Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (12 μέλη και 198 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σωστός.
η Ουκρανή , γνωστή και ως "φραουλίτσα" (μόνο φραουλίτσα δεν είναι εμφανισιακά..)
κάθε ημέρα είναι εκεί τα απογέυματα , Δροσοπούλου 98.
φοράει και ενα κομπινεζόν της συμφοράς για να κρύβει την μπάκα της

Κρίνοντας από το γούστο σας, πάω στοίχημα ότι έχετε συνουσιασθεί μετ΄αυτής.

Και σας άρεσε.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μετά από επικοινωνία με την Αλεξάνδρα από Φυλής 65 κάτω, μου είπε ότι αύριο γυρίζει στην πατρίδα και δεν θα ξαναέρθει...

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
299
Πόντοι
20
κολωνου 47 ισογειο ειναι τσατσα η βικυ η καζακστανη

Τσατσά? στο μεταξουργείο με όλα αυτά τα μπάζα νομίζω μπορούσε να παίξει άνετα μπάλα .

Η Βίκυ,αλλοτινό στανταράκι μετην οποία παρεπιπτόντως είχα και μια σύντομη σχέση μουτοχεπει ότι θα τα παρατησει απογοητευμένη από τη πτώση στη πιάτσα και ότι θα γίνοταν υπηρεσία πρίν το καλοκαίρι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά από επικοινωνία με την Αλεξάνδρα από Φυλής 65 κάτω, μου είπε ότι αύριο γυρίζει στην πατρίδα και δεν θα ξαναέρθει...
Επιστροφή στην "Σερβία"................... :2funny:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Φυλής βράδυ (22.00)
ΣΚΑΤΑ
Φ 71 πα: Έλενα
Φ 71 κα: Ιλόνα-Ευτέρπη-............ με ύφος 1000 καρδιναλίων
Φ 69 πα: Μάγια
Φ 61 υπ: Ποτέμκιν με νάζι
Φ. 59 κα: Ξανθό ρουμάνικο μουνοτριβόταν στον καναπέ και ινδοπακιστανο look γυφτάκι. Μύριζε ξεπέτα αλλιώς θα το μπήδαγα.
Φ. 67 : Γκαύλα ξανθό αλλά μύριζε ξεπέτα και αυτό.
Φ 65 κλειστό
στα άλλα δεν πήγα
Α.... Φωκ 27 υπ Βικτώρια (νομίζω)
24 μια γυρολόγος δεν θυμάμαι όνομα ρουμανογυφτο.

ΤΠΤ σε ελεύθερη πτώση η φυλής και από κόσμο ρίχε 10 άτομα όλος ο δρόμος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Κρίνοντας από το γούστο σας, πάω στοίχημα ότι έχετε συνουσιασθεί μετ΄αυτής.

Και σας άρεσε.

η αλήθεια είναι οτι ενώ εχω πάει με χειρότερες εμφανισιακά απο αυτήν, η συγκεκριμένη δεν μου έκανε το "κλικ" και δεν πέρασα μαζί της!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα ειπα να επισκεφτω μερικα σπιτακια που ειχα καιρο να παω,ετσι βραδακi και στην 2η βαρδεια...
Φυλης
40 Τατιανα λουβα η ψιλολιχνη ρωσιδα.
54 Σουζυ με κορδονι και λαγοφουντιτσα στην μεση.
66Α Χριστινα με κωλο,κοντο αδυνατο,μικρο στηθος!!
65 ισ.Αλεξανδρα για τελευταια μερα,οπως ειπε!!
67 Αντινα.
69 ορ.Μαγια.
71 ορ.Ελενα.
71 ισ.Τζουλια η ευτερπη.
86 ισ.Αντριανα
86 ορ.Αννα απο φυλ.74.
84 ορ.Καρολινα.
84 ισ.Σονια η ιταλιδα.
Αγκυρας
12 δεξ.Μαρινα με το γιαλι.
12 αρ.Βικτωρια το νταρτανομιλφ με τα 2+.
Διδυμου
20 Αλεξανδρα.
18 Αλιονα.
16 Αλινα μιλφογκιλφ ζουμερο σωμα με 2αρια και Νικη με ζαρτιερες.
Ελλης Ιζαμπελα.
Να εχετε ενα καλο βραδυ.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κύριοι καλησπέρα σας,έκανα μια μικρή καταδρομική σήμερα το μεσημέρι απο Φυλής μεριά και τελικά επέλεξα να δοκιμάσω μια κοπέλα με το όνομα Άννα-Μαρία,νομίζω πως η εν λόγω ήταν στο πορνοοίκημα αριθμός 67.Στο δια ταύτα λοιπόν,ήθελα αρχικά να γράψω ενα ολόκληρο πορνόμανιφεστο αλλα κάτι συνέβη και μου το έσβησε  :tickedoff: :S,η συγκεκριμένη ειναι ξανθια,μέτριου αναστηματος με πολυ ωραίο σωμα(καλλίγραμμα πόδια,καλοσχηματισμενος κώλος,μέτριο στήθος,φυσικό-ολίγον τι πεσμένο) και αρκετα ενδιαφέρον πρόσωπο.Ηρθε στο δωμάτιο παρα πολυ γρήγορα,μέσα σε 2-3 λεπτά το πολυ,και έπιασε κατευθείαν τη κουβεντα(να σημειώσω εδω πως μιλάει πολυ καλα τα Ελληνικά) για αρκετή ώρα,ενω εγω γδυνόμουν και ταυτόχρονα "ακολουθούσα" τη κουβεντα.Στο "ψητό" λοιπόν,η στάση επήλθε με τη βοήθεια της χειρός της,οπότε όπως καταλαβαίνετε τα προκαταρκτικά ειναι πιθανότατα άγνωστη λέξη για την εν λόγω πορνοδέσποινα.Εν συνεχεία ακολούθησε το χειρότερο μέρος:ο πεοθηλασμός,ο οποίος ναι μεν ήτο βαθύς (υπήρξε φιλότιμη προσπάθεια εκ μέρους της) και με ρυθμό αλλα πολυ άτεχνος εώς άγαρμπος θα έλεγα.Μετα ακολούθησε η σεξουαλικη επαφή με αυτην απο πάνω όπου η πράξη γινόταν με ενα ράθυμο και αντιερωτικό στυλ,ενω το κυριότερο και άξιο αναφοράς ειναι πως εκστόμισε τη φράση " δεν αλλάζουμε γιατι έτσι όπως σε βλέπω θα κοιμηθεις σε λίγο?",τα λογια της ακούστηκαν μαγευτικά και αναφώνισα μέσα μου:"ωσαννά".Δυο στάσεις ακόμα ιεραποστολικα και απο πίσω όπου και επήλθε το "μοιραίο" μετά πολλών κόπων και βασάνων δυστυχώς.Στα σίγουρα με τη συγκεκριμένη είχαμε πολυ περισσότερη "χημεία" όταν συζητούσαμε,οτι και να ήταν αυτο,παρα όταν  :knockinb:.Παντως εν κατακλείδι έχω να πω οτι πρόκειται για μια ευχάριστη παρουσία,συνεργάσιμη που αποπνέει μια θετική άυρα και για να σας δώσω να το καταλάβαιτε σας λέω πως αν και ήμουν κακόκεφος και έκανα μια πολυ μέτρια εώς κακή "κατάθεση",εντούτοις η συμπεριφορά της μου άφησε τελικώς μια ......γλυκό πικρή γεύση.Α να σημειώσω πως ήμουν ο τελευταίος της πελάτης της για σημερα(αν τα διαβάζουν σίγουρα θα εχει καταλάβει ποιος είμαι  :2funny:.
Υ.Γ:Η τσατσα του εν λόγω οίκου ειναι ευγενική και καλαμπουρίζει αρκετα.

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Αν η φυλής πέσει στο δεκάρικο τότε το μετάξυ πρέπει να πάει τάληρο.
Το θέμα είναι να φέρουν αξιόλογες κοπέλες και να τιμάνε το δύσκολο πια να βγει 20άρικο (ή 15άρι).
Ίσως πρέπει να ανακεφαλαιώσουμε για το ποιες κοπέλες αξίζουν αυτή τη στιγμή στα σπίτια.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
το μεταξι δεν παιζει να πεσει πιο κατω με την καμια...εδω πολλα εχουν  αρχισει το 15αρι παλι. η φυλης τωρα δεν ξερω...καλο θα ηταν να παει 15 τουλαχιστον για τις κοπελες που αξιζουν 15, γιατι αλλο η μια αλλο η αλλη. αλλα αν πεσει εκει η τιμη θα πεσουν και οι υπηρεσιες και η καθαριοτητα και θα καταντησει μεταξι και εκει... :rolleyes: δεν ειναι απλα τα πραγματα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σημερα το πρωι...

ακομινατου 2 αριστερο,μια κοντη ξανθια μιλφ με βυζομπαλα :tits:

λεωνιδου 6,μια μελαχρινη με ωραιο κορμι και καπως σοβαρο προσωπο

κολωνου 32 αριστερο,η ξανθια ομορφουλα γυφτοειδης που παιζει τα πρωινα

κολωνου 30β,ιωαννα

εξηκιου 20,αλεξανδρα κλασσικα

εξηκιου 18 πανω,ενα μελαχρινο ψηλο μιλφ με βυζια,αγενης

βεργας 6 αριστερο,αλινα η γνωστη του σπιτιου

βεργας 6 δεξι,η ναταλι με τα πρησμενα μαγουλα και το σημαδι

βεργας 2,η ναταλι η χοντρουλα με το στρογγυλο κεφαλι που δουλευε περγαμου 27 πανω

προυσσης κλειστο

αδανων,η αννα το κοντο γυφτακι απο λιοσιων 91

κνιδου,τζουλια να βαριεται τη ζωη της

τροφωνιου 11 αριστερο,μια πιτσιρικα χαρωπη,μελαχρινη,ωραιο κορμι,ωραιο χαμογελο με στραβα μεγαλα δοντια
            δεξι,αγαπη

τροφωνιου 13 αριστερο,ενα μπαζο μιλφ γυφτισσα,γεματουλα
            δεξι,μπετυ

λιοσιων 91,μια χοντρη γυφτισσα μπαζο

παιωνιου,ναντια κλασσικα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σημερα το πρωιστο φυλης 66α ηταν η ρομπερτα χαλι μαυρο στο δωματιο...την εδιωξα  :headbang: και η βιολετα στο φωκαιας 27 κατω επισης χαλι μαυρο μεσα στην ειρωνια..και αυτην την εδιωξα και την εβρισα κιολας... :headbang: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟ ΚΡΙΤΙΚΕς...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕς ΕΠΟΧΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑΡΕΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΚΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σημερα το πρωι...

ακομινατου 2 αριστερο,μια κοντη ξανθια μιλφ με βυζομπαλα :tits:

λεωνιδου 6,μια μελαχρινη με ωραιο κορμι και καπως σοβαρο προσωπο

κολωνου 32 αριστερο,η ξανθια ομορφουλα γυφτοειδης που παιζει τα πρωινα

κολωνου 30β,ιωαννα

εξηκιου 20,αλεξανδρα κλασσικα

εξηκιου 18 πανω,ενα μελαχρινο ψηλο μιλφ με βυζια,αγενης

βεργας 6 αριστερο,αλινα η γνωστη του σπιτιου

βεργας 6 δεξι,η ναταλι με τα πρησμενα μαγουλα και το σημαδι

βεργας 2,η ναταλι η χοντρουλα με το στρογγυλο κεφαλι που δουλευε περγαμου 27 πανω

προυσσης κλειστο

αδανων,η αννα το κοντο γυφτακι απο λιοσιων 91

κνιδου,τζουλια να βαριεται τη ζωη της

τροφωνιου 11 αριστερο,μια πιτσιρικα χαρωπη,μελαχρινη,ωραιο κορμι,ωραιο χαμογελο με στραβα μεγαλα δοντια
             δεξι,αγαπη

τροφωνιου 13 αριστερο,ενα μπαζο μιλφ γυφτισσα,γεματουλα
             δεξι,μπετυ

λιοσιων 91,μια χοντρη γυφτισσα μπαζο

παιωνιου,ναντια κλασσικα
Πολύ cult-ίλα,ψηλέ μου.............. :thumbsup:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σημερα το πρωιστο φυλης 66α ηταν η ρομπερτα χαλι μαυρο στο δωματιο...την εδιωξα  :headbang: και η βιολετα στο φωκαιας 27 κατω επισης χαλι μαυρο μεσα στην ειρωνια..και αυτην την εδιωξα και την εβρισα κιολας... :headbang: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟ ΚΡΙΤΙΚΕς...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕς ΕΠΟΧΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑΡΕΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΚΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Να ανεβάσεις, ΕΠΙΒΑΛΕΤΤΑΙ στις πολύ κακές να ανεβαίνουν κριτικές.

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οσες δεν τιμουν το 20αρικοθα μπαινουν αυτοματα στη black list...και μετα να δουμε ποσες μυγες θα βαρουν..Αν σου βγει κι η χαρη εκτος απ΄το ονομα................

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να ανεβάσεις, ΕΠΙΒΑΛΕΤΤΑΙ στις πολύ κακές να ανεβαίνουν κριτικές.
                                                                                        Οκ τυπε μου ξεκιναω να γραφω...αλλα εχω να γραψω πολυ ασχημα γεγονοτα... :rockon: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενημερωση 2ης βαρδειας εξω απο το 84....τωρα....
Φυλης
84 ισ.Σονια η ιταλιδα.
86 ορ.Ανελα η Σιμελα.
86 ισ.Αντριανα.
65 ισ.Εμμανουελα.
71 Ελενα.
71ισ.Τζουλιαννα η ευτερπη.
71 υπ.ανοικτο μετα απο καιρο,Σαρα αν ακουσα ορθα απο την φραουλιτσα καραμελιτσα,τσιγγανορουμανοβουλγαρα,κανονικου υψους,σωματος,2αρι περιπου.
66 Α Μαριανα μιλφ κανονικο σωμα!
66 Δ Ντενισα.
74 Αννα και Στελα.
40 Λουβα τατιανα......
Φωκαιας
22 Ανοικτο Κωσταντινα κοντο λεπτο σωμα!
25 ισ,Αλισα 1,70 με στητο προς το 2αρι στηθος.

Συνεχιζετε......

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Bόλτα σήμερα το απόγευμα Λιοσσίων κ πέριξ:

Τροφωνίου 13 πάνω: Μιλφάκι με καλό βυζί κ στρουμπουλό κωλαράκι, κατσαρά μαλλιά
Τροφωνίου 13 κάτω: Η Είρηνη, γνωστή milf προς gilf
Τροφωνίου 11 πάνω: Ένα αδιάφορο μελαχρινό άβυζο γυφτάκι
Εξηκίου: Στο ένα η κλασσική χοντρή, στο άλλο με τον πάνω όροφο μια milfού με εντυπωσιακά βυζάκια
Χωμοτιανού: Στο πάνω μια μιλφού μελαχρινή με ωραίο βυζάκι, στο κάτω μια κοκκινομάλλα πιτσιρίκα με πολύ όμορφο καλοσχηματισμένο βυζάκι κ κολαράκι, πανέμορφη, πραγματικός άγγελος. Έχει εντοπιστεί κ στο Ρεμούνδου 20 σε απογευματινή βάρδια.

ΒΥΖΟΛΑΤΡΕΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ! Στην Κνίδου μια τύπισσα με κάτι υπερμεγέθη βυζάρες πραγματικά μέχρι το γόνατο της φτάναν

Αλκαμένους 117: Ειρήνη, ξανθό μιλφόνι με φοβερή βυζάρα
Αλκαμένους 113: Βαλέρια, γνωστό μιλφόνι
Ρεμούνδου 21 στο πάνω: Μια γεματούλα γύφτισσα, προσφέρει κ κώλο
Ρεμούνδου 21 στο κάτω: Μια αδιάφορη, ούτε εμφάνιση θυμάμαι
Ρεμούνδου 20: Η ντενίσα. Η τσατσά μου ανακοίνωσε ότι μόλις την πήρε συναγωνιστής κ πλήρωσε για να την έχει κανά μισάωρο, οπότε να ξαναπεράσω. Ψηνόμουν να τον ακουμπήσω στην τσατσά που είχε πολύ όμορφο στυλ
Αλκιβιάδου 16Α: Η Νατάσσα, καινούριο φρούτο, χαριτωμένο gilf, αλλά ρε παίδες ... δε βλέπεται ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom