Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (40 μέλη και 232 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.152
Πόντοι
9.575
Γεια χαρά παιδιά .Ξέρει κανείς τι απέγινε η Σάρα απο Φω 27 υπόγειο ; την έχω χάσει τελευταία .Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...και καλή δύναμη !...

Τώρα τελευταία, μήπως έχεις κάνει καμιά αναφορά/κριτική για αυτές που έχεις πάει ?

Έχεις 11 μηνύματα όλα κι όλα ΜΟΝΟ με ερωτήσεις.

Ρε τι αγενέστατοι και θρασύτατοι κηφήνες που είστε οι περισσότεροι εδώ μέσα . . . . .

Αλλά φταίνε οι μ......ς που συνεχίζουν να γράφουν ενημερώσεις για σας.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.152
Πόντοι
9.575
ΥΓ Τελος εδω και καιρο οι ενημερωσεις απο εμενα σε ολα τα θρεντ(μασαζ-βιζιτες-δελα)
Οι λογοι προφανεις,λιγοι οι σοβαροι παικτες των thread,η σοφη φραση του μπαοκτση palermo με οδηγει ''Ειστε για τον πουτσο και αργοσχολοι οι περισσοτεροι''

Δίκιο έχεις , αλλά ποιός σε ακούει.

Ας κάνουν μια απεργία διαρκείας οι Ιχνηλάτες/Ανταποκριτές  να δούμε τι θα γίνει . . . . . . . .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αλκιβιάδου 16Α, διαλεκτική συζήτηση μεταξύ Νατάσας και συναγωνιστή.
Η Νατάσα ήταν βοηθός πορνείου στην οδό Φυλής, αλλά εσχάτως προσπαθεί να γίνει πόρνη.
Τον συναγωνιστή τον γνώριζε από όταν αυτή εργαζόταν ως βοηθός.

Εκείνη: Ξέρεις, δεν είμαι πουτάνα.
Εκείνος: εε;
Εκείνη: Για να βγάλω μερικά λεφτά, γαμιέμαι λίγο, αλλά δεν είμαι πουτάνα.
Εκείνος: (κάγκελο)
Εκείνη: Σου φαίνομαι για πουτάνα;
Εκείνος: ...
Εκείνη: ΈΛα μέσα να με γαμήσεις ψωλαρά μου...

Επισκέπτης
Δίκιο έχεις , αλλά ποιός σε ακούει.

Ας κάνουν μια απεργία διαρκείας οι Ιχνηλάτες/Ανταποκριτές  να δούμε τι θα γίνει . . . . . . . .

Τι θα γινει ρε amadeus_gr?Οσες πληροφοριες και περιγραφες να κανουμε εμεις οι πορνοανιχνευτες, η τελικη επιλογη ανηκει στον καθε καβλωμενο, στα ματακια του και στο ενστικτο του!Δηλαδη εγω που γαμαω πουτανες απο το '89, τοτε πως γαμουσα που δεν υπηρχε διαδικτυακη ενημερωση ... Περιμενα μηπως τον περιπτερα, να μου φερει τα μπουρδελοΝΕΑ της Κυριακης?
Το site αλλα και οι ενημερωσεις αν δεν διεπωνται απο χιουμοριστικη αλλα ταυτοχρονα και κατατοπιστικη διαθεση, τοτε ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ!Ετσι απλα!
Μπενουμε στο site κυριως για να ενημερωθουμε, αλλα και για να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε, οσο μπορουμε ...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πειτε καμια καλη προταση για σημερα μεταμεσονυχτια

Επισκέπτης
Η Νατάσα ήταν βοηθός πορνείου στην οδό Φυλής, αλλά εσχάτως προσπαθεί να γίνει πόρνη.

Αυτος ο διαλογος ειναι ενα επος απο μονος του!Ουτε σε τσοντες του ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ, τετοιος διαλογος!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
παιδες τη ζακλιν απο φωκαιας 27α την εχει πετυχει κανεις?

courbas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι θα γινει ρε amadeus_gr?Οσες πληροφοριες και περιγραφες να κανουμε εμεις οι πορνοανιχνευτες, η τελικη επιλογη ανηκει στον καθε καβλωμενο, στα ματακια του και στο ενστικτο του!Δηλαδη εγω που γαμαω πουτανες απο το '89, τοτε πως γαμουσα που δεν υπηρχε διαδικτυακη ενημερωση ... Περιμενα μηπως τον περιπτερα, να μου φερει τα μπουρδελοΝΕΑ της Κυριακης?
Το site αλλα και οι ενημερωσεις αν δεν διεπωνται απο χιουμοριστικη αλλα ταυτοχρονα και κατατοπιστικη διαθεση, τοτε ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ!Ετσι απλα!
Μπενουμε στο site κυριως για να ενημερωθουμε, αλλα και για να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε, οσο μπορουμε ...
... Φίλε Βελουχιώτη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου .Εξαιτίας της δουλειάς μου ,λείπω συχνα πυκνά εκτος αττικής ,γι αυτό το λόγο ,οι γραπτές μου εμφανίσεις εντός του site είναι απο σπανιότατες μέχρι και καθόλου ,εξ ' ου και το ότι έχω 1 με 2 στανταράκια το πολύ . Πολλές φορές όμως κατά την επιστροφή μου ,αυτά τα στανταράκια τα χάνω ,γι αυτό και ρωτάω ανθρώπους που λογικά είναι πιο κοντά στα πράγματα. Κλείνοντας θα ήθελα να πω μπράβο και ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδια που ενημερώνουν ,αλλά όπως είπες κι εσύ η τελική επιλογή ανήκει στα μάτια ,στο γούστο και στις προτιμήσεις του εκάστοτε ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Claudia,την πηρα το Σαββατο,ηταν στα πλαισια της 7ης καταθεσης απο τις 8 μεσα σε τεσσερις μερες,μου εγλειψε τα καλογυαλισμενα @@ και στο σεξ ηταν χαλαρη και με τασεις αγαπουλιασης,στο σκληρο΄΄κομματι΄΄του παλουκωματος εδειξε επισης cool,ενα 20λεπτο και δεν ενοχλησε ουτε η τσα ουτε η ιδια.Προτεινεται.
ΥΓ Τελος εδω και καιρο οι ενημερωσεις απο εμενα σε ολα τα θρεντ(μασαζ-βιζιτες-δελα)
Οι λογοι προφανεις,λιγοι οι σοβαροι παικτες των thread,η σοφη φραση του μπαοκτση palermo με οδηγει ''Ειστε για τον πουτσο και αργοσχολοι οι περισσοτεροι''
Η Κλαούνται είανι η ξανθιά με το κοντό μαλλί ή το μελαχροινό στο υπόγειο;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.152
Πόντοι
9.575

Ναι - ναι.
Κάτι μου θυμίζει από το Ασφαλιστικό μας Σύστημα: κάποιοι ελάχιστοι πλήρωναν τις εισφορές τους και οι περισσότεροι έπαιρναν μαϊμού επιδόματα.

Εδώ υπάρχει μαι παρεξήγηση. Το ότι ο παρών χώρος εκφράζει ένα χόμπι, δεν σημαίνει ότι δεν διέπεται και από κάποιους άτυπους κανόνες.
Από την στιγμή που είσαι ΜΕΛΟΣ σε κάποια ομάδα, οφείλεις να είσαι και ενεργός, να συμμετέχεις, να συμβάλεις, να προσφέρεις.
Αλλιώς δεν λέγεσαι μέλος, αλλά ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα για να το περιγράψω όσο το δυνατόν καλύτερα.
Σε μια παρέα σου, λοιπόν, λες ότι ξέρεις λίγη μπαλίτσα και όταν η παρέα συμφωνεί να οργανώσει να παίξει 7χ7 πρωταθληματάκι, μπαίνεις και εσύ.
Όταν έρχεται η ώρα να ορίσετε τις θέσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι την μόνη μπάλα που ξέρεις είναι όταν κλότσαγες το τόπι στον τοίχο και γύριζε πίσω σε σένα. Οπότε όταν άρχισαν οι ερωτήσεις περι θέσεων, για να μην γίνεις και ρεζίλι απόφευγες τις καίριες θέσεις του τερματοφύλακα και επιθετικού. Τελικά, μπαίνεις αμυντικός, μιας και δεν χρειάζεται πολλά προσόντα. όμως και πάλι, κατά την διάρκεια του αγώνα, εσύ καθόσουν μακριά από την μπάλα και τους αντίπαλους επιθετικούς και έτρωγες πασατέμπο, ενώ παράλληλα έδινες οδηγίες στους συμπαίκτες σου πως να αναπτυχθούν και τους έλουζες με κοσμητικά επίθετα όταν κάνανε καμια μ.....ια.

Δλδ, αν κατάλαβες τι εννοώ, μερικοί, όχι μόνον είναι ανύπαρκτοι (και καλά κάνουν όπως και οι χιλιάδες επισκέπτες), αλλά έχουν το θράσος να ρωτάνε συνέχεια , χωρίς ποτέ να έχουν δώσει και εκείνοι μια απάντηση.

π.χ.: Λέει ο άλλος, έχασα την τάδε που την είχα στανταράκι. Ωραία, όσο καιρό την "ήξερες" γιατί δεν μας ενημέρωσες για τα κάλλη της? Τώρα που την έχασες μας θυμήθηκες?

[glow=red,2,300]Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.[/glow]

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κάτι μου θυμίζει από το Ασφαλιστικό μας Σύστημα: κάποιοι ελάχιστοι πλήρωναν τις εισφορές τους και οι περισσότεροι έπαιρναν μαϊμού επιδόματα.
Αμαντέους,

Δεν θα αντιδικήσω σε αυτό που λες για τη συμμετοχή εδώ, αλλά το παράδειγμα σου είναι εντελώς άτυχο.
Θεωρείς δεδομένο ότι "ελάχιστοι πλήρωναν τις εισφορές τους και οι περισσότεροι έπαιρναν μαϊμού επιδόματα".
Αυτό είναι ένα παραμύθι που πλασάρουν αυτοί που εξαφάνισαν τα κεφάλαια των ταμείων για να μην πέσουμε πάνω τους όλοι και τους φάμε λάχανο.
Προσπαθούν να "περάσουν" τη γραμμή ότι εμείς φταίμε, ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε", ότι στην τελική είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ναι, υπήρχαν και 1.000 (θέλεις να πω 10.000?  10.000 λοιπόν!) που έπαιρναν επιδόματα και συντάξεις που δεν τα δικαιούντο. Βεβαίως να τους πιάσουμε και να τους πηδήξουμε.
Ξέρεις όμως πόσοι ήταν αυτοί που πλήρωναν κανονικά? 3 με 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, όχι χιλιάδες.
Και αν λοιπόν φαγώθηκαν μερικά λεφτά από απατεώνες, αυτό δεν αλλάζει τη γενική κατάσταση, ούτε αρκεί σαν γεγονός για να δικαιολογηθεί το να περικοπούν οι παροχές στα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που κανονικά πλήρωναν. Γιατί αυτό γίνεται τώρα, με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ τους (ελάχιστους, συγκριτικά) "απατεώνες".
Γι' αυτό άλλωστε και προβάλλεται (η ύπαρξη τους) τόσο πολύ.

Δίκιο έχεις για αυτούς που δεν ενημερώνουν, αλλά βρες άλλο παράδειγμα. Αλλιώς το χάνεις (το δίκιο σου).

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Προσωπικα συμφωνω με το θρεντ του psolara χτες,και με αφορμη αυτο,και με τα ποστ του amadeus σημερα.
Το καλο με τους βετερανους μελη,οπως ειναι τα δυο παιδια,ειναι το γεγονος οτι μπορουν να μιλουν ειλικρινα,χωρις φοβο και παθος.Αυτο μου αρεσει
Ισως φταιει το γεγονος οτι δυστυχως στη φυλης εχουμε μια τελματωδη κατασταση,τοσο απο πλευρας κοριτσιων,οσο και απο πλευρας υπηρεσιων,ωστοσο η αληθεια ειναι οτι στο θρεντ λειπουν καποια νεα μελη, που θα πανε σε καποιες γωνιες που δεν πολυπαμε,η' σε καποια κοριτσια που μολις αφιχθησαν,δινοντας μια νοτα πλουραρισμου στο θρεντ
Παντως ,και κλεινοντας,με βρισκει συμφωνο το εμπαργκο ενημερωσεων απ ορισμενους παλιους συναγωνιστες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επισης η χοντρη η τσατσα με το κοντο μαλλι που δουλευε τσατσα με τη συλβια στο διδυμου ,δουλευει ως πουτανα στη δροσοπουλου για οποιον ενδιαφερεται :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.706
Πόντοι
42.697

επισης η χοντρη η τσατσα με το κοντο μαλλι που δουλευε τσατσα με τη συλβια στο διδυμου ,δουλευει ως πουτανα στη δροσοπουλου για οποιον ενδιαφερεται :dancing:

Σωστός.
η Ουκρανή , γνωστή και ως "φραουλίτσα" (μόνο φραουλίτσα δεν είναι εμφανισιακά..)
κάθε ημέρα είναι εκεί τα απογέυματα , Δροσοπούλου 98.
φοράει και ενα κομπινεζόν της συμφοράς για να κρύβει την μπάκα της

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.293
Πόντοι
5.595
Αμαντέους,

Δεν θα αντιδικήσω σε αυτό που λες για τη συμμετοχή εδώ, αλλά το παράδειγμα σου είναι εντελώς άτυχο.
Θεωρείς δεδομένο ότι "ελάχιστοι πλήρωναν τις εισφορές τους και οι περισσότεροι έπαιρναν μαϊμού επιδόματα".
Αυτό είναι ένα παραμύθι που πλασάρουν αυτοί που εξαφάνισαν τα κεφάλαια των ταμείων για να μην πέσουμε πάνω τους όλοι και τους φάμε λάχανο.
Προσπαθούν να "περάσουν" τη γραμμή ότι εμείς φταίμε, ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε", ότι στην τελική είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ναι, υπήρχαν και 1.000 (θέλεις να πω 10.000?  10.000 λοιπόν!) που έπαιρναν επιδόματα και συντάξεις που δεν τα δικαιούντο. Βεβαίως να τους πιάσουμε και να τους πηδήξουμε.
Ξέρεις όμως πόσοι ήταν αυτοί που πλήρωναν κανονικά? 3 με 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, όχι χιλιάδες.
Και αν λοιπόν φαγώθηκαν μερικά λεφτά από απατεώνες, αυτό δεν αλλάζει τη γενική κατάσταση, ούτε αρκεί σαν γεγονός για να δικαιολογηθεί το να περικοπούν οι παροχές στα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που κανονικά πλήρωναν. Γιατί αυτό γίνεται τώρα, με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ τους (ελάχιστους, συγκριτικά) "απατεώνες".
Γι' αυτό άλλωστε και προβάλλεται (η ύπαρξη τους) τόσο πολύ.

Δίκιο έχεις για αυτούς που δεν ενημερώνουν, αλλά βρες άλλο παράδειγμα. Αλλιώς το χάνεις (το δίκιο σου).

100000% ΣΩΣΤΟΣ.

Στην περιπτωση της Δημοσιας Περιουσιας, αυτη η τρυπα χρεους των δισεκατομμυριων ευρω, δεν προκληθηκε απο μερικους με μαϊμου συνταξεις (που υπ'οψην οτι λογικα ταϊζαν και καποιες οικογενειες) αλλα προκληθηκε απο τεραστιες μιζες για Ζιμενς, ολυμπιαδα, οπλα (σαπια και μη), αναθεσεις εργων, και παιξιμο των αποθεματικων στο χρηματιστηριο. Ας σταματησει αυτη η καραμελα οτι φταινει οι δημοσιοι, οι ιδιωτικοι, οι γιατροι, οι μηχανικοι, ο ενας ο αλλος.
Στην περιπτωση του φορουμ, τα παρασιτα, δεν μπορουν να καταστρεψουν ολοκληρο φορουμ. Απλα το παρενοχλουν.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στην περιπτωση του φορουμ, τα παρασιτα, δεν μπορουν να καταστρεψουν ολοκληρο φορουμ. Απλα το παρενοχλουν.
Και αυτοί βοηθάνε φίλε. Αλλο κέρδος θα έχει οτ φόρουμ με 100 ενεργά μέλη και άλλο με 100 ενεργά και 1000000 παράσιτα. Αλλιώς θα ήταν blog, χωρις διαφημήσειςκ αι από τους 100 θα το ξέρανε οι 10.

Το ίδιο και στο γήπεδο. Ειμαι στους 100-200 που είναι σε κάθε ματς, αλλά χωρίς τις "γούνες" δεν θα χες ούτε χορηγούς, ούτε τίποτα, θα ήσουν ομάδα του χωριού.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Κύριε ελέησον! Αλλα αντι άλλων , εδώ μέσα .SERAPIS

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1

ΔΡΟΣΟΠΥΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Eτσι για την αλλαγη..
Aφου εχθες το απογευμα εφτιαξα ενα μουσακα,με εξαιρετικη γευση και ακριβες σχημα,και καταναλωθηκε αμεσως,επρεπε να χωνευτει....
2645nj7.jpg

Ετσι λοιπον μεταξουργειο 3η βαρδεια σε οσα μπηκα και ηταν ανοιχτα...
Ιασωνος
1Α σοκολατα αδυνατη με μικρο στηθος 1,65.
31 και εδω σοκολατα ευγεστη με λιγο περισσοτερη γεμιση στο στηθος.
31 υπογειο αδιαφορο με κοντο μαλι και 1,5 στηθος με κωλο στα 10!
33 ακομα μια σοκολατα,αλλα αυτη ηταν Lacta,υπεροχο προσωπο με σπαστο μαυρο μαλι,1,5 ισως στηθος και τουμπανο κωλο μεσα σε ασπρο δυχτυωτο.
37 Αλεξανδρα η κοντη ρωσις αδυνατο σωμα και μικρο στηθος με δυτυωτο ολοσωμο και ζαρτιερες!!
44 νεο,Καυλα η Καρλα με πλουσιο στηθος και κωλο,με κιλα παραπανω μας καυλαντηζε.
Μ.Αλεξανδρου 22 οροφος Σαρα ξανθο με 1,5 στηθος και καλο σωμα,οχι απο το ιασωνος 19 και φωκαιας.
Κολωνου 32 υπογειο η Τζοανα απο φωκαιας με σιλικονε στηθος!!
30 ισ.Αννα πρωτη στο καυλαντησμα!!
Με αρκετο περπατημα δεν ειχε επελθει ακομα η χωνεψηκαι ετσι συνεχεια στην ..
Χωματιανου 11 ισ.Μονικα με κανονικο σωμα 1,5 στηθος και τροφαντο κωλο.
11 ορ.Μαρια ομορφο αδυνατο πιπινι,με αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,εν ονοματι Μαρια.
Λιοσιων
76 ορ.Μελινα αν θυμαμαι καλα,κανονικο σωμα με 1,5 στηθος και ελαφρια κοιλιτσα.
76 ισ.η τσα κασετα απο το 20 ιασωνος αρχισε το κυρηγμα,Αλεξια,ωραιο πιπινι 1,70 με ομορφο σωμα και 1,5 στηθος!!
Αδανων 2
καπου ηλθε η χωνεψει καθοσον ηταν 2 κορασιδες μια ευτραφης με πλουσια χαρισματα και αγριο καυλαντησμα,και μια κοντη με κανονικο σωμα και μικρο στηθος!!
Μιας και ειχεπερασει η ωρα αποχωρησα μεσα στην ψυχρα και την μοναξια της νυχτας!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

κολωνου 47 ισογειο ειναι τσατσα η βικυ η καζακστανη

[/quote]
Τσατσά? στο μεταξουργείο με όλα αυτά τα μπάζα νομίζω μπορούσε να παίξει άνετα μπάλα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom