soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου.............![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τα σεβη μου
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου.............![]()
Α,λες την "αδερφή" της Νικολέτας! Όχι φίλε,δούλεψε λίγο και έφυγε...δυστυχώς!!! :Sωραιος....,κυριε κυριε κυριε κυριε κυριε να κανω μια ακομα ερωτηση μην μου φωναξετε
![]()
![]()
![]()
![]()
...billy13 το 2012,περιπου τις ιδιες μερες ειχαμε πηδηξει ενα ρουμανακι ξανθουλι κοντουλη μικρουλη στενο που μολις πρωτοξεκιναγε τελος παντων ενα πολυ γλυκο μωρακι που δεν ηξερα να μιλαει καλα φυλης 66α...αυτο το χεις πετυχει?
Τα σεβη μου
οντωςΑ,λες την "αδερφή" της Νικολέτας! Όχι φίλε,δούλεψε λίγο και έφυγε...δυστυχώς!!! :S
χαιρετε συναγωνιστες
τι τρεχει με το σπιτι Φωκαιας 27, το γωνιακο εσωτερικο στον ημιωροφο? οταν μπαινεις στο κτηριο το γωνιακο απο την γκαραζοεισοδο, αμεσως αριστερα υπαρχουν κατι παρκε σκαλια που σε οδηγουν σε μια κοκκινη πορτα. κατα την δικη μου εμπειρια προκειται για πακιδοσπιτο. σχεδον χωρις εξαιρεση, καθε φορα που εχω περασει για να εξευρενισω τι παιζει, εχω συναντησει πακιδες να στρογγυλοκαθονται και να περιμενουν τη σειρα τους καμαρωτους. και να φανταστειτε πως η πρωινη κοπελα δηλωνει Ελληνιδα, παροτι μοιαζει για Πολονεζα. η προφορα της ομως θα μπορουσε καπως να σε πεισει. δε ξερω, παντως η φαση με εχει ξενερωσει και θελησα να ενημερωσω. τα συμπερασματα δικα σας comrades. μου φαινετε πως με τις αναδουλειες τα σπιτια στην περιοχη Φυλης αρχιζουν και μετατρεπονται σε Μεταξουργειο.
Πες αν έχει σπυράκια......γιατί μας ζάλισαν ορισμένοι...Χθεσινή άνασκαφή <<ωσάν Ανδρόνικος>> στίς 5.30 , φωκαίας 27 στήν δεσποινίδα Βικτώρια 12 λεπτά
γεώτρηση , 4 λεπτά άναγνώριση νάρκης , 3 λεπτά τοποθέτηση έκρηκτικου ......
Σύνολον 19 !!![]()
![]()
Πες αν έχει σπυράκια......γιατί μας ζάλισαν ορισμένοι...![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε,απλά......δεν γουστάρω να διαβάζω μαλακίες... Την Δευτέρα είχα πάει μαζί με τον Τσαρο/Πρόεδρο και η κορασίδα ήταν καλύτερα,από ποτέ.....4 λεπτά τό έγλυφα , άπο άστραγάλους έως αύτάκια ...... δέν είδα τίποτα ,
μόνο τό άρωμα άπό τό body lotion άνεδύετο στό χώρο !
Υ.Γ. Μπορούν καί στά ζαλίζουνε ?????![]()
Όχι ρε,απλά......δεν γουστάρω να διαβάζω μαλακίες... Την Δευτέρα είχα πάει μαζί με τον Τσαρο/Πρόεδρο και η κορασίδα ήταν καλύτερα,από ποτέ.....![]()
Όχι ρε,απλά......δεν γουστάρω να διαβάζω μαλακίες... Την Δευτέρα είχα πάει μαζί με τον Τσαρο/Πρόεδρο και η κορασίδα ήταν καλύτερα,από ποτέ.....![]()
Όλα θα γίνουν....έχει σχεδιαστεί "επίθεση",για την Δευτέρα........αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε κατάσταση σιγής ασυρμάτου.....Νά έπισκευθής καί Μιράντα από φ71α ;)
Όλα θα γίνουν....έχει σχεδιαστεί "επίθεση",για την Δευτέρα........αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε κατάσταση σιγής ασυρμάτου.....![]()
οοοοοοοοοοοοοο yesκαινουρια κορασιδα![]()
![]()
![]()
Εκεί είναι πάλι η Μόνικα-νιάου.............
Παίζει και μια νέα/μουνάρα από Πολωνία............![]()
καλο κομματιοοοοοοοοοοοοοο yes![]()
καλο κομματι![]()
![]()
.για κανε μια περιγραφη αν μπορεις
καλο κομματι![]()
![]()
.για κανε μια περιγραφη αν μπορεις