Αυτό πες το στις τσατσάδες/κοπέλες που μας έχουν μάθει απ'έξω και ανακατωτά ψηλέ........
Έτσι είναι!!Και οι τσατσάδες θέλουν την ευγένεια τους και τα κορίτσια!!!Λίγο πείραγμα,λίγο πλακίτσα,ένα κομπλιμέντο....!Και η μπουρδελότσαρκα θέλει λιγακι από δημόσιες σχέσεις λεβέντες μου!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πράγματι έτσι είναι. Για αυτό χρειάζεται να σημειώνουμε τις επιλέξιμες περιπτώσεις (που είναι λίγες).Και απο εκεί περνάω. Πάντως το δεκάρικο το απαξιώνουν κανονικά στο Μετάξι!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Φυλής στις 4/1/2013 και ώρα 19:00
Εποπτική ενημέρωση
Περιγραφική ενημέρωση
Πιπίνου 65
Ελενίτσα αδέσποτο μελαχρινό κοντο-πούτανο με περιρισμένη οπτική και δυσοίωνη προοπτική. Μικρά βυζιά, κάπως λεπτή με μικρά βυζιά και σπρωγμένο κώ(ο)λο. Φόραγε κάλτσες με κάτι κοκκινωπο-ερεθιστικές λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί θυμήθηκα την πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στην Ρουμανία.
Φυλής 136 όροφος
Ειρήνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με κοντά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, ευδιάθετη με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, νοικοκυρίστικη έκφραση και σπιτίσια νοοτροπία σε συνδυασμό με ευγενική πουτανιά. Ικανοποιητικά βυζιά, κανονικό σώμα και τροφαντό κώ(ο)λο με διακριτή κυτταρίτιδα.
Φυλής 134 υπόγειο
Λίλυ με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πεδινή γκόμενα με λαίμαργη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Φυλής 134 όροφος
Κλαούντια από Φυλής 134 υπόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με δόκιμη πουτανιά, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, αποδεκτά βυζιά, σχετικά μικρά (νομίζω) και ζημιάρικο κώ(ο)λο.
Μαγνησίας 11
Φωτεινή με καστανά μαλλιά καρέ, μεγαλοκοπέλα με γνώσεις ραπτικής (υποθέτουμε), μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με τετράγωνο σωματότυπο και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Φυλής 109 όροφος
Λάουρα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά. Προκλητικά και μάλλον ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και ντροπαλό κώ(ο)λο
Μαργαρίτα με καστανά μαλλιά μέχρι την οριογραμμή της κω(ο)λοπεριφέρειας, σπασμένα χαρακτηριστικά προσώπου, φάνταζε ψηλή με κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά σιλικόνης και επιλέξιμο κώ(ο)λο.
Δοκιμάστηκε λόγω του μήκους των μαλλιών αλλά και της ωραίας εικόνας του πολυελαίου στο δεύτερο δωμάτιο. Δεν εκτιμάται ως καλή επένδυση γιατί μου ζάλισε τον λιγοστό μου έρωτα με πολλές διευκρινίσεις για αποφυγή παρεξηγήσεων ως προς τον χρόνο τον χώρο τις στάσεις και τις διαστάσεις του μορίου μου.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.
Να είστε όλοι καλά...
Εποπτική ενημέρωση
Περιγραφική ενημέρωση
Πιπίνου 65
Ελενίτσα αδέσποτο μελαχρινό κοντο-πούτανο με περιρισμένη οπτική και δυσοίωνη προοπτική. Μικρά βυζιά, κάπως λεπτή με μικρά βυζιά και σπρωγμένο κώ(ο)λο. Φόραγε κάλτσες με κάτι κοκκινωπο-ερεθιστικές λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί θυμήθηκα την πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στην Ρουμανία.
Φυλής 136 όροφος
Ειρήνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με κοντά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, ευδιάθετη με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, νοικοκυρίστικη έκφραση και σπιτίσια νοοτροπία σε συνδυασμό με ευγενική πουτανιά. Ικανοποιητικά βυζιά, κανονικό σώμα και τροφαντό κώ(ο)λο με διακριτή κυτταρίτιδα.
Φυλής 134 υπόγειο
Λίλυ με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πεδινή γκόμενα με λαίμαργη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Φυλής 134 όροφος
Κλαούντια από Φυλής 134 υπόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με δόκιμη πουτανιά, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, αποδεκτά βυζιά, σχετικά μικρά (νομίζω) και ζημιάρικο κώ(ο)λο.
Μαγνησίας 11
Φωτεινή με καστανά μαλλιά καρέ, μεγαλοκοπέλα με γνώσεις ραπτικής (υποθέτουμε), μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με τετράγωνο σωματότυπο και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Φυλής 109 όροφος
Λάουρα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά. Προκλητικά και μάλλον ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και ντροπαλό κώ(ο)λο
Μαργαρίτα με καστανά μαλλιά μέχρι την οριογραμμή της κω(ο)λοπεριφέρειας, σπασμένα χαρακτηριστικά προσώπου, φάνταζε ψηλή με κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά σιλικόνης και επιλέξιμο κώ(ο)λο.
Δοκιμάστηκε λόγω του μήκους των μαλλιών αλλά και της ωραίας εικόνας του πολυελαίου στο δεύτερο δωμάτιο. Δεν εκτιμάται ως καλή επένδυση γιατί μου ζάλισε τον λιγοστό μου έρωτα με πολλές διευκρινίσεις για αποφυγή παρεξηγήσεων ως προς τον χρόνο τον χώρο τις στάσεις και τις διαστάσεις του μορίου μου.
Να είστε όλοι καλά...
andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν απο καμια ωρα Φωκαίας 27Β,ισογειο τατιανα αδιαφορο milf,οροφος αννα νεαρη με μετριο σωμα.Αδεια και τα δυο και οι κοπελες με διαθεση για καβλαντισμα
Φυλής στις 4/1/2013 και ώρα 19:00
Εποπτική ενημέρωση
Περιγραφική ενημέρωση
Πιπίνου 65
Φυλής 136 όροφος
Φυλής 134 υπόγειο
Φυλής 134 όροφος
Μαγνησίας 11
Φυλής 109 όροφος
Να είστε όλοι καλά...
Kαι χάρτη φίλε????? ανεβαίνει το επίπεδο της ενημέρωσης....Μπράβο και ευχαριστώ σε όσους συνδράμουν!!!!!!!!!!!
Πλάκα κάνεις? Την άλλη φορά είχε βάλει φωτό από σάντουιτς,για την ομώνυμη Άννα....!!!Kαι χάρτη φίλε????? ανεβαίνει το επίπεδο της ενημέρωσης....Μπράβο και ευχαριστώ σε όσους συνδράμουν!!!!!!!!!!!
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Mαυρισε το ματαξι μολις γυρισα απο βολτα στη περιοχη του ρομαντικου μεταξιου λοιπον:
Κολωνου 47α μαυρουλα γεματη με 4αρια και τεραστιες ρωγες κολαρα και κοιλοτσα
Μεγ Αλ ... Οροφος μαυρουλα με μικρο στηθος στρογγυλη κολαρα
Στην ιασονος αλλες τεσσερης μαυρουλες
Στα υπολοιπα σπιτια τιποτα τα ιδιετερο ψιλομπαζα γενικος!!! Λιγος κοσμος και οι κοπελες παραπονα πως δεν εχει δουλια... Ολα στο 10ευρο και περιορισμενες (λιγες) κοπελες υπηρεσιες ελευθερου στοματικου και πρωκτικο.
Απ' οτι φενετε η τριτη βαρδια (βραδινη) στο μεταξι μετατρεπετε σε παλλιες καλλες εποχες ευρπιδου-σωκρατους με πολλες γαζελες
Υς: χρονια πολλα σε ολους και καλα γαμισια
Κολωνου 47α μαυρουλα γεματη με 4αρια και τεραστιες ρωγες κολαρα και κοιλοτσα
Μεγ Αλ ... Οροφος μαυρουλα με μικρο στηθος στρογγυλη κολαρα
Στην ιασονος αλλες τεσσερης μαυρουλες
Στα υπολοιπα σπιτια τιποτα τα ιδιετερο ψιλομπαζα γενικος!!! Λιγος κοσμος και οι κοπελες παραπονα πως δεν εχει δουλια... Ολα στο 10ευρο και περιορισμενες (λιγες) κοπελες υπηρεσιες ελευθερου στοματικου και πρωκτικο.
Απ' οτι φενετε η τριτη βαρδια (βραδινη) στο μεταξι μετατρεπετε σε παλλιες καλλες εποχες ευρπιδου-σωκρατους με πολλες γαζελες
Υς: χρονια πολλα σε ολους και καλα γαμισια
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
www.imagebam.com/image/a4b76a230215479] [/URL]
Χριστίνα, Λιοσίων 91
Απερχομένη του δωματίου συνουσιών, άρτι πηδηχθείσα, διασχίζουσα το χώρο αναμονής και επιδείξεων...
Τελικώς φυστικώσαμε και τη Χριστίνα χθες βράδυ...
Πρόκειται για πόρνη - νεοσσό.
Ξεκίνησε την καριέρα της πριν μερικές ημέρες.
Ο κόλπος της χρειάζεται κι άλλο ρεκτιφιέ, προκειμένου να γίνει συμβατός με τις βοϊδόπουτσες των διερχομένων πελατών...
Βραχύσωμη, κεχαριτωμένη, καθαρή, αδέξια, άπειρη...
Είναι γαργαλιστικό το θέαμα της συνουσίας με μικροσκοπικές εκδιδόμενες, όπου η ψωλή φαίνεται τεράστια, σαν σωλήνας βοθροφόρου οχήματος.
downunder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστώ . Όταν λες για Βικτώρια ότι τα κάνει όλα μα ΟΛΑ, τί εννοείς ;Αννίτα αύριο ή μεθαύριο!Έλειπε στήν πατρίδα της η κοπέλα!
Όποιος πάλι γουστάρει την Βικτώρια την σπυριάρα που τα κάνει ΟΛΑ μα όλα,θα την βρεί στό Φώκαιας 27 υπόγειο.Αλκιβιάδου είναι η Κατερίνα η σέρβα και μια ανθυπομέτρια από το μεσσαίο μαγαζί της Αλκιβιάδου!
Πρωκτικό, ελεύθερο στοματικό, και cif, cim έτσι ;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οι πουτανες κανουν οσα λιγοτερα μπορουν,ωστε να ξεπεταξουν τον πελατη...Kαλησπέρα. Σίγουρα είναι υποκειμενικές οι συνευρέσεις. Και όσο κι αν το ίδιο θερμές πρέπει να είναι οι κοπέλες με όλους τους πελάτες, αν ο πελάτης είναι πιο εμφανίσιμος, χαμογελαστός, ευγενικός, τότε είναι πιο πιθανό (όχι σίγουρο) η κοπέλα να "αποδώσει" καλύτερα. Εξαρτάται κι από μας η ποιότητα της συνεύρεσης. Βλέπω τους περισσότερους που μπαίνουν στα μπουρδέλα και σαλονάρει η κοπέλα, και ούτε γεια δεν λένε, ούτε καλημέρα, τίποτα. Πείτε ένα "καλημέρα", "καλησπέρα", κι αν δεν περάσετε ένα "ευχαριστώ - γεια σας", δεν θα πάθετε τίποτα. Σε ανθρώπους απευθύνεστε, όχι ζώα! Και πάλι υποθέσεις κάνω, γιατί κι οι κοπέλες πολλές φορές δεν τιμούν σωστά το 20αρικο. Με τη συγκεκριμένη δεν έχω πάει πάντως αν και πολύ όμορφη ομολογουμένως.
με οσο λιγοτερα σε "κοψουν" οτι θα μεινεις ευχαριστημενος,τοσο λιγοτερο θα προσπαθησουν...
αμα τους φανεις(ή εισαι) πιο απαιτητικος,θα δωσουν πιο πολλα...
Έχει ωραίο κωλάκι,ψηλέ..............Τελικώς φυστικώσαμε και τη Χριστίνα χθες βράδυ...
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.131
- Πόντοι
- 3.091
Σε ευχαριστώ . Όταν λες για Βικτώρια ότι τα κάνει όλα μα ΟΛΑ, τί εννοείς ;
Πρωκτικό, ελεύθερο στοματικό, και cif, cim έτσι ;
Ναι, όλα όσα ανέφερες.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
Αυτό πες το στις τσατσάδες/κοπέλες που μας έχουν μάθει απ'έξω και ανακατωτά ψηλέ........
Ναι γαμώτο.....!!!!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Λιγο πριν απο τη ληξη της πρωινης βαρδιας στη φυλης
66α ντενισα
80 η μελαγχροινη μαιρη με τον πισινο και την οψη λατινας
84β σιμελα,ομολογω οτι σημερα με συγκινησε,οταν με πλησιασε και εβαλα το χερι μου στη μεση της,μαλλον πρεπει να τη δοκιμασω μεσα στο δωματιο
86α αντριαννα,το αφρατο μελαγχροινο πιπινι
65β η ξανθια μαρια απο τη γαλλια,ωραιο σεξι κορμι,αλλα παγερο και αδιαφορο βλεμμα
136 η ξανθια mlf ειρηνη απο αλκιβιαδου 16α απογευματα με τα τραχια χαρακτηριστικα στο προσωπο
Φωκαιας
17 αντζελα,η ομορφη καστανοξανθη κοπελα που φαινεται να προτιμα πολυ ο κοσμος
27α η χριστινα με το μεγαλο στηθος
24 λαβυρινθος,ιρινα,προφανως η μελαγχροινη κοπελα απο φυλης 84 και 86,και περιστασιακα σε στουντιο
Αγκυρας
1 η μαριαννα,κλασσικη αξια
12α η mlf μαρινα με τα γυαλακια
12β γιαννα,μια προgilf κατασταση με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι που μονο τρελοι κασκαντερ οπως ο zero,μπορουν να διακινδυνευσουν να μπουν στο δωματιο και να βγουν θριαμβευτες απο αυτο
Και μιας και ανεφερα τον zero,να πω κατι που εχω δει με τα ματια μου,και που εχει αξια να το πω εγω και οχι ο ιδιος.Ειναι απιστευτη η λατρεια που εχω διαπιστωσει οτι εχουν οι mlf και προgilf στον zero.Eνω δεν ειναι ουτε ο κουκλος,ουτε ο ασχημος,αλλα ενας νορμαλ τυπος,αυτο που δεν ειναι νορμαλ,ειναι η εντονη ελξη ,και οι απιστευτες κρυφες υπογειες ματιες που βλεπω οταν τον συναντουν,οταν τον βλεπουν στο σαλονι,τις προαλλες που καναμε βολτα στα σπιτια μαζι
Σ αντιδιαστολη με τον θεο Απολλωνα,ανετα θα μπορουσα να του προσαψω τα επιθετα zero o Μιλφογετης,zero o Mιλφομαγνητης,zero o Μιλφοπηκτης,zero o Mιλφοτοξος ,και ουτω καθεξης
66α ντενισα
80 η μελαγχροινη μαιρη με τον πισινο και την οψη λατινας
84β σιμελα,ομολογω οτι σημερα με συγκινησε,οταν με πλησιασε και εβαλα το χερι μου στη μεση της,μαλλον πρεπει να τη δοκιμασω μεσα στο δωματιο
86α αντριαννα,το αφρατο μελαγχροινο πιπινι
65β η ξανθια μαρια απο τη γαλλια,ωραιο σεξι κορμι,αλλα παγερο και αδιαφορο βλεμμα
136 η ξανθια mlf ειρηνη απο αλκιβιαδου 16α απογευματα με τα τραχια χαρακτηριστικα στο προσωπο
Φωκαιας
17 αντζελα,η ομορφη καστανοξανθη κοπελα που φαινεται να προτιμα πολυ ο κοσμος
27α η χριστινα με το μεγαλο στηθος
24 λαβυρινθος,ιρινα,προφανως η μελαγχροινη κοπελα απο φυλης 84 και 86,και περιστασιακα σε στουντιο
Αγκυρας
1 η μαριαννα,κλασσικη αξια
12α η mlf μαρινα με τα γυαλακια
12β γιαννα,μια προgilf κατασταση με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι που μονο τρελοι κασκαντερ οπως ο zero,μπορουν να διακινδυνευσουν να μπουν στο δωματιο και να βγουν θριαμβευτες απο αυτο
Και μιας και ανεφερα τον zero,να πω κατι που εχω δει με τα ματια μου,και που εχει αξια να το πω εγω και οχι ο ιδιος.Ειναι απιστευτη η λατρεια που εχω διαπιστωσει οτι εχουν οι mlf και προgilf στον zero.Eνω δεν ειναι ουτε ο κουκλος,ουτε ο ασχημος,αλλα ενας νορμαλ τυπος,αυτο που δεν ειναι νορμαλ,ειναι η εντονη ελξη ,και οι απιστευτες κρυφες υπογειες ματιες που βλεπω οταν τον συναντουν,οταν τον βλεπουν στο σαλονι,τις προαλλες που καναμε βολτα στα σπιτια μαζι
Σ αντιδιαστολη με τον θεο Απολλωνα,ανετα θα μπορουσα να του προσαψω τα επιθετα zero o Μιλφογετης,zero o Mιλφομαγνητης,zero o Μιλφοπηκτης,zero o Mιλφοτοξος ,και ουτω καθεξης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Λιγο πριν απο τη ληξη της πρωινης βαρδιας στη φυλης
την δοκίμασα και εχω στείλει και κριτική μύστη μου...πιο μετά θα την ανεβάσει ο άντι.
μερικές φορές απορώ και εγώ με τον εαυτο μου, όπως εχθες που σε μια στιγμη τρέλας,σύγχυσης κτλ χτυπησα την γκράνυ Ντιανα στο Μαγνησιας 1... μόνο to apolyto arseniko θα μπορεί ισως να με καταλάβει...
Για ποια Βικτώρια μιλάτε; Συνάντησα μία Βικτώρια στο Αγκύρας το δεύτερο δεξιά ανεβαίνοντας ψιλή με κοντό μαλί.Αυτήν ενοοείτε;Ναι, όλα όσα ανέφερες.
Ρωτάω επειδή είχα διαβάσει προηγούμενη αναφορά για CIF,την ρώτησα πριν μπω δωμάτιο για να σιγουρευτώ και μου είπε ότι δεν κάνει.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Φωκαιας 27 υπ..Για ποια Βικτώρια μιλάτε; Συνάντησα μία Βικτώρια στο Αγκύρας το δεύτερο δεξιά ανεβαίνοντας ψιλή με κοντό μαλί.Αυτήν ενοοείτε;
Ρωτάω επειδή είχα διαβάσει προηγούμενη αναφορά για CIF,την ρώτησα πριν μπω δωμάτιο για να σιγουρευτώ και μου είπε ότι δεν κάνει.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Πρωινή στο Μετάξι ...
Κολωνού
30Α κλειστό
30Β η Ιωάννα με τα μούτρα πάντα κάτω και την κορμάρα της πάντα πάνω
32Α η Αντριάννα με €15
32Β δύο μελαχρινά ψηλό κοντό λίγο άσχημα πρόσωπα - το ψηλό γλύφει και @@ είπε η περεσία
Ιάσωνος
33 η Μαρία (Μαίρη) κατάθεση
20Α η Λαρίσα
37 μία άγαρμπη μελαχρινή λεπτή αλλά με φαρδυά λεκάνη και κώλο στα 10
43 δύο πιπίνια τσιγγανάκια σχεδόν ίδια βαμμένα και ίδιο μαλλί αλλά συναγωνιστής εξερχόμενος μου είπε να φύγω τρέχοντας
27Α η μιλφ - γκιλφ Τζωρτζια 10 απλο 15 κώλο με όλα της "κρεμασμένα" (για τους λάτρεις καλή)
Κολωνού
30Α κλειστό
30Β η Ιωάννα με τα μούτρα πάντα κάτω και την κορμάρα της πάντα πάνω
32Α η Αντριάννα με €15
32Β δύο μελαχρινά ψηλό κοντό λίγο άσχημα πρόσωπα - το ψηλό γλύφει και @@ είπε η περεσία
Ιάσωνος
33 η Μαρία (Μαίρη) κατάθεση
20Α η Λαρίσα
37 μία άγαρμπη μελαχρινή λεπτή αλλά με φαρδυά λεκάνη και κώλο στα 10
43 δύο πιπίνια τσιγγανάκια σχεδόν ίδια βαμμένα και ίδιο μαλλί αλλά συναγωνιστής εξερχόμενος μου είπε να φύγω τρέχοντας
27Α η μιλφ - γκιλφ Τζωρτζια 10 απλο 15 κώλο με όλα της "κρεμασμένα" (για τους λάτρεις καλή)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
απογευματινή τσάρκα Λιοσίων και πέριξ 18.00-19.30
Χωματιανού 11α Κλαούντια μελαχρινή κατσαρομάλλα παχουλή με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11β Σιλβάνα η μελαχεινλη βραζηλιάνα παχουλή με σιλικονάτα μυτερά βυζιά και κωλάρα , βασικά απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76 πάνω Ναταλία καστανή βουλγάρα με τα μαλλιά αλογοουρά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76β(78) Αλεξία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18β Κάτια(απο Λιοσιών 91 και Φυλής 109α)καστανό πιπίνι λεπτό με μικρό στητό βυζί και ωραίο κωλαράκι , με κώλο(τιμίθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Εξηκίου 18 Αντζελα(απο το κάτω)μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με τεράστια κωλάρα και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 η μελαχρινή χοντρή(που κοιμάται εκεί)με 3άρια ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 Αλεξανδρα η "Τσέχα" ξανθιά μίλφ με μπουκλέ μαλλί κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Ρίτα ξανθοκάστανο γκλίφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β αναμαλιασμένο ξανθό γκίλφ που δουλέυει πάντα 2η βάρδια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 46 Νάντια ξανθιά μίλφ πολύ χοντρή με 4άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Γιάννα ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους μικρό βυζί , απο την μέση και κάτω πολύ χοντρή με τεράστιο κώλο και κυταρύτιδα , με κώλο.
Τροφωνίου 11 δεξία Αννα(απο Φ74)καστανή κατσαρομάλλα(έχει βάλει ποστίς , έχει κοντά μαλλιά)με πιασηματάκια 2.5άρι ωραίο βυζί και κωλάρα .απλό πρόγραμμα.
Τρογωνίου 13 αριστερά Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ σολάριουμ παχουλή με 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 δεξιά Ολγα ξανθό γκίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Κνίδου 18 Ντιάννα καστανή στογγυλοπρόσωπη παχουλή πιτσιτρίκα με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα , φωρούσε πολύ ωραία εσώρουχα και μπότες μεχρι το γόνατο αλλά τι να το κάνεις....
συνέχισα.....
Αλκαμέμνους 113 Αλίνα ξανθιά μίλφ μαλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Νικόλ ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα παρα μόνο ότι κάνουν παρτούζα.
Αλκαμένους 117 Χριστίνα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί ανοιχτή περοφέρεια με πιασηματάκια 2.5άρι βυζί , ακα τελειωτικό.
Περγάμου 27β Αναστασία και Ευα δεν κάθισα να περιμένω γιατί μόλις είχαν μπει στο δωμάτιο , λογικά τίποτα γκιλφοσαύρες.....
συνέχισα στη Ρεμούνδου όπου και τα 3 ήταν κλειστά....
Καλό βραδυ.
Χωματιανού 11α Κλαούντια μελαχρινή κατσαρομάλλα παχουλή με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11β Σιλβάνα η μελαχεινλη βραζηλιάνα παχουλή με σιλικονάτα μυτερά βυζιά και κωλάρα , βασικά απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76 πάνω Ναταλία καστανή βουλγάρα με τα μαλλιά αλογοουρά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76β(78) Αλεξία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18β Κάτια(απο Λιοσιών 91 και Φυλής 109α)καστανό πιπίνι λεπτό με μικρό στητό βυζί και ωραίο κωλαράκι , με κώλο(τιμίθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Εξηκίου 18 Αντζελα(απο το κάτω)μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με τεράστια κωλάρα και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 η μελαχρινή χοντρή(που κοιμάται εκεί)με 3άρια ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 Αλεξανδρα η "Τσέχα" ξανθιά μίλφ με μπουκλέ μαλλί κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Ρίτα ξανθοκάστανο γκλίφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β αναμαλιασμένο ξανθό γκίλφ που δουλέυει πάντα 2η βάρδια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 46 Νάντια ξανθιά μίλφ πολύ χοντρή με 4άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Γιάννα ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους μικρό βυζί , απο την μέση και κάτω πολύ χοντρή με τεράστιο κώλο και κυταρύτιδα , με κώλο.
Τροφωνίου 11 δεξία Αννα(απο Φ74)καστανή κατσαρομάλλα(έχει βάλει ποστίς , έχει κοντά μαλλιά)με πιασηματάκια 2.5άρι ωραίο βυζί και κωλάρα .απλό πρόγραμμα.
Τρογωνίου 13 αριστερά Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ σολάριουμ παχουλή με 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 δεξιά Ολγα ξανθό γκίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Κνίδου 18 Ντιάννα καστανή στογγυλοπρόσωπη παχουλή πιτσιτρίκα με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα , φωρούσε πολύ ωραία εσώρουχα και μπότες μεχρι το γόνατο αλλά τι να το κάνεις....
συνέχισα.....
Αλκαμέμνους 113 Αλίνα ξανθιά μίλφ μαλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Νικόλ ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα παρα μόνο ότι κάνουν παρτούζα.
Αλκαμένους 117 Χριστίνα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί ανοιχτή περοφέρεια με πιασηματάκια 2.5άρι βυζί , ακα τελειωτικό.
Περγάμου 27β Αναστασία και Ευα δεν κάθισα να περιμένω γιατί μόλις είχαν μπει στο δωμάτιο , λογικά τίποτα γκιλφοσαύρες.....
συνέχισα στη Ρεμούνδου όπου και τα 3 ήταν κλειστά....
Καλό βραδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K