Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (2 μέλη και 174 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Διδύμου 8Α η Μαρία crazy κοτσίδες και δίπλα Διδύμου 8Β η Μίκυ όπου έγινε η πρώτη κατάθεση...
Φυλής 109Α Μαρίνα, ξανθιά, άλλον Ρομά, ωραία εμφανισιακά, την τίμησα και αυτήν θα ακολουθήσει κριτική (ανάμεικτα αποτελέσματα)...δίπλα Φυλής 109Β η γνώστη skinny Αννα.
Περγάμου 1 πετίτ ποντικόφατσα μικρούλα, δεν μου άρεσε καθόλου και δεν εμπνέει γενικότερα, δίπλα Αγίου Πέτρου 7 η άκρως ερωτεύσιμή Έλενα με τα τατουάζ, είχα πεί οτι θα ξανατιμήσω αλλα με δύο καταθέσεις δεν έπαιζε για τρίτη...

αυτά απο εμένα φίλοι μου. Μικρή βόλτα σήμερα αλλα δεν είχα χρόνο για περισσότερα. Δύο καταθέσεις περισσότερο διεκπαιρεοτικές παρά οτιδήποτε άλλο. Θα κυνηγήσω για καινούρια κατάθεση στην Έλενα αφού πρώτα της κάνω παράπονα. Καλά να περνάτε όλοι!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φιλτατε κουασιμοδο ανεβασα και την 2 κριτικη για βιολετα απο φωκαιας 27α.. :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ανεβασα κια 2 κριτικη για βιολετα φωκαιας 27α παρακαλο τους διαχειρηστες να αναιβη διοτι δεν την εκανα κοπυ...και ειναι αδυνατον να την ξανανεβασο λογο κουρασεις και ψυχολογικης εντασης...ευχαρηστω :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αψογοι οι διαχειρηστες η κριτηκη ανεβηκε στο μπαμ. :rockon: :rockon: :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
                                                                                         Οκ τυπε μου ξεκιναω να γραφω...αλλα εχω να γραψω πολυ ασχημα γεγονοτα... :rockon: :rockon:
Τα πολύ καλά και τα πολύ κακά πρέπει να λέγονται... :rockon:

Επισκέπτης
Σημερα το πρωιστο φυλης 66α ηταν η ρομπερτα χαλι μαυρο στο δωματιο...την εδιωξα  :headbang: και η βιολετα στο φωκαιας 27 κατω επισης χαλι μαυρο μεσα στην ειρωνια..και αυτην την εδιωξα και την εβρισα κιολας... :headbang: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟ ΚΡΙΤΙΚΕς...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕς ΕΠΟΧΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑΡΕΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΚΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατι πετας τα χρηματα σου σε ξεπετες?Καλα, για την Σοφια-Ρομπερτα-Τρομπετα, ειχα βιωσει χειροτερη εμπειρια, οταν ''δουλευε'' - τον κοσμο μαλλον δουλευε - στο Φυλης84Β, οπου μου ηρθε να την δειρω, απο τα νευρα μου και πηρα και τα χρηματα μου ΟΛΑ πισω.Βεβαια, τοτε δεν ειχα γραφτει στο site ... για να ενημερωσω!Ειπαμε μια φορα ΞΕΠΕΤΑ, για ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΕΤΑ!
Σχετικα με την Βιολετα εχω απο πιτσιρικας που πουτανογαμουσα μια αρχη.Ποτε μην γαμας πουτανα που σαλοναρει με την κρεμα ανα χειρας.Ειναι φολα 100 τοις 100!Και παντα να ακους το ενστικτο σου!
Υ.Γ.Βελτιωσε, ελαχιστα τον τροπο γραφης σου, ρε FORMET, γιατι γραφεις αυθορμητα, που μου αρεσει, αλλα αναρχα και κουραζεις λιγο ...
Φιλικα ο λησταρχος Αρης!

Επισκέπτης
Σημερα το βραδακι, κατα τις 09.00 πηγα προς ΜΕΤΑΞΙ, περισσοτερο για να περπατησω και να χωνεψω ενα ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ που εφαγα, παρα για να σμπρωξω!Τελικα μπηκα μονο στο Κεραμεικου 13Γ, για να δω την Μαρια απο Αλβανια - το πανεμορφο πιπινι, οπου με καλωσωρισε η τσατσα κρατωντας ρολο βαψιματος, με το οποιο συνεχισε να βαφει αμεριμνη τον εσωτερικο διαδρομο του οικου, με σκουροχρωμο ροζ ακρυλικο χρωμα!!!Αφου μου ειπε οτι η Μαριω ηταν στο δωματιο, αποχωρησα .......

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γιατι πετας τα χρηματα σου σε ξεπετες?Καλα, για την Σοφια-Ρομπερτα-Τρομπετα, ειχα βιωσει χειροτερη εμπειρια, οταν ''δουλευε'' - τον κοσμο μαλλον δουλευε - στο Φυλης84Β, οπου μου ηρθε να την δειρω, απο τα νευρα μου και πηρα και τα χρηματα μου ΟΛΑ πισω.Βεβαια, τοτε δεν ειχα γραφτει στο site ... για να ενημερωσω!Ειπαμε μια φορα ΞΕΠΕΤΑ, για ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΕΤΑ!
Σχετικα με την Βιολετα εχω απο πιτσιρικας που πουτανογαμουσα μια αρχη.Ποτε μην γαμας πουτανα που σαλοναρει με την κρεμα ανα χειρας.Ειναι φολα 100 τοις 100!Και παντα να ακους το ενστικτο σου!
Υ.Γ.Βελτιωσε, ελαχιστα τον τροπο γραφης σου, ρε FORMET, γιατι γραφεις αυθορμητα, που μου αρεσει, αλλα αναρχα και κουραζεις λιγο ...
Φιλικα ο λησταρχος Αρης!
                                                                                          Δυστηχος φιλτατε Αρη δεν ακουσα το ενστικτο μου,και στις 2 περιπτωσης οι εν λογο κορασιδες με προκαλεσαν στο σαλονι και πολλες φορες δεχομε την προκληση και αυτο ειναι λαθος μου... Χερομε που σαρεσι ο αυθορμητισμος μου .Παντα ειμαι αυθορμητος και στην γραφη μου, και στην ζωη μου, δεν μαρεσουν οι τυπικουρες,και τα μισολογα...ειμαι Ανδρας και οχι μισαντρουλο...και ας ειναι και αυτο μειον μου...διοτι αγαπητε μου ο [καλος καλο δεν εχει.....] ;)οσο για την γραφη μου το προσπαθω.... :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φωκαιας
24 Αγαπη το μιλφ απο φωκ.27 υπ.
27 ορ.Ελενα με τα 3αρια.
Διδυμου
16 Λιλιαν και Αλινα.
20 Αννα με το σιλικονε στηθος!!
Αυτα απο φυλης με κινηση στους δρομους..

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
εχει ξεφυγει η τσατσα στο 32β χρηματιστηριο εχει γινει  :jerking:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Μετα απο πολυ καιρο,επεσα με το αλεξιπτωτο στο πορνικο πεδιο μαχης,βραδυ..με ειχε φαει η περιεργεια για την Ιουλια-Ευτερπη του Φυλης 71 ισ και ειπα να τη γνωρισω..η κοπελα ειναι ομορφη,μα οχι αυτη που θα μου εκανε κλικ..ωστοσο και παρα το μπλαζε της σαλοναρισμα,μπηκα στο δωμα και περιμενα..το ιδιο μπλαζε και στο κρεββατι,με μηχανικες και αριθμημενες κινησεις και αφ υψηλου συμπεριφορα..μια αχρωμη και χωρις εκρηξη,καταθεση..βεβαια,ετσι ηταν μαζι μου και ισως το timing,να ηταν ακαιρο..τα σεβη μου σε ολους..οι τελευταιες μερες ειναι ιδιαιτερα φτωχες χωρις τα πορνογραφηματα των farkeli,xilnik,n.smirni,zero,profesorx,Φ.Τζουρα και αλλων που ισως ξεχνω..απολυτα σεβαστη η αποφαση τους,κι η εκτιμηση μου γι αυτους η ιδια..πιστευω πως ειναι αξιοι συνεχιστες του Καββαδια,του Τουλουζ Λωτρεκ,του Εμπειρικου..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
μήπως τα παραλές.......... :grin:
Οχι φιλτατε..σημασια εχει τι εχουμε μεσα μας και με ποιο τροπο το περναμε σε αυτους που εχουν διαθεση να δουν..μη σας τρομαζουν τα μεγεθη των ονοματων..η πορεια ειναι η ιδια.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
καλησπερα αλανια!μετρια τα πραγματα στη φυλης..τι προτεινετε για καλο milfογαμησι??μηπως παιζει σε σπιτακι κανενας καυλερος τραβελος??

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ξημερώματα, κατάθεση στην Στέλλα, στο Λιοσίων 91, γνωστή και ως αλλήθωρη από Φυλής 74. Μέχρι και τα βυζιά της ήταν αλλήθωρα αλλά αυτό το βλέμμα να κοιτάει τον τοίχο και να σου μιλάει είναι απίστευτο. Πάρα πολύ καλή κατάθεση, πολύ ωραίο γαμησάκι και πρωκτικό. Προτείνεται σε μερακλήδες...

ΑΣΤΕΡΑΣ69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ  απόλυτα με τους συναγωνιστές που έθεσαν το θέμα με την καθαριότητα των οίκων ανοχής  πληρώνουμε είκοσι ευρώ που σήμερα με το κατώτερο μισθό είναι 18 ευρώ  και για δέκα λάπατα θέλουν είκοσι ευρώ και βρόμικα  τα πιο πολλά σπίτια το  υπουργείο υγείας τη κάνει  ξέρω από ότι τα πιο πολλά έχουν τεράστιους λογαριασμούς απλήρωτους στην Δ.Ε.Η Και δεν τους κόβει  το ρεύμα και σε κάτι φτωχές οικογένειες το κόβει χωρείς καμία προειδοποίηση τι είναι αυτό το χέρι που τα προστατεύει όλα αυτά ?????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom