήν δεσποινίδα Βικτώρια 12 λεπτά
γεώτρηση , 4 λεπτά άναγνώριση νάρκης , 3 λεπτά τοποθέτηση έκρηκτικου ......
Σύνολον 19 !! :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθεσινή άνασκαφή <<ωσάν Ανδρόνικος>> στίς 5.30 , φωκαίας 27 στήν δεσποινίδα Βικτώρια 12 λεπτά
γεώτρηση , 4 λεπτά άναγνώριση νάρκης , 3 λεπτά τοποθέτηση έκρηκτικου ......
Σύνολον 19 !! :rockon: :rockon:
Πες αν έχει σπυράκια......γιατί μας ζάλισαν ορισμένοι... :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Πες αν έχει σπυράκια......γιατί μας ζάλισαν ορισμένοι... :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon:

4 λεπτά τό έγλυφα , άπο άστραγάλους έως αύτάκια ...... δέν είδα τίποτα ,
μόνο τό άρωμα άπό τό body lotion άνεδύετο στό χώρο !

Υ.Γ. Μπορούν καί στά ζαλίζουνε ????? :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
4 λεπτά τό έγλυφα , άπο άστραγάλους έως αύτάκια ...... δέν είδα τίποτα ,
μόνο τό άρωμα άπό τό body lotion άνεδύετο στό χώρο !

Υ.Γ. Μπορούν καί στά ζαλίζουνε ????? :think:
Όχι ρε,απλά......δεν γουστάρω να διαβάζω μαλακίες... Την Δευτέρα είχα πάει μαζί με τον Τσαρο/Πρόεδρο και η κορασίδα ήταν καλύτερα,από ποτέ..... :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Όχι ρε,απλά......δεν γουστάρω να διαβάζω μαλακίες... Την Δευτέρα είχα πάει μαζί με τον Τσαρο/Πρόεδρο και η κορασίδα ήταν καλύτερα,από ποτέ..... :rockon:

Aγαπητέ μου είναι έξαιρετικό κορίτσι .....
Πάντα ύπάρχουν καί θά ύπάρχουνε οί ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

Νά έπισκευθής καί Μιράντα από φ71α ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νά έπισκευθής καί Μιράντα από φ71α ;)
Όλα θα γίνουν....έχει σχεδιαστεί "επίθεση",για την Δευτέρα........αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε κατάσταση σιγής ασυρμάτου..... :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Όλα θα γίνουν....έχει σχεδιαστεί "επίθεση",για την Δευτέρα........αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε κατάσταση σιγής ασυρμάτου..... :grin:

Γιά Αννούλα τί λές ?? άπο διδύμου ??

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου............. :dancing:
Παίζει και μια νέα/μουνάρα από Πολωνία............ :dancing:

Την Άννα την Πολωνέζα, λες που παίζει εκεί πρωινά, με καρέ ξανθό μαλλάκι και μικρό βυζάκι, αλλά μονοκόμματο κορμάκι ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom