παιδες επισκευθηκα μετα απο αρκετο καιρο το πορνοχαουζ της κεραμικου 13 το κατω, το οποιο για πολυ καιρο ειχε κλεισει.
ηταν ενα πορνιδιο με λεπτο σωματακι, πραγματικο μπιμπελο, στηθακι μικρο σφικτο αλλα με τετοια ρογα που κρεμαγες πουκαμισο.
εκει που τα χαλαγε ηταν το προσωπακι της, αλλα αυτο δεν με πτωησε, και καθωτι ο φιλαρακος μου εγινε αεροπλανο (μην πω πυραυλος) αμμεσος τραβηξα κατα το πορνοριγκ και αναμενα το θεικο κορμι εν ονοματι αννα απο ρουμανια μερια.....
φιλοι συναθλητες, το 15ευρο το τιμησε δεοντος. πιπα δυνατη και εν συνεχεια πηγε να με φιληση στο στομα με το γλωσιδη εξω. εκει τραβηχθηκα καθωτι δεν ειναι και η γκομενα μου, μην εχουμε αλλες ιστοριες??
εν συνεχεια αυτη ανασκελα και κρατωντας τα ποδια της πανω και ανοικτα αρχισα να την σπρωχνει ο πυραυλος μου και να βογγα. το τελειωμα ηταν με ενα πολυ δυνατο πισοκολλητο και με ωραια θεα της ωραιας της κολοτρυπηδας που μου φανηκε καπως δουλεμενη.
δεν εκανα καποια κινηση αλλα το σιγουρο ειναι οτι σε επομενη επισκεψη θα κανω κινηση να το τιμησω το λοκο της, εαν φυσικα μου το δωσει. παντος φαινοταν δουλεμενω και δεν χανω τιποτα να προσπαθησω.
το γκομενακι ειναι πολυ καλο, και τρελαθηκα με το ωραριο που εργαζεται.
δουλευει και δευτερη βαρδια στο 15 και υπαρχουν και μερικες μερες που εργαζεται και τις τρει βαρδιες. μα πως γινεται αυτο ρε παιδες????? πως το αντεχει?????
τα λεμε εις νεοτερα και εαν δωσει λοκο θα πεσει αμμεση ενημερωση για την αννα της κεραμεικου 13 η 15.
τα λεμε!!!