Επισκέπτης
Μερικα ανοιγουν δειλα δειλα με τις τσατσαδες να κοιτανε εξω, εκλεισαν πριν καμια ωρα μετα απο ντου στο 71, λιγικα θα ανοιξουν ολα σε λιγο
Φίλε τι άλλο περίμενε το ένστικτο σου για να την κανεις; Να πέσουν πιστολιες;...Απογευματάκι σήμερα και η βόλτα με έβγαλε να περιδιαβαίνω το κατώφλι οίκου στη Μενάνδρου περισσότερο από περιέργεια παρά από διάθεση για σεξ.Ο τσάτσος ήταν έγχρωμης φυλής,καμμία σχέση με το στυλ των γνωστών τσάτσων και περισσότερο παρέπεμπε σε άνθρωπο του κυκλώματος. Μου είπε για 2 κοπέλες, από Βουλγαρία. Η τιμή στα 10 Ευρώ.Μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όντως μετά από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα ολόγυμνη,εμφανίσιμη, είπε καλησπέρα αλλά έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια.Πήγε μέσα στην κουζίνα και μίλησε λίγο με τον τσάτσο (όχι Ελληνικά) και ο νεαρός τσάτσος μαινόμενος μπούκαρε στο δωμάτιο!Εγώ τα είχα χάσει! :S Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και άκουσα μάλλον μπινελίκια,δεν κατάλαβα καλά, ενώ άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο. :o Cult σκηνικό, δε λέω! Περίμενα λίγο στη γωνία να δω μήπως τον βγάλουν τσίτσιδο στην Πειραιώς αλλά τίποτα...Μάλλον θα 'φαγε αρκετές για να μη βγήκε τα επόμενα λεπτά.Ο τσάτσος πάντως σε μένα ήταν ευγενικός.Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε εκεί μέσα και έγινε πεδίο μάχης το δωμάτιο.Καλό βράδυ!
Απογευματάκι σήμερα και η βόλτα με έβγαλε να περιδιαβαίνω το κατώφλι οίκου στη Μενάνδρου περισσότερο από περιέργεια παρά από διάθεση για σεξ.Ο τσάτσος ήταν έγχρωμης φυλής,καμμία σχέση με το στυλ των γνωστών τσάτσων και περισσότερο παρέπεμπε σε άνθρωπο του κυκλώματος. Μου είπε για 2 κοπέλες, από Βουλγαρία. Η τιμή στα 10 Ευρώ.Μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όντως μετά από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα ολόγυμνη,εμφανίσιμη, είπε καλησπέρα αλλά έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια.Πήγε μέσα στην κουζίνα και μίλησε λίγο με τον τσάτσο (όχι Ελληνικά) και ο νεαρός τσάτσος μαινόμενος μπούκαρε στο δωμάτιο!Εγώ τα είχα χάσει! :S Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και άκουσα μάλλον μπινελίκια,δεν κατάλαβα καλά, ενώ άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο. :o Cult σκηνικό, δε λέω! Περίμενα λίγο στη γωνία να δω μήπως τον βγάλουν τσίτσιδο στην Πειραιώς αλλά τίποτα...Μάλλον θα 'φαγε αρκετές για να μη βγήκε τα επόμενα λεπτά.Ο τσάτσος πάντως σε μένα ήταν ευγενικός.Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε εκεί μέσα και έγινε πεδίο μάχης το δωμάτιο.Καλό βράδυ!
Απογευματάκι σήμερα και η βόλτα με έβγαλε να περιδιαβαίνω το κατώφλι οίκου στη Μενάνδρου περισσότερο από περιέργεια παρά από διάθεση για σεξ.Ο τσάτσος ήταν έγχρωμης φυλής,καμμία σχέση με το στυλ των γνωστών τσάτσων και περισσότερο παρέπεμπε σε άνθρωπο του κυκλώματος. Μου είπε για 2 κοπέλες, από Βουλγαρία. Η τιμή στα 10 Ευρώ.Μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όντως μετά από λίγα λεπτά βγήκε η κοπέλα ολόγυμνη,εμφανίσιμη, είπε καλησπέρα αλλά έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια.Πήγε μέσα στην κουζίνα και μίλησε λίγο με τον τσάτσο (όχι Ελληνικά) και ο νεαρός τσάτσος μαινόμενος μπούκαρε στο δωμάτιο!Εγώ τα είχα χάσει! :S Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και άκουσα μάλλον μπινελίκια,δεν κατάλαβα καλά, ενώ άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο. :o Cult σκηνικό, δε λέω! Περίμενα λίγο στη γωνία να δω μήπως τον βγάλουν τσίτσιδο στην Πειραιώς αλλά τίποτα...Μάλλον θα 'φαγε αρκετές για να μη βγήκε τα επόμενα λεπτά.Ο τσάτσος πάντως σε μένα ήταν ευγενικός.Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε εκεί μέσα και έγινε πεδίο μάχης το δωμάτιο.Καλό βράδυ!
άρχισε να πέφτει έντονο ξύλο!Ο τσάτσος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον πελάτη (?) ο οποίος μάλλον θα έκανε κάτι χοντρό στην κοπέλα απ'ότι κατάλαβα! Πέφταν αρκετές ξυλιές,οι 2 ιερόδουλες παρέμειναν στο σαλόνι και νομίζω η μία μπούκαρε κι αυτή στο δωμάτιο!Το ένστικτό μου μου είπε να την κάνω από κει μέσα το γρηγορότερο. :o Cult σκηνικό, δε λέω!
Αν σου πω ότι ήμουν με το χέρι στην τσέπη να βγάλω το κινητό, όταν άκουσα πιο έντονη τη φασαρία και σα να μου φάνηκε ότι ο καβγάς θα συνεχιζόταν και εκτός δωματίου. Οι φωνές δηλαδή έφταναν όλο και προς την πόρτα του δωματίου. Τότε την κοπάνησα. Dawn, δεν είμαι χαμένος. Απλά πιο "αθόρυβος" επισκέπτης. Καλημέρα.Το ένστικτό σου θα έπρεπε να σου έλεγε να τραβήξεις το σκηνικό με το κινητό σου , δεν θα σε πείραζαν ..... να βλέπαμε κι εμείς τη φάση να γουστάρουμε . Να πάρουμε τη πρέζα μας ....
καταρχήν η κάρλα έχει σιλικονη στα βυζία της......και δεύτερον αυτή έιναι γιατί το βίντεο το έχει τραβήξει φίλος μου........
Claudia,την πηρα το Σαββατο,ηταν στα πλαισια της 7ης καταθεσης απο τις 8 μεσα σε τεσσερις μερες,μου εγλειψε τα καλογυαλισμενα @@ και στο σεξ ηταν χαλαρη και με τασεις αγαπουλιασης,στο σκληρο΄΄κομματι΄΄του παλουκωματος εδειξε επισης cool,ενα 20λεπτο και δεν ενοχλησε ουτε η τσα ουτε η ιδια.Προτεινεται.Παιδιά μελαχροινό στο 134 υπόγειο τι γνώμες έχετε;
Δεν θυμάμαι και ονόματα...
ΥΓ: Κατέβαλα προσπάθεια οι φωτο να είναι όσο γίνεται πιο καθαρές και με λεπτομέρεια. Όση ευκρίνεια χάθηκε, χάθηκε λόγω του ότι έπρεπε να τις κάνω step down resize για να τις δέχεται το site (max size = 400kb).