Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (22 μέλη και 321 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σημερα πουρνό πουρνό πηγα καρφι στην θεια ολγα στο λ.ιωνιας
χτυπησα τον κωδωνα και μου ανοιξε ενας τσατσος με σλαβοφατσα,σαγιοναρα με καλτσα και μυτογκα πρησμενη και κοκκινη σαν παντζαρι
τρομερη μουτσουνα
τον ρωτησα αν ειχε την ολγα και μολις μου ειπε ναι δεν τον αφησα να πει προγραμμα και λοιπα αφου ηταν περιττα

η θεια ολγα πρεπει να ειναι απτις πιο τιμιες επιλογες σε θεμα γκρανιου
κανει πολυ καλη πιπα,καυλωνει
αφηνει πιασιματα παντου εκτος απο σουφρα
και δεν εχει καμια βιασυνη,μπορεις να κατσεις ολη ωρα χρειαστεις για να χυσεις
το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει βγαλει τα χρυσα δοντια που ειχε και εχει βαλει μασελακι πορσελανης :S
αλλα και παλι ειναι πολυ καλη επιλογη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επισκεψη σημερα στη βαλερια,στο αλκαμενους 113..ετσι και αλλιως ειχα προγραμματισει επισκεψη για αυριο το μεσημερι,όμως η σημερινη κριτικη επισπευσε τα πραγματα..Οτι και να πω είναι λιγο για αυτή τη κοπελα.Οταν μπηκε δεν της ειπα τιποτα,σκεφτηκα ότι θα πρεπει να ειμαι τρυφερος σημερα,ανεξαρτητα αν δειξει ότι είναι για εντονες καταστασεις,και ευτυχως το τραγουδι Europa του carlos Santana που επαιζε στο δωματιο,βοηθησε στο να δημιουργηθει μια ομορφη κατασταση.Αν και ηθελε μετα τα χαδια,τα φιλια,και το σφιχταγκαλιασμα,να προχωρησει σε στοματικο,την εφερα πλαγια εξακολουθωντας να την αγκαλιαζω και να τη φιλαω,αυτό ηθελα και μετα να μπω μεσα της.Απο πλαγια,την εφερα ανασκελα και μπηκα μεσα της,η ολη σταση κρατησε περιπου δεκα λεπτα,και ηταν όπως πρεπει να είναι όταν κανουν ερωτα μια γυναικα και ενας αντρας.Συνεχισαμε σ άλλες δυο στασεις ,πλαγια και αυτή από πανω μου,πλατη,πεφτοντας ολο το κορμι της πανω μου,ηταν σαν να εξακολουθησω να ονειρευομαι,μεχρι που με το τελειωμα μου,σταματησε και τα ονειρο
Στο τελος της μιλησα και για το περιστατικο που ανεφερε ο προηγουμενος στη κριτικη του..το σχολιο θα το κανω στη δικη του κριτικη.Μια λεξη μονο,ξερω δυστυχως γιατι εγινε αυτό που εγινε..βλεπεται είναι στη μοιρα των καλων ανθρωπων αυτό..μερικες φορες να τραβανε τα πανδεινα..το ευχαριστω της μοιρας για οσα καλα και οσες χαρες προσφερουν σε ανθρωπους που υπο άλλες προυποθεσεις ουτε στον υπνο τους δεν θα τους συναντουσαν

διάβασα τα σχόλια και απάντησα και εγώ. Αν όντως έγινε πρέπει να ντρέπεται που ανέβασε τέτοια κριτική. Ας παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγνώμη.  :'(

Tην είχα πάρει στο Ακομινάτου προσφάτως.Δεν πέρασα καλά.

προφέσσορ, μου κάνει εντύπωση που επιμένεις Μεταξουργείο ενώ φαίνεται οτι σε πολλές περιπτώσεις δεν περνάς καλά. Έχεις σκεφτεί να κοιτάξεις προς Σταθμό Λαρίσης ή εναλλακτικά στη Φυλής;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα και απο μένα, μετά απο καιρο...
Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι και υγεία το κυριότερο!

Ηθελα να ρωτήσω κανέναν απο τους συναγωνιστές που είναι στην ενεργό δράση και συνήθως up-to-date στην ενημέρωση..
Σημερα κατέβηκα κέντρο (περίπου 2 το μεσημέρι), αλλά γύρισα άπρακτος  :tickedoff:
- Ιουλιανού 71 κλειστό, με μια λουκετάρα στην πόρτα, πήγαινα για Κλεοπάτρα..τζίφος (γιατί?)
- Προύσσης...η Αλίκη...απογοητεύτηκα
- Ελλης... η Βάλια...χάλια
- Διδύμου τα ίδια
Στην αχαρνών υπήρχαν ματατζήδες και είχαν μπλοκάρει κάποιες οδούς προς Φυλής...αλλά δεν βόλταρα άλλο, βαρέθηκα ...δεν είμαι και για πολλα πλέον.. :woldman:

Αυτά και Καλή Χρονιά πάλι σε όλους!  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τί σχέση έχει αν είναι μουνάρα με τα αν είναι αλβανόφατσα  :think: :think: :think:
θεωρείς ότι δεν υπάρχουν μουνάρες αλβανίδες....
εμένα προσωπικά η χώρα καταγωγής ποσώς με ενδιαφέρει....
την σούζι την θεωρώ και εγώ μουνάρα έστω και με επεμβάσεις αλλά τι να το κάνω αν μέσα είναι φόλα????
Τα είπες όπως πρέπει! :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Στο τελος της μιλησα και για το περιστατικο που ανεφερε ο προηγουμενος στη κριτικη του..το σχολιο θα το κανω στη δικη του κριτικη.Μια λεξη μονο,ξερω δυστυχως γιατι εγινε αυτό που εγινε..βλεπεται είναι στη μοιρα των καλων ανθρωπων αυτό..μερικες φορες να τραβανε τα πανδεινα..το ευχαριστω της μοιρας για οσα καλα και οσες χαρες προσφερουν σε ανθρωπους που υπο άλλες προυποθεσεις ουτε στον υπνο τους δεν θα τους συναντουσαν
ο τύπος μάλλον κάτι δεν έγραψε σωστά ή το παρέλειψε....
θέλω να πώ ότι όσες φορές έχω περάσει με την Βαλέρια και στο Αγκύρας και στο Αλκαμένους πέρασα σούπερ...
το παράδοξο είναι ό τύπος ενώ στην αρχή περιγράφει ένα πολύ καλό σκηνικό μετά .....μπάμ....απ ότι ξέρω η Βαλέρια δεν είναι καθόλου κυκλοθυμική
αν μου λέγατε για άλλη θα το καταλάβαινα , άρα να την τσίμπησε μύγα αποκλείεται...κάτι έγινε...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Κατα τις 7
πηγα για αλεξια στο λιοσιων 78, τον πουλο, ηταν κλειστο

ανεβηκα στο πανω, στο 76 μια κοντουλα ομορφουλα, αξιολογη

φυλης 80 η κατριν σημερα δεν μ εντυπωσιασε τοσο

φωκαιας 19 αντζελα περασα.. ειναι φουλ στενομουνα και παιζει να την πονουσα γι αυτο ξενερωσα λιγο.. οταν κοψει τις διπλοβαρδιες και ξεκουραζεται κανονικα θα το ξανασκεφτω

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ακούστε τι μου συνέβη. Παρκάρω κατά τις 6 σήμερα στη Λεωνίδου, ακριβώς στη γωνία με την Ιάσωνος, και βλέπω δύο γκομενάκια που μιλάγανε με έναν ντελιβερά μπορστά στο κινέζικο, προς τη Λεωνίδου. Και κάθομαι στο αμάξι, κάνοντας ότι μιλάω στο τηλ. γιατί δεν κατάλαβα τι παιζότανε κι έχω πάντα το φόβο μη με δει καμιά γνωστή  :grin:. Στο καπάκι περνάει από το πεζοδρόμιο κι ένας γέρος μ' ένα σκύλο, έξω από την πόρτα μου, και πλησιάζει η μία κι άριχσε τι ωραίο σκυλάκι κ.λπ. Σε κάποια φάση ακούω τρεις τέσσερις φορές "γεια σου μωρό μου", στο σκύλο σκέφτηκα θα το λέει, δεν κοιτούσα, και μου χτύπησε το παράθυρο "γειά σου μωρό μου". Ωπ λέω, κατεβαίνω, η άλλη καθότανε παραπέρα αλλά μου φάνηκε καλύερη, η "δικιά", με ξένη προφορά, άρχισε να μου λέει κάτι παρανοϊκά, του τύπου γιατί ξυρίζεις το κεφάλι σου, σου αρέσουν καλύτερα έτσι, μήπως είσαι ασφάλεια, και μετά μου λέει έλα να σου δώσω ένα φιλί και με πιάνει από το κεφάλι. Εκεί που την είδα σε απόσταση αναπνοής σκιάχτηκα λίγο, μου φάνηκε μισότρελη, και της λέω δεν κάνει μέσα στο δρόμο και τέτοια και λάκισα. Επιστρέφοντας μετά από κάνα τέταρτο είχανε φύγει. Αυτή ήτανε γύρω στα 25, μάλλον στρουμπουλή, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Μήπως έχουνε κάνα δωματιάκι εκεί κοντά και κάνουνε πιάτσα;  :think:

ΥΓ.: Στο Ιάσωνος 46 αριστερά είχε μια ενδιαφέρουσα γυφτοπούλα, τσουπωτή, με βυζάρες και κωλάρα και πολλά τατού, που έκανε μαλακίες στο σαλόνι. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Είναι γνωστό ότι στο Μετάξι γίνονται πιο ασυνήθιστες καταστάσεις...Εγώ πιστεύω ότι σε κανά μπουρδελάκι εκεί θα δούλευαν και πήγαιναν για δουλειά και σκέφτηκαν κάτσε να μαζέψουμε κανάν πελάτη απέξω. Γι'αυτήν που λες ότι έκανε μαλακίες στο σαλόνι, τι ακριβώς έκανε δηλαδή?!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κολλάω σε κάτι άλλο και συγγνώμη για την παρέμβαση ...

Έρνεστ Χέμινγκγουεϊ εθισμένος στο αλκοόλ (όπως είπαν   :rolleyes:), Βραβείο Νόμπελ, Βραβείο Πούλιντζερ και λοιπές διακρίσεις...

Για ποιον άραγε χτυπάει η καμπάνα ;

hemingway.jpg

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Είναι γνωστό ότι στο Μετάξι γίνονται πιο ασυνήθιστες καταστάσεις...Εγώ πιστεύω ότι σε κανά μπουρδελάκι εκεί θα δούλευαν και πήγαιναν για δουλειά και σκέφτηκαν κάτσε να μαζέψουμε κανάν πελάτη απέξω. Γι'αυτήν που λες ότι έκανε μαλακίες στο σαλόνι, τι ακριβώς έκανε δηλαδή?!

Όχι τίποτα σπουδαίο, ψιλοκαβλάντιζε. Είχε κολλήσει το πράμα της στη γωνία της κάσας της πόρτας και τριβότανε  :boobies: Κατόπιν εορτής είδα ότι αναφέρεται σε αυτήν ο κ. Φανούρης στην ενημέρωσή του.

Τελικά, όπως είπατε, και ο Bmw, μάλλον καμιά παλαβιάρα θα ήτανε που θα δουλεύει τριγύρω. Αλλά επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, σκέφθηκα ότι θα έχουνε καμιά κάμαρα εκεί κοντά, και μπορεί να τις πηδούσα και τις δύο με κάνα 10ευρο κι ένα μπουκάλι κρασί. Η φαντασίωση όμως έληξε στη σκηνή που μπαίνει ο τρελός με το μαχαίρι και μου κόβει τον κώλο για τα υπόλοιπα 10 ευρώ που έχω μαζί  :S

Επισκέπτης
Ακούστε τι μου συνέβη. Παρκάρω κατά τις 6 σήμερα στη Λεωνίδου, ακριβώς στη γωνία με την Ιάσωνος, και βλέπω δύο γκομενάκια που μιλάγανε με έναν ντελιβερά μπορστά στο κινέζικο, προς τη Λεωνίδου. Και κάθομαι στο αμάξι, κάνοντας ότι μιλάω στο τηλ. γιατί δεν κατάλαβα τι παιζότανε κι έχω πάντα το φόβο μη με δει καμιά γνωστή  :grin:. Στο καπάκι περνάει από το πεζοδρόμιο κι ένας γέρος μ' ένα σκύλο, έξω από την πόρτα μου, και πλησιάζει η μία κι άριχσε τι ωραίο σκυλάκι κ.λπ. Σε κάποια φάση ακούω τρεις τέσσερις φορές "γεια σου μωρό μου", στο σκύλο σκέφτηκα θα το λέει, δεν κοιτούσα, και μου χτύπησε το παράθυρο "γειά σου μωρό μου". Ωπ λέω, κατεβαίνω, η άλλη καθότανε παραπέρα αλλά μου φάνηκε καλύερη, η "δικιά", με ξένη προφορά, άρχισε να μου λέει κάτι παρανοϊκά, του τύπου γιατί ξυρίζεις το κεφάλι σου, σου αρέσουν καλύτερα έτσι, μήπως είσαι ασφάλεια, και μετά μου λέει έλα να σου δώσω ένα φιλί και με πιάνει από το κεφάλι. Εκεί που την είδα σε απόσταση αναπνοής σκιάχτηκα λίγο, μου φάνηκε μισότρελη, και της λέω δεν κάνει μέσα στο δρόμο και τέτοια και λάκισα. Επιστρέφοντας μετά από κάνα τέταρτο είχανε φύγει. Αυτή ήτανε γύρω στα 25, μάλλον στρουμπουλή, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Μήπως έχουνε κάνα δωματιάκι εκεί κοντά και κάνουνε πιάτσα;  :think:

ΥΓ.: Στο Ιάσωνος 46 αριστερά είχε μια ενδιαφέρουσα γυφτοπούλα, τσουπωτή, με βυζάρες και κωλάρα και πολλά τατού, που έκανε μαλακίες στο σαλόνι. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Γιατι ρε τυπε σε τρομαξε η Ελιζετα? μια χαρα κοπελα ειναι! Δε ψαχνει πελατες τυπε, παρεα ψαχνει να πει δυο-τρεις μαλακιες και λιγο καυλαντα. Δουλεβει εκει που σου ειπε ο μπεμπας αλλα και στο 30

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φίλε και εγώ θα τρόμαζα αν δεν την ήξερα...

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
παιδια αν καποιος δει την επιστροφη στο ιασωνος 33 πρωινη βαρδια το μαρακι η την καρλα 3η βαρδια στο ιασωνος 44 δεξι ας ριξει συρμα.....

:cheesy: thanks προκαταβολικα..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κολλάω σε κάτι άλλο και συγγνώμη για την παρέμβαση ...

Έρνεστ Χέμινγκγουεϊ εθισμένος στο αλκοόλ (όπως είπαν   :rolleyes:), Βραβείο Νόμπελ, Βραβείο Πούλιντζερ και λοιπές διακρίσεις...

Για ποιον άραγε χτυπάει η καμπάνα ;

hemingway.jpg

Απαντώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=135173.msg4274381#msg4274381]εδώ[/url]

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα αλάνια και καλη χρονιά να έχουμε με υγεία και αμέτρητα γαμήσια!!τι καλό παίζει πρωινή βάρδια φυλής για να το ξεσκίσω..;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Τύπε, χαλαρά την πηδάς τσάμπα την Λίζα, ειδικά αν είσαι μερακλής και της πεις ότι είσαι μπάτσος..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom