Μπράβο καταρχήν στον Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSOR,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και όλους για τις πολύ καλές ενημερώσεις τους! Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον! Σήμερα κατέβηκα στο σταθμό Αττική για κάποια δουλειά και μέχρι το μεσημέρι όπου πάλι θα έπρεπε να ήμουν προς Κυψέλη σκέφτηκα να κάνω μια βολτίτσα στα πέριξ. Δείτε συνοπτικά, τι αντίκρυσα:
Η λαϊκη έδινε ένα "γειτονίστικο" άρωμα στους παρακείμενους δρόμους και μυρωδιά από σουβλάκια και λουκάνικα αναδυόταν από τα στέκια των υπαίθριων ψησταριών των πωλητών...
1η επίσκεψη στο μπουρδέλο της
Αλκαμένους 117: Βιολέττα, μετριότατη παρουσία, την ξέχασα ήδη, παρότι η υπηρεσία έδινε και εγγύηση! Ο χώρος γεμάτος καθρέφτες και 1 υπερήλιξ συναγωνιστής προχώρησε στα ενδότερα...
Συνέχισα και μπήκα στο
Αλκαμένους 113, όπου ήταν η Βαλέρια, η οποία επίσης δεν μου έκανε καμμία εντύπωση. Συγγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι καν πώς ήταν! Επόμενη στάση, το
Προύσσης 22, με εργαζόμενη την Αλίκη, γυναίκα που έμοιαζε αρκετά με την Αντριάννα της Διδύμου-χωρίς συστάσεις.
Έπειτα, βρήκα το
Αδάνων 2, και μια γυναίκα που έμοιαζε στην θρυλική cult Φωτεινή Πατσιούρα του Ερωτοδικείου, για όσους θυμούνται, βγήκε σαν ρομπότ και ακίνητη ανακοίνωσε το πρόγραμμα.Μετά έμεινε ακίνητη.(Μορφασμός Γύπα - @copyright TAKMAN) Ούτε δωρεάν...
Κατόπιν βρέθηκα πέριξ της Λιοσίων και μπήκα στο
Εξηκίου 18, όπου ήταν η Νατάσα. Ψηλή Ρωσίδα καστανή, γύρω στα 45, μου έκλεισε με το σώμα της την πόρτα για να μην βγω (!) και με πηλάτευε κανά 5λεπτο για να περάσω! Της είπα για πλάκα ότι θα φωνάξω "βοήθεια" και αφού μου 'πε ότι δεν θα μ'ακούσει κανείς (!) τελικά μου άνοιξε!
Μετά,μπήκα στο διπλανό,
Εξηκίου 16, όπου ήταν η Τζούλη μια χοντρούλα και κοντούλα.
Το επόμενο μπουρδελάκι που με υποδέχθηκε ήταν αυτό στην
Τροφωνίου 13β όπου είχε μια ψιλοκαλή ξανθιά 35άρα τύπου Samantha Fox με λίγη φαντασία...Στο πιο δίπλα μπουρδελάκι,
Τροφωνίου 9, ήταν μια αδιάφορη κοπέλα, δεν θυμάμαι περιγραφή.
Μετά η ατυχία με έβγαλε στο
Κνίδου 18 (πάνω απ'τη Λιοσίων). Εκεί δουλεύει μια υπέρβαρη κοντή ξανθιά γυναίκα (?) με tatoo, η οποία εμφανίστηκε με το τσιγάρο στο χέρι και τα εσώρουχα και είπε: "Θα περάσεις"? "Όχι,ευχαριστώ", της λέω και έφυγα. Το τραπεζάκι του σαλονιού διακοσμούσε κάτι σαν μικρό ενυδρείο μόνο που επειδή είχε πολύ σκοτάδι δεν κατάλαβα τί ήταν το κουνελοειδές ζωάκι που ήταν μέσα! Ούτε απ'έξω, εκτός αν θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας και να δείτε μέχρι πόσο (κάτω) μπορείτε να το φτάσετε.
Ανηφόρησα σιγά σιγά προς τα τσιμπουκάδικα της Διδύμου...Στο
Διδύμου 20 ήταν η Βαλέρια. Νεαρή σχετικά, καστανόξανθη, με μέτριο πρόσωπο και καλούτσικο σώμα, "only greek" όπως επισημάνθηκε σε σκουρόχρωμο επισκέπτη. Αποχώρησα, ενώ μηχανόβιος συναγωνιστής πλήρωσε τα διόδια και προχώρησε...Στο
Διδύμου 18 ήταν η Αντριάννα, για όσους δεν ξέρουν, 45-50άρα Ρωσίδα μιλφ, όλα εκτός από πρωκτικό. Στο
18β,υπόγειο ήταν η Αλίνα η οποία δεν μου άρεσε και δίπλα στο
16 (?), ήταν η Σόνια. Παρότι ενημερώθηκα από συναγωνιστή εδώ για το βασιλικό της τσιμπούκι, επειδή δύσκολα θα επέλεγα ακάποτο στοματικό και επειδή η εμφάνισή της (γύρω στα 40, μετριότατο πρόσωπο, κανονικό αλλά χαλαρό σώμα) δεν με ενθουσίασε, δεν μπήκα. Σημειώνω ότι και στα 3 άκουσα "only greek". Τώρα το είπαν γιατί είμασταν Έλληνες μέσα, το εννοούν, δεν ξέρω.
Ανέβηκα την πάνω πλευρά της Διδύμου και μπήκα στη Νο1 πολεοδομική μπουρδελοπρωτοτυπία, τα σπιτάκια με τα τεντόπανα στην είσοδο καινούριας πολυκατοικίας. Στο δεξί ήταν η Χριστίνα, μια αδύνατη, κοντή κοπελίτσα, καστανή, αδιάφορη. Στο αριστερά η Νικόλ, εξίσου αδιάφορη.
Απέναντι, στο
Διδύμου 8, με τον ωραίο για την περιοχή χώρο, εμφανίστηκε η Ντιάνα από Λιθουανία. Συμπαθητική κοπέλα με καβλιάρικα γυαλιά, καρέ κόκκινα μαλλιά και καλό σωματάκι. Ούτε εκεί όμως μπήκα. Να πω την αλήθεια, μάλλον περισσότερη όρεξη για βόλτα και τσάρκα είχα σήμερα παρά να αποχωριστώ ένα ροζ 20αρικο!
Επόμενος προορισμός, αλλά στα γρήγορα, η φίρμα του πληρωμένου έρωτα οδός Φυλής.
Μπήκα στο
Φυλής 56, όπου βγήκε από το δωμάτιο, φρεσκοσυνουσιασμένη, η κούκλα Σούζυ. Μαυρισμένη, με μελαχρινά σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα, ωραίος χώρος. Εκεί σκόπευα να καταθέσω αλλά είπα να κάνω μία βόλτα στα γύρω μαγαζιά και να ξαναπερνούσα.
Στο
Φυλής 40 ή 42 ήταν η Ιωάννα, κοντή κοπελίτσα, μετριότατη, τσιγγανο-κάτι κατ'εμέ, Βουλγαρο-κάτι για άλλους, που διαφήμιζε και πρωκτικό.
Στο Φυλής 54 ήταν η Γιάννα, μια ωραία καστανή νεαρή κοπέλα.
Στο
Φυλής 65, η Μαρία. Μετριότατη κοπέλα, απαράδεκτος χώρος.
Το οίκημα της
Φυλής 71 όπου έχει διατελέσει η κουκλίτσα Κάρμεν και η Άννα-Ιλόνα-Ευτέρπη-Τζουλιάννα (μία είναι αυτή), είναι υπό ανακαίνιση. Η διπλανή τσατσά και κάποιος εργολάβος μάλλον θαύμαζαν εκείνη την ώρα το φρεσκάρισμα του εξωτερικού τοίχου.
Διάλειμμα για μία (μέτρια όπως αποδείχτηκε) τυρόπιτα από γειτονικό φούρνο και 1 σοκολατούχο γάλα από παρακείμενο μινι-μαρκετ της Φυλής.
Στις 15:12, περνούσα το κατώφλι του οίκου της
Μαγνησίας 11
Στο
Μαγνησίας 11 βγήκε ένας τσάτσος ο οποίος με χαιρέτησε και υποκλίθηκε (!). Ευχές κλπ και μάλλον μου την έπεφτε. Κοίταζε επίσης έντονα την ανοιχτόχρωμη φόρμα μου στα επίμαχα σημεία. Μου είπε ότι έχει μια υπερήλιξ μεν κοπέλα αλλά είναι μέσα πολύ καλή. Και βγήκε η Φωτεινή. Μιλφ, χοντρούλα, με μαλλί καρέ. Βγήκα αμέσως καθώς ο τσάτσος φώναζε "να μας ξανάρθεις..."
Λίγο πιο πάνω βρήκα το
Πιπίνου 54.Κατέβηκα 1-2 σκαλιά, είχε κάτι κάγκελα. Δεν άνοιγε κανείς αλλά έβλεπα το σαλόνι. Φώναξα: "Γεια σας, είναι κανείς εδώ"? Δεν πήρα απάντηση, περίμενα 3-4 λεπτά κι έφυγα...
Η οδός Καλύμνου ξεπρόβαλλε μετά από λίγο.
Καλύμνου 46 : ήταν μια μέτρια μιλφ ονόματι Μαρίνα, στα 20 Ευρώ. (Σε όλα τα μπουρδέλα ως τώρα, η τιμή ήταν 20)
Καλύμνου 48 : Δεν μου άνοιξαν, παρότι άκουγα τσοκαράκια να περπατάνε από μέσα...
Μετά πήγα πάλι στη Μαγνησίας και μπήκα στο Μαγνησίας 1.
Μαγνησίας 1 : Εκεί δούλευε η Σοφία, milf χοντρούλα με μαλλί σαν από φωτογράφηση του 60, κουπ "κουνουπίδι" και φορεματάκι τύπου μαγιό του 60.
Στο Παιωνίου 47, η Νάντια, κοντούλα ξανθιά, με κιλάκια, αγέλαστη μουτρωμένη...
Ανέβηκα προς την Κυψέλη και την οδό Δροσοπούλου...
Δροσοπούλου 95 : Αν και στούντιο, το αναφέρω. Φρεσκοανακαινισμένο, ευγενική τσατσά, μου είπε ότι έχει την Εύα στα 30 Ευρώ το απλό. Βιαζόμουν όμως κι επειδή η κοπέλα αργούσε στο δωμάτιο, έφυγα και δεν την είδα...
"Λελας Καραγιάννη" 35 : Κι εδώ οι τιμές ξεκινούν από 30, συμπαθητικός χώρος, σαλονάρισε η Χριστίνα ξανθό ρωσομίλφ, τίποτα φοβερό.
Κατόπιν, βρήκα ένα οίκο ανοχής στην
Θάσου 13.
Θάσου 13 : Αννίτα, χοντρούλα ξανθιά μιλφ, Ελένη-αδύνατη ξανθιά μάλλον εθισμένη σε ουσίες... Χώρος όχι καλός.
Τελευταίος μου σταθμός για σήμερα, μπουρδελάκι στην Καλλιφρονά.
Καλλιφρονά 12 : Δήμητρα, μάλλον (τι μάλλον, σίγουρα) εξ αλλαγής φύλου, 35άρα-40άρα καστανή, κανονικό σώμα, μου μιλούσε πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας. Στα 30 Ευρώ. Κάτι μου θύμησε πάντως. Δεν έχω πάει με τρανς οπότε μάλλον σε καμμιά εκπομπή μπορεί να 'χει βγει.
Σήμερα τελικά δεν πέρασα με κάποια κοπέλα μιας και αφιερώθηκα περισσότερο σε μια ενημερωτική βόλτα. Αναρωτιέμαι πάντως...τα περισσότερα μπουρδελάκια κάτω από τη Φυλής, εκεί στην Αττική, πώς επιβιώνουν. Οι γυναίκες άσχημες, οι χώροι τραγικοί, και η τιμή στα 20 Ευρώ όπως και στα καλά της Φυλής...Οι περισσότεροι επισκέπτες εκεί μεγάλης ηλικίας. Ο κόσμος στη Φυλής πιο "καθημερινός" και οι περαστικές γυναίκες των 50-60 χρόνων μου έμοιαζαν όλες γνωστές φάτσες και νόμιζα ότι ήταν τσατσάδες! Χαρακτηριστική ήταν η κοινή μυρωδιά σε όλα σχεδόν τα μπουρδέλα. Λες και υπάρχει φτηνό αποσμητικό χώρου με άρωμα μπουρδέλου. Κάπου εκεί στη Λιοσίων, είδα σε μία κάθετη οδό το μπουρδελάκι όπου "ανδρώθηκα" για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια...Κλειστό κι ερημωμένο μάλλον.
Καλό βράδυ να έχετε...
KD