Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (25 μέλη και 264 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πολυ Δυνατο Report :thumbsup:
Eντυπωση μου εκανε οτι ζητανε  απο το Χριστινακι να τους γαμησει με τον πλαστικο πεουλα. :jerking:
μάλιστα.. και απ'ότι λέει το ζητάνε και πολλοί.. τώρα αν μου λεγε μαλακίες δεν το ξέρω αλλά και στα studio τα αυταρχικά δεν τα'χουν τσάμπα

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπέρα συνάδελφοι μια πληροφορία θέλω!! έχει μαμησει κανείς την ρουσλανα?? αυτό το ψηλό μελαχρινό λεει?? καλη?  :think:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
καλησπέρα συνάδελφοι μια πληροφορία θέλω!! έχει μαμησει κανείς την ρουσλανα?? αυτό το ψηλό μελαχρινό λεει?? καλη?   :think:
απ'ότι μου έχει πει ο συνάδελφος skidoo είναι καλή.Καλά από εμφάνιση δεν το συζητώ..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πριν λίγο γύρισα σπίτι!!

Μετά τη συναυλία των ΟΛΕΘΡΙΟ ΡΗΓΜΑ που μας έφυγε το κεφάλι
από το headbanging :rockon: :rockon: , για χαλάρωση πήγα
με φιλαράκι στα γνωστά μέρη του Μεταξουργείου!!
Λοιπόν, πολύ κόσμο και κυρίως αλλοδαπό! Σαββατόβραδο αυτό βλέπω συνήθως!!
Δε μ 'αρέσει, αλλά δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς ;)!!

Κολωνού 32, αδυνατούλα ξανθιά κοπελιά, δε μου γυάλισε.....

Κολωνού 30Α, κλειστό >:(.... αλλά όταν πήγαινα στο αμάξι πέτυχα την Κατερίνα με το νέο την ξανθό λουκ :boobies:

Κολωνού 27Α, Ρουμάνα πρέπει να ήταν, σχετικά μικρή σε ηλικία ψιλονταρντάνα :boobies:! κοντό ξανθό μαλλί, βάψιμο με eyeliner όπου τόνιζε το βλέμμα της!! Μες στο χαμόγελο και ευδιάθετη ;) Δε θυμάμαι όνομα, δε μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, με κάτι νοήματα και γελάκια :2funny:...
τα γνωστά, ξέρετε.... μη βγάλεις τα ψηλοτάκουνα, όρθιος πίπα, ξάπλωσε, γύρνα και στήσου,
πάρτα όλα μωρήηη...... :2funny: :grin: :grin:!!! Όπως καταλάβατε, εκεί "ξαλάφρωσα"!! ;)
20 ευρώ κατατέθηκαν για ακόμα μία φορά στο συγκεκριμένο σπίτι ;)
Η μαλακία ήταν πως στο σεντόνι βρήκα 2 σπερματολεκκέδες :tickedoff:!! Ευτηχώς που προσέχω που κάθομαι στο κρεββάτι και ποτέ δεν ξαπλώνω ;)

Ιάσωνος 19Α κάτω, η ξανθιά μιλφ, για περισσότερα διαβάστε μερικά ποστ πιο πάνω που έγραψα ;)

Τελικά το γαμήσι καλύτερο ήταν από τη συναυλία :2funny:

Αυτάα... με τις υγείες σας  ;)........

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
λοιπον καλισπερα και απο μενα καταθεση σημερα στην φυλης 134α.μακρια απο την κορινα οπως συστηθηκε.περα απο το deep throat ολα τα αλλα μην ακουμπας και μια σταση ιεραποστολικου που μετα βιας εβαζες το μισο π.... επισης να αναφερω οτι παρα το οτι παλιοτερα το σπιτακι ηταν αρκετα καθαρο τα σεντονια σημερα δεν ηταν.το black light το μαρτυρουσε ευκολα.στην γυρω περιοχη τιποτα το σπουδαιο το χριστινακι πρεπει να ειχε μεγαλα κεφια και για πρωτη φορα ειδα 15ευρω στην φυλης.στο μονης προδρομου απο μια μαυρουλα.τελικα παρα τις τελευταιες μου αποπειρες σε καινουρια κομματια θα παραμεινω στις παλιες που γνωριζω αφου τελευταια μου φαινεται οτι πεταω τα λεφτα μου.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
ρε μαγκες ξερετε αμα δουλευει η ντενιζ σημερα??και αν ναι σε ποια βαρδια..ειμαι απαραδεκτος που δεν την εχω πιτσιλισει ακομα...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ρε μαγκες ξερετε αμα δουλευει η ντενιζ σημερα??και αν ναι σε ποια βαρδια..ειμαι απαραδεκτος που δεν την εχω πιτσιλισει ακομα...
2 κυριακές πριν την είχα πετύχει βραδυνή βάρδια στο Ρεμούνδου 21.Πιτσίλισε την και γράψε και μια κριτική.

λοστρόμε η μαυρούλα έλεγε?

gigolo24

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παλικαρια ερχομαι απο την ξενιτια ...
και αναρωτιεμαι ποιο καλο παλικαρι θ με ξεναγησει..
ποτε εχει κανενα μπουρδελοτσαρκακι να το διασκεδασουμε?

gigolo24

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σημαντικο ερχομαι τριτη και φευγω πεμπτη παιδια

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
gangstaxz λιγα πραγματα καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν μπορωνα θυμηθω.βεβαια μπορει να ειναι καλη μεσα δεν την πηρα

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1

Άστα να πάνε και εγώ απαράδεκτος.Ελπίζω αύριο να την πετύχω.
Την έχει πετύχει κανένας τελευταία;

armag

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Kαλημέρα και από μένα. Στο 56 αν δεν κάνω λάθος το νούμερο, ήταν χθες η Βίκυ από Ρωσία, την οποία τίμησα και δεν το μετάνιωσα.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
πρωινή εξόρμηση στο Ρεμούνδου 21. Η θεία Όλγα με τα τρελλά τσιμπούκια. 40αρα να μην πω μεγαλύτερη με βύζους και πολύ ευγενική και πρόσχαρη για γαμήσι. Τρελλή τσιμπουκλού και παλιά καραβάνα. "Οι νέες κοπέλες ,μου λέει, βιάζονται πολύ στο κρεββάτι. Δεν έχουν υπομονή." Εύγε της λέω. Γι'αυτό και η μεγάλη ζήτηση στο μαγαζί. Αρκετά καλή

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Φυλής 134 υπόγειο, Καιτούλα, Χθές 16/3, απογευματινή βάρδια.
Ενώ προχθές 15/3, η Καιτούλα ήταν στο Φυλής 71Β ισόγειο, πρωινή βάρδια.
Για όσους γουστάρουν το υπέροχο λεπτό κορμί της και τις μεγάλες τις ρώγες.

astranet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
για οποιον γνωριζει ας μου απαντησει η λαουρα
που δουλευει τροφωνιου 13 τι ωρες εξυπηρετει το κοινο

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξαναγυρισε η λαουρα?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρωινή εξόρμηση στο Ρεμούνδου 21. Η θεία Όλγα με τα τρελλά τσιμπούκια. 40αρα να μην πω μεγαλύτερη με βύζους και πολύ ευγενική και πρόσχαρη για γαμήσι. Τρελλή τσιμπουκλού και παλιά καραβάνα. "Οι νέες κοπέλες ,μου λέει, βιάζονται πολύ στο κρεββάτι. Δεν έχουν υπομονή." Εύγε της λέω. Γι'αυτό και η μεγάλη ζήτηση στο μαγαζί. Αρκετά καλή
με εμενα γιατι βιαζοταν?την ειδε πιτσιρικα φαινεται για αυτο.πατσαβουρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom