Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 558 άτομα (26 μέλη και 532 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μερικα ανοιγουν δειλα δειλα με τις τσατσαδες να κοιτανε εξω, εκλεισαν πριν καμια ωρα μετα απο ντου στο 71, λιγικα θα ανοιξουν ολα σε λιγο

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Απογευματάκι σήμερα και η βόλτα με έβγαλε να περιδιαβαίνω το κατώφλι οίκου στη Μενάνδρου περισσότερο από περιέργεια παρά από διάθεση για σεξ.Ο τσάτσος ήταν έγχρωμης φυλής,καμμία σχέση με το στυλ των γνωστών τσάτσων και περισσότερο παρέπεμπε σε άνθρωπο του κυκλώματος. Μου είπε για 2 κοπέλες, από Βουλγαρία. Η τιμή στα 10 Ευρώ.Μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όντως μετά από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα ολόγυμνη,εμφανίσιμη, είπε καλησπέρα αλλά έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια.Πήγε μέσα στην κουζίνα και μίλησε λίγο με τον τσάτσο (όχι Ελληνικά) και ο νεαρός τσάτσος μαινόμενος μπούκαρε στο δωμάτιο!Εγώ τα είχα χάσει! :S Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και άκουσα μάλλον μπινελίκια,δεν κατάλαβα καλά, ενώ άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο.  :o Cult σκηνικό, δε λέω! Περίμενα λίγο στη γωνία να δω μήπως τον βγάλουν τσίτσιδο στην Πειραιώς αλλά τίποτα...Μάλλον θα 'φαγε αρκετές για να μη βγήκε τα επόμενα λεπτά.Ο τσάτσος πάντως σε μένα ήταν ευγενικός.Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε εκεί μέσα και έγινε πεδίο μάχης το δωμάτιο.Καλό βράδυ!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 13/11/2012 στις 11:30

Όπως τα ιστιοφόρα έχουν ως κινητήριο δύναμη τον άνεμο έτσι και οι μπουρδελιάρηδες έχουν τον ήλιο.

Προφανώς οι ηλιακές υπεριώδεις ακτινοβολίες (που δημιουργούν την βιταμίνη D) δρουν καταλυτικά στην διέγερση των αρχιδιών, κάνοντας τα να παράγουν περισσότερο σπέρμα.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10191.jpg

Κολωνού 32 ισόγειο
Έλενα (νομίζω) ξανθο-βαμμένη πορνο-γκόμενα από Ιάσωνος 19 (παλαιότερα) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (πιθανά extensions), προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Κολωνού 27 ισόγειο
Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με καθημερινή έκφραση χωρίς την απαιτούμενη πουτανιά, μάλλον μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες.

Κολωνού 11 ισόγειο
Επιλέξιμο ξανθο-βαμμένο ζουμπουρλίδικο κορίτσι με μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο, μάλλον κοντή με χορταστικές σωματικές αναλογίες και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Ειρήνη λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Δεν περίμενα να βγει η δεύτερη κοπέλα. Υποθέτω πως θα ήταν η Σοφία. Χοντρή με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 46 αριστερά όπως χαζεύουμε τα μπουρδέλα
Αλίνα με μπουκλωτά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε ίσως να ήταν υπερ-πουτάνα, μέτρια στο ύψος, γενατούλα με φουσκωτό κώ(ο)λο. Όλα τοποθετημένα μέσα σε εφαρμοστό ολόσωμο εσώρουχο, προφανώς για ευνόητους λόγους.

Ιάσωνος 30 ισόγειο
Ελβίρα από Φωκαίας 22, Φυλής 71 υπόγειο, σκούρα χαρακτηριστικά προσώπου, συμπαθητική και χαμογελαστή έκφραση, ώριμη πορνο-δέσποινα, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο

Ιάσωνος 43
Δυο αδέσποτα γυφτο-πορνίδια
Ατζέλικα με μελαχρινά (προφανώς) μαλλιά μέχρι την μέση, επεισοδιακή φυσιογνωμία, κοντή, λεπτή με αόρατα βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
Χριστίνα με ποστίς μέχρι την μέση, μάλλον περισσότερο προκλητική από την Ατζέλικα και πιο άνετη στο κλίμα της πουτανιάς, λεπτή, μάλλον μέτρια προς κοντή, μικρά βυζιά και αχαλίνωτο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Διάλεξα την Χριστίνα για ανεξήγητους λόγους. Πέρασα καλά ενώ δεν το πίστευα.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά «όπου» και να είστε

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Απογευματάκι σήμερα και η βόλτα με έβγαλε να περιδιαβαίνω το κατώφλι οίκου στη Μενάνδρου περισσότερο από περιέργεια παρά από διάθεση για σεξ.Ο τσάτσος ήταν έγχρωμης φυλής,καμμία σχέση με το στυλ των γνωστών τσάτσων και περισσότερο παρέπεμπε σε άνθρωπο του κυκλώματος. Μου είπε για 2 κοπέλες, από Βουλγαρία. Η τιμή στα 10 Ευρώ.Μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όντως μετά από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα ολόγυμνη,εμφανίσιμη, είπε καλησπέρα αλλά έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια.Πήγε μέσα στην κουζίνα και μίλησε λίγο με τον τσάτσο (όχι Ελληνικά) και ο νεαρός τσάτσος μαινόμενος μπούκαρε στο δωμάτιο!Εγώ τα είχα χάσει! :S Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και άκουσα μάλλον μπινελίκια,δεν κατάλαβα καλά, ενώ άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο.  :o Cult σκηνικό, δε λέω! Περίμενα λίγο στη γωνία να δω μήπως τον βγάλουν τσίτσιδο στην Πειραιώς αλλά τίποτα...Μάλλον θα 'φαγε αρκετές για να μη βγήκε τα επόμενα λεπτά.Ο τσάτσος πάντως σε μένα ήταν ευγενικός.Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε εκεί μέσα και έγινε πεδίο μάχης το δωμάτιο.Καλό βράδυ!
Φίλε τι άλλο περίμενε το ένστικτο σου για να την κανεις; Να πέσουν πιστολιες;...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν τον μαχαίρωσαν τυχερός είναι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

που είσαι χαμένος εσύ;;;

αυθεντικό ποιοτικό σκηνικό, έπρεπε να μπείς μέσα και να πάρεις το μέρος του πελάτη να δείρετε τον τσάτσο μαζί.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

γινονται τετοια πραγματα στη συγχρονη Ελλαδα?

τι θα κανει για αυτο η τροικα?

θα φερει το θεμα στη βουλη η χα?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Παιδιά για το ξανθό με το κοντό μαλλί στο 134 και το μελαχροινό στο 134 υπόγειο τι γνώμες έχετε;
Δεν θυμάμαι και ονόματα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο.  :o Cult σκηνικό, δε λέω!

Το ένστικτό σου θα έπρεπε να σου έλεγε να τραβήξεις το σκηνικό με το κινητό σου , δεν θα σε πείραζαν ..... να βλέπαμε κι εμείς τη φάση  να γουστάρουμε .  Να πάρουμε τη πρέζα μας ....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το ένστικτο μου θα έλεγε να μπω και εγώ στο δωμάτιο, μπορεί στην αναμπουμπούλα να γαμούσα κούτρα...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Το ένστικτό σου θα έπρεπε να σου έλεγε να τραβήξεις το σκηνικό με το κινητό σου , δεν θα σε πείραζαν ..... να βλέπαμε κι εμείς τη φάση  να γουστάρουμε .  Να πάρουμε τη πρέζα μας ....
Αν σου πω ότι ήμουν με το χέρι στην τσέπη να βγάλω το κινητό, όταν άκουσα πιο έντονη τη φασαρία και σα να μου φάνηκε ότι ο καβγάς θα συνεχιζόταν και εκτός δωματίου. Οι φωνές δηλαδή έφταναν όλο και προς την πόρτα του δωματίου. Τότε την κοπάνησα. Dawn, δεν είμαι χαμένος. Απλά πιο "αθόρυβος" επισκέπτης. Καλημέρα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καταρχήν η κάρλα έχει σιλικονη στα βυζία της......και δεύτερον αυτή έιναι γιατί το βίντεο το έχει τραβήξει φίλος μου........

Μα κάνεις να επανέλθω με στοιχεία, ΝεαΣμυρνη76.  Και θα μου χρειαστούν δύο ποστ, γιατί μόνο μέχρι 2 φωτο μπαίνουν σε κάθε ποστ.

Αυτά τα βυζιά εδώ (και στο επόμενο ποστ) ΔΕΝ είναι πλάστικ. Έγινε ενδελεχής έρευνα, και ό,τι ήταν δυνατόν να μεταφέρω εδώ, στο μεταφέρω με φωτογραφίες.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να σου μεταφέρω και την αίσθηση της αφής, η οποία επιβεβαιώνει αυτό που λέω.

Συνημμένα

• NoPlastic1.jpg
    NoPlastic1.jpg
    241,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • NoPlastic2.jpg
    NoPlastic2.jpg
    265,1 KB · Εμφανίσεις: 35

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αν επιθυμείς να επιβεβαιώσεις αυτά που σου λέω, τύπωσε 1-2 από αυτές τις φωτο, παρ’ τες μαζί σου στην επόμενη βόλτα σου στην περιοχή, βρες την (δουλεύει), και ρώτα την αν είναι δικές της οι φωτογραφίες.
Θα σου επιβεβαιώσει ότι είναι.
Και μετά, δια της αφής, μπορείς να επιβεβαιώσεις και την ουσία του πράματος, δηλαδή ότι οι μαστοί αυτοί είναι γαλακτοφόροι αδένες και όχι ενθέματα σιλικόνης. Γιατί αυτή ήταν η μία διαφωνία μας.

Η άλλη ήταν για το βίντεο, για το οποίο βέβαια δεν μπορώ να σου προσκομίσω αποδείξεις ότι δεν είναι αυτή (είναι θέμα κρίσης), αλλά σε διαβεβαιώνω και πάλι ότι στο βίντεο είναι άλλη γυναίκα, και όχι αυτή που λέμε, η “Κάρλα η καύλα”.
Αν φίλος σου είπε ότι την τράβηξε βίντεο, σε παραμύθιασε ο φίλος.

Πες μου κάτι:
Μήπως αναφέρεσαι σε κάποια άλλη Κάρλα? Γιατί έχουν εμφανιστεί διάφορες με αυτό το “παρατσούκλι”.

ΥΓ: Κατέβαλα προσπάθεια οι φωτο να είναι όσο γίνεται πιο καθαρές και με λεπτομέρεια. Όση ευκρίνεια χάθηκε, χάθηκε λόγω του ότι έπρεπε να τις κάνω step down resize για να τις δέχεται το site (max size = 400kb).

Συνημμένα

• NoPlastic3.jpg
    NoPlastic3.jpg
    218,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • NoPlastic4.jpg
    NoPlastic4.jpg
    211,4 KB · Εμφανίσεις: 26

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρωινη βαρδια

αλκαμενους 113,μαρια

Φωκαίας 27Β πανω,αλινα απο το κατω και μια καινουργια(?) που δεν ελεγε...
            κατω,γιαννα,ειρηνη

27α γκαμπριελα και βιολετα,τη βιολετα πρωτη φορα την εβλεπα,ομορφη...

25β,αννα πολωνεζα με φουλ

24,η ειρηνη,η ομορφη μελαχρινη γεματουλα που δουλευε διδυμου 18,φυλης 86 κτλ...ειναι και στουντιοκοριτσο απ οτι λετε...

22,ανοιχτο το πανω δεξια,μια απαξιωμενη γυφτισσα

17,η ρωξανα

φυλης 66 δεξι,η ελενα ρομπερτα σοφια
      86 αριστερο,η λαουρα
      84 δεξι,τζουλια

αγκυρας 12 δεξι,ελενα
          αριστερο,σοφια

διδυμου 20,αννα

διδυμου 7 δεξι,μια απαξιωμενη μιλφ
        7 αριστερο,μια χριστινα,αδιαφορη μελαχρινη...η μαρια απο αυριο παλι...(η μαρια δουλευε και αχαρνων 106)

μεταξι κλασσικη μπαζοκατασταση...

στα ιασωνος 44-46(στο 46 αριστερο) παιζει μια bbw με αγελαδινα βυζια

το κολωνου 30β ηταν κλειστο...

ιασωνος 19 πανω,ειναι μια γυμνασμενη ξανθουλα,συμπαθητικη...νομιζω μονικα...η σαρα σταματησε...

κολωνου 47 ισογειο ειναι τσατσα η βικυ η καζακστανη

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ....
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 (ΟΡΟΦΟΣ) Ιωαννα απο φυλης 84,κωλαρα με 15 και κωλο,κανονικο σωμα.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΓΑΜΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ) ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ , ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?    :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παιδιά  μελαχροινό στο 134 υπόγειο τι γνώμες έχετε;
Δεν θυμάμαι και ονόματα...
Claudia,την πηρα το Σαββατο,ηταν στα πλαισια της 7ης καταθεσης απο τις 8 μεσα σε τεσσερις μερες,μου εγλειψε τα καλογυαλισμενα @@ και στο σεξ ηταν χαλαρη και με τασεις αγαπουλιασης,στο σκληρο΄΄κομματι΄΄του παλουκωματος εδειξε επισης cool,ενα 20λεπτο και δεν ενοχλησε ουτε η τσα ουτε η ιδια.Προτεινεται.
ΥΓ Τελος εδω και καιρο οι ενημερωσεις απο εμενα σε ολα τα θρεντ(μασαζ-βιζιτες-δελα)
Οι λογοι προφανεις,λιγοι οι σοβαροι παικτες των thread,η σοφη φραση του μπαοκτση palermo με οδηγει ''Ειστε για τον πουτσο και αργοσχολοι οι περισσοτεροι''

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ΥΓ: Κατέβαλα προσπάθεια οι φωτο να είναι όσο γίνεται πιο καθαρές και με λεπτομέρεια. Όση ευκρίνεια χάθηκε, χάθηκε λόγω του ότι έπρεπε να τις κάνω step down resize για να τις δέχεται το site (max size = 400kb).

Ομολογώ πως έκανες ενδελεχή έρευνα ....
Πάντως ερεθισμένα τα βλέπω , τα ρούφαγες αρκετή ώρα ?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Πιο γρηγορη και αμεση ενημερωση για μπουρδελα απο αυτη δεν υπαρχει!!!
cyber-sex-300x196.jpg
:thumbsup:

courbas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά παιδιά .Ξέρει κανείς τι απέγινε η Σάρα απο Φω 27 υπόγειο ; την έχω χάσει τελευταία .Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...και καλή δύναμη !...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom