Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (27 μέλη και 217 επισκέπτες)

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Όσες φορές με ανέλαβε η θεία Ολγα δεν ήταν ποτε βιαστική.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
καταθεση χτεσινοβραδυνη διδιμου 20 νομιζω...αυτο στο διαδρομακι μεσα...!!!

ηταν η αντριαννα αν θυμαμαι καλα.....μιλφακι γυρω στα 40ισως και παραπανω....εγω γουσταρω κατι τετοια...πολυ καλο σωμα...βυζαρες ωραιες και ακαποτο τσιμπουκακι....το οποιο και ρωταει αν θελεις να βαλει απο την αρχη καποτα η οχι...

20ευρωπαικα χωρις να βιαζεται...!!!δουλευει ολη μερα αν μου ειπε την αληθεια και σιγουρα  βραδυ....τα διπλανα(18)δεν με εντυπωσιασαν αλλα θα ξαναπαω γιατι ειπατε πως  μια μαρινα ειναι καλη...!!!χτες δεν δουλευε....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γεια σας καυλιάρηδες..

Τιτάνια καταδρομή με τα αξιοσέβαστα και ανώτατα μέλη.. Pitsilistis,Skidoo,Bourdeliaris1984 και Gkomenios!!Το reunion έγινε το βράδυ στους δρόμους του μεταξίου και έιπαμε να γιορτάσουμε δεόντως την επιστροφή του καθοδηγητή μας,του Δαλάι Λάμα των πονηρών οίκων,Pitsi!

[size=16pt][glow=red,2,300]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow][/size]

Ξεκινώντας από μεταξουργείο λοιπόν μπήκαμε στο Κολωνού 30Α με την εκθαμβωτική,λαμπερή,αποστομοτική,θεική και ακούραστη εργάτρια της ηδονής ..Κατερίνα!Συστάσεις δε χρειάζοντουσαν αλλά τις έκανα.. Μαζί με την ευγενική κυρία Αντωνία.

Προχωρόντας στο διπλανό σπίτι .. στο 30Β.. βλέπουμε την Τζοάννα την Μολδαβή που άλλοτε παίζει και στο σπίτι της Κατερίνας..ενώ στο 32Α ήταν η Ιωάννα ένα καστανόξαθο πορνίδιο που το πιτσιλισματάκι το ζήταγε ο οργανισμός της.Στο 32Β ήταν μια μελαχρινή και αδύνατη.

Πηγαίνοντας στην Ιάσωνος μπήκαμε στο 19Α με πουτανίδιο προέλευσης ισπανικής όπως δήλωσε η τσατσά αλλά μόνο αν η Ισπανία άλλαξε θέση στον χάρτη ισχύει αυτό.. Μαύρα μακριά μαλλιά και μέτριο προς μεγάλο στήθος .. έμοιαζε στο πρόσωπο με αραβοτουρκάλα.Ιάσωνος 33 είχε μια μαύρη γαζέλα αλλά δεν ήταν πολύ καλή.Μια ωραία μαυρούλα παίζει μετά τις 23.00 που αλλάζει η βάρδια στο ίδιο πάντα σπίτι.

Στο Ιάσωνος 36 θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι τσάτσοι γινόντουσαν έρμαια των διαθέσεων του αδίστακτου τιμωρού Πίτσι!Ο άτιμος δροσερός τσάτσος δημήτρης όμως, παραπλάνησε το νεαρό πορνορεπόρτερ και πήγε να του φιλήσει το αυτάκι ενώ του έλεγε αισθησιακά.. "χύνω,χύνω,χύνω!!" .. είχε βγει εκτός εαυτού αυτή η ώριμη αδερφή νοσοκόμα!.. σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να κρατήσει το ματζαφλάρι του πίτσι για ενθύμιο!!Η πουτάνα??.. προτιμήστε το δημήτρη καλύτερα......

Αφού ξεφύγαμε απ'τις ορέξεις του αχόρταγου καυλιάρη της πίσω πόρτας.. προχωρήσαμε στο Ιάσωνος 37Α με ένα καλό νιμού με μάυρα μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ δίπλα στο 37Β ήταν η Ελένη η.. Κινέζα!Ένα όμορφο πουτανάκι που δεν έφερνε σε κινέζα(εκτός αν έκανε την κινέζα) μαύρα μαλλιά με φράτζα μπροστά.Σώμα αδύνατο και καλό.

[size=16pt][glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ[/glow][/size]

Θέλοντας να εξερευνήσουμε και άλλα σκοτεινά σοκάκια .. πήγαμε προς Φυλής και ξεκινώντας απ'το 59Β είδαμε ένα καστανόξανθο τεμάχιο αρκετά pitsilable ενώ στο πάνω..59Α είχε μια μέτρια.

Στο 67 είχε πουτανάκι σχεδόν άβυζο με ωραίο κώλο και μαλλί σαν ράστα.Ραμόνα μου φαίνεται την έλεγαν.Δίπλα στο 69Α η Χριστίνα ήταν στο πόστο της και στο 84Α δούλευε μια ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα.

Δίπλα ακριβώς στο 84Β.. του μαρκαριάν.. μετά από πολύωρη αναμονή βγήκε έξω μια ξανθιά που έμοιαζε με πορνοσταρ και είχε κάτι βυζάρες σαν μπάλες adidas!Η συγκεκριμένη έγινε η πλανεύτρα νεράιδα του gkomeniou αφού η ηδονή του έτρεχε απ'τα μπατζάκια μόλις την είδε κι έτσι στον κρεβατικο αγώνα.. gkomenios-άτακτη και πονηρή κορασίδα.. σημειώσατε "1" ..!Σύμφωνα με δηλώσεις του μετά το "παιχνίδι" ήταν ένα τυπικό μαμησάκι της Φυλής.Ο gkomenios ήταν ηφαίστειο σήμερα και πιτσίλισε και στην οδό Αλκαμένους την Βάνα απ'ότι έμαθα αργότερα.. !

Κατηφορίζοντας προς Αχαρνών μέσω Φώκαιας.. έγινε επίσκεψη στο 25 που είναι η Αντέλλα απ'την εποχή που οι δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι.Ο τσάτσος εκεί πέρα δεχόταν ερωτικά σινιάλα απ'τον τιμωρό αλλά δεν ενέδωσε τελικά.Ύστερα ο ρεπόρτερ της καυλιοσύνης έβαλε τα μεγάλα μέσα λικνίζοντας το κορμί του μπροστά απ'τον μύστη της πισωκίνησης αλλά μάταια!..Το χαμετυπείο της Κλάρας ήταν κλειστό.

Επίσης έγινε και μια ανακάλυψη μπουρδέλου στην οδό Φιλιππίδου 18Β (??) που άνοιξε πρόσφατα και μύριζε μπογιά μέσα.Ο δρόμος αυτός είναι κάθετος στη Φυλής και είναι στο επόμενο στενό μετά την Φώκαιας.Ο οίκος είναι πολύ κοντά στην Αχαρνών.Ο χώρος μέσα πολύ ωραίος με κεράκια που έφτιαχναν ατμόσφαιρα και η πουτάνα ,όσο και αν πιέσαμε τον τσάτσο δεν μας είπε όνομα,ήταν γύρω στο 1.75-1.80,ξανθιά που βγήκε στο σαλόνι με το μουνάκι της έξω.Οπτικό υλικό απ'τον πορνορεπόρτερ σύντομα.

Φτάνωντας Αχαρνών έγινε καταδρομή στο 85 (Studio Angel) όπου είχε βάρδια η Χριστίνα.. Αυτη η άτακτη πόρνη βγήκε έξω με τις ζαρτιέρες και είχε γενικότερα ένα πρόστυχο ντύσιμο που έκανε τον πίτσι να αναβοσβήνει τα alarm της ηδονής!Χωρίς 2η σκέψη λοιπόν έδωσε τα 2 χαρτονομίσματα των 20 € που έμοιαζαν με εισιτήρια για το άντρο της ακολασίας.Οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ θετικές..

Η βραδιά τέλειωσε με ένα "σαφάρι γαζέλας" στη Σωκράτους και στους παραδρόμους της.. μία από αυτές πήγε να βγάλει το πουλί μου απ'τη θέση του..το ζούλαγε και το τράβαγε σα λάστιχο.. αλλά γκαζώσαμε τον λάγνο σίφουνα και γλιτώσαμε απ'τα δόντια της εκδιδόμενης ζέβρας.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γεια σας καυλιάρηδες..
.....γύρω στο 1.75-1.80,ξανθιά που βγήκε στο σαλόνι με το μουνάκι της έξω.

Εύγε για το ρεπορτάζ. ΚΑΙ για το λογοτεχνικό του μέρος.

Μια παρατηρησούλα μόνο, για να θυμώνται οι παλιοί, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ να μαθαίνουν οι νέοι:

"το μουνάκι έξω", συνήθως είναι εγχειρισμένος τράβελος. Με την επίδειξή του, προσπαθεί να "απαλείψει" τη γενική οπτική εντύπωση του μπετατζή...

Δε ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά αυτό είναι το συμπέρασμα μου γενικώς. Οι από γενετής γκόμενες ΔΕΝ το επιδεικνύουν.

Συνδυάζοντάς δε την "επίδειξη" με το 1,75~1,80 που λες, οι ψύλλοι αυξάνονται...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παρακαλω οποιος γνωριζει μποτοσπιτα να αναφερει οτι γνωριζει
περιοχη κ εμφανιση τανας αδιαφορα!

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτή στο 84Β με τις μπάλες ειναι πρωι η βραδυ ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μποτόφιλε ..Πωλίνα στο Διδύμου 8Β αν σε ενδιαφέρει.Βγαίνει έξω με άσπρες μπότες πάνω απ'το γόνατο.Ξανθιά είναι.Δεν είσαι λίγο μακριά όμως?

Σταύρο.. πολύ πιθανό και αυτό..ήταν και θεοσκότεινα για να καταλάβεις καλά.Επίσης όνομα δεν έλεγε με τίποτα ο τσάτσος ..γιατί άραγε?

Ζάρας27.. όπως γράφω και στην αρχή είναι βραδυνή βάρδια η άτακτη.

Επισκέπτης
Γεια σας καυλιάρηδες..

Τιτάνια καταδρομή με τα αξιοσέβαστα και ανώτατα μέλη.. Pitsilistis,Skidoo,Bourdeliaris1984 και Gkomenios!!Το reunion έγινε το βράδυ στους δρόμους του μεταξίου και έιπαμε να γιορτάσουμε δεόντως την επιστροφή του καθοδηγητή μας,του Δαλάι Λάμα των πονηρών οίκων,Pitsi!

[size=16pt][glow=red,2,300]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow][/size]

Ξεκινώντας από μεταξουργείο λοιπόν μπήκαμε στο Κολωνού 30Α με την εκθαμβωτική,λαμπερή,αποστομοτική,θεική και ακούραστη εργάτρια της ηδονής ..Κατερίνα!Συστάσεις δε χρειάζοντουσαν αλλά τις έκανα.. Μαζί με την ευγενική κυρία Αντωνία.

Προχωρόντας στο διπλανό σπίτι .. στο 30Β.. βλέπουμε την Τζοάννα την Μολδαβή που άλλοτε παίζει και στο σπίτι της Κατερίνας..ενώ στο 32Α ήταν η Ιωάννα ένα καστανόξαθο πορνίδιο που το πιτσιλισματάκι το ζήταγε ο οργανισμός της.Στο 32Β ήταν μια μελαχρινή και αδύνατη.

Πηγαίνοντας στην Ιάσωνος μπήκαμε στο 19Α με πουτανίδιο προέλευσης ισπανικής όπως δήλωσε η τσατσά αλλά μόνο αν η Ισπανία άλλαξε θέση στον χάρτη ισχύει αυτό.. Μαύρα μακριά μαλλιά και μέτριο προς μεγάλο στήθος .. έμοιαζε στο πρόσωπο με αραβοτουρκάλα.Ιάσωνος 33 είχε μια μαύρη γαζέλα αλλά δεν ήταν πολύ καλή.Μια ωραία μαυρούλα παίζει μετά τις 23.00 που αλλάζει η βάρδια στο ίδιο πάντα σπίτι.

Στο Ιάσωνος 36 θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι τσάτσοι γινόντουσαν έρμαια των διαθέσεων του αδίστακτου τιμωρού Πίτσι!Ο άτιμος δροσερός τσάτσος δημήτρης όμως, παραπλάνησε το νεαρό πορνορεπόρτερ και πήγε να του φιλήσει το αυτάκι ενώ του έλεγε αισθησιακά.. "χύνω,χύνω,χύνω!!" .. είχε βγει εκτός εαυτού αυτή η ώριμη αδερφή νοσοκόμα!.. σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να κρατήσει το ματζαφλάρι του πίτσι για ενθύμιο!!Η πουτάνα??.. προτιμήστε το δημήτρη καλύτερα......

Αφού ξεφύγαμε απ'τις ορέξεις του αχόρταγου καυλιάρη της πίσω πόρτας.. προχωρήσαμε στο Ιάσωνος 37Α με ένα καλό νιμού με μάυρα μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ δίπλα στο 37Β ήταν η Ελένη η.. Κινέζα!Ένα όμορφο πουτανάκι που δεν έφερνε σε κινέζα(εκτός αν έκανε την κινέζα) μαύρα μαλλιά με φράτζα μπροστά.Σώμα αδύνατο και καλό.

[size=16pt][glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ[/glow][/size]

Θέλοντας να εξερευνήσουμε και άλλα σκοτεινά σοκάκια .. πήγαμε προς Φυλής και ξεκινώντας απ'το 59Β είδαμε ένα καστανόξανθο τεμάχιο αρκετά pitsilable ενώ στο πάνω..59Α είχε μια μέτρια.

Στο 67 είχε πουτανάκι σχεδόν άβυζο με ωραίο κώλο και μαλλί σαν ράστα.Ραμόνα μου φαίνεται την έλεγαν.Δίπλα στο 69Α η Χριστίνα ήταν στο πόστο της και στο 84Α δούλευε μια ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα.

Δίπλα ακριβώς στο 84Β.. του μαρκαριάν.. μετά από πολύωρη αναμονή βγήκε έξω μια ξανθιά που έμοιαζε με πορνοσταρ και είχε κάτι βυζάρες σαν μπάλες adidas!Η συγκεκριμένη έγινε η πλανεύτρα νεράιδα του gkomeniou αφού η ηδονή του έτρεχε απ'τα μπατζάκια μόλις την είδε κι έτσι στον κρεβατικο αγώνα.. gkomenios-άτακτη και πονηρή κορασίδα.. σημειώσατε "1" ..!Σύμφωνα με δηλώσεις του μετά το "παιχνίδι" ήταν ένα τυπικό μαμησάκι της Φυλής.Ο gkomenios ήταν ηφαίστειο σήμερα και πιτσίλισε και στην οδό Αλκαμένους την Βάνα απ'ότι έμαθα αργότερα.. !

Κατηφορίζοντας προς Αχαρνών μέσω Φώκαιας.. έγινε επίσκεψη στο 25 που είναι η Αντέλλα απ'την εποχή που οι δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι.Ο τσάτσος εκεί πέρα δεχόταν ερωτικά σινιάλα απ'τον τιμωρό αλλά δεν ενέδωσε τελικά.Ύστερα ο ρεπόρτερ της καυλιοσύνης έβαλε τα μεγάλα μέσα λικνίζοντας το κορμί του μπροστά απ'τον μύστη της πισωκίνησης αλλά μάταια!..Το χαμετυπείο της Κλάρας ήταν κλειστό.

Επίσης έγινε και μια ανακάλυψη μπουρδέλου στην οδό Φιλιππίδου 18Β (??) που άνοιξε πρόσφατα και μύριζε μπογιά μέσα.Ο δρόμος αυτός είναι κάθετος στη Φυλής και είναι στο επόμενο στενό μετά την Φώκαιας.Ο οίκος είναι πολύ κοντά στην Αχαρνών.Ο χώρος μέσα πολύ ωραίος με κεράκια που έφτιαχναν ατμόσφαιρα και η πουτάνα ,όσο και αν πιέσαμε τον τσάτσο δεν μας είπε όνομα,ήταν γύρω στο 1.75-1.80,ξανθιά που βγήκε στο σαλόνι με το μουνάκι της έξω.Οπτικό υλικό απ'τον πορνορεπόρτερ σύντομα.

Φτάνωντας Αχαρνών έγινε καταδρομή στο 85 (Studio Angel) όπου είχε βάρδια η Χριστίνα.. Αυτη η άτακτη πόρνη βγήκε έξω με τις ζαρτιέρες και είχε γενικότερα ένα πρόστυχο ντύσιμο που έκανε τον πίτσι να αναβοσβήνει τα alarm της ηδονής!Χωρίς 2η σκέψη λοιπόν έδωσε τα 2 χαρτονομίσματα των 20 € που έμοιαζαν με εισιτήρια για το άντρο της ακολασίας.Οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ θετικές..

Η βραδιά τέλειωσε με ένα "σαφάρι γαζέλας" στη Σωκράτους και στους παραδρόμους της.. μία από αυτές πήγε να βγάλει το πουλί μου απ'τη θέση του..το ζούλαγε και το τράβαγε σα λάστιχο.. αλλά γκαζώσαμε τον λάγνο σίφουνα και γλιτώσαμε απ'τα δόντια της εκδιδόμενης ζέβρας.
ιποκλινομαι βαθια στο πορνογραφιμα σου μεγαλε μοισι τισ εροτικις ραψοδιας!!!!δινεις ρεστα μιλαμε!
ι χθεσινι εξορμισι με τουσ μαχιμουσ σινεμπουρδελιαριδες μου ξιπνισε παλιες καλες αναμνισεις απο τα πεδια του σπερματος τισ καλοκαιρινες περιοδους!πραγματικα πορνοσιγκινιθικα οταν αντικρισα μπροστα αυτα τα σκιλια τισ ιδονις και μιλαο φισικα για τουσ εκλεκτους σιναγονιστες σκιντο γομενιο γκανστα και μπουρδελιαρι!
ι λιπιντος πιρε τα πανο τις οταν αρχισε το scouting και ι ατακτες γαζελες τισ φιλις και του μεταξουργειου ιταν ετοιμες για τιμοριες!

ι πιο πικαντικι ιδονικι στιγμι τις κολασμενις σπερματονιχτας προιλθε απο τον ατακτο οικο τισ ιασονος 36!ο γνοστος λαβιρινθος τισ πορνοdisneyland!
ο οριμος δροσεροσ δον κιχοτις ιταν ετοιμος να παιξει με τισ δροσερεσ προκλισις που του εκτοξευα σας ιδονιστικους και φγογισμενους πιραυλους!
ο πιρκαυλος διμιτρακις μολις με αντικρισε και του ειπα φισικα οτι γνοριζα τον προινο δροσερο τσατσο του οικου αρχισε να αναβει και να κολαι πανο μου σαν ατακτι βδελα!!!
αφου επακολουθισε μια χαριτομενι σινομιλια...καθος παμε να φιγουμε κοντοσκεκομαστε στιν πορτα και ροται ο μπουρδελιαρισ...
πες μου οτι εισαι ατριχος!
και απανταει ο ανιθικος δον ζουαν ..με μια προκλιτικι αποκαλιψι τισ μπλουζασ του ,και φανικε ι ατριχι κοιλιτσα του!
και αμεσος με μια φανταχτερι κινισι μου αρπαζει το καυλι!
αφου ειχαμε λιθει στα γελια με τουσ σιναγονιστες αρχισα να φοναζο ελα καυλιαρι μου θελο κιαλο ...πιασε μου το καυλακι!
και αυτοσ να μας λεει....ισιχα θα μας ακουσουν!και εμεις να εχουμε πεθανει στα γελια!
αλο να το λεει αλο να το βλεπεις!χεχε!
ενα θερμο ευχαριστο στους σινεμπουρδελιαριδες που μετα απο καιρο μου χαρισαν για ακομα μια φορα μια αξεπεραστι νιχτα παθους και γκαυλας!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο.. πολύ πιθανό και αυτό..ήταν και θεοσκότεινα για να καταλάβεις καλά.Επίσης όνομα δεν έλεγε με τίποτα ο τσάτσος ..γιατί άραγε?

Μμμμμμ!  Gangsta, το (θεο)σκοτεινο σαλόνι είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ότι η/ο εργαζόμενη/ος είναι travel person...

Για το όνομα, τι να σου πω...  Μήπως είπε "Λία" (και δεν το άκουσες?)

(Από το "Ηλίας" δηλαδή!)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Εγραψες παλι gangstaxz. Δεν πιτσιλισες καμια γαζελα ομως. Δεν ειπες και για το σπιτι της Ιασωνος με το γυφτακι που χορευε τσιφτετελια και κουναγε το κωλαρακι. Καλα απιστευτο γελιο απο τον πουστοτσατσο Δημητρη. Αποθεωση ο πιτσι για μια ακομη φορα. Αυτο με τις εγχειρισμενες το εχω ακουσει και εγω οτι επιδυκνειουν το "μουνι" τους. Το εχω δει και στο Φυλης 99.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ο bourdeliaris πάντως σαν μέγα λαγωνικό που είναι μου το είχε πει οτι είχε τράβελο πριν καν βγει απ'το δωμάτιο!Το μυρίστηκε ο άτιμος.Οπότε μάλλον η μυστηριώδης πουτάνα γεννήθηκε με τσαπού.. προς δικαίωση και των υποψιών του Σταύρου.

Αυτήν στο Ιάσωνος την ανέφερα αλλά τα ξέχασα τα τσιφτετέλια.. επίσης άρχισε σε κάποια στιγμή να τραγουδάει δημήτρη μπάση το τσιγκαναριό!Θα πιτσιλούσα την Κλάρα αλλά ήταν κλειστά.. μου έχει πει την πρηγούμενη φορά οτι τελειώνει νωρίς.. περίπου στις 22.00.. δεν το προλάβαμε.Δεν πειράζει όμως.. εγώ ηδονίζομαι με τις γλαφυρές περιγραφές πίτσι!Μάλιστα ο δημητράκης που λέει μας είχε συστηθεί σαν δήμητρα γαλάνη!Απίστευτος..

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ευγε Gangsta έγραψες πάλι με τις εμπνευσεις σου! Εσένα πρέπει να σε πάρει ο Κύρτσος στη City Press,οι κυκλοφορία θα χτυπήσει κόκκινο!
Να Συμπληρώσω οτι η κοπέλλα στου Μαρκαριάν(Ρωσσίδα) ήταν εντυπωσιακή,αλλά λίαν βαριεστημένη,δεν θάλεγα οτ αξίζει ο εικοσάρικο.
Και μια διόρθωση:Στο Αλκαμένους 117,ήταν η Ιβάνα η Τσέχα(εχω ξαναγράψει και για αυτή πολλάκις).  :grin:
Πάντως χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί και κυρίως που είδα τον πιτσι(το ζωντανό καρτούν) πάλι σε πορνο-δράση!Αντε κι εις ανώτερα!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μπράβο ρε κουφάλες (με την καλή έννοια έτσι ;) ), πάντα τέτοια....

πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω...... ;) :rockon: :rockon:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
μπράβο ρε κουφάλες (με την καλή έννοια έτσι ;) ), πάντα τέτοια....

πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω...... ;) :rockon: :rockon:
Αντε να κανονισουμε τσαρκουλα οποτε θες μετα χαρας, να ψαψουμε για πορνιδια με ψηλοτακουνες γοβες.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Παίδες νέκρα η Φυλής ... μετά τη Μελίνα το χάος. Ανακυκλώνονται οι παλιές.

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Συναδελφοι χυστες, καλησπερα. Είμαι σε δίλλημα. Θα κατεβω κάτω το απογευματακι και έχω να διαλέξω μεταξύ
α. Λαρρίσας
β. Ντανιέλας (αυτή δεν είναι στην βανέσσα από πάνω με κοντό καρέ μαλλάκι?)
γ. Κατερίνας (φωκ. 17)
δ. Αντριανας διδύμου 18 (νομίζω)

τι προτείνεται?

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε συνχυστη μου ειναι σε διαφορετικες κατηγοριες τα πορνιδια.... :P

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
προτεινω την απαντηση να την δωσει ο πουλακας σου... εγς ετσι κανω,τον αφηνω να αποφασισει μονος του :P

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Συναδελφοι χυστες, καλησπερα. Είμαι σε δίλλημα. Θα κατεβω κάτω το απογευματακι και έχω να διαλέξω μεταξύ
α. Λαρρίσας
β. Ντανιέλας (αυτή δεν είναι στην βανέσσα από πάνω με κοντό καρέ μαλλάκι?)
γ. Κατερίνας (φωκ. 17)
δ. Αντριανας διδύμου 18 (νομίζω)

τι προτείνεται?

Λαρρίσα και Κατερίνα ή ακόμα και Ιωάννα (Φωκ και αυτή) είναι παραπλησια
Ντανιελα και αντριανα άλλη.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Συναγωνιστές γενικά δεν βλέπω κίνηση στο forum αντίθετα τα κόκκινα σπιτάκια έχουν κίνηση.Ακούτε τι έπαθα χθες.Με το που βγαίνω από τη δουλειά χθες ο πουλίνος μου έχασε το φως του.Μαυρο ψιλοτάκουνο μπότα κολάν,με φοβερό ψιλοκάπουλο κώλο και από μπροστά εκεί που σμιγουν τα δύο πόδια αυτό το κολάν είχε χαθεί σχηματίζοντας ένα βάραθρο σε συνδυασμό με μαυρη κολλητή μπλούζα που η ρώγα ήταν κάγκελο.Αμέσως ένα σύννεφο σχηματίστηκε που έγραφε ΦΥΛΗΣ.Πήγα Φυλής 134 για την Καιτούλα αλλά στο υπόγειο έπαιζε η Ρενάτα από Φυλής 80.Ωραία μεν αλλά ξεπέτα δε(την προηγούμενη φορά με το που μπήκε μου λέει επτά λεπτά έχεις μόνο).Ανεβαίνω σε αυτό στον πρώτο όροφο κλειστό.Και στο ισόγειο η Αννούλα που είχε παίξει και λίγο Φυλής 71 στο κάτω.Γελάγανε με την τσατσά,βγήκανε συστηθήκανε και ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω μου πι΄΄ανει τον πουλίνο μου και μου λέει εσύ θα κάτσεις εδώ.Και έκατσα.Ομορφη δεν είναι ψιλοκαλό σωματάκι μικρό σφιχτό στήθος αλλά έκανε ενα γαμήσι που ξέχασα και το κολάν που είδα στην δουλειά.Μείον το τσιμπουκάκι της αλλά χάδια σε όλο το σωμα,φιλιά στο σώμα και στο λαιμό,χαιδεμα του πουλίνου με το στήθος και παθιάρικο γαμήσι με καλύτερη στάση από πάνω εκέινη που κουνιόταν σαν ταυρος σε ροντέο.Εύγε Αννούλα !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom