Μολις γυρισα απο μια καταδρομικη στη Φυλης και τα περιξ. Το πορνορεπορταζ ειναι το ακολουθο:
Φυλης 54 κατω Μαιρη ελληνιδα με πιασιματα μελαχρινη. Η τστσα με πιεζε να μεινω. Το 54 πανω κλειστο.
Φυλης 40 κλειστο.
Διδυμου 8Α Μαρια ρωσιδα ξανθια λεπτη μετρια.
Διδυμου 8Β Βικυ ρωσιδα καστανοξανθη. Δεν μου αρεσε.
Διδυμου 18Α στο υπογειο η Αλεξανδρα ρωσιδα ξανθια μετρια.
Διδυμου 18Β Ναταλι ελληνιδα ψιλοκαλη. Κανει 69.
Διδυμου 20 Κλεοπατρα ψηλη ξανθια ρωσιδα. Ειναι γυναικα? υποπτη
Φυλης 66Δ Κατερινα βουλγαρα. κοντοπουτανο ωραιο προσωπακι αλλα αβυζο. για τους λατρεις των μινιον. Μορφη ο γνωστος πουστοτσατσος Στελιος.
Φωκαιας 17Α Τζωρτζινα. Καινουριο κομματι. Ωραια γκομενα μελαχρινη με ωραιο στητο βυζι. Προελευση δεν μου ελεγε η τσατσα ξενη παντως.
Φωκαιας 17Β Ιωαννα ρουμανα ξανθια. Καλη.
Φωκαιας 19 Βικυ ρωσιδα παλια καραβανα στο συγκεκριμενο σπιτι. Οι παλαιοτεροι την ξερουν.
Φωκαιας 25Α Στελλαμετριο κοντοπουτανο. Απο Βρυξελες οπως μου ειπε η τσατσα.
Φωκαιας 25Β στο αντελοσπιτο η Βικτωρια ψηλη ξανθια μουναρα ρωσιδα.
Φωκαιας 24 στο λαβυρινθο Αννα μελαχρινη. Καλη με ελαφρα πιασιματακια στην περιφερεια. Προελευση δεν μου ειπε η τσατσα.
Φωκαιας 27 κλειστο.
Φυλης 59 πανω Μισελ τσεχα καμια σχεση με την τσεχα Μισελ απο Αγιου Μελετιου. Μετρια.
Φυλης 59 κατω Βανεσσα βουλγαρα ωραιο μουνι καστανομαλλα μς μπουκλες και βυζαρες. Μορφη ο πουστοτσατσος Γιαννης.
Φυλης 80 Ρενατα ρωσιδα μαυρομαλλα καλουτσικη.
Φυλης 65Α με τα τρελιαρικα φωσφοριζε χρωματα Αννα απο Βουλγαρια ξανθια καλουτσικη και αυτη.
Φυλης 65Β Μαρια αλλοδαπη ασχημη φατσα, μαυρομαλλα. Περεταιρω πληροφοριες δεν μου εδινε η αγενεστατη τσατσα.
Φυλής 67 Νελλυ ρουμανα. Δεν μου αρεσε.
Φυλης 84Α Στελλα ρωσιδα μετρια. Παιρνει ξενους.
Φυλης 84Β Ροζα αλλοδαπη δεν μου ελεγε η τσατσα απο που ειναι επισης παιρνει ξενους.
Φυλης 86Α Σοφια μετρια. Δεν μου ελεγε η τσατσα απο που ειναι μαλιστα μου απαντησε ειρωνικα απο το Πακισταν. Αγενεστατη.
Φυλης 86Β Αντριαννα ρουμανα μετριο κοντοπουτανο.
Φυλης 69Α Χριστινα. Δοκιμασμενο ασιατικο καυλοπουτανο.
Φυλης 69Β επισης Χριστινα μετρια. Δεν μου ελεγε απο που ειναι η τσατσα.
Φυλης 71Α Λαρισα ουκρανεζα μετρια
Φυλης 71Β Καιτη αλλοδαπη δεν μου ειπε η τσατσα απο που καστανομαλλα. Μετρια. Εχει παρακμασει απιστευτα αυτο το μαγαζι.
Μονης Προδρομου Σονια. Μαυρη μαυριλα πλακωσε.
Φυλης 92 Μαρια ελληνισα και μαλιστα θεσσαλονικια. Δουλευε παλιοτερα
Φυλης 66Δ. Δοκιμασμενο καυλιαρικο πορνιδιο.
Φυλης 109 πανω Μαρινα μιλφ με πιασιματα. Ουτε με σφαιρες.
Φυλης 109 κατω κλειστο.
Φυλης 134 Μαρινα τσεχα ψηλη καστανοξανθη μουναρα.
Φυλης 134Α Ραμονα απο Μολδαβια μελαχρινη καλουτσικη.
Φυλης 134Β Βαλερια κοντοπουτανο λελαχρινο απο Ισπανια οπως μου ειπε η τσατσα. Ναι καλα.
Ρεμουνδου 20 Λενα βουλγαρα ξανθια ψηλη καλουτσικη.
Ρεμουνδου 21 ποια αλλη η Ντενιζ με "ενισχυσεις" εχουν γραφτει τοσα.
Ρεμουνδου 21Α Ολγα ρωσιδα καραμιλφ γνωστη σε πολλους αφου δουλευει πολυ καιρο εκει.
Τελικα κατεθεσα Ντενιζ οπου για αλλη μια φορα ηταν ξεζουμιστικη. Πολυ καυλιαρα γκομενα ξερει να γαμιεται. Ακομα ιδρωμενος ειμαι.