Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (23 μέλη και 267 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περγάμου 27β Αναστασία και Ευα δεν κάθισα να περιμένω γιατί μόλις είχαν μπει στο δωμάτιο , λογικά τίποτα γκιλφοσαύρες.....
η ευα ειναι η γνωστη ευα που σχεδον ζει μεσα στο οικο αυτον
οποτε και να πας αυτη θα παιζει στανταρ
η αναστασια ειναι μια γκρανυ ρωσιδα που επαιζε βεργας 2 για καποιο διαστημα
εχει πεταχτα αυτια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
η ευα ειναι η γνωστη ευα που σχεδον ζει μεσα στο οικο αυτον
οποτε και να πας αυτη θα παιζει στανταρ
η αναστασια ειναι μια γκρανυ ρωσιδα που επαιζε βεργας 2 για καποιο διαστημα
εχει πεταχτα αυτια
σωστός αυτές υπέθεσα και εγώ...Ευα η χοντρη ξανθιά και Αναστασία με τις ματάρες και το τατου πεταλούδα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρώιμη "βουτιά"[/size]

12:08-14:04

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (ισόγειο): Η Ροζαλίντα. ΚΩΛΟΣ στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (υπόγειο): Η Κρίστι. Ηταν η κοπέλα που είχα συναντήσει στο ισόγειο της Ακομινάνου 2 πριν τρεις ημέρες. Τότε η τσατσά μου την είχε συστήσει ως Χριστίνα. Επρόκειτο για μία λεπτή ξανθιά κοπέλα με το μαλλί της να φτάνει έως τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μαζεμένο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Επανήλθε η 27χρονη Μολδαβή Σάρρα. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η φαρδομούρα ευτραφής Ρωσίδα Βίκυ. Απλό στα 10.
Κολωνού 53: Η Φωτεινή. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ μετά ΟΣΧΕΟΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑΣ, ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ. Στα 10.
Κολωνού 48: Η Τάνια. Μικρόσωμη νεαρή με πλούσια μαύρα ίσια μαλλιά έως τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, σώμα με λίγα πιασιματάκια, μ' ένα ταττού στην οσφύ όπως και στη δεξιά ωμοπλάτη. Απλό στα 10.
Κολωνού 47 (ισόγειο): Η Τζοάνα. Μία νεαρή νέγρα με χειλάρες, βυζάρες και κωλάρα. Απλό στα 10.
Κολωνού 47 (όροφος): Η gilf Γκαλένα. Κοντή με τετράγωνο σώμα και τεράστιο στήθος. Απλό στα 10.
Κολωνού 32 (ισογειο): Δύο μελαχρινές όμορφες νέες κοπέλες. Η Μιρέλα και η Μαρίνα. Με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω από τους ώμους, μικρά στήθη, αδύνατα κορμιά και ερωτικά κωλαράκια. Η Ψηλότερη (Μαρίνα) «ΓΛΕΙΦΕΙ και ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ» με 10, η Μιρέλα πρόσφερε απλό στην ίδια τιμή.
Κολωνού 32 (όροφος): Δεν ανέβηκα. Μάλλον όμως θα ήταν η μουνάρα Ελενα. Απλό στα 15.
Κολωνού 30 (όροφος): Η μουνάρα Ιωάννα με απλό στα 10. Η έτερη μουνάρα Κρίνα δεν θα ξαναδουλέψει στο εν λόγω μαγαζί.
Κολωνού 27 (όροφος): Η ευταφής Τζώρτζια. ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζιά με 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Μιρέλα με τα γυαλάκια. Απλό στα 10.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η Ανέτα και η Χριστίνα. Οι δύο μουνάρες. Απλό στα 10 και partouze στα 20.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η νεαρή κοντοπαχουλούλα Αντζέλικα. Απλό στα 10.
Δεληγιώργη 30: Η σιτεμένη (ίσως τραβεστί) Λόλα. Απλό στα 15, αλλά κάνει και "ιδιαιτερότητες" με περισσότερα μπικικίνια.
Λεωνίδου 6: Η νεαρή γεματούτσικη ξανθιά Ιονέλα. Απλό στα 10.
Κολωνού 15: Η νεαρή Λόλα. Με ίσια καστανά μαλλιά έως τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος και (πάρα) πολλά κιλά. Απλό στα 10.
Κολωνού 11 (ημιυπόγειο): Καθώς έμπαινα είδα που σχολούσε η Μαίρη˙ δούλευε από τις 5 το πρωί. Συνέχιζε η Αννα Μαρία. Μία νεαρή όμορφη κοπέλα με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, κωλάρα και μπουτάρες! Απλό στα 10.
Κολωνού 11 (ισόγειο): Η Βουλγάρα Νέλλη. Με τα μαλλιά της να φθάνουν έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, αδύνατη με μικρό στήθος, λεπτά και όχι καλοσχηματισμένα πόδια, μέτριο κώλο. Εφερε δύο τατουάζ˙ ένα στο δεξιό αντιβράχιο και ένα χαμηλά στην οσφύ. Απλό στα 10.
Κολωνού 11 (όροφος): Η Αντζελα. Μία ευτραφής κοπέλα με μεγάλο στήθος, ίσια καστανόξανθα μαλλιά κάτω από τους ώμους και γλυκό πρόσωπο. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η χοντρούλα Σοφία και η ψηλόλιγνη Ειρήνη. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 το μεσαίο (όροφος): Η Ρωσίδα Λάνα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ντάνα και η Κάρμεν. Οι δύο νεαρές και όμορφες αδύνατες κοπέλες με τα μικρά στήθη και τα ερωτικά κωλαράκια. Απλό στα 10 και παρτούζα στα 20.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η Λαρίσα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η Ιωάννα. Ψηλή νεαρή κοπέλα με καστανά μαλλιά έως τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κωλάρα και χύτες μπουτάρες. Απλό στα 10.
Ιάσονος 19 (ισόγειο): Παρουσιάστηκαν δύο νεαρές μελαχρινές χαμηλού αναστήματος κοπέλες˙ η Αννα, (πιθανόν αθιγγάνα) με μαλλί έως τους ώμους και μεσαίο στήθος, η οποία πρόσφερε ΚΩΛΟ στα 10 και η Σοφία, με σγουρό μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, μεσαίο και αυτή στήθος, σε απλό πρόγραμμα στα 10.
Ιάσονος 19 (όροφος): Η Φαίδρα. Επρόκειτο για μία νεαρή (πιθανόν αθιγγάνα και αυτή) με καστανόξανθο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτή, με μέτριο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Λεωνίδου 28 (όροφος): Η Λίζα. Με ξανθωπό μαλλί  πάνω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο με προβληματικά δόντια, σώμα με πιασίματα. Μου έκανε έντονο καυλάντισμα στο σαλόνι. Απλό στα 10.
Η Μίρκα θα λείπει λόγω "περιόδου".
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Ζαλίνα από Ιάσονος 27Α και Κολωνού 11 ισόγειο. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή νέγρα Νάνσυ. Με μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμί, όπως και κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Μία ξανθιά κοπέλα με καρέ ίσιο μαλλί, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, μέτριο ύψος, κανονικό κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η Ναταλία. Επρόκειτο για μία όμορφη νεαρή κοπέλα με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, μέτριου ύψους, με μπουτάρες και κωλάρα! Απλό στα 10.
Ιάσονος 33: Η Μαίρη. Μία νεαρή όμορφη κοπέλα με ίσια μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, λεπτή με μεγάλο στήθος και ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 36: Η ξανθιά gilf Ερικα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Ντανιέλα. ΚΩΛΟΣ στα 10. Την έχω περιγράψει αρκετές φορές. Πάντα μουρμουρίζει όταν δεν "περνάει" κανένας.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α: Η Αννα. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η Ρουμάνα Γεωργία. Επρόκειτο για νεαρή μελαχρινή κοπέλα με τα ίσια μαύρα της μαλλιά να φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μικρό στήθος, κοντούλα και λεπτούλα. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Πληρώθηκε...

8349688480_5aff9561fa_c.jpg

Η πόρτα χρειαζόταν τη βοήθεια της καρέκλας για να κλείσει...

8349690640_3772d55649_c.jpg

8348629195_48e0e15931_c.jpg

Περδίκκα 3 (δεξιά): Η Λάουρα. Από το Κολωνού 48. Με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος, ερωτικό κανονικό κορμί. Απλό στα 10.
Περδίκκα 3 (αριστερά): Η Τζούλια. Απλό στα 10.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αλεξάνδρα. ΚΩΛΟΣ στα 15.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η γνωστή Ντιάνα και η Μαίρη˙ μία νεαρή παχουλή κοπέλα με χοντρά μπούτια και κυτταρίτιδα, μεσαίο στήθος, ίσιο μαλλί που έφθανε κάτω από τους ώμους, γλυκό προσωπάκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η Αλβανίδα Αλεξάνδρα ή Σάνδρα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες. Η Κασσάνδρα˙ με μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μέτριο ύψος, ωραίο κορμί με κωλάρα και χυτά πόδια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 15, και η Ρωξάνη˙ πιο κοντή αλλά το ιδιο έκφυλη, μελαχρινή με τα ίσια μαλλιά της να φθάνουν κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, ερωτικό κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρίνα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 43: Η Χριστίνα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 και η Αντζελίνα ή Αντζελα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 επίσης.
Κολοκυνθούς 38 (ισόγειο): Η Μαρία. Απλό στα 10.
Κολοκυνθούς 38 (όροφος): Η Ελληνίδα milf Ελενα. Με ανοιχτόχρωμο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με τσιμπουκόχειλα, τετράγωνο σώμα με μεσαίο προς μεγάλο στήθος. Απλό στα 10.
Μαραθώνος 59: Μία μελαχρινή κοπέλα, που το μαλλί της έφτανε πάνω από τους ώμους, με άγριο όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και λεπτό γεροδεμένο κορμί. Απλό στα 20.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Η χοντροmilfogilf Βίκυ. Απλό στα 20.
Παιανιέων 24: Η ξανθιά χαμογελαστή milf Αλεξάνδρα. Απλό (σήμερα δεν ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό) στα 20.
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Σόνια. ΚΩΛΟΣ στα 20.

Φεύγοντας συνάντησα αυτό το εντυπωσιακό!...

8349687416_424307c89f_c.jpg

Ενα αυτοκίνητο δεμένο με αλυσίδα!

Για μια ακόμη φορά τίμια ανασκόπηση απο Φανούρη Τζούρα . Φανούρη, βλέπω ότι το Μεταξουργείο σου ασκεί μια άγρια γοητεία. Πρόσεχε εκεί γιατί δεν είναι το πιο καθαρό/περιποιημένο μέρος
...
Σ' ευχαριστώ φίλε Dawn.
Λαμβάνω όσες προφυλάξεις μπορώ  ;)

:)

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη παίδες, η Ζάνα ειναι τωρα βάρδια??? 
γνωρίζει καποιος??

Ευχαριστω!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Άλλη μια απίστευτη ενημέρωση από τον ανυπέρβλητο Φανούρη!  :thumbsup: Τα σέβη μου και τις ευχές μου για καλή χρονιά να είσαι καλά και να μας χαρίζεις διαρκώς απολαυστικές λεπτομέρειες από τις βόλτες σου στα σπιτάκια του πληρωμένου έρωτα!  :cool2:

Επισκέπτης
καλημερα. η Τατιανα Λουβα ξερει καποιοσ αν και που δουλευει? ευχαριστω

Είχα ρωτήσει, πριν 10 ημέρες την γριά, αλλοδαπή τσατσά, με το κοντό καστανόξανθο μαλλί, στο Φυλής 40, και μου απάντησε ότι η Τατιάνα ''είναι στο πατρίδα της'' ...

Επισκέπτης
Φανούρης Τζούρας ''Don Quixote de la Metaxi'' = ''Ο Δον Κιχώτης του Μεταξουργείου''

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μπράβο καταρχήν στον Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSOR,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και όλους για τις πολύ καλές ενημερώσεις τους! Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον! Σήμερα κατέβηκα στο σταθμό Αττική για κάποια δουλειά και μέχρι το μεσημέρι όπου πάλι θα έπρεπε να ήμουν προς Κυψέλη σκέφτηκα να κάνω μια βολτίτσα στα πέριξ. Δείτε συνοπτικά, τι αντίκρυσα:
Η λαϊκη έδινε ένα "γειτονίστικο" άρωμα στους παρακείμενους δρόμους και μυρωδιά από σουβλάκια και λουκάνικα αναδυόταν από τα στέκια των υπαίθριων ψησταριών των πωλητών...
image.jpg

1η επίσκεψη στο μπουρδέλο της Αλκαμένους 117: Βιολέττα, μετριότατη παρουσία, την ξέχασα ήδη, παρότι η υπηρεσία έδινε και εγγύηση! Ο χώρος γεμάτος καθρέφτες και 1 υπερήλιξ συναγωνιστής προχώρησε στα ενδότερα...
117.jpg

Συνέχισα και μπήκα στο Αλκαμένους 113, όπου ήταν η Βαλέρια, η οποία επίσης δεν μου έκανε καμμία εντύπωση. Συγγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι καν πώς ήταν! Επόμενη στάση, το Προύσσης 22, με εργαζόμενη την Αλίκη, γυναίκα που έμοιαζε αρκετά με την Αντριάννα της Διδύμου-χωρίς συστάσεις.
image.jpg

Έπειτα, βρήκα το Αδάνων 2, και μια γυναίκα που έμοιαζε στην θρυλική cult Φωτεινή Πατσιούρα του Ερωτοδικείου, για όσους θυμούνται, βγήκε σαν ρομπότ και ακίνητη ανακοίνωσε το πρόγραμμα.Μετά έμεινε ακίνητη.(Μορφασμός Γύπα - @copyright TAKMAN) Ούτε δωρεάν...
image.jpg

Κατόπιν βρέθηκα πέριξ της Λιοσίων και μπήκα στο Εξηκίου 18, όπου ήταν η Νατάσα. Ψηλή Ρωσίδα καστανή, γύρω στα 45, μου έκλεισε με το σώμα της την πόρτα για να μην βγω (!) και με πηλάτευε κανά 5λεπτο για να περάσω! Της είπα για πλάκα ότι θα φωνάξω "βοήθεια" και αφού μου 'πε ότι δεν θα μ'ακούσει κανείς (!) τελικά μου άνοιξε!
image.jpg

Μετά,μπήκα στο διπλανό, Εξηκίου 16, όπου ήταν η Τζούλη μια χοντρούλα και κοντούλα.
image.jpg

Το επόμενο μπουρδελάκι που με υποδέχθηκε ήταν αυτό στην Τροφωνίου 13β όπου είχε μια ψιλοκαλή ξανθιά 35άρα τύπου Samantha Fox με λίγη φαντασία...Στο πιο δίπλα μπουρδελάκι, Τροφωνίου 9, ήταν μια αδιάφορη κοπέλα, δεν θυμάμαι περιγραφή.
image.jpg

Μετά η ατυχία με έβγαλε στο Κνίδου 18 (πάνω απ'τη Λιοσίων). Εκεί δουλεύει μια υπέρβαρη κοντή ξανθιά γυναίκα (?) με tatoo, η οποία εμφανίστηκε με το τσιγάρο στο χέρι και τα εσώρουχα και είπε: "Θα περάσεις"? "Όχι,ευχαριστώ", της λέω και έφυγα. Το τραπεζάκι του σαλονιού διακοσμούσε κάτι σαν μικρό ενυδρείο μόνο που επειδή είχε πολύ σκοτάδι δεν κατάλαβα τί ήταν το κουνελοειδές ζωάκι που ήταν μέσα! Ούτε απ'έξω, εκτός αν θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας και να δείτε μέχρι πόσο (κάτω) μπορείτε να το φτάσετε.
image.jpg

Ανηφόρησα σιγά σιγά προς τα τσιμπουκάδικα της Διδύμου...Στο Διδύμου 20 ήταν η Βαλέρια. Νεαρή σχετικά, καστανόξανθη, με μέτριο πρόσωπο και καλούτσικο σώμα, "only greek" όπως επισημάνθηκε σε σκουρόχρωμο επισκέπτη. Αποχώρησα, ενώ μηχανόβιος συναγωνιστής πλήρωσε τα διόδια και προχώρησε...Στο Διδύμου 18 ήταν η Αντριάννα, για όσους δεν ξέρουν, 45-50άρα Ρωσίδα μιλφ, όλα εκτός από πρωκτικό. Στο 18β,υπόγειο ήταν η Αλίνα η οποία δεν μου άρεσε και δίπλα στο 16 (?), ήταν η Σόνια. Παρότι ενημερώθηκα από συναγωνιστή εδώ για το βασιλικό της τσιμπούκι, επειδή δύσκολα θα επέλεγα ακάποτο στοματικό και επειδή η εμφάνισή της (γύρω στα 40, μετριότατο πρόσωπο, κανονικό αλλά χαλαρό σώμα) δεν με ενθουσίασε, δεν μπήκα. Σημειώνω ότι και στα 3 άκουσα "only greek". Τώρα το είπαν γιατί είμασταν Έλληνες μέσα, το εννοούν, δεν ξέρω.
image.jpg

Ανέβηκα την πάνω πλευρά της Διδύμου και μπήκα στη Νο1 πολεοδομική μπουρδελοπρωτοτυπία, τα σπιτάκια με τα τεντόπανα στην είσοδο καινούριας πολυκατοικίας. Στο δεξί ήταν η Χριστίνα, μια αδύνατη, κοντή κοπελίτσα, καστανή, αδιάφορη. Στο αριστερά η Νικόλ, εξίσου αδιάφορη.
image.jpg

Απέναντι, στο Διδύμου 8, με τον ωραίο για την περιοχή χώρο, εμφανίστηκε η Ντιάνα από Λιθουανία. Συμπαθητική κοπέλα με καβλιάρικα γυαλιά, καρέ κόκκινα μαλλιά και καλό σωματάκι. Ούτε εκεί όμως μπήκα. Να πω την αλήθεια, μάλλον περισσότερη όρεξη για βόλτα και τσάρκα είχα σήμερα παρά να αποχωριστώ ένα ροζ 20αρικο!
image.jpg

Επόμενος προορισμός, αλλά στα γρήγορα, η φίρμα του πληρωμένου έρωτα οδός Φυλής.
image.jpg

Μπήκα στο Φυλής 56, όπου βγήκε από το δωμάτιο, φρεσκοσυνουσιασμένη, η κούκλα Σούζυ. Μαυρισμένη, με μελαχρινά σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα, ωραίος χώρος. Εκεί σκόπευα να καταθέσω αλλά είπα να κάνω μία βόλτα στα γύρω μαγαζιά και να ξαναπερνούσα.
image.jpg

Στο Φυλής 40 ή 42 ήταν η Ιωάννα, κοντή κοπελίτσα, μετριότατη, τσιγγανο-κάτι κατ'εμέ, Βουλγαρο-κάτι για άλλους, που διαφήμιζε και πρωκτικό.
Στο Φυλής 54 ήταν η Γιάννα, μια ωραία καστανή νεαρή κοπέλα.
Στο Φυλής 65, η Μαρία. Μετριότατη κοπέλα, απαράδεκτος χώρος.
Το οίκημα της Φυλής 71 όπου έχει διατελέσει η κουκλίτσα Κάρμεν και η Άννα-Ιλόνα-Ευτέρπη-Τζουλιάννα (μία είναι αυτή), είναι υπό ανακαίνιση. Η διπλανή τσατσά και κάποιος εργολάβος μάλλον θαύμαζαν εκείνη την ώρα το φρεσκάρισμα του εξωτερικού τοίχου.
Διάλειμμα για μία (μέτρια όπως αποδείχτηκε) τυρόπιτα από γειτονικό φούρνο και 1 σοκολατούχο γάλα από παρακείμενο μινι-μαρκετ της Φυλής.
Στις 15:12, περνούσα το κατώφλι του οίκου της Μαγνησίας 11
Στο Μαγνησίας 11 βγήκε ένας τσάτσος ο οποίος με χαιρέτησε και υποκλίθηκε (!). Ευχές κλπ και μάλλον μου την έπεφτε. Κοίταζε επίσης έντονα την ανοιχτόχρωμη φόρμα μου στα επίμαχα σημεία. Μου είπε ότι έχει μια υπερήλιξ μεν κοπέλα αλλά είναι μέσα πολύ καλή. Και βγήκε η Φωτεινή. Μιλφ, χοντρούλα, με μαλλί καρέ. Βγήκα αμέσως καθώς ο τσάτσος φώναζε "να μας ξανάρθεις..."
image.jpg

Λίγο πιο πάνω βρήκα το Πιπίνου 54.Κατέβηκα 1-2 σκαλιά, είχε κάτι κάγκελα. Δεν άνοιγε κανείς αλλά έβλεπα το σαλόνι. Φώναξα: "Γεια σας, είναι κανείς εδώ"? Δεν πήρα απάντηση, περίμενα 3-4 λεπτά κι έφυγα...
image.jpg

Η οδός Καλύμνου ξεπρόβαλλε μετά από λίγο.
Καλύμνου 46 : ήταν μια μέτρια μιλφ ονόματι Μαρίνα, στα 20 Ευρώ. (Σε όλα τα μπουρδέλα ως τώρα, η τιμή ήταν 20)
Καλύμνου 48 : Δεν μου άνοιξαν, παρότι άκουγα τσοκαράκια να περπατάνε από μέσα... :think:
46_48.jpg

Μετά πήγα πάλι στη Μαγνησίας και μπήκα στο Μαγνησίας 1.
Μαγνησίας 1 : Εκεί δούλευε η Σοφία, milf χοντρούλα με μαλλί σαν από φωτογράφηση του 60, κουπ "κουνουπίδι" και φορεματάκι τύπου μαγιό του 60.
image.jpg

Στο Παιωνίου 47, η Νάντια, κοντούλα ξανθιά, με κιλάκια, αγέλαστη μουτρωμένη...
image.jpg

Ανέβηκα προς την Κυψέλη και την οδό Δροσοπούλου...
Δροσοπούλου 95 : Αν και στούντιο, το αναφέρω. Φρεσκοανακαινισμένο, ευγενική τσατσά, μου είπε ότι έχει την Εύα στα 30 Ευρώ το απλό. Βιαζόμουν όμως κι επειδή η κοπέλα αργούσε στο δωμάτιο, έφυγα και δεν την είδα...
image.jpg

"Λελας Καραγιάννη" 35 : Κι εδώ οι τιμές ξεκινούν από 30, συμπαθητικός χώρος, σαλονάρισε η Χριστίνα ξανθό ρωσομίλφ, τίποτα φοβερό.
image.jpg

Κατόπιν, βρήκα ένα οίκο ανοχής στην Θάσου 13.
Θάσου 13 : Αννίτα, χοντρούλα ξανθιά μιλφ, Ελένη-αδύνατη ξανθιά μάλλον εθισμένη σε ουσίες... Χώρος όχι καλός.
image.jpg

Τελευταίος μου σταθμός για σήμερα, μπουρδελάκι στην Καλλιφρονά.
Καλλιφρονά 12 : Δήμητρα, μάλλον (τι μάλλον, σίγουρα) εξ αλλαγής φύλου, 35άρα-40άρα καστανή, κανονικό σώμα, μου μιλούσε πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας. Στα 30 Ευρώ. Κάτι μου θύμησε πάντως. Δεν έχω πάει με τρανς οπότε μάλλον σε καμμιά εκπομπή μπορεί να 'χει βγει.
image.jpg

Σήμερα τελικά δεν πέρασα με κάποια κοπέλα μιας και αφιερώθηκα περισσότερο σε μια ενημερωτική βόλτα. Αναρωτιέμαι πάντως...τα περισσότερα μπουρδελάκια κάτω από τη Φυλής, εκεί στην Αττική, πώς επιβιώνουν. Οι γυναίκες άσχημες, οι χώροι τραγικοί, και η τιμή στα 20 Ευρώ όπως και στα καλά της Φυλής...Οι περισσότεροι επισκέπτες εκεί μεγάλης ηλικίας. Ο κόσμος στη Φυλής πιο "καθημερινός" και οι περαστικές γυναίκες των 50-60 χρόνων μου έμοιαζαν όλες γνωστές φάτσες και νόμιζα ότι ήταν τσατσάδες! Χαρακτηριστική ήταν η κοινή μυρωδιά σε όλα σχεδόν τα μπουρδέλα. Λες και υπάρχει φτηνό αποσμητικό χώρου με άρωμα μπουρδέλου. Κάπου εκεί στη Λιοσίων, είδα σε μία κάθετη οδό το μπουρδελάκι όπου "ανδρώθηκα" για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια...Κλειστό κι ερημωμένο μάλλον.
Καλό βράδυ να έχετε...
KD

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έκανες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Απλά ΜΠΡΑΒΟ φίλε !!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φαρκέλι, ευχαριστώ. Έχεις δίκιο. Ένα μπράβο είναι το λιγότερο για τις σουπερ ενημερώσεις που κάνουν πολλά παιδιά εδώ μέσα για το χαβαλέ τους, για μας, για να περνάμε καλά, να ενημερωνόμαστε, να χαλαρώνουμε! Απλά έχω ένα κεφάλι καζάνι τώρα μετά τη μεταφορά των πληροφοριών από το κινητό και το μυαλό και λογικό να έχω ξεχάσει αρκετούς!

Επισκέπτης
Μπράβο καταρχήν στον Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSOR,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και όλους για τις πολύ καλές ενημερώσεις τους! Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον! Σήμερα κατέβηκα στο σταθμό Αττική για κάποια δουλειά και μέχρι το μεσημέρι όπου πάλι θα έπρεπε να ήμουν προς Κυψέλη σκέφτηκα να κάνω μια βολτίτσα στα πέριξ. Δείτε συνοπτικά, τι αντίκρυσα:
Η λαϊκη έδινε ένα "γειτονίστικο" άρωμα στους παρακείμενους δρόμους και μυρωδιά από σουβλάκια και λουκάνικα αναδυόταν από τα στέκια των υπαίθριων ψησταριών των πωλητών...

Φοβερή φωτο-ανταπόκριση από το πουτανο-μέτωπο του πολέμου!

Κρίμα που δεν σου άρεσε η Σόνια!Να της τον έδινες ακάποτα, στο στόμα, να έκανες και αντισώματα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Υπάρχει τέτοιο αποσμητικό χώρου .......

Συνημμένα

• bourdele.jpg
    bourdele.jpg
    262,9 KB · Εμφανίσεις: 38

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Bourdele Aromatica?! Πες μου το πουλάνε να το πάρω να κάνω ατμόσφαιρα στο σπίτι!  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλή χρονιά συναγωνιστές! Η σημερινή βόλτα πραγματοποιήθηκε σε σπιτάκια του εικοσάρικου αποκλειστικά στην περιοχή της Φυλής,Λιοσίων και Αττικής.
Πάρα πολλοί και σήμερα οι πελάτες στα σπιτάκια της ηδονής,Ελληνικής κυρίως καταγωγής.Μερικοί κράταγαν και τσάντες με ψώνια μάλιστα.Απογευματινή βάρδια.
Στο Διδύμου 16 δουλεύαν 2 κοπέλες η υπέρβαρη Ρωσίδα Όλγα απο Αγκύρας 12,Διδύμου 20 και Περγάμου 27 προσφάτως.Μαζί της το καινούριο Ρωσιδάκι η Βίκυ.Λεπτούλα,νοστιμούλα,με ξανθά λιτά μακριά μαλλιά,στητά βυζιά.Και οι 2 κοπέλες προσφέραν ελύθερο στοματικό τελειωτικό.Στο σαλόνι γινόταν το αδιάχωρητο απο κόσμο και περιμένανε αρκετοί να περάσουν με την Βίκυ.Αποχώρησα.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Νίκα πρώην Βερόνικα απο Αγκύρας 12.Μιλφ Ρωσικό με ξανθά πλέον μαλλιά, τραχύ πρόσωπο,κωλάρα και μπουτάρες που επιδείκνυε στο σαλόνι.
Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και έχει δοκιμαστεί παλιά στο Αγκύρας, έχοντας γράψει σχετικά.
Στο Διδύμου 7 δεξιά η Χριστίνα,λεπτή,κοντή,με μαύρα λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους,μπάσα φωνή με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Δεν είναι καλή μέσα και έχει γραφτεί σχετική κριτική στο Φυλής 40 που δούλευε παλιότερα.Δουλεύει και στο Φυλής 66Δ καθώς και στο Φυλής 71 όροφος.Στο αριστερό η Νικόλ,κανονικών κιλών,με μαύρα πιασμένα μαλλιά λευκή.Έχει δοκιμαστεί και είναι απλώς καλή μέσα.Προσφέρει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με το διπλανό.
Στο Φυλής 40 η επιστροφή της Ιωάννας από Αχιλλέως 51,Διδύμου 25&27,Αχιλλέως 40 και Φωκαίας 17.Είναι κοντή,λευκή,με καρέ ξανθά μαλλιά.Παλιότερα ήταν  λίγο γεμάτη σε ανεκτό βαθμό τώρα πλέον πάχυνε αρκετά και θεωρείται υπέρβαρη.Φορούσε και σχετικό ολόσωμο αλλά δυστυχώς τα περιττά κιλά δεν κρύβονται.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Στο καινούριο το Φυλής 56 ήταν η Σούζυ αρκετά μουνάρα και ανανεωμένη όπως είχα πεί.Εμφανίστικε στο σαλόνι έχοντας λιτά,μαύρα μακριά μαλλιά και λευκά εσώρουχα.Πολύ κάβλα ήταν.Το στεναχώρησα βέβαια το μωράκι που δεν πέρασα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η μιλφ Ιωάννα απο τα Διδύμου 7 αλλά και Φυλής 40.Κοντή,με σώμα κανονικό πρός το γεμάτο,κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρο ολόσωμο.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 74 στο δεξιά ήταν η Στέλλα κανονικών κιλών με καρέ μαλλιά και πρωκτικό και στο αριστερά η Άννα με το μουστακάκι απο το Φώκαιας 22 με κώλο και αυτή.
Στο Φυλής 59 ανοιχτό ήταν το ισόγειο όπου εμφανίστηκε καυλοράπανο σκυλέ,λεπτή με μακριά κατάξανθά μαλλιά,λευκή με μερικά τατού στο σώμα.Πρέπει να ήταν η νύν Αλίσια και πρώην Ανδριάννα απο Φυλής 40,Φυλής 71 ισόγειο και Φυλής 67 προσφάτως.'Εχει γαμηθεί στο παρελθόν με σχετικά καλές αποδόσεις στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 61 η Τζούλια λεπτό,καβλάκι με μαύρο φουντωτό μαλλί και όμορφο κωλαράκι το οποίο προσφέρει.Έιχε ξεκινήσει απο Ρεμούνδου 21 και δουλεύει και στο Φυλής 67 καθώς και σε αυτό το μαγαζί απογεύματα.
Στο Φώκαιας 17 ήταν η Έμυ κοπέλα λευκή,κανονικών κιλών ολίγο γεμάτη στην μέση,και καστανόξανθα κατσαρά μακριά μαλλιά.Δίνει κώλο.Στο Φώκαιας 19 ήταν η Αννα-Μαρία η Πόντια διευκρινίζω.Μαύρα μακριά μαλλιά,όμορφο λευκό καμπυλάτο σώμα και φωνή μωρού.Γνωστή κυρίως απο Φυλής 80.
Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Αλίνα απο Κωλοκυνθούς 38Α&Β,Αχιλλέως & Μαραθώνος 48, Κων/πόλεως 166 ισόγειο,Κωλονού 15 και τώρα εδώ.Ψηλή,λευκή,με μαύρα πιασμένα μαλλιά,απλανές βλέμμα αγελάδας,κανονικών κιλών με κωλάρα και πρόβλημα στην μέση της.Μέτριας εμφάνισης και έπιπλο στο δωμάτιο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο ισόγειο ήταν η Μαρία η "Γαλλίδα" που στο δωμάτιο όταν την πηδούσε κάποιος συναγωνιστής μιλούσε λίγα Ιταλικά.Δουλεύει τα πρωινά Φυλής 65 ισόγειο.Βαλκανικής κοπής προιόν και αυτή με ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών,κωλάρα και δικτυωτά εσώρουχα.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο η Ουκρανή Γιάννα,λεπτή,με καστανά μαλλιά σχετικά κοντά,λευκή με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Σταθερά στον οίκο αυτό.
Στο Έλλης 3 ήταν η Αλίνα η μιλφ απο το Ιάσωνος 46&44.Υπέρβαρη,με σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο και καστανοκόκκινα λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες και ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Στο εικοσάρικο προσφέρει τσιμπούκι γυμνό,ισπανικό τελειωτικό,αυταρχικό για τους μερακλήδες,μασαζ.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η μιλφ Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με κοντά καστανοκόκκινα πλέον μαλλιά.Στο δεξιό ήταν η Άντζελά νταρντάνα και αυτή πιο παχουλή απο την Βικτώρια με κοντά ξανθά μαλλιά.
Τα Φυλής 71 ήταν όλα κλειστά.Στο Φυλής 109 όροφος ήταν 2 κοπέλες η Λάουρα,η οποία ήταν λεπτή,λευκή,με μαύρα μακριά λιτά μαλλιά νοστιμούλα και η Τζούλια με μαύρα πιο πυκνά και μακριά μαλλιά απο την πρώτη,ψηλή,λευκή,με σκυλέ καβλωτική φάτσα,κανονικών κιλών με πιασίματα.Πρέπει να φορούσε περούκα όμως αν είδα καλά.Κανονικό πρόγραμμα και για τις 2 κοπέλες.Στο ισόγειο κλασσικά η Άννα.
Απέναντι στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Λίλυ.Ακούγωντας το όνομα χάρηκα γιατί νόμισα ότι ήταν η άλλη κοπέλα απο το Φυλής 74 και μιάς και ο οίκος ήταν άδειος θα την δοκίμαζα.Αλλά βγήκε άλλη κοπέλα καινούρια που μάλλον έχει παίξει μπάλλα και στο Μεταξουργείο.Κοντή,λευκή,σώμα με καμπύλες,μαύρα λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους και μεγάλες βυζάρες 3,5.Με καβλάντιζε να μπω στο δωμάτιο.Προσφέρει κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 136 ήταν η μιλφ Πολωνέζα Ειρήνη απο Διδύμου 18 ισόγειο και Αλκιβιάδου 16Α.Λευκή,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα σιτεμένο.Η Νταιάνα η Βουλγάρα και νυν Τζένη αν επιστρέψει θα είναι μετά της 15 του μηνός. Όμως τίποτα δεν είναι οριστικοποιημένο.
Στο Περγάμου 1 ήταν η Πάολα απο το Φυλής 134 και Αγίου Πέτρου 7.Τα Ρεμούνδου και τα 3 ήταν κλειστά.Στο Περγάμου 27 ισόγειο 2 γκιλφ  η γνωστή παλιά καραβάνα Εύα μαζί με την Αναστάσια πρώην Τατιάνα απο Φώκαιας 17 όροφος, Περγάμου 27Α&Β και Βέργας 2 πρόσφάτως.Ο όροφος είχε καινούρια πιο νεαρή σε ηλικία κοπέλα την Στέλλα.Λευκή,με μαύρα λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους,γεμάτη φορούσε ένα λευκό ολόσωμο για ευνόητους λόγους.
Το Λιοσίων 91 ήταν κλειστό.Το Βέργας 2 είχε την μιλφ Αλεξάνδρα που παρουσιάζεται ως Τσέχα και παλιά δούλευε σε στούντιο σύμφωνα με την τσατσά αλλά και τα γραφόμενα άλλων συναγωνιστών.Έχει ξανθά,κατσαρά μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες,κωλάρα,κανονική κατατομή σώματος με καμπύλες.Μουνάρα γενικά.Κάνει 69 και επιτρέπει τελείωμα στα βυζιά.Το Βέργας 6 υπόγειο είχε μιλφ σχετικά παχουλή με ξανθά μακριά μαλλιά μέτριας εμφάνισης με χοντρά μπούτια και κώλο.Στον ημιόροφο ήταν καινούριο μιλφ η Φωτεινή,λεπτό όμορφο σιτεμένο σώμα,ξανθά μαλλιά περμανάντ,πρόσωπο καβλέ ηλικία γύρω στα 50.Κάνει 69 και αφήνει χύσιμο στο σώμα.
Τα Λιοσίων 79 παραμένουν κλειστά.Στο Λιοσίων 76 κλειστό αυτό που είναι μέσα στην αυλή.Στον όροφο είχε κοπέλα,λεπτή,λευκή,με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,σχετικά νόστιμη.Κανονικό πρόγραμμα.Στο ισόγειο στον πεζόδρομο ήταν η Αλέξια,ψηλή,λεπτή,λευκή κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σχετικά νόστιμη.Κανονικό πρόγραμμα.
Επιστροφή στο Διδύμου 16 όπου και πήρα την Βίκυ περιμένοντας αρκετά στο σαλόνι.Πάρα πολύ καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο και τελικά άξιζε ο κόπος της αναμονής.Καλό βράδυ να έχετε.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδιά ζητώ συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά νοιώθω την ανάγκη να ποστάρω "απέναντι" στις καταπληκτικές ενημερώσεις των συναδέλφων Φανούρη Τζούρα, KD και professorx  το παρακάτω τραγούδι.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Professor δίδαξες...! Και κατόπιν μουσική πανδαισία για relax! Άρη, τα αντισώματα άλλη φορά, προς το παρρόν κρατιέμαι!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
16.324
Πόντοι
4.891
Πολύ όμορφη επιλογή τραγουδιού, farkeli.

Εύγε σε όλους, σήμερα ήσασταν εκπληκτικοί.

Σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα βιαστικά στα πέριξ και έφαγα τη φολίτσα μου στο Διδύμου 7α. Πήρα ένα μέτριο και άβγαλτο πιπίνι, μετά από λανθασμένη εκτίμηση ότι δεν θα είναι ξεπέτα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ όμορφη επιλογή τραγουδιού, farkeli.

Εύγε σε όλους, σήμερα ήσασταν εκπληκτικοί.

Σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα βιαστικά στα πέριξ και έφαγα τη φολίτσα μου στο Διδύμου 7α. Πήρα ένα μέτριο και άβγαλτο πιπίνι, μετά από λανθασμένη εκτίμηση ότι δεν θα είναι ξεπέτα.
Αν θέλεις, σημειώνεις ορισμένες εμπειρίες για το πιπίνι... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom