Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (24 μέλη και 234 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο επόμενος που θα ''καταθέσει'' στην Ημερήσια Ενημέρωση, μετά τους ''πολυγραφότατους'' Φανούρη Τζούρα, KD και τον επίτιμο προφέσσορα θα πρέπει μάλλον να καταγράψει την τσάρκα του, οπτικοακουστικά σε DVD, τουλάχιστον, για να είναι αντάξιος συνεχιστής των προαναφερθέντων!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
οι μπουρδελοενημερωσεις εχουν ξεφυγει,μπραβο στους πορνορεπορτερ :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Συντομη ενημερωση απο γρηγορη καταδρομικη πριν λιγα λεπτα

ΦΥΛΗΣ

56 Σουζη η καστανη μουναρα, απλο
66Α Ντενιζα η γνωστη ξανθια, απλο
66Δ ενα σαπιο μιλφ δε θυμαμαι ονομα, φου
74(αριστερα) Αννα με το μουστακι, κωλο
74(δεξια) Στελλα αλληθωρο μπαζο απεριοριστο ρισπεκτ σε οσοθς εχουν περασει μαζι της, κωλο
61 Τζουλια η μελαχρινη απ το 67, κωλο
80 Κατριν η μελαχρινη μουναρα, απλο
65Β Εμμανουελλα η η καυλωτικη μελαχρινη με την ποντικοφατσα, απλο ανακοινωθηκε
67 Αντινα καστανομαλλα με σιλικονατο βυζι, απλο
69Α καινουριο αδιαφορο για τα γουστα μου πετιτ τεμαχιο, απλο
69Β Μαγια η γνωστη μουναρα, απλο (κατεθεσα εφαγα φολιτσα)

ΦΩΚΑΙΑΣ

17 Εμμυ αδιαφορη για τα γουστα μου καστανομαλλα, κωλο
19 Μαρια καυλωτικο τεμαχιο με πλαστικο βυζι και κωλο, απλο
25Α Αλινα μελαχρινη τσουρκα, απλο(νομιζω)
25Β Μαρια η ξανθια μουναρα με την κωλαρα και μικρο στηθος, απλο
27Α Βικτωρια η ξανθια με το φουλ
27Β(κατω) Γιαννα καστανο ουκρανιδακι, ακα τελειωτικο
24 Μαρια το καυλωτικο κοντοπουτανο, ακα
να συμπληρώσω τον φίλο μου τον μπέμπα σε μερικά ακόμα στη δεύτερη βάρδια....
Διδύμου 20 Νίκα καστανή μαλλιά μέχρι κάτω απο τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με ακα.
Διδύμου 18β Αλιόνα ξανθό γκίλφ τούμπανο κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , ακα τεελιωτικό.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 16α Ολγα ξανθιά ψηλή όρκα τεράστια με μεσαία βυζιά κωλάρα 2 στρέμματα και μπουτάρες , με ακα και Βίκυ ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους λεπτή μικρό βυζί με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 54β Λούσι μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 200 Λουίζα μελαχρινή παχουλή μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β μελαχρινή με πιασήματα 3άρια βυζιά που στο σαλονάρισμα όλο έπαιζε με αυτά , απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65α Ελένη μελαχρινή κοντή λεπτή με 2άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Περγάμου 1 κάτω Πάολα(απο Φ134&134β)μελαχρινί πιπίνι(σήμετα ήταν μια ζωγραφιά)κανονικό σώμα τουρλωτό κώλο μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα , έχει χάσει και μερικά κιλάκια που είχε.
Αγίου Πέτρου 7 Λάουρα ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί χαλαρό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Σίσσυ(νέα κοπέλα απο το Καζακστάν)κοκκινομάλλα μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους ασιατικά χαρακτηριστικά , κοντή πολύ λεπτή μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτο βυζί ,απλό ανακοινώνεται.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Περγάμου 27β Αναστασία και Ευα δεν κάθισα να περιμένω γιατί μόλις είχαν μπει στο δωμάτιο , λογικά τίποτα γκιλφοσαύρες.....

gilfs που έχουν ριζώσει εκεί. Παίζουν πάντα σε απογευματινή βάρδια. Η Έυα είναι λίγο γεματούλα με ωραίο πρόσωπο, ξανθιά ενώ η άλλη κοκκινομάλα, ελαφρώς καλύτερη εμφανισιακά με πιασίματα. Την είχα πάρει σε σπιτάκι στην Βέργας πιο παλιά αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Υπάρχει ανάλογη κριτική για όποιον ενδιαφέρεται.

8349690640_3772d55649_c.jpg

8348629195_48e0e15931_c.jpg

Φεύγοντας συνάντησα αυτό το εντυπωσιακό!...

8349687416_424307c89f_c.jpg

Ενα αυτοκίνητο δεμένο με αλυσίδα!

άπειρο ρισπέκτ στην πόρτα και στο αυτοκίνητο. Επίσης φίλε Τζούρα δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλα φαίνεται η αντανάκλαση σου στον καθρέπτη. Έχε το νού σου με τις φωτογραφίες, ποτέ δεν ξέρεις...

117.jpg

Συνέχισα και μπήκα στο Αλκαμένους 113, όπου ήταν η Βαλέρια, η οποία επίσης δεν μου έκανε καμμία εντύπωση. Συγγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι καν πώς ήταν!

μέγα λάθος KD, η Βαλέρια είναι εγγύηση ποιότητας στο δωμάτιο και πολύ καλή κοπέλα. Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει την Μαρία crazy κοτσίδες απο αυτό το σπίτι καθώς και Διδύμου 8Α, αλλα είναι παρόμοια φάση.

Έπειτα, βρήκα το Αδάνων 2, και μια γυναίκα που έμοιαζε στην θρυλική cult Φωτεινή Πατσιούρα του Ερωτοδικείου, για όσους θυμούνται, βγήκε σαν ρομπότ και ακίνητη ανακοίνωσε το πρόγραμμα.Μετά έμεινε ακίνητη.(Μορφασμός Γύπα - @copyright TAKMAN) Ούτε δωρεάν...

0.jpg

Μετά η ατυχία με έβγαλε στο Κνίδου 18 (πάνω απ'τη Λιοσίων). Εκεί δουλεύει μια υπέρβαρη κοντή ξανθιά γυναίκα (?) με tatoo, η οποία εμφανίστηκε με το τσιγάρο στο χέρι και τα εσώρουχα και είπε: "Θα περάσεις"? "Όχι,ευχαριστώ", της λέω και έφυγα. Το τραπεζάκι του σαλονιού διακοσμούσε κάτι σαν μικρό ενυδρείο μόνο που επειδή είχε πολύ σκοτάδι δεν κατάλαβα τί ήταν το κουνελοειδές ζωάκι που ήταν μέσα! Ούτε απ'έξω, εκτός αν θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας και να δείτε μέχρι πόσο (κάτω) μπορείτε να το φτάσετε.

παίζει να είναι η Τζούλια με το μεγαλύτερο (πεσμένο) στήθος στο χώρο του πληρωμένου έρωτα. Όσο και αν δεν το πιστεύεις γνωρίζει μεγάλο σουξέ. Επίσης στη Τροφωνίου νομίζω οτι τα σπιτάκια είναι 13Α και 13Β καθώς και 11Α και 11Β, δεν ξέρω αν υπάρχει και στο νο.9

Απέναντι, στο Διδύμου 8, με τον ωραίο για την περιοχή χώρο, εμφανίστηκε η Ντιάνα από Λιθουανία. Συμπαθητική κοπέλα με καβλιάρικα γυαλιά, καρέ κόκκινα μαλλιά και καλό σωματάκι. Ούτε εκεί όμως μπήκα. Να πω την αλήθεια, μάλλον περισσότερη όρεξη για βόλτα και τσάρκα είχα σήμερα παρά να αποχωριστώ ένα ροζ 20αρικο!

κατέθεσα σήμερα!! Υπάρχει κριτική. Μέγας έρωτας.

Στις 15:12, περνούσα το κατώφλι του οίκου της Μαγνησίας 11
Στο Μαγνησίας 11 βγήκε ένας τσάτσος ο οποίος με χαιρέτησε και υποκλίθηκε (!). Ευχές κλπ και μάλλον μου την έπεφτε. Κοίταζε επίσης έντονα την ανοιχτόχρωμη φόρμα μου στα επίμαχα σημεία. Μου είπε ότι έχει μια υπερήλιξ μεν κοπέλα αλλά είναι μέσα πολύ καλή. Και βγήκε η Φωτεινή. Μιλφ, χοντρούλα, με μαλλί καρέ. Βγήκα αμέσως καθώς ο τσάτσος φώναζε "να μας ξανάρθεις..."

προφανώς μιλάς για τον μέγα τεράστιο τσάτσο Άρη που παίζει μπάλα εκεί. Απίστευτος χαβαλεδιάρης αρκεί να μην τον πάρεις στα σοβαρά. Απο τους λίγους τσάτσους που αντέχω.

Καλύμνου 46 : ήταν μια μέτρια μιλφ ονόματι Μαρίνα, στα 20 Ευρώ. (Σε όλα τα μπουρδέλα ως τώρα, η τιμή ήταν 20)

Μαρίνα η Γκεϊσα, ενίοτε και Αλίσια (στην Αλκαμένους). Παλιό στανταράκι αλλα πλέον δεν αντέχω την μιζερογκρίνια της. Πλέον δουλεύει και κάπου στο Μεταξουργείο στο 10άρι και με ακάποτο απο όσο έμαθα. Πρίν κανα-δύο χρόνια θα σου πρότεινα να περάσεις (ήταν υπερδύναμη) πλέον όχι...

Αναρωτιέμαι πάντως...τα περισσότερα μπουρδελάκια κάτω από τη Φυλής, εκεί στην Αττική, πώς επιβιώνουν. Οι γυναίκες άσχημες, οι χώροι τραγικοί, και η τιμή στα 20 Ευρώ όπως και στα καλά της Φυλής...Οι περισσότεροι επισκέπτες εκεί μεγάλης ηλικίας.

τα περισσότερα επιβιώνουν από επισκέπτες της περιοχής, μπαρμπάδες κ.α. Εχω πετύχει μερακλή παππού στο Τροφωνίου 11 να πίνει καφέ πρωϊ-πρωϊ, αφού είχε περάσει για πρωϊνο γαμίσι. Παίζουν και καλές περιπτώσεις εκεί καθώς και καλά milfs αν ψάξεις λίγο. Απλά μερικοί χώροι θέλουν ένα ρετουσάρισμα. Πολύ καλή ενημέρωση, μπράβο και απο εμένα.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=462374;image[/img[/URL]]
Υ.Γ. Υπάρχει τέτοιο αποσμητικό χώρου .......

[/quote]

θα πάω να πάρω και για το σπίτι.

*λοιπόν αποφάσισα τι μου αρέσει περισσότερο στις ενημερώσεις του προφέσσορ. Παρόλο που δεν χρησιμοποιεί οπτικοακουστικά μέσα όπως οι υπόλοιποι, κάνει πολλαπλές αναφορές και δίνει πληροφορίες μέγιστης χρησιμότητας και αξίας για το παρελθόν της κάθε κοπέλας.

[QUOTE="professorx, post: 4277399"]
Στο Περγάμου 1 ήταν η Πάολα απο το Φυλής 134 και Αγίου Πέτρου 7.
[/quote]

[QUOTE="n.smirni76, post: 4277472"]
Περγάμου 1 κάτω Πάολα(απο Φ134&134β)μελαχρινί πιπίνι(σήμετα ήταν μια ζωγραφιά)κανονικό σώμα τουρλωτό κώλο μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα , έχει χάσει και μερικά κιλάκια που είχε.
[/quote]

μακριά απο αυτήν τις προάλλες έβαλε μέσα ασχημομούρη Πακιστανό. Την είχα στα υπόψιν αλλα μετά απο αυτό δεν παίζει...

[QUOTE="professorx, post: 4277399"]
Επιστροφή στο Διδύμου 16 όπου και πήρα την Βίκυ περιμένοντας αρκετά στο σαλόνι.Πάρα πολύ καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο και τελικά άξιζε ο κόπος της αναμονής.Καλό βράδυ να έχετε.[/quote]

χαίρομαι προφέσσορ που είχες μια καλή κατάθεση, μετά απο τις πρόσφατες φλόμπες.  :headbang3:

[QUOTE="farkeli, post: 4277423"]
[img]http://thumbnails107.imagebam.com/23022/a4b76a230215479.jpg

Ορθή απόφαση.
Αφού σας εντυπωσίασε (η Χριστίνα) για να την κατα-γράψετε, καλά κάνατε και την κατα-γαμήσατε ...

όντως στην φώτο φαίνεται εντυπωσιακή.  :tits2: :tits2: :tits2:

Φυλής 69α Σίσσυ(νέα κοπέλα απο το Καζακστάν)κοκκινομάλλα μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους ασιατικά χαρακτηριστικά , κοντή πολύ λεπτή μικρό βυζί , με κώλο.

λές να είναι και αυτή φίλη της Χριστίνας;;;

αφιερομένο σε όλους τους συμπορευτές/συμπολεμιστές της τσάρκας!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Σήμερα κατέβηκα στο σταθμό Αττική για κάποια δουλειά και μέχρι το μεσημέρι όπου πάλι θα έπρεπε να ήμουν προς Κυψέλη σκέφτηκα να κάνω μια βολτίτσα στα πέριξ. Δείτε συνοπτικά, τι αντίκρυσα:
:headbang2: :headbang2: :headbang2:
πολύ καλός , respect.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ας ξαναγράψω αυτή την φορά συγκεντρωτικά την τσάρκα που έκανα αρχικά μόνος και στην συνέχεια με φίλους...............

απογευματινή τσάρκα Λιοσίων και πέριξ 18.00-19.30
Χωματιανού 11α Κλαούντια μελαχρινή κατσαρομάλλα παχουλή με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11β Σιλβάνα η μελαχεινλη βραζηλιάνα παχουλή με σιλικονάτα μυτερά βυζιά και κωλάρα , βασικά απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76 πάνω Ναταλία καστανή βουλγάρα με τα μαλλιά αλογοουρά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσιών 76β(78) Αλεξία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18β Κάτια(απο Λιοσιών 91 και Φυλής 109α)καστανό πιπίνι λεπτό με μικρό στητό βυζί και ωραίο κωλαράκι , με κώλο(τιμίθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Εξηκίου 18 Αντζελα(απο το κάτω)μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με τεράστια κωλάρα και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 η μελαχρινή χοντρή(που κοιμάται εκεί)με 3άρια ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 Αλεξανδρα η "Τσέχα" ξανθιά μίλφ με μπουκλέ μαλλί κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Ρίτα ξανθοκάστανο γκλίφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β αναμαλιασμένο ξανθό γκίλφ  που δουλέυει πάντα 2η βάρδια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 46 Νάντια ξανθιά μίλφ πολύ χοντρή με 4άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Γιάννα ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους μικρό βυζί , απο την μέση και κάτω πολύ χοντρή με τεράστιο κώλο και κυταρύτιδα , με κώλο.
Τροφωνίου 11 δεξία Αννα(απο Φ74)καστανή κατσαρομάλλα(έχει βάλει ποστίς , έχει κοντά μαλλιά)με πιασηματάκια 2.5άρι ωραίο βυζί και κωλάρα .απλό πρόγραμμα.
Τρογωνίου 13 αριστερά Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ σολάριουμ παχουλή με 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 δεξιά Ολγα ξανθό γκίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Κνίδου 18 Ντιάννα καστανή στογγυλοπρόσωπη παχουλή πιτσιτρίκα με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα , φωρούσε πολύ ωραία εσώρουχα και μπότες μεχρι το γόνατο αλλά τι να το κάνεις....
συνέχισα.....
Αλκαμέμνους 113 Αλίνα ξανθιά μίλφ μαλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Νικόλ ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα παρα μόνο ότι κάνουν παρτούζα.
Αλκαμένους 117 Χριστίνα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί ανοιχτή περοφέρεια με πιασηματάκια 2.5άρι βυζί , ακα τελειωτικό.
Περγάμου 27β Αναστασία και Ευα δεν κάθισα να περιμένω γιατί μόλις είχαν μπει στο δωμάτιο , λογικά τίποτα γκιλφοσαύρες.....
συνέχισα στη Ρεμούνδου όπου και τα 3 ήταν κλειστά....
μετά τις 21.30 και αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας συνεχίσαμε παρέα αυτή την φορά με τον μπέμπα , τον πιστό ιππότη , τον χλεχλέκια , τον σμήναρχο , τον γιατρό και τον πρόεδρο.....
Διδύμου 20 Νίκα καστανή μαλλιά μέχρι κάτω απο τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με ακα.
Διδύμου 18β Αλιόνα ξανθό γκίλφ τούμπανο κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , ακα τεελιωτικό.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 16α Ολγα ξανθιά ψηλή όρκα τεράστια με μεσαία βυζιά κωλάρα 2 στρέμματα και μπουτάρες , με ακα και Βίκυ ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους λεπτή μικρό βυζί με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 54β Λούσι μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 200 Λουίζα μελαχρινή παχουλή μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β μελαχρινή με πιασήματα 3άρια βυζιά που στο σαλονάρισμα όλο έπαιζε με αυτά , απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65α Ελένη μελαχρινή κοντή λεπτή με 2άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Αγίου Πέτρου 7 Λάουρα ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί χαλαρό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτο βυζί ,απλό ανακοινώνεται.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ο Φανούρης ξέρει...Δεν φαίνεται κανένα χαρακτηριστικό του!  :grin:

Οπότε Dawn, μάλλον κάτι ήξερε ο παππούς που πέρασε με τη Βαλέρια...

Ναι, μπορεί εκεί στην Τροφωνίου να τα μπέρδεψα λίγο γιατί δεν ήταν και τα νούμερα σαφή και έμπαινα στο ένα, έβγαινα απ'τό άλλο, χάθηκα...!

Ναι, καλή φαινόταν η Ντιάνα, Διδύμου 8. Άντε, να ζήσετε!

N.smirni, fark., dawn, professor, ευχαριστώ και ανταποδίδω το σεβασμό και τα εύσημα!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν δουλευει καπου η Τζωρτζιάνα απο Κολωνού 30β; η τσατσα καθε φορα μου λεει σε μια εβδομαδα.... Μαλλον εχει φυγει και δεν θελει να το πει, μπας κ τσιμπισει κανενα πελατη...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φαρκέλι, ευχαριστώ. Έχεις δίκιο. Ένα μπράβο είναι το λιγότερο για τις σουπερ ενημερώσεις που κάνουν πολλά παιδιά εδώ μέσα για το χαβαλέ τους, για μας, για να περνάμε καλά, να ενημερωνόμαστε, να χαλαρώνουμε! Απλά έχω ένα κεφάλι καζάνι τώρα μετά τη μεταφορά των πληροφοριών από το κινητό και το μυαλό και λογικό να έχω ξεχάσει αρκετούς!
Έσκισες,ψηλέ.................και γαμώ τις ενημερώσεις... :thumbsup:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξερει κανεις αν δουλευει καπου η Τζωρτζιάνα απο Κολωνού 30β; η τσατσα καθε φορα μου λεει σε μια εβδομαδα.... Μαλλον εχει φυγει και δεν θελει να το πει, μπας κ τσιμπισει κανενα πελατη...
εγω την ειχα ρωτησει πριν 2 εβδομαδες δηλαδη 1-2 μερες πριν τα χριστουγεννα ποτε θα γυρησει και μου λεει μετα την προτωχρονια , ε φτασαμε στα φωτα και κυριολεκτικα στο τελος των εορτων...

εχει μια πιτσιρικα , οπου ειναι καλη για gfe ...αλλα γενικα το ταπεραμεντο της τζωρτζιαννας δεν το χει..

εαν το συνεχιζει ετσι σε λιγες μερες σε λιγες μερες, μαλλον το χασαμε το κορμι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σήμερα κατέβηκα στο σταθμό Αττική για κάποια δουλειά και μέχρι το μεσημέρι όπου πάλι θα έπρεπε να ήμουν προς Κυψέλη σκέφτηκα να κάνω μια βολτίτσα στα πέριξ.
ωραιος τυπε
URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
να συμπληρώσω τον φίλο μου τον μπέμπα σε μερικά ακόμα στη δεύτερη βάρδια....

Είναι όμορφη αυτή? Αξίζει μια δοκιμή?  :thumbsup:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Λιγο πριν απο τη ληξη της πρωινης βαρδιας στη φυλης
84β σιμελα,ομολογω οτι σημερα με συγκινησε,οταν με πλησιασε και εβαλα το χερι μου στη μεση της,μαλλον πρεπει να τη δοκιμασω μεσα στο δωμάτιο
Ομολογώ και εγω με τη σειρά μου ότι η εν λόγω κάθε φορα δείχνει ολο και πιο όμορφη στο σαλονάρισμα,αλλα δε μπορω να εξηγήσω το γιατι δε περνάω ποτε στα ενδοτερα μαζι της.Τη Τετάρτη αυτη που πέρασα φόραγε φουστίτσα με βολανάκι,είχε βαμμένα τα χείλη της με έντονο κόκκινο χρωμα και ελαφρύ μακιγιάζ στα ματιά κ ολο αυτο το σετάκι με καύλωσε λιγάκι  :cheesy:.Εν συνέχεια με ρώτησε αν θα περάσω αυτη τη φορά και μετα απο τη "παγωμένη" αντίδραση μ(δεν είχα προλάβει ακόμη να ανέβω τα σκαλιά ως επάνω) της είπα πως όχι.....για να ακολουθήσει ενα μειδίαμα στο πρόσωπο της και ανασηκώνεται του δεξιού της ώμους για να μ εκφράσει έτσι την πορνοαπάθεια της :cheesy:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.197
Πόντοι
3.091
Αν θέλεις, σημειώνεις ορισμένες εμπειρίες για το πιπίνι... ;)

Η νεαρή ρουμάνα, πεοθήλασε καθιστή στο κρεβάτι, με εμένα όρθιο μπροστά της. Αφού ξεκίνησε το έργο της, σύντομα ζήτησε να συνεχίσει την ίδια πράξη με προφυλακτικό, γεγονός που αρνήθηκα ευγενικά, επικαλούμενος τα ανακοινωθέντα. Το χεράκι της είχε την τάση να συνοδεύει το ρούφηγμα με παλινδρομικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι της υπέδειξα 2-3 φορές τον ορθό τρόπο. Στη συνέχεια, ζήτησε επιπλέον χρήματα για να προσφέρει 69, γεγονός που επίσης αρνήθηκα ευγενικά, προκειμένου να εκτελέσει πάραυτα τα συμφωνηθέντα, χωρίς υπεκφυγές και καθυστερήσεις. Υπάκουσε, αλλά το 69 κατέληξε σε αποτυχία, όντας παραγεμισμένη με κρέμα, αίσθηση ενοχλητική, ακόμη και όταν σκουπίστηκε με υγρό μαντήλι. Όσα προηγήθηκαν, με οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσω σε στάση πισωκολλητού, κατ' ευθείαν με σοδομισμό. Στο πρωκτικό έδειξε εξ αρχής την αναμενόμενη δυσφορία, αφού ήταν ασυνήθιστη στην εργασία αυτή και λόγω μεγέθους. Σεβάστηκα τη δυσκολία που αντιμετώπισε, χειριζόμενος αργά και προσεκτικά την αναφερόμενη πράξη. Αγνόησα όμως, όσο μου ήταν δυνατό, τις συνεχείς επικλήσεις για "finish". Σημειώνω ότι το λεπτό σχήμα της μέσης της, καθώς και η στενότητα του σφιγκτήρα και εν γένει του πρωκτικού σωλήνα, δημιούργησαν συνθήκες ικανοποιητικές για την επιθυμητή ολοκλήρωση της σοδομιστικής διαδικασίας.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έστω και ετερεροχρονισμένα θα ήθελα να αναφερθώ εν συντομία για την συνέυρεσιν που είχα μετα της γνωστής και μη εξαίρετος πορνοδεσποινίδος Ντενίσας απο το πορνοοίκημα επι της οδου Φυλής αριθμο 66Α.Η διάρκεια της συνευρέσεως ήτο περίπου 25-30 λεπτά χωρίς ίχνος βιασυνης απο την υψηλού αναστηματος παλλακίδα,σε ενα μικρό μεν αλλα καθαρότητο δωμάτιο με μοναδικό ίσως "μελανό σημείο" τη έντονη ζέστη που επικρατούσε εκει μέσα.Στα του "αγώνος"δεν θα ήθελα να επεκταθώ παρα πολυ δια δυο λόγους κυρίως:πρώτον διότι δεν ενθυμούμαι επακριβώς το τι ειπώθηκε μεταξύ μας,καθώς απο ενα σημείο και μετα δεν έμοιαζε με πορνοσυνέυρεση αλλα με ψυχανάλυση(ίσως τελικά να χρήζω ιατρικής και όχι πορνικής μεταχέιρισης  :cheesy:) και δεύτερον διότι έμαθα απο την ίδια πως διαβάζει τα πάντα όσα γράφονται δια αυτην στο εν λόγω σάιτ,οπότε θα προτιμούσαν στην εν λόγω περίπτωση να είμαι πιο διακριτικός.Παντως γενικα επρόκειτο για πορνοσυνέυρεση πέρα απο τα τετριμμένα και αρκετα ενδιαφέρουσα θα έλεγα,πιθανώς λοιπόν να επιλεχθεί ξανά η συγκεκριμένη.
Υ.Γ:Η υπηρεσία ειναι ιδιαιτέρως αντίπαθητικη και την επόμενη φορα θα τονισθεί στη Ντενίσα διότι έμαθα πως η ίδια ειναι κ το boss της υπόθεσης.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μετά απο άγριο καυλάντισμα σε κωλόμπαρο(MASKES) η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και είχα ανάγκη για κατάθεση οπωσδήποτε....
04.30 τα ξημερώματα τσάρκα ξανά λοιπόν σε μιά Φυλής γεμάτη κόσμο και στα λίγα σπίτια που ήταν ανοικτά είχε τουλάχιστον 10 άτομα
στο καθένα , ενώ η αναμονή ήταν τουλάχιστον 15 λεπτά , ενημέρωση απο όσα μπήκα......

Φωκαίας 27Β πάνω Χριστίνα(η ιδιοκτήτρια)ξανθό μιλφ πια λεπτή με σιλικονάτα 2αράκια βυζιά ,απλό πρόγραμμα(μεγαλούργησε μαζί με την Βανέσα  στο Αγαθουπόλεως....)
Φωκαίας 19 Ρωξάνα μελαχρινή λεπτή με μακρόστενα μεγάλα πεσμένα βυζιά κλασσικά ξεβράκωτη , με ακα.
Φωκαίας 17α Εμμι ξανθοκάστανη με πιασίματα και μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Τζούλια μελαχρινό αλβανάκι λεπτό κοντό με 2.5άρια βυζιά στο στύλ της Ρωξάνας , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθό μιλφ κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα 2αράκια ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα...ο κυρ Βασίλης αν και 5 το πρωί έκανε προλόγους τεράστιους που πιά καταντούν κουραστικοί...
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Λάουρα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα ωραίος κώλος μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
ήταν ακόμα ανοικτά στη Φυλής το 66α , το 80 , το 65β , το 134β και το 109α καθώς και το Φωκαίας 24 στα οποία δεν μπήκα....
γυρίζοντας πέρασα απο Λιοσίων μίας και οι καύλες δεν έλεγαν να υποχωρήσουν παρόλο την κατάθεση όπου πήγα καρφί στο Τροφωνίου 11 δεξιά που στο τσακ πριν κλείσει , όντας τελευταίος πελάτης
τίμησα την Αννα που δούλευε ακόμα απο την απογευματινή βάρδια(θα ακολουθήσει κριτική)   

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Έστω και ετερεροχρονισμένα θα ήθελα να αναφερθώ εν συντομία για την συνέυρεσιν που είχα μετα της γνωστής και μη εξαίρετος πορνοδεσποινίδος Ντενίσας απο το πορνοοίκημα επι της οδου Φυλής αριθμο 66Α.Η διάρκεια της συνευρέσεως ήτο περίπου 25-30 λεπτά χωρίς ίχνος βιασυνης απο την υψηλού αναστηματος παλλακίδα,σε ενα μικρό μεν αλλα καθαρότητο δωμάτιο με μοναδικό ίσως "μελανό σημείο" τη έντονη ζέστη που επικρατούσε εκει μέσα.Στα του "αγώνος"δεν θα ήθελα να επεκταθώ παρα πολυ δια δυο λόγους κυρίως:πρώτον διότι δεν ενθυμούμαι επακριβώς το τι ειπώθηκε μεταξύ μας,καθώς απο ενα σημείο και μετα δεν έμοιαζε με πορνοσυνέυρεση αλλα με ψυχανάλυση(ίσως τελικά να χρήζω ιατρικής και όχι πορνικής μεταχέιρισης  :cheesy:) και δεύτερον διότι έμαθα απο την ίδια πως διαβάζει τα πάντα όσα γράφονται δια αυτην στο εν λόγω σάιτ,οπότε θα προτιμούσαν στην εν λόγω περίπτωση να είμαι πιο διακριτικός.Παντως γενικα επρόκειτο για πορνοσυνέυρεση πέρα απο τα τετριμμένα και αρκετα ενδιαφέρουσα θα έλεγα,πιθανώς λοιπόν να επιλεχθεί ξανά η συγκεκριμένη.
Υ.Γ:Η υπηρεσία ειναι ιδιαιτέρως αντίπαθητικη και την επόμενη φορα θα τονισθεί στη Ντενίσα διότι έμαθα πως η ίδια ειναι κ το boss της υπόθεσης.
ναι η Ντενίσα διαβαζει τα πάντα....
το έχω γράψει πολλές φορές ότι η Ντενίσα είναι η ιδιοκτήτρια του οίκου καθώς και του μισού 54β
αυτή η τσα τσα είναι απο τις πιο ειρωνικές και αντιπαθητικές στην πιάτσα.......

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Δεσποινις Ντενισα καλα θα εκανε να ηταν πιο καλη στις υπηρεσιες της..Να περναει καλα ο λαος, στουε δυσκολους καιρους που ζουμε...Εγω παντως εχω πολυ κακες αναμνησεις μαζιτης.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
[size=11pt]Πρώιμη "βουτιά"[/size]
12:08-14:04
Ιάσονος 43: Η Χριστίνα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 και η Αντζελίνα ή Αντζελα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 επίσης.

Αυτές οι δύο μου φάνηκαν copy / paste . Υπάρχει αναγνωρίσιμο σημάδι δεδομένου ότι για την Χριστίνα οι κριτικές υπερτερούν σε βαθμολογία.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η Δεσποινις Ντενισα καλα θα εκανε να ηταν πιο καλη στις υπηρεσιες της..Να περναει καλα ο λαος, στουε δυσκολους καιρους που ζουμε...Εγω παντως εχω πολυ κακες αναμνησεις μαζιτης.
Μπορεί να φταις εσύ,ψηλέ..... Η Ντενίσα,είναι πάντα καλή........ :kissass2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom