Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 259 άτομα (22 μέλη και 237 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Η πληρέστερη ενημερωση ever. Μπράβο για τον χρόνο που διέθεσες και για την πλήρη αποτύπωση.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Παίδες θα ήθελα να πληροφορησετε σε ποια σπιτακια της Φ κατοικοεδρευουν τανες που δεν ειναι εκ γενετης κοριτσακια (δ/νση και ονομα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φυλης 99, Φυλης 104 στο αδιεξοδο, Αχαρνων 104 στο προεδρικο, Αγκυρας.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
μπουρδελιάρη τόσες μουνάρες είδες πάλι στην Ντενίζα κατέθεσες;
Μπορει φιλε να ειναι μουναρες αλλα απο αποδοση ξεπετες. Οσες ειναι μουναρες δηλαδη γιατι αν κοιταξεις περα απο 2-3 οι αλλες ειναι μετριες. Οποτε επελεξα Ντενιζ που ειναι εγγυηση και παραπανω ωρα.

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες καλησπέρα.
σας εκθετω την αναφορά μου για ολη την εβδομάδα που πέρασε.
1. 25/02/08 κατάθεση στην ντενισα γύρω στις 16.00. καθόλου κόσμος και ελέυθερα δωμάτια. έρχεται μέσα και αρχίζει τα προκαταρκτικα. μόλισ πάει με φιλήσει της λέω στόπ δεν θέλω. αφού παίρνει μια ωρεά πίπα και γλύφει τα @@ τότε την γυρίζω ανάποδα και την σφυροκοπάω ανελέητα για 3 λεπτά περίπου όπου και τέλειωσα. ντύνομαι και φεύγω. αφου παραδίνω το όχημα της δουλειά πάω σπίτι κιαι κάνω ενα μπανάκι. μετα το μπάνιο αφου σκουπίζομαι μένω εκπληκτος γιατι στο πέος βγήκαν κοκκινα σημάδια που προιν απο ντεν΄λισα δεν υπήρχαν. βάζω αλοιφές αλλά μάταια. τιποτα. τηνεπομένη πάω σεενα γνωστό ιατρο αφροδισιολόγο και του λέω τα καθέκαστα και αφου βλέπει τα σημάδια μου λέει οτι ειναι απο την ντενίσα που πιθανως είχε παει με μκάποιο αρρωστο. του λέω τσιμουδια στην γυναίκα γιατι θα μεσκοτώσει και μου δίνει κάποια αλοιφη ισχυρή και μετα απο 2 μέρες εξαφανίστηκαν. ήμαουνα τυχερός γιατι μετά το γιατρο πήγΑ ΤΑΞΊΔΙ με τη δουλεια και ετσι δεν κατάλαβε τίποτα η γυναίκα μου. σημειωτέον οτι οτι κάναμε με την ντενόισα φοραγα προφυλακτικο. γιαυτό να την αποφεύγετε γιατί μάλλον έχει κποια αρρωστια, δεδομένου οτι δεν περναει απο γιατρό και στο μαγαζίτ ησ συχνάζουν αλαβανοοι, πακιστανοί, κινέζοι, κλπ.
2.26.02.08 κΑΤΆΘΕΣΗ στην βανέσα στο φυλής 59 απάνω. ήρθε στο δωνμα΄τιο μετά απο 3 λεπτά & με ρωταέι γιτί ρωτησα το όνομα τησ στο τσάτσο και τησ απαντάω οτι ήθερλα να δω πιοα είναι βανέσα. αφου κα΄νει μια πίπα τυπική και χωρίς να βγάλει το πάνω σουτιέν με ρωτάει πως θελω να το κάνουμε και της λέω απο πάνω, ανεβαίνει απο πάνω και κάθεται σαν αγαλμα χωρίς να κουνιέται καθόλου. αφου περασαν 2 λεπτα μου λλει αντε γρήγορα γιατι έχω και αλλους πελάτεσ. τότε σηκώνομαι τις λέω αντε γεια ντύνομαι και φεύγω. και πριν φύγω τησς λέω οτι θα το πω στα παιδια στο σάιτ και μου λεει οτι δεν με ενδιαφερει και οτι αυτα που γράφουν γιαυτήν είναι απο πιτσιρίκαι και δεν την νοιάζει καθόλου.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
3. 28.02.08. επίσκεψη στο φ 59. στο ισόγειο η βανέσα με το που την βλέπω μεταβολή και δρόμαο

Επισκέπτης
Φυλης 99, Φυλης 104 στο αδιεξοδο, Αχαρνων 104 στο προεδρικο, Αγκυρας.
επισισ μπορισ να καθισιχασεις τισ ατακτες ορμες σου και στα παρακατο κοκινοσπιτα...
στο ιστορικο κοκινοσπιτο λουκα νικα 1
και επισισ στο μιτιλινισ 23α!
καλα πιτσιλισματα καυλιαρι!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισισ μπορισ να καθισιχασεις τισ ατακτες ορμες σου και στα παρακατο κοκινοσπιτα...
στο ιστορικο κοκινοσπιτο λουκα νικα 1
και επισισ στο μιτιλινισ 23α!
καλα πιτσιλισματα καυλιαρι!

ολο αδειουλες πιτσι μου βλεπω...καθε 2 βδομαδες ζητας αδεια για οικογενειακους λογους?μπα......οχι....σε βλεπω να ζητάς στην αναφορα αδεια ως εξης:

κυριε διοικητα αιτουμαι πενθημερη αδεια μετ'αποδοχων :grin: λογω ατακτοσυνης καποιων πορνιδιων που δεν συμπεριφερονται καλα στον ιπποτη της ηδονης!πρεπει να φυγω αμεσα γιατι πρεπει να τα τιμωρησω ολα αυτα τα ατακτα πορνιδια!

απαντηση δοικα:δεκτη πιτσι μου! :2funny:

Επισκέπτης
ολο αδειουλες πιτσι μου βλεπω...καθε 2 βδομαδες ζητας αδεια για οικογενειακους λογους?μπα......οχι....σε βλεπω να ζητάς στην αναφορα αδεια ως εξης:

κυριε διοικητα αιτουμαι πενθημερη αδεια μετ'αποδοχων :grin: λογω ατακτοσυνης καποιων πορνιδιων που δεν συμπεριφερονται καλα στον ιπποτη της ηδονης!πρεπει να φυγω αμεσα γιατι πρεπει να τα τιμωρησω ολα αυτα τα ατακτα πορνιδια!

απαντηση δοικα:δεκτη πιτσι μου! :2funny:
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!θεικοοοοοο λεμε!!!παλι εγραψες ατακτε ιποτι του φραπε!!!!ε οχι και αδειουλα φραπεδιαρι μου...!
σε λιγεσ μερες ομος θα γινει το ελα να δεις!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!θεικοοοοοο λεμε!!!παλι εγραψες ατακτε ιποτι του φραπε!!!!ε οχι και αδειουλα φραπεδιαρι μου...!
σε λιγεσ μερες ομος θα γινει το ελα να δεις!!!
υπερτιτανομέγιστε πιτσιλιότατε άρχοντα επέστρεψες?Πότε θα πάμε να τιμωρήσουμε τις άτακτες γαζέλες?Χθες τα πορνίδια ρωτούσαν πότε θα πιτσιλιστούν.. έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο.. είναι pitsiless!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χθες αργά το βράδυ,στο κλίμα των εορτών κι'εγώ, ντύθηκα μπουρδελιάρης και βγήκα στα ατιμασμένα σοκάκια αρχικά της Πλ.Αττικής και ύστερα της (συ)Φυλής..

Ξεκίνησα από Ρεμούνδου 21Β με την διάσημη,παγκοσμίως πια,.. Ντενίζα!Ύστερα.. πήγα απέναντι στο 20 για να δω μετά από 7-8 λεπτά αναμονής ένα αφρατούλικο πορνίδιο με λίγο ξυνισμένη μούρη(αεκτζού).. και μακριά καστανά μαλλιά.Ξανά απέναντι στο 21Α αυτή τη φορά ..είχε αραπίνα που έμοιαζε με το Λούα Λούα. :headbang:

Προχωρόντας παρακάτω στη Φυλής.. Πέρασα απ'το Φυλής 40 που δεν είχε κάτι άξιο αναφοράς.. ενώ στο 54Α έπαιζε αυτή η ξανθιά με τα κοτσιδάκια.. μου φαίνεται Άννα τη λένε και έχει πληθωρικό σώμα.Δίπλα ακριβώς στο 54Β η Σοφία με το χαμόγελο πάντα στα χείλη ..σαν την Τζοκόντα στα σοκολατάκια.Δεν "γλυκάθηκα" εκεί όμως..

Στο 66Δ ήταν η Αμαλία που την είδα σαν να το τσίκνισε υπερβολικά την Πέμπτη.. Σγουρά ξανθά μαλλιά και λίγο πλαδαρό σώμα.Πρέπει να'ναι ρωσσίδα.. αν δε με απατά και η πορνομνήμη μου βέβαια..

Κάνουμε στροφή αριστερά για Φώκαιας και πάμε στο 17Α με την τσατσά-οπαδό του Ολυμπιακού!(απ'ότι μου είπε).. το πουτανίδιο με άφησε αδιάφορο διότι ο νους μου ήταν στις ερήμους της Αφρικής με τις αραπίνες τις λάγνες,ερωτιάρες!Έτσι προχώρησα χωρίς πολλά πολλά στο Φώκαιας 25 το υπόγειο ,που επιτέλους το έβρισκα ανοιχτό,με τη Ναόμι Κάμπελ της Φυλής μέσα.. την Κλάρα!

Η Κλάρα αν και δεν μου άρεσε την πρώτη φορά που την είδα, τα γουστα μου τώρα τελευταία έκαναν μια στροφή 180 μοιρών προς τις μαύρες γαζέλες και είπα να φάω για πρώτη φορά παγωτό σοκολάτα και να ρίξω από πάνω το λάγνο σιρόπι.. Εμφανισιακά έχει ένα πρόσωπο τυπικής μαυρούλας με πιο γλυκιά όψη και ένα κορμί ζουμερό σαν ένα φρούτο..καρπό του πορνόδεντρου!Έχει φοβερές βυζάρες η άτιμη.

Παρακάτω βλέπετε ένα θαυμαστή.. τον Ηλία.. να γράφει και αφιέρωση σε μία από τις πόρτες των δωματίων!!..(σε αυτό αριστερά όπως είσαι στο διάδρομο)

Η ..Γκλάρα ! ..λοιπόν μέσα στο δωμάτιο άρχισε ένα μπουκιτσί θανατηφόρο που το πήγε μέχρι τον πάτο της θάλασσας!Εναλλαγή των 3 βασικών στάσεων με ένα πισωκολλητό στο τέλος κρατόντας γερά τις βυζάρες της σε αυτό το ταξίδι προς την ηδονή!Σε 5-6 λεπτά ο χυμός της ηδονής έψαχνε απεγνωσμένα την έξοδο προς την ελευθερία!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Χθες αργά το βράδυ,στο κλίμα των εορτών κι'εγώ, ντύθηκα μπουρδελιάρης και βγήκα στα ατιμασμένα σοκάκια αρχικά της Πλ.Αττικής και ύστερα της (συ)Φυλής..

Ξεκίνησα από Ρεμούνδου 21Β με την διάσημη,παγκοσμίως πια,.. Ντενίζα!Ύστερα.. πήγα απέναντι στο 20 για να δω μετά από 7-8 λεπτά αναμονής ένα αφρατούλικο πορνίδιο με λίγο ξυνισμένη μούρη(αεκτζού).. και μακριά καστανά μαλλιά.Ξανά απέναντι στο 21Α αυτή τη φορά ..είχε αραπίνα που έμοιαζε με το Λούα Λούα. :headbang:

Προχωρόντας παρακάτω στη Φυλής.. Πέρασα απ'το Φυλής 40 που δεν είχε κάτι άξιο αναφοράς.. ενώ στο 54Α έπαιζε αυτή η ξανθιά με τα κοτσιδάκια.. μου φαίνεται Άννα τη λένε και έχει πληθωρικό σώμα.Δίπλα ακριβώς στο 54Β η Σοφία με το χαμόγελο πάντα στα χείλη ..σαν την Τζοκόντα στα σοκολατάκια.Δεν "γλυκάθηκα" εκεί όμως..

Στο 66Δ ήταν η Αμαλία που την είδα σαν να το τσίκνισε υπερβολικά την Πέμπτη.. Σγουρά ξανθά μαλλιά και λίγο πλαδαρό σώμα.Πρέπει να'ναι ρωσσίδα.. αν δε με απατά και η πορνομνήμη μου βέβαια..

Κάνουμε στροφή αριστερά για Φώκαιας και πάμε στο 17Α με την τσατσά-οπαδό του Ολυμπιακού!(απ'ότι μου είπε).. το πουτανίδιο με άφησε αδιάφορο διότι ο νους μου ήταν στις ερήμους της Αφρικής με τις αραπίνες τις λάγνες,ερωτιάρες!Έτσι προχώρησα χωρίς πολλά πολλά στο Φώκαιας 25 το υπόγειο ,που επιτέλους το έβρισκα ανοιχτό,με τη Ναόμι Κάμπελ της Φυλής μέσα.. την Κλάρα!

Η Κλάρα αν και δεν μου άρεσε την πρώτη φορά που την είδα, τα γουστα μου τώρα τελευταία έκαναν μια στροφή 180 μοιρών προς τις μαύρες γαζέλες και είπα να φάω για πρώτη φορά παγωτό σοκολάτα και να ρίξω από πάνω το λάγνο σιρόπι.. Εμφανισιακά έχει ένα πρόσωπο τυπικής μαυρούλας με πιο γλυκιά όψη και ένα κορμί ζουμερό σαν ένα φρούτο..καρπό του πορνόδεντρου!Έχει φοβερές βυζάρες η άτιμη.

Παρακάτω βλέπετε ένα θαυμαστή.. τον Ηλία.. να γράφει και αφιέρωση σε μία από τις πόρτες των δωματίων!!..(σε αυτό αριστερά όπως είσαι στο διάδρομο)

Η ..Γκλάρα ! ..λοιπόν μέσα στο δωμάτιο άρχισε ένα μπουκιτσί θανατηφόρο που το πήγε μέχρι τον πάτο της θάλασσας!Εναλλαγή των 3 βασικών στάσεων με ένα πισωκολλητό στο τέλος κρατόντας γερά τις βυζάρες της σε αυτό το ταξίδι προς την ηδονή!Σε 5-6 λεπτά ο χυμός της ηδονής έψαχνε απεγνωσμένα την έξοδο προς την ελευθερία!!
ΩΩΩΩ τιτανομεγιστε καυλιαρη βγηκες για τσαρκουλα ε? Εχεις παθει την πλακα σου με τα μαυρακια ε? Σημερα παιζει να βγω και εγω να πιτσιλισω.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ωραίες οι αναφορές σας,αλλά μια χάρη ρε παλικάρια...Μη γράφετε με κίτρινα γράμματα.Πρέπει να τα επισημάνω για να τα διαβάσω.Σε ανοιχτό φόντο δε φαίνονται....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ωραίες οι αναφορές σας,αλλά μια χάρη ρε παλικάρια...Μη γράφετε με κίτρινα γράμματα.Πρέπει να τα επισημάνω για να τα διαβάσω.Σε ανοιχτό φόντο δε φαίνονται....
Αυτό σε χάλασε..Ας είναι καλή η μπουρδελοαναφορά και τα διαβάζουμε και με μεγενθυτικό φακό :crazy: :grin: :grin:

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ σωστό αυτό.Ηθελα να το επισημάνω κι εγώ.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Σήμερα κατά τις 7 το απόγευμα έκανα μια βόλτα από Φυλής.Για κάποιο μυστήριο λόγο σχεδόν όλα τα μπουρδέλα ήταν κλειστά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Τελικά κατέληξα Διδύμου 8 στο ισόγειο.Πωλίνα από Ρωσσία,ψηλή ξανθιά με μπότες(που'σαι μποτόφιλε!),20 ευρώ το μαλλί.Αρκετά φιλική και συνεργάσιμη στο δωμάτιο,τσιμπούκι αρκετά καλό,και συμμετοχή καλούτσικη.Δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν κλαίς και το 20ρικο..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε παιδιά η Ρεμούνδου κατα πού πέφτει;

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
2 παραλληλες κατω απο Αχαρνων και καθετη στην Περγαμου

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Dawn δες καλύτερα εδώ...

πάτα πάνω για μεγένθυση

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Στο 65Α επάνω,ήταν το καλοκαίρι μια κοπέλα ονόματι Αλεξάνδρα.Όχι η Αλεξάνδρα που ήταν στο ισόγειο και πήγε στο 69Β.Άλλη.Την έχει δει κανείς τελευταία;Την είχα πάρει 1 φορά,και ήταν εξαιρετική...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom