Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (15 μέλη και 208 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δροσοπούλου 95 : Αν και στούντιο, το αναφέρω. Φρεσκοανακαινισμένο, ευγενική τσατσά, μου είπε ότι έχει την Εύα στα 30 Ευρώ το απλό. Βιαζόμουν όμως κι επειδή η κοπέλα αργούσε στο δωμάτιο, έφυγα και δεν την είδα...
image.jpg
Ωραια ενημερωση!
Το Δροσοπουλου 95 ξεκινησε με αρχικη τιμη τα 50 αλλα επειδη δεν τραβαγε,λογικο λογω περιοχης κ τιμων των διπλα ιδρυματων,το εριξε στα 30!
Εκει σε καθημερινη βαση εργαζεται η Ευα η οποια στην πραγματικοτητα ειναι λιγο καλυτερη απο την φωτο...

xpy4hz.jpg

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Kαλησπέρα. Σίγουρα είναι υποκειμενικές οι συνευρέσεις. Και όσο κι αν το ίδιο θερμές πρέπει να είναι οι κοπέλες με όλους τους πελάτες, αν ο πελάτης είναι πιο εμφανίσιμος, χαμογελαστός, ευγενικός, τότε είναι πιο πιθανό (όχι σίγουρο) η κοπέλα να "αποδώσει" καλύτερα. Εξαρτάται κι από μας η ποιότητα της συνεύρεσης. Βλέπω τους περισσότερους που μπαίνουν στα μπουρδέλα και σαλονάρει η κοπέλα, και ούτε γεια δεν λένε, ούτε καλημέρα, τίποτα. Πείτε ένα "καλημέρα", "καλησπέρα", κι αν δεν περάσετε ένα "ευχαριστώ - γεια σας", δεν θα πάθετε τίποτα. Σε ανθρώπους απευθύνεστε, όχι ζώα! Και πάλι υποθέσεις κάνω, γιατί κι οι κοπέλες πολλές φορές δεν τιμούν σωστά το 20αρικο. Με τη συγκεκριμένη δεν έχω πάει πάντως αν και πολύ όμορφη ομολογουμένως.
Συμφωνώ απόλυτα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Η Δεσποινις Ντενισα καλα θα εκανε να ηταν πιο καλη στις υπηρεσιες της..Να περναει καλα ο λαος, στουε δυσκολους καιρους που ζουμε...Εγω παντως εχω πολυ κακες αναμνησεις μαζιτης.
μια χαρά είναι πια η Ντενίσα.....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Είναι όμορφη αυτή? Αξίζει μια δοκιμή?  :thumbsup:

Από εμφάνιση δε λέει και πολλά κατά την ταπεινή μου άποψη. Μέτριο πρόσωπο και...κανονικών διαστάσεων προς το μινιόν σώμα. Μιλάει κάποια αγγλικούλια (μας είπε κυρίως τα hello και goodbye στο σαλόνι).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Από εμφάνιση δε λέει και πολλά κατά την ταπεινή μου άποψη. Μέτριο πρόσωπο και...κανονικών διαστάσεων προς το μινιόν σώμα. Μιλάει κάποια αγγλικούλια (μας είπε κυρίως τα hello και goodbye στο σαλόνι).
Thanks,θα προσπαθήσω να περάσω να κάνω έλεγχο... :thumbsup:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ξερει κανεις αν δουλευει καπου η Τζωρτζιάνα απο Κολωνού 30β; η τσατσα καθε φορα μου λεει σε μια εβδομαδα.... Μαλλον εχει φυγει και δεν θελει να το πει, μπας κ τσιμπισει κανενα πελατη...
χΘΕς ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧτα ηταν στο ποστο της φιλε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μια χαρά είναι πια η Ντενίσα.....
Αυτή την άποψη σχημάτισα και εγω για τη συγκεκριμένη,βασικά μόνο και μόνο το γεγονός οτι έκατσε κανά μισάωρο μαζι μου στο δωμάτιο το θεωρώ μεγάλο "+" καθώς όλοι γνωρίζουμε πως τα 10-15 λεπτά ειναι ο μ.ο,για να μη πω και λιγότερο.Από εκει και πέρα,δε ξέρω πως ήταν οι παρεχόμενες υπηρεσίες της στο παρελθόν αλλα σε εμένα μ'αφησε καλές εντυπώσεις και όχι την αίσθηση της ξεπέτας.Μάλιστα το γεγονός οτι,όπως μου είπε,ήταν στις επαλξεις απο τις 10 το πρωί εκείνης της ημέρας και παρ'ολα αυτα ήταν ευδιαθετη,πρόσχαρη και με διάθεση για πλάκα,δείχνει οτι προσπαθει να ειναι σωστή επαγγελματίας.Επαναλαμβανω όμως οτι θα έπρεπε ο χώρος να επεκταθεί,αν αυτο ειναι δυνατό,διότι μοιάζει με περιστερόνα και επιπλέον να φύγει αυτη τη ανεκδιήγητη τσατσα,η οποία παλαιότερα ήταν "κύκλωπας",ποια νομίζει οτι ειναι και ειρωνέυεται?.Σκεφτηκα να την αρχίσω στις παναγίες μπροστά στους πελάτες που ήταν στην αναμονή,αλλα σεβάστηκα τις Άγιες μέρες.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στον Φανούρη Τζούρα,τον ΚD και τον Νέα Σμύρνη για τις ενημερώσεις τους! Στον ΚD να πω επίσης οτι ήταν πάρα πολύ καλή η προσπάθεια του με το οπτικό υλικό που δημοσίευσε.
Ευχαριστώ τον συναγωνιστή Φαρκέλι για την αφιέρωση του!
Στον Dawn να πω οτι είμαι καθηγητης της παλιάς σχολής τότε που οι μαθητές μάθαιναν γράμματα και έτσι έχω μείνει ακόμα στον πίνακα και την κιμωλία.Χε!Χε!Συγχαρητήρια στους καινοτόμους καθηγητές του μπουρδέλα που χρησιμοποιούν και οπτικό υλικό για την επιμόρφωση των συναγωνιστών!
Στον Πιπινοσκίστη να πώ οτι έφαγε φόλα απο την Χριστίνα στο Διδύμου 7 κοπέλα που έχω ενημερώσει εκτενέστατα οτι δεν είναι καλή μέσα και μάλιστα είναι και αγενής αρκετά!
Στον Πύραυλο να πώ οτι η Χριστίνα απο Λιοσίων 91 που φωτογράφησε φαίνεται γκαβλιάρα.
Τον Άρη Βελουχιώτη να τον ευχαριστήσω πολύ για το σχόλιο του!
Και όλους όσους ξέχασα τους ευχαριστώ πολύ!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Ντενίσσα δεν είναι της ξεπέτας. Κάθεται αρκετή ώρα στο δωμάτιο.
Όμως είναι σκέτο έπιπλο. Δεν κάνει καμία κίνηση για να σε καυλώσει.
Μπορεί να είναι ομιλητική, μπορεί να είναι παιχνιδιάρα, μπορεί. . . .  ., μπορεί . . . . .(ανάλογα την ψυχολογία της), αλλά ερωτική ΔΕΝ είναι.

Από την άλλη, η Νικολέτα είναι ηφαίστειο. Αυτή μάλιστα. Αυτή συμμετέχει. Παρόλο που έχει καλές σχέσεις και με τα ΣΜΝ ! ! ! !   :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
59 ρωξανη
65β εμμανουελα,η τσιγγανορουμανα
84β ιζαμπελα,μολις την ειδα ερεθιστηκαν τα εγκεφαλικα μου κυτταρα και η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελλη
86α η ξανθια γαλλιδα μαρια απο το 65β
86β αντριαννα,το μελαγχροινο αφρωδες πιπινι
67 τζουλια με φουλ προγραμμα
69α τζουλια απο φυλης 84α παλια,ζουμερο καστανοξανθο κοντοπουτανο
Ενω μπηκα στο αυτοκινητο,αποφασισα να γυρισω αφου ο στοχος ειχε κλειδωσει,και επεστρεψα στην ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο.Το σκηνικο ειχε ηδη αποφασιστει,προκαταρκτικα,στοματικο και ορθιοι στον τοιχο,και το σκηνικο τηρηθηκε κατα γραμμα.Αγνο ανοθευτο σεξ,τ οποιο συμπληρωσε την ερωτικη καταθεση που ειχα κανει το πρωι στην μαρινα απο ξανθιπης.Αφου η ιζαμπελα προθυμα στηθηκε στον τοιχο,με βασανισε και την βασανισα για αρκετα λεπτα,η ιζαμπελα με τα yes baby,και εγω μ ενα αλλοτε αργο και αλλοτε γρηγορο τεμπο,πολυ καβλωτικο για μενα,πιανοντας τ αλαβαστρινα στηθη της,και αλλοτε τη λεια της επιδερμιδα.Μια και μοναδικη σταση, αυτη στα ορθια,μ ενα δακρυ πορνοσυγκινησης να κυλαει απο το προσωπο μου,γι αυτη την υπεροχη απο πλευρας καταθεσης,και οχι μονο,ημερας

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Για άλλη μια φορά respect στον Τζούρα!
Σ' ευχαριστώ φίλε Γιώργο  ;)

Άλλη μια απίστευτη ενημέρωση από τον ανυπέρβλητο Φανούρη!  :thumbsup: Τα σέβη μου και τις ευχές μου για καλή χρονιά να είσαι καλά και να μας χαρίζεις διαρκώς απολαυστικές λεπτομέρειες από τις βόλτες σου στα σπιτάκια του πληρωμένου έρωτα!  :cool2:
Με συγκινείς...
Συνέχισε και 'συ τις καλές ενημερώσεις.

Φανούρης Τζούρας ''Don Quixote de la Metaxi'' = ''Ο Δον Κιχώτης του Μεταξουργείου''
Εννοείς ότι προσπαθώ για το κοινό καλό (ενημερώνοντας) ή ότι είμαι ένας φαντασιόπληκτος, μεγαλομανής, που δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα;
:2funny: :2funny:
Αστειεύομαι φίλε Βελουχιώτη...  

Ο επόμενος που θα ''καταθέσει'' στην Ημερήσια Ενημέρωση, μετά τους ''πολυγραφότατους'' Φανούρη Τζούρα, KD και τον επίτιμο προφέσσορα θα πρέπει μάλλον να καταγράψει την τσάρκα του, οπτικοακουστικά σε DVD, τουλάχιστον, για να είναι αντάξιος συνεχιστής των προαναφερθέντων!
Να 'σαι καλά  ;)

Μπράβο καταρχήν στον Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSOR,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και όλους για τις πολύ καλές ενημερώσεις τους!
...
Αλλος ένας συναγωνιστής που προσφέρει τον κόπο, τη γνώση και το ταλέντο του στην ενημέρωση.
Σ' ευχαριστώ φίλε KD :thumbsup:

Παιδιά ζητώ συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά νοιώθω την ανάγκη να ποστάρω "απέναντι" στις καταπληκτικές ενημερώσεις των συναδέλφων Φανούρη Τζούρα, KD και professorx  το παρακάτω τραγούδι.
«ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα»
...
Εγώ με τη σειρά μου το αφιερώνω σε όλους εκείνους που ακόμα μπορούν να "αισθάνονται" τη "θάλασσα".

οι μπουρδελοενημερωσεις εχουν ξεφυγει,μπραβο στους πορνορεπορτερ :rockon: :rockon:
Σ' ευχαριστώ από τη μεριά μου φίλε bk.

...
άπειρο ρισπέκτ στην πόρτα και στο αυτοκίνητο. Επίσης φίλε Τζούρα δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλα φαίνεται η αντανάκλαση σου στον καθρέπτη. Έχε το νού σου με τις φωτογραφίες, ποτέ δεν ξέρεις...
...
Να' σαι καλά φίλε Dawn :)
Οσον αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πριν την ανεβάσω την είδα σε μεγάλη μεγέθυνση και δεν φαίνονταν κάτι από τα χαρακτηριστικά μου.
Η λάμψη του φλας κάλυψε τα "επίμαχα" σημεία.

[size=11pt]Πρώιμη "βουτιά"[/size]
...
Ιάσονος 43: Η Χριστίνα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 και η Αντζελίνα ή Αντζελα˙ ΚΩΛΟΣ στα 10 επίσης.
...
Αυτές οι δύο μου φάνηκαν copy / paste . Υπάρχει αναγνωρίσιμο σημάδι δεδομένου ότι για την Χριστίνα οι κριτικές υπερτερούν σε βαθμολογία.
Καλησπέρα!
Η Αντζελίνα έχει ένα τατουάζ δεξιά, χαμηλά στην κοιλιά.

...
Ιάσονος 43: Δύο οι εργαζόμενες. Η Αντζελίνα. Νεαρή κοπέλα, (ίσως αθιγγάνα) με μεγάλα μάτια και μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, λεπτή, μέτριου ύψους, με μικρό στήθος και με μία διάστιξη στο δεξιό βουβώνα. Καλό κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Και η Χριστίνα. Ενα μικρόσωμο μελαχρινό θήλυ, με μαύρο μαλλί (έχοντας και λίγες ανταύγειες) έως τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή και γυμνασμένη με ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
...

Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στον Φανούρη Τζούρα,τον ΚD και τον Νέα Σμύρνη για τις ενημερώσεις τους!
...
Αγαπητέ professor σ' ευχαριστώ πολύ.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Πριν απο λιγο στη φυλης

69α τζουλια απο φυλης 84α παλια,ζουμερο καστανοξανθο κοντοπουτανο

Thanks φίλε, με γλύτωσες από άσκοπες βόλτες. Είχα δει σε χθεσινη ενημέρωση πως ήταν ένα μωρό με ασιατικά χαρακτηριστικά κ ετοιμαζόμουνα να πάω να δω τι παίζει αλλά χάρη σ εσένα είδα πως δεν είναι και δεν έτρεχα τζάμπα....  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
να σαι καλα μου φτιαξες την μερα, πηγα που πηγα ταμειο σημερα, μου την εφτιαξες καλυτερα..

παω να σκισω την τζωρτζιαννα το βραδυ  :2on1:
Ποιό ταμείο είναι ανοιχτό σήμερα Κυριακή...?  :think:
Μόνο το οικογενειακό να υποθέσω...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ποιό ταμείο είναι ανοιχτό σήμερα Κυριακή...?  :think:
Μόνο το οικογενειακό να υποθέσω...

Και του στοιχήματος . . . .

Αλήθεια, που είναι ένα παλικάρι ( o nacho_scocco) που έλεγε ότι έπιασε κάτι άπιαστα & θα μας έλεγε και σε μας κανα "στανταράκι" ? ? ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom