You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Αννούλα πάντως είναι πολύ καλή για μένα και ας δέχεται και μαύρους και πακιστανούς. Και της έχω πει με αυτούς να είναι παρά πολύ προσεκτική λόγο ασθενειων. εμένα με προσέχει παρά πολύ ούτε ρενατα ούτε καμιά άλλη δεν κάνει τέτοιο γαμιση. λεπτομέρειες δεν μου αρέσει να γράφω αλλά πάντα με μεγάλη προσοχή όχι χωρίς προφυλακτικό και τέτοια.
ilikebigboobs
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Γεια χαρά παίδες. Ξέρει κανείς αν είναι η Τζούλια σήμερα στο Αλκαμένους 117? Διαβάζω πολλά αλλά δεν την έχω τιμήσει ακόμα και λέω να πάω. Να μην τρέχω όμως τσάμπα. Αν κάποιος πέρασε και ξέρει ας ποστάρει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ιάσωνος 20Γ, πρωινή βάρδια,15ευρώ, όνομα άγνωστο. Βγαίνει ένα petite που η φαντασία μου δεν είναι ικανή να πλάσει. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μήν περάσεις αν δεν την έχεις ξαναπάρει.
Πίπα δευτερολέπτων με στάση μήν αγγίζετε. Δέν βγάζει το σουτιέν (έχει φυσικές βυζάρες που δεν θέλει να χαλάσει). Μία στάση με τα πόδια κλειστά για να σε έχει σε απόσταση. Όταν τελείωνα σηκώθηκε αμέσως με αποτέλεσμα εγώ να συνεχίζω να χύνω και εκείνη να με ρωτάει τί έχω. Δεν μου έκανε καρδιά να της πω τίποτε λόγω απίστευτης petite ομορφιάς.
Χώρος τόσο άθλιος που νομίζεις ότι φτιάχτηκε έτσι επίτηδες για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας.
Μία συμβουλή για τους petite lovers που μόνο αυτοί πρέπει να την πάρουν. Όταν χύνετε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι για να μη σας πάρει χαμπάρι.
Ά, και μάλλον είναι τσιγγάνα αλλά με λευκή επιδερμίδα.
Προσπάθησα να γράψω΄στις κριτικές αλλά δεν εμφανίστηκε
Πίπα δευτερολέπτων με στάση μήν αγγίζετε. Δέν βγάζει το σουτιέν (έχει φυσικές βυζάρες που δεν θέλει να χαλάσει). Μία στάση με τα πόδια κλειστά για να σε έχει σε απόσταση. Όταν τελείωνα σηκώθηκε αμέσως με αποτέλεσμα εγώ να συνεχίζω να χύνω και εκείνη να με ρωτάει τί έχω. Δεν μου έκανε καρδιά να της πω τίποτε λόγω απίστευτης petite ομορφιάς.
Χώρος τόσο άθλιος που νομίζεις ότι φτιάχτηκε έτσι επίτηδες για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας.
Μία συμβουλή για τους petite lovers που μόνο αυτοί πρέπει να την πάρουν. Όταν χύνετε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι για να μη σας πάρει χαμπάρι.
Ά, και μάλλον είναι τσιγγάνα αλλά με λευκή επιδερμίδα.
Προσπάθησα να γράψω΄στις κριτικές αλλά δεν εμφανίστηκε
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όλα www.bourdela.com/content/view/414/220/#jreview_1902]οκ[/url] τώρα ;)Προσπάθησα να γράψω΄στις κριτικές αλλά δεν εμφανίστηκε
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Δεν ξερω αν ειναι η Τζουλια το απογευμα το πρωι παντως η Βικυ βρωμαγε και εζεχνε.Συναδελφοι αισχος .Σαμποταζ στη βρωμοπουτανα.Γεια χαρά παίδες. Ξέρει κανείς αν είναι η Τζούλια σήμερα στο Αλκαμένους 117? Διαβάζω πολλά αλλά δεν την έχω τιμήσει ακόμα και λέω να πάω. Να μην τρέχω όμως τσάμπα. Αν κάποιος πέρασε και ξέρει ας ποστάρει.
Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνιστες ξερει κανεις αν ειναι η τζουλια στην αλκαμενους 117?
Επισκέπτης
Ρε μαγκες ξερει κανεις αν δοθλευει η τζουλια το απογευμα?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Η Ντινα(μελαχροινη με μεγαλους βυζους)ειναι Ρουμανικο teeny και το εχω τιμησει 3 φορες.
Αξιζει να απολαυσετε αυτο το χαρουμενο πορνιδιο.
Παντα με το χαμογελο στα χειλη και με κεφι.
Γλεντηστε το
Γλεντηστε το
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Μάγκες μήπως ξέρει κανείς αν η Βίκυ είναι ακόμα στο Διδύμου 18?Την έχει πετύχει κανείς πρόσφατα?Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Η Ντινα(μελαχροινη με μεγαλους βυζους)ειναι Ρουμανικο teeny και το εχω τιμησει 3 φορες.
Γλεντηστε το
που ειναι??
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Στο 69β απογευμαπου ειναι??
Σήμερα είχα όρεξη για ισπανική και ελεύθερο τελειωτικό. Η βίκυ έχει εξαφανισθεί και αποφάσισα να δοκιμάσω με την ντενίζα. Ευτυχώς ήμουν μόνος μου και δεν καθυστέρησα. Ήρθε στο δωμάτιο φουριόζα και μετά από μία εκπληκτική πίπα της ζήτησα ισπανική και τελειώμα στα βυζιά της. Δεν το αρνήθηκε ίσα ίσα μάλιστα. Η κοπέλα είναι σταθερή αξία. Όσοι φαν προλάβετε γιατί είκοσι του μήνα αναχωρεί για τσεχία και θα λείπει ένα μήνα.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Μάγκες μήπως ξέρει κανείς αν η Βίκυ είναι ακόμα στο Διδύμου 18?Την έχει πετύχει κανείς πρόσφατα?Ευχαριστώ προκαταβολικά!
ναι οντως ειναι τρομερο μωρακι αυτό αλλα σημερα ηταν ενα άλλο και μου μαραθηκε το καβλί...
επισης μην χασετε την ιωαννα στο καινουργιο πάνω της φωκαιας 17 αν δεν απατώμαι!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Η Ιωαννα ειναι Ρουμανα και την πηρα πριν κανα μηνα.ναι οντως ειναι τρομερο μωρακι αυτό αλλα σημερα ηταν ενα άλλο και μου μαραθηκε το καβλί...
επισης μην χασετε την ιωαννα στο καινουργιο πάνω της φωκαιας 17 αν δεν απατώμαι!!
Πολυ φιλικη,παθιαρα και καυλιαρα.
Το τιμα το 20αρι και ειναι εκφυλο πορνιδιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις