Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (11 μέλη και 148 επισκέπτες)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Καλη χρονια σε ολους!!
σημερα για αλλαγη ειπα να παω απο μεταξουργειο μηπως πετυχω μια καυλα που ειχα πετυχει πριν καμια 20αρια μερες στο στο κολωνου 32 οροφος.. δυστυχως δεν ηταν εκει, ηταν μια ελαφρως τσουπωτη ξανθια νταρντανουλα, ομορφουλα κ με καλο σωματακι, που ηταν και τοτε μαζι με αυτη που εψαχνα.. απλο στα 15, καλος χωρος, μονο ελληνες λεει η τσατσα.. ειχε κοσμο και την εκανα
συνεχιζω με τσαρκα μπας και... πολυς κοσμος στα σαλονια και στα δωματια
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ οι κοπελες, οι πελατες, οι χωροι.. δεν νομιζω να ξαναπατησω μεταξι συντομα.. Η ΒΡΩΜΑ! μονο γ χαβαλε
μετα απο την αποτυχημενη βολτα πηγα στη φυλης και βρηκα την υγεια μου
στο φωκαιας 27 οροφος ηταν μια πολυ κοντη με καστανο καρε, αποδεκτο προσωπο και σιλικονατα βυζια.. καυλαντισμα στο σαλονι
η βολτα τερματιστηκε με μια ωραια καταθεση στο 66α στη ντενισα..
το 2013 ας μας φερει υγεια και ωραιες γυναικες!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Καλή χρονιά και από εδώ παληκάρια μου! Να έχουμε υγεία σωματική και ψυχική και δυνάμεις να ανταπεξερχόμεθα σε όλες τις δοκιμασίες (συμπεριλαμβανομένων αυτές στο στίβο του πληρωμένου έρωτα)!  :thumbsup:

Καθώς είχε πολύ καλό καιρό σήμερα, αποφάσισα να κατηφορίσω προς Φυλής μεριά κατά τις 15:00 έως τις 16:00 (πρωινή βάρδια δηλαδή) και να κάνω μια "έρευνα αγοράς", συνεπώς σας αναφέρω αυτά που είδα:

Διδύμου 8Β (ισόγειο): Κοπέλα καθημερινής εμφάνισης (σα δημόσιος υπάλληλος μου έμοιαζε) με γυαλάκια σχετικά ψηλή, καστανή που πρόσφερε κιόλας και αυταρχικό για όσους ενδιαφέρονται.

Διδύνου 8Α (όροφος): Κλειστόν.

Διδύμου 7Α: Νικόλ, καστανή νεαρή κοπέλα με εμφάνιση μάλλον καθαρίστριας...

Διδύμου 7Β: Τσιγγανοειδής κοπέλα, ωστόσο πρόσχαρη και τσαχπίνα, με φουλ πρόγραμμα στα 20€.

Φυλής 54: Η γνωστή και μη εξαιρετέα κοπέλα των πρωινών, Γιάννα.

Φυλής 56: Κλειστόν.

Φυλής 66Α: Επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα κοπέλα, η Ντενίσα. Οι απόψεις διΐστανται για την απόδοσή της στα ενδότερα.

Φυλής 66Δ: Αποφεύγω να μπαίνω στο εν λόγω οίκημα, καθώς και τη Monica Belucci να συναντούσα εκεί μέσα δε θα είμουν εις θέση να περάσω ένεκα των απαράδεκτων συνθηκών στις οποίες έχει περιέλθει ο χώρος αυτός.

Φωκαίας 17Α: Άντζελα την λέγανε μα κανένας από τους συναγωνιστές δεν την πέρνανε...

Φωκαίας 19: Κλειστόν.

Φωκαίας 25Α: Ατσούμπαλη κοπέλα με ασσύμετρο σώμα, φουλ πρόγραμμα για όποιον ενδιαφέρεται, Μαίρη αν θυμάμαι καλά.

Φωκαίας 25Β: Κλειστόν.

Φωκαίας 27Α (υπόγειο): Χριστίνα. Κοπέλα γεματούλα, αλλά γλυκιά με ωραία μάτια.

Φωκαίας 27Α (ακριβώς από πάνω): Γιάννα, η γνωστή Ουκρανή κοπέλα που εργάζεται συνήθως.

Φωκαίας 27Β (όροφος): Αδιάφορη εμφανισιακά κοντή μελαχρινή κοπέλα, σκερτσόζα και με νάζι.

Φυλής 59 & Φυλής 61: Αμφότερα κλειστά.

Φυλής 74: Στο δεξί ήταν μια γλυκούλα καστανή κοπέλα με φουλ πρόγραμμα (από ότι έλεγε πάντα) και στο αριστερό είχε δύο κοπέλες: μια ξανθιά εμφανίσιμη με ωραίο σώμα αλλά το πορνοένστικτό μου την κατέταξε στην κατηγορία της ξεπέτας και μια καστανή κοντούλα με μέτριο σώμα, όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει...  :think:

Φυλής 80: Μαρία από Φυλής 92, 65Α και αλλού, μελαχρινή συμπαθητική παρουσία.

Φυλής 84Α (ισόγειο): Τζούλια... σαν να λέμε Αλεξανδράτου. Η συγκεκριμένη ωστόσο ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την προαναφερθείσα.  :dancing: Με καστανόξανθο καρέ μαλλί και φουλ πρόγραμμα να ανακοινώνεται.

Φυλής 84Β (όροφος): Άννα η ξανθια γοητευτική παρουσία με τους αναλόγως ευμεγέθεις ημισφαιρικούς προβολεις του πρόσθιου θωρακικού τοιχώματος (κοινώς βυζιά για όσους δεν το καταλάβανε...).

Φυλής 86Α (όροφος): Η κοπελίτσα που βρίσκεται συνήθως στο 86Β ισόγειο τα απογεύματα. Να με συμπαθάτε, αλλά ξεχνάω το όνομα...  :dunno: Συμπαθητική και αυτή η κοπέλα.

Φυλής 86Β (ισόγειο): Νταρντανογκόμενα (που λένε και κάποιοι) κοκκινομάλλα με φουλ υπηρασίες και ακάποτο...  :new_shocked:

Φυλής 65Β (ισόγειο): Εργαζόμενη κοπέλα η Μαίρη. Λίαν ενδιαφέρουσα ως παρουσία (ξανθιά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα), αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το ένστικτό μου βάρεσε συναγερμό για αποφυγή ξεπέτας.

Φυλής 67: Λυγερόκορμη μελαχρινή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο, την έχω πετύχει και άλλες φορές στο συγκεκριμένο μέρος. όνομα δεν πρόλαβα να ακούσω...  :rolleyes:

Φυλής 69 (όροφος και ισόγειο) καθώς και Φυλής 71 (όροφος και ισόγειο): Άπαντα κλειστά.

Φυλής 99 (κοινώς τραβελάδικο ή το στέκι του Optimus Prime): Ανοικτό, ωστόσο δεν μπήκα να δώ αφού δεν είμαι fun του είδους...

Από τη μετέπειτα πορεία μου στη Φυλής το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι στο:

Φυλής 134 προς 136: 3 μαρούλια 1€, 3 ματσάκια κρεμμυδάκια (φρέσκα παρακαλώ) 1€...

Είχα ξεχάσει ο κόπανος ότι τις Τετάρτες έχει λαϊκή  :headbang: οπότε μην έχοντας υπόψιν αξιόλογη πρόταση για να "αμαρτήσω", απεχώρησα...

Δεκτή κάθε συμπλήρωση και παρατήρηση στην παρούσα ενημέρωσή μου από οποιονδήποτε το επιθυμει...

ΥΓ. Είχα μείνει στο γεγονός ότι οι κοπέλες σε χαϊδεύανε και σε κρατούσαν για να περάσεις... Σήμερα είδα και έπαθα από κάποιες υπηρεσίες για να βγώ και να συνεχίσω το λειτούργημα της ενημερώσεως μου. Αλλάζουνε οι καιροί, αλλάζουνε και τα έθιμα!  :dancing:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλής 74: Στο δεξί ήταν μια γλυκούλα καστανή κοπέλα με φουλ πρόγραμμα (από ότι έλεγε πάντα) και στο αριστερό είχε δύο κοπέλες: μια ξανθιά εμφανίσιμη με ωραίο σώμα αλλά το πορνοένστικτό μου την κατέταξε στην κατηγορία της ξεπέτας και μια καστανή κοντούλα με μέτριο σώμα, όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει...  :think:

Η ξανθιά καλλίγραμμη μάλλον θα ήταν η Λίλυ.
Κακώς που δεν πέρασες. Μια δοκιμή θα σε πείσει . . .  . .

Επισκέπτης
Στοχευμένη επίθεση σήμερα το απόγευμα στις 16.00, στη Φυλής.Μιας και τα στανταράκια μου πήγαν στο Ουκράνια για τις γιορτές και βαριόμουν να τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα, κατευθύνθηκα προς ''της Διδύμου τα μέρη''!Συγκεκριμένα πήγα στο καλλίτερο πουλόφωνο της Ορχήστρας Πνευστών Βαλτικής και περι-χώρων, την Σόνια την milfάρα.
Σήμερα δε, είχε και τα κέφια της!Χαμογελαστή, ευδιάθετη, με το που εισήλθε άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο, έπαιξαν και κάποια πεταχτά φιλιά και έγλειψα και τις, απίθανες, βυζάρες της.
Κλασσικά στήσιμο στα 4, την γλυφοκώλιασα μέχρι που στέρεψα από σάλιο, και μετά άρχισε το σόλο κλαρίνο σε fa majore!
Δολο-φονικό τσιμπούκι Νο 1!Έδωσε ρέστα!Λίγο πριν το τέλος, γύρισε σε 69 και μου έχωσε την κωλάρα της μέσα στη μούρη μου!Έχυνα για 10 δευτερόλεπτα, μου φύγαν τα νεφρά μου!Ακόμη και τώρα που το θυμάμαι, ξανακαβλώνω!Τεράστιο τσιμπούκι η madame!
Αφού τελειώσαμε μου έδωσε και το κινητό της!!!
'Έφυγα απ' το ημιυπόγειο μπουρδέλο, και ανεβαίνοντας την Διδύμου, έτσι για την τιμή των όπλων και της τσάρκας, μπήκα στο 8Β.
Στουντιοκόριτσο Ντιάνα από Λιθουανία, όπως προλόγισε η τσατσά και με γέμισε προσδοκίες, εν αναμονή της εξόδου της Λιθουανής -  η οποία γαμιόταν στη δουλειά, κυριολεκτικά - από το δωμάτιο, με άλλον συναγωνιστή.
Τα όνειρα μου σκόρπισαν, άμα τη εμφανίσει της!Αδύνατη, ψηλή, κοντό μαλλί ποικίλων ξανθοκάστανων αποχρώσεων, γυαλιά μυωπικά, κομπινεζόν για να κρύβει τους ατροφικούς μαστούς και την χαλάρωση της κοιλιακής χώρας και το κυριότερο νερουλός κώλος!Πρόσωπο αδιάφορο.Γαμησέ τα δηλαδή.
Μόνο με 20Ε!Τρέξτε να προλάβετε το στουντιοκόριστο! :grin: :grin: :grin:

Αυτά τα ολίγα και εις άλλα με υγεία, πάνω απ΄ όλα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κλασσικά στήσιμο στα 4, την γλυφοκώλιασα μέχρι που στέρεψα από σάλιο, και μετά άρχισε το σόλο κλαρίνο σε fa majore!
Δολο-φονικό τσιμπούκι Νο 1!Έδωσε ρέστα!Λίγο πριν το τέλος, γύρισε σε 69 και μου έχωσε την κωλάρα της μέσα στη μούρη μου!Έχυνα για 10 δευτερόλεπτα, μου φύγαν τα νεφρά μου!Ακόμη και τώρα που το θυμάμαι, ξανακαβλώνω!Τεράστιο τσιμπούκι η madame!
Ωραιός............... :s&m_3:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ωραίος ο "filos"! Δεν έσπρωξες καμμία?.... "Άρη Βελουχιώτη", για γλυφοκώλι στη Διδύμου, στάνταρ σε φαντάζομαι να πήγες με τα ρούχα που βλέπω στο προφίλ σου! (η Αντριάννα είναι ακόμα στα μέρη εκείνα?) Πολύ δυνατός! Μου 'ρθε στο νου καθώς διάβαζα την κριτική σου, το "ΤΟΛΜΩ" (στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ...)!

Επισκέπτης
Ωραίος ο "filos"! Δεν έσπρωξες καμμία?.... "Άρη Βελουχιώτη", για γλυφοκώλι στη Διδύμου, στάνταρ σε φαντάζομαι να πήγες με τα ρούχα που βλέπω στο προφίλ σου! (η Αντριάννα είναι ακόμα στα μέρη εκείνα?) Πολύ δυνατός! Μου 'ρθε στο νου καθώς διάβαζα την κριτική σου, το "ΤΟΛΜΩ" (στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ...)!

Είσαι λίγο ... αινιγματικός!Τι ακριβώς εννοείς?
Δεν το πολυκατάλαβα!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Απλά σε είπα τολμηρό ρε Άρη! Ή μπορεί κι εγώ να είμαι υπέρ του δέοντος προσεκτικός, δεν ξέρω...Το λέω επειδή στη Διδύμου είναι λίγο χαλαρά τα πράγματα από φραγμούς κι αναστολές...Είχε καθαρό κωλαράκι τουλάχιστον η τύπισσα?

Επισκέπτης
Απλά σε είπα τολμηρό ρε Άρη! Ή μπορεί κι εγώ να είμαι υπέρ του δέοντος προσεκτικός, δεν ξέρω...Το λέω επειδή στη Διδύμου είναι λίγο χαλαρά τα πράγματα από φραγμούς κι αναστολές...Είχε καθαρό κωλαράκι τουλάχιστον η τύπισσα?

Η αλήθεια είναι ότι με την συγκεκριμένη, το έχω γράψει και στην 1η μου κριτική, είμαι τολμηρός.Προσπάθησα, παλιότερα, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ!Εσύ, σαφώς, ορθά πράττεις και είσαι υπέρ του δέοντος προσεκτικός!Η Σόνια είναι από τις καθαρότερες της περιοχής και όχι μόνο, με κώλο πεντακάθαρο!
Εκτός των άλλων ξέρει το μικρό μου βίτσιο  :kissass: και όταν έχω όρεξη για γλυφοκώλια (δηλαδή πάντα), πλένει την επίμαχη περιοχή!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ωραίος τότε! Το δίνει κιόλας το κωλαράκι της? Αλήθεια, σε ποιο στη Διδύμου είναι η κα.Σόνια?

Επισκέπτης
Ωραίος τότε! Το δίνει κιόλας το κωλαράκι της? Αλήθεια, σε ποιο στη Διδύμου είναι η κα.Σόνια?

Το έδινε πριν μερικά χρόνια με +20Ε!Από τότε που την ξανασυνάντησα στο 16Α, και στο εικοσάρικο έχει ενσωματωθεί το ακάποτο τελειωτικό στο στόμα, (πιο παλιά ήταν +10Ε το ακάποτο τελειωτικό στο στόμα), δεν της έχω κάνει καμμία νύξη για να την ξανα-σοδομήσω!Πιο πολύ για το super-sonic τσιμπούκι της πηγαίνω!
Δεν την έχεις δει ποτέ την Σόνια?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επιστροφή από μίνι τσάρκα στην Φυλής.
Σχετική ησυχία, αν εξαιρέσει κανείς τις πιτσιρικο-παρέες , που για άλλη μια φορά απλά περνούσαν-κοιτούσαν-αδιαφορούσαν, σπάζοντας τα α.......α των εκδιδόμενων, που κάνανε τα πάντα για να "δαγκώσουν" κανά πελάτη και να κάνουν σεφτέ .. . . .  .

Έχουμε και λέμε:

Κλειστά τα Φυλ. 71 ις, 65 1ος, 59 1ος, 66δ, Διδ. 8β, 18α.

Φυλ. 69 1ος: Έμυ (από Φ. 80)
Φυλ. 67: Αντίνα
Φυλ. 59: Αλίσσια
Φυλ. 80: Κατρίν
Φυλ. 84 ις: Σόνια, αδυνατισμένη, ετιμήθη
Φυλ. 84 1ος: Σιμέλα/Ανέλλα
Φυλ. 86 1ος: η Τζούλι

Φωκ. 17: Μαρία η πόντια
Φωκ. 19: Άντζελα (νομίζω από Φ. 59 1ος)
Φωκ. 25 ις: Μάλλον η Μαρία από Φ. 65 ις.

Διδ. 8 1ος: Ένα μιλφ γεματούλικο σε κόκκινο κομπινεζόν
Διδ. 7α: μια μιλφ μέτρια
Διδ. 7β: η κοντοπούτανη αδύνατη Αλβανίδα Χριστίνα από Φ.66/69/71
Διδ. 16: 2 μιλφώνια, Λίλιαν και Νίκα.  

Δεν μπήκα στα: Φ. 71 1ος (έκλεισε μέχρι να καταθέσω στην Σόνια), 69 ις, 65 ισ, 74 υπ, 66α, 54, Φωκ. 24, 27, Διδ. 18β, 20.

Αυτά

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
:think: Δε νομίζω, ή μάλλον θα την έχω δει αλλά δεν συγκράτησα το όνομά της. Θα την τσεκάρω όμως... ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Για μια ακόμη φορά τίμια ανασκόπηση απο Φανούρη Τζούρα . Φανούρη, βλέπω ότι το Μεταξουργείο σου ασκεί μια άγρια γοητεία. Πρόσεχε εκεί γιατί δεν είναι το πιο καθαρό/περιποιημένο μέρος. Επίσης δυνατή ενημέρωση απο τον filos78. Πάντα τέτοια.

Billy και KD ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πιθανών να τσεκαριστεί.

Στουντιοκόριτσο Ντιάνα από Λιθουανία, όπως προλόγισε η τσατσά και με γέμισε προσδοκίες, εν αναμονή της εξόδου της Λιθουανής -  η οποία γαμιόταν στη δουλειά, κυριολεκτικά - από το δωμάτιο, με άλλον συναγωνιστή.
Τα όνειρα μου σκόρπισαν, άμα τη εμφανίσει της!Αδύνατη, ψηλή, κοντό μαλλί ποικίλων ξανθοκάστανων αποχρώσεων, γυαλιά μυωπικά, κομπινεζόν για να κρύβει τους ατροφικούς μαστούς και την χαλάρωση της κοιλιακής χώρας και το κυριότερο νερουλός κώλος!Πρόσωπο αδιάφορο.Γαμησέ τα δηλαδή.
Μόνο με 20Ε!Τρέξτε να προλάβετε το στουντιοκόριστο! :grin: :grin: :grin:

φαντάζομαι οτι και άλλα στουντιοκόριτσα θα πάρουν μεταγραφή σε μπουρδέλα σε λίγο καιρό...

Επισκέπτης
Δεν είχε ούτε την εμφάνιση, ούτε την την στόφα δυνατού στουντιοκόριτσου, dawn ...
Κατηγορία Φυλής και ούτε, από εξωτερικά χαρακτηριστικά και μέτριο σαλονάρισμα, χωρίς πουτανιά!

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Κατάθεση πρωινή στο Κολωνού 32 Β Στην απαράδεκτη :headbang: :headbang: :headbang: Ρουμάνα νεαρή Ιωάννα για 10 ευρώ.
Δεν ήθελε να πάρει πίπα χωρίς χέρι, με το ζόρι ανέβηκε από επάνω και μουρμούριζε ότι πολλά ζητάω πρωί πρωί !!! ΜΑΥΡΟ !!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Στοχευμένη επίθεση σήμερα το απόγευμα στις 16.00, στη Φυλής.Μιας και τα στανταράκια μου πήγαν στο Ουκράνια για τις γιορτές και βαριόμουν να τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα, κατευθύνθηκα προς ''της Διδύμου τα μέρη''!Συγκεκριμένα πήγα στο καλλίτερο πουλόφωνο της Ορχήστρας Πνευστών Βαλτικής και περι-χώρων, την Σόνια την milfάρα.
Σήμερα δε, είχε και τα κέφια της!Χαμογελαστή, ευδιάθετη, με το που εισήλθε άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο, έπαιξαν και κάποια πεταχτά φιλιά και έγλειψα και τις, απίθανες, βυζάρες της.

μας κάβλωσες βραδυατικα Θανάση Κλάρα με την μιλφαρα τουμπανο την Σονια...!
:cum:
το πορνο-κινητό της το δινει σε όλους τους "τακτικους" πελάτες της εδω και 2 βδομαδες περιπου , γιατι πολυ πιθανο είναι συντομα να αλλαξει μαγαζι ;)
...λες και δεν θα την βρισκαμε οπου και να πηγαινε! :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom