Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (15 μέλη και 132 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.877
Πόντοι
42.697
Καλή χρονιά και από εδώ παληκάρια μου! Να έχουμε υγεία σωματική και ψυχική και δυνάμεις να ανταπεξερχόμεθα σε όλες τις δοκιμασίες (συμπεριλαμβανομένων αυτές στο στίβο του πληρωμένου έρωτα)!  :thumbsup:

Καλή Χρονιά φίλε filos78!!!
πολυ ευχάριστη εκπλξη η ενημερωση σου, αντε να μας κάνεις ενημερώσεις πιο συχνα!

Επισκέπτης
μας κάβλωσες βραδυατικα Θανάση Κλάρα με την μιλφαρα τουμπανο την Σονια...!
:cum:
το πορνο-κινητό της το δινει σε όλους τους "τακτικους" πελάτες της εδω και 2 βδομαδες περιπου , γιατι πολυ πιθανο είναι συντομα να αλλαξει μαγαζι ;)
...λες και δεν θα την βρισκαμε οπου και να πηγαινε! :grin:

Κάθε που νυχτώνει, η πούτσα μεγαλώνει ...
Θα αναβιώσω, μου φαίνεται, τα Sexual Best Seller και θα εκδίδω δικά μου πορνοδιηγήματα να 'κονομήσω! :grin:
Σχετικά με το κινητό και εγώ αυτό φαντάστηκα!Δεν είπα ότι με ερωτεύτηκε, ''έτσι ξαφνικά''!  :2funny:
Απλώς η ''αόρατος αρχή'' (ZeroT) επιβεβαίωσε τις υποψίες μου!

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κατάθεση πρωινή στο Κολωνού 32 Β Στην απαράδεκτη :headbang: :headbang: :headbang: Ρουμάνα νεαρή Ιωάννα για 10 ευρώ.
Δεν ήθελε να πάρει πίπα χωρίς χέρι, με το ζόρι ανέβηκε από επάνω και μουρμούριζε ότι πολλά ζητάω πρωί πρωί !!! ΜΑΥΡΟ !!!
εργαζεται ακομα εκει μια κοπελα το βραδυ που τη λενε τζωρτζιανα?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τώρα μπορώ να πεθάνω ήρεμος ...

Το είχα στο νου μου να πετύχω το Βέργας 3 σε λειτουργία, δεδομένου ότι το είχα επισημάνει στο στάδιο των εργασιών ανακατασκευής του. Αρκετές φορές πέρασα από τότε που για πρώτη φορά είχε γράψει ο n.smirni την έναρξη λειτουργίας του αλλά δεν το βρήκα ανοικτό.

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1003.jpg

Οπότε είχε δημιουργηθεί στο υποσυνείδητο μου η ανεκπλήρωτη διακαή περιέργεια που ζητούσε ικανοποίηση σε συνδυασμό με την (ψευδ)αίσθηση ότι μέσα στο κατάστημα θα δουλεύουν ωραίες και επιλέξιμες πορνο-δέσποινες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις στη ζωή (μας).

Μπήκα με σχετική επιφυλακτικότητα στο προθάλαμο του πορνείου ενώ έχω μπει στο πρόσφατο αλλά και μακρύ παρελθόν σε χειρότερους και περισσότερο επικίνδυνους χώρους. Δεν πρόλαβα να διανύσω την μικρή απόσταση από την εξώπορτα μέχρι την εσωτερική πόρτα και πρόβαλε η τετραγωνισμένη τσατσά.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10232.jpg

Κάθισα στον έναν και μοναδικό πάγκο, περιμένοντας τον κοντό με δυο μεσήλικες λεβεντο-πόρνους, έναν απολυμένο φαντάρο και έναν φοβισμένο (επίσης) επαρχιώτη. Πάλι λάθος έκανα! Περιμένοντας τον γκοντό ήθελα να γράψω με γάμα στην αρχή και χωρίς σσσσσσσσ στο τέλος.

Η τσατσά κάτι προσπαθούσε να πει με μπερδεμένα Ελληνικά και ψευδή προφορά, το ραδιόφωνο πηγαινοέρχονταν γύρω από ένα καψούρικο σταθμό και η πορνο-δέσποινα αναστέναζε μέσα στο δωμάτιο εργασίας.

Όλα τέλεια και αρμονικά!

Μετά από λίγη ώρα βγήκε στο σαλόνι μια συνηθισμένη κοπέλα με καστανά μαλλιά μέχρι τον αυχένα, επεισοδιακή μύτη είτε από ανεπιτυχή πλαστική επέμβαση είτε από μπουνιά είτε και από συνδυασμό των δυο αυτών παραμέτρων. Μάλλον μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά, στριμωγμένα και στριφτά ως προς ένα ιδεατό κέντρο και παρα-συμπαθητικό κώ(ο)λο με την έννοια ότι έχει κατασκευασθεί με τέτοιο τρόπο που έχει την δυνατότητα να αποκαταστήσει ή να διατηρήσει τις εφεδρείες του.

Σήμερα δεν είχα έμπνευση και δεν γάμησα. Ίσως μια άλλη φορά.

αυτά ...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εξαιρετικά ποιοτικός ο farkeli

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Κατάθεση χθες βράδυ γύρω στις 23.30 στη Λούσυ τη Βουλγάρα (Φ 56;;). Ψιλοαπαράδεκτη....

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες.καποιος συναγωνιστης εχει γραψει μια κριτικη για καποια με ονομα γεωργια απο ρουμανια...25 με 28χρ που δουλευε μεγαλου αλεξανδρου 22α στης 26 δεκεμβ απογευμα...μελαχρινη..την εχει πετυχει κανεις απο τοτε??η την εχει παρει κανεις να μας πει την γνωμη του ?? αν μπορει καποιος να μας διαφωτιση..ευχαριστω!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Πρωινή μίνι βολτίτσα στο Μετάξι.

Μ. Αλεξ. 28: μια καστόξανθη μακρομαλούσα μέτριας εμφάνισης, νομίζω προσφωνήθηκε ως Άννα
Μ. Αλεξ. 20 υπ.: Κρίστι, μια ξανθούλα κοντούλα εμφανίσιμη για τα του Μεταξιόύ στάνταρ.
Ιασ. 43: η Χριστίνα, αδύνατη γυφτοπούλα
Ιας. 19 ισ.: Μια αυτο-παρουσιαζόμενη μέτρια κοντή μελαμψή με φουλ πρόγραμμα.
Ιας. 19 1ος: 2 κοπελίτσες ανθυπομέτριες.
Ιας. 1γ: η Κάρμεν, που ξεκίνησε την καριέρα της από το Φυλ. 92 (αετοφωλιά) και Φωκ. 19. Ετιμήθη.
Κολ. 32 & Λεωνίδου: η θείτσα Μαρίνα από το Ιας 1α (απόγευμα). Λόγω κακού φωτισμού δεν την αναγνώρισα. όταν όμως μπήκε στο δωμάτο ήταν πλέον αργά. Όχι ότι είναι άσχημη, απλά ήθελα κάτι σε μικρότερο ηλικιακά. . . . . .  ..

Αυτά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.400
Πόντοι
46.232
η σούζη είναι μουνάρα καμιά σχέση με αλβανόφατσα
τί σχέση έχει αν είναι μουνάρα με τα αν είναι αλβανόφατσα  :think: :think: :think:
θεωρείς ότι δεν υπάρχουν μουνάρες αλβανίδες....
εμένα προσωπικά η χώρα καταγωγής ποσώς με ενδιαφέρει....
την σούζι την θεωρώ και εγώ μουνάρα έστω και με επεμβάσεις αλλά τι να το κάνω αν μέσα είναι φόλα????

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρωινή μίνι βολτίτσα στο Μετάξι.

Μ. Αλεξ. 20 υπ.: Κρίστι, μια ξανθούλα κοντούλα εμφανίσιμη για τα του Μεταξιόύ στάνταρ.

Αυτά
Tην είχα πάρει στο Ακομινάτου προσφάτως.Δεν πέρασα καλά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλησπερα παιδες.καποιος συναγωνιστης εχει γραψει μια κριτικη για καποια με ονομα γεωργια απο ρουμανια...25 με 28χρ που δουλευε μεγαλου αλεξανδρου 22α στης 26 δεκεμβ απογευμα...μελαχρινη..την εχει πετυχει κανεις απο τοτε??η την εχει παρει κανεις να μας πει την γνωμη του ?? αν μπορει καποιος να μας διαφωτιση..ευχαριστω!

Ανημερα πρωτοχρονια απογευμα ηταν στο μεγαλου αλεξανδρου το υπογειο .10 Ε φουλ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα στη βαλερια,στο αλκαμενους 113..ετσι και αλλιως ειχα προγραμματισει επισκεψη για αυριο το μεσημερι,όμως η σημερινη κριτικη επισπευσε τα πραγματα..Οτι και να πω είναι λιγο για αυτή τη κοπελα.Οταν μπηκε δεν της ειπα τιποτα,σκεφτηκα ότι θα πρεπει να ειμαι τρυφερος σημερα,ανεξαρτητα αν δειξει ότι είναι για εντονες καταστασεις,και ευτυχως το τραγουδι Europa του carlos Santana που επαιζε στο δωματιο,βοηθησε στο να δημιουργηθει μια ομορφη κατασταση.Αν και ηθελε μετα τα χαδια,τα φιλια,και το σφιχταγκαλιασμα,να προχωρησει σε στοματικο,την εφερα πλαγια εξακολουθωντας να την αγκαλιαζω και να τη φιλαω,αυτό ηθελα και μετα να μπω μεσα της.Απο πλαγια,την εφερα ανασκελα και μπηκα μεσα της,η ολη σταση κρατησε περιπου δεκα λεπτα,και ηταν όπως πρεπει να είναι όταν κανουν ερωτα μια γυναικα και ενας αντρας.Συνεχισαμε σ άλλες δυο στασεις ,πλαγια και αυτή από πανω μου,πλατη,πεφτοντας ολο το κορμι της πανω μου,ηταν σαν να εξακολουθησω να ονειρευομαι,μεχρι που με το τελειωμα μου,σταματησε και τα ονειρο
Στο τελος της μιλησα και για το περιστατικο που ανεφερε ο προηγουμενος στη κριτικη του..το σχολιο θα το κανω στη δικη του κριτικη.Μια λεξη μονο,ξερω δυστυχως γιατι εγινε αυτό που εγινε..βλεπεται είναι στη μοιρα των καλων ανθρωπων αυτό..μερικες φορες να τραβανε τα πανδεινα..το ευχαριστω της μοιρας για οσα καλα και οσες χαρες προσφερουν σε ανθρωπους που υπο άλλες προυποθεσεις ουτε στον υπνο τους δεν θα τους συναντουσαν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom