Καλή χρονιά και από εδώ παληκάρια μου! Να έχουμε υγεία σωματική και ψυχική και δυνάμεις να ανταπεξερχόμεθα σε όλες τις δοκιμασίες (συμπεριλαμβανομένων αυτές στο στίβο του πληρωμένου έρωτα)!
Καθώς είχε πολύ καλό καιρό σήμερα, αποφάσισα να κατηφορίσω προς Φυλής μεριά κατά τις 15:00 έως τις 16:00 (πρωινή βάρδια δηλαδή) και να κάνω μια "έρευνα αγοράς", συνεπώς σας αναφέρω αυτά που είδα:
Διδύμου 8Β (ισόγειο): Κοπέλα καθημερινής εμφάνισης (σα δημόσιος υπάλληλος μου έμοιαζε) με γυαλάκια σχετικά ψηλή, καστανή που πρόσφερε κιόλας και αυταρχικό για όσους ενδιαφέρονται.
Διδύνου 8Α (όροφος): Κλειστόν.
Διδύμου 7Α: Νικόλ, καστανή νεαρή κοπέλα με εμφάνιση μάλλον καθαρίστριας...
Διδύμου 7Β: Τσιγγανοειδής κοπέλα, ωστόσο πρόσχαρη και τσαχπίνα, με φουλ πρόγραμμα στα 20€.
Φυλής 54: Η γνωστή και μη εξαιρετέα κοπέλα των πρωινών, Γιάννα.
Φυλής 56: Κλειστόν.
Φυλής 66Α: Επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα κοπέλα, η Ντενίσα. Οι απόψεις διΐστανται για την απόδοσή της στα ενδότερα.
Φυλής 66Δ: Αποφεύγω να μπαίνω στο εν λόγω οίκημα, καθώς και τη Monica Belucci να συναντούσα εκεί μέσα δε θα είμουν εις θέση να περάσω ένεκα των απαράδεκτων συνθηκών στις οποίες έχει περιέλθει ο χώρος αυτός.
Φωκαίας 17Α: Άντζελα την λέγανε μα κανένας από τους συναγωνιστές δεν την πέρνανε...
Φωκαίας 19: Κλειστόν.
Φωκαίας 25Α: Ατσούμπαλη κοπέλα με ασσύμετρο σώμα, φουλ πρόγραμμα για όποιον ενδιαφέρεται, Μαίρη αν θυμάμαι καλά.
Φωκαίας 25Β: Κλειστόν.
Φωκαίας 27Α (υπόγειο): Χριστίνα. Κοπέλα γεματούλα, αλλά γλυκιά με ωραία μάτια.
Φωκαίας 27Α (ακριβώς από πάνω): Γιάννα, η γνωστή Ουκρανή κοπέλα που εργάζεται συνήθως.
Φωκαίας 27Β (όροφος): Αδιάφορη εμφανισιακά κοντή μελαχρινή κοπέλα, σκερτσόζα και με νάζι.
Φυλής 59 &
Φυλής 61: Αμφότερα κλειστά.
Φυλής 74: Στο δεξί ήταν μια γλυκούλα καστανή κοπέλα με φουλ πρόγραμμα (από ότι έλεγε πάντα) και στο αριστερό είχε δύο κοπέλες: μια ξανθιά εμφανίσιμη με ωραίο σώμα αλλά το πορνοένστικτό μου την κατέταξε στην κατηγορία της ξεπέτας και μια καστανή κοντούλα με μέτριο σώμα, όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει...
Φυλής 80: Μαρία από Φυλής 92, 65Α και αλλού, μελαχρινή συμπαθητική παρουσία.
Φυλής 84Α (ισόγειο): Τζούλια... σαν να λέμε Αλεξανδράτου. Η συγκεκριμένη ωστόσο ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την προαναφερθείσα.
Με καστανόξανθο καρέ μαλλί και φουλ πρόγραμμα να ανακοινώνεται.
Φυλής 84Β (όροφος): Άννα η ξανθια γοητευτική παρουσία με τους αναλόγως ευμεγέθεις ημισφαιρικούς προβολεις του πρόσθιου θωρακικού τοιχώματος (κοινώς
βυζιά για όσους δεν το καταλάβανε...).
Φυλής 86Α (όροφος): Η κοπελίτσα που βρίσκεται συνήθως στο 86Β ισόγειο τα απογεύματα. Να με συμπαθάτε, αλλά ξεχνάω το όνομα...
Συμπαθητική και αυτή η κοπέλα.
Φυλής 86Β (ισόγειο): Νταρντανογκόμενα (που λένε και κάποιοι) κοκκινομάλλα με φουλ υπηρασίες και ακάποτο...
Φυλής 65Β (ισόγειο): Εργαζόμενη κοπέλα η Μαίρη. Λίαν ενδιαφέρουσα ως παρουσία (ξανθιά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα), αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το ένστικτό μου βάρεσε συναγερμό για αποφυγή ξεπέτας.
Φυλής 67: Λυγερόκορμη μελαχρινή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο, την έχω πετύχει και άλλες φορές στο συγκεκριμένο μέρος. όνομα δεν πρόλαβα να ακούσω...
Φυλής 69 (όροφος και ισόγειο) καθώς και
Φυλής 71 (όροφος και ισόγειο): Άπαντα κλειστά.
Φυλής 99 (κοινώς τραβελάδικο ή το στέκι του Optimus Prime): Ανοικτό, ωστόσο δεν μπήκα να δώ αφού δεν είμαι fun του είδους...
Από τη μετέπειτα πορεία μου στη Φυλής το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι στο:
Φυλής 134 προς 136: 3 μαρούλια 1€, 3 ματσάκια κρεμμυδάκια (φρέσκα παρακαλώ) 1€...
Είχα ξεχάσει ο κόπανος ότι τις Τετάρτες έχει λαϊκή
οπότε μην έχοντας υπόψιν αξιόλογη πρόταση για να "αμαρτήσω", απεχώρησα...
Δεκτή κάθε συμπλήρωση και παρατήρηση στην παρούσα ενημέρωσή μου από οποιονδήποτε το επιθυμει...
ΥΓ. Είχα μείνει στο γεγονός ότι οι κοπέλες σε χαϊδεύανε και σε κρατούσαν για να περάσεις... Σήμερα είδα και έπαθα από κάποιες υπηρεσίες για να βγώ και να συνεχίσω το λειτούργημα της ενημερώσεως μου. Αλλάζουνε οι καιροί, αλλάζουνε και τα έθιμα!