Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (32 μέλη και 274 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Καλά ρε bourdeliari δεν ντρέπεσε?Σου τα τρώνε οι πουτάνες ρε?

[glow=red,2,300][size=16pt]Φ Υ Λ Η Σ[/size][/glow]

Όχι τίποτε άλλο,παρασύρει κι εμένα.. αφού λοιπόν ξεκινήσαμε από πλ.βικτωρίας την καταδρομή.. πήγαμε αρχικά στο Φυλής 40.Καλό μελαχροινό μουνάκι με μακριά αδύνατα πόδια.. αλλά αγενέστατη,στραβοξυμπνημένη τσατσά.

Ξεκινήσαμε με κακούς οιωνούς αλλά δεν πτοηθήκαμε.. Επόμενη στάση στα "εκπαιδευτήρια" της Διδύμου με την Αθηνούλα στο ..ξανθιά ελληνίδα που ήταν 22 χρονών (πριν 15 χρόνια).. και δεν έλεγε καθόλου.. μην κάνετε τον κόπο.Δίπλα στο η.. Πωλίνα η ξανθιά με τα ωραία μπούτια.Παρακάτω στο 18Α αν δεν κάνω λάθος ήταν η Βίκυ η μιλφιά που ήταν λες και βγήκε από ελληνική ταινιά του 80' με τον Ψάλτη και έκανε και γυμνό μπουκιτσί για τους ατρόμητους.. και αυτή μέτρια πράγματα όμως.Στο 18Β μπάζο με μπούτια που τρέφουν ολόκληρο λαό.. και τέλος.. στο μπουρδέλο μετά από αυτά τα 2.. είχε ένα νταρντανοπούτανο που ακούει στο όνομα Αντριάννα ..κι έχει κοντό ξανθό μαλλί.

Σύντομο στουντιοτσαρκικό διάλειμμα.. με πρώτο σταθμό στο Αχαρνών 85 με την Χριστίνα.. γρήγορο πέρασμα απ'το 104 της προέδρου(έλλη) και στο Αχαρνών 106 με μία πολύ καυλιάρα ρωσσίδα την Ξένια.. καστανόξανθη και πολύ προκλητικά ντυμένη που θα την χαρακτήριζες τούμπανο.

Επιστροφή στους βρωμερούς οίκους.. και συγκεκριμένα στο Φώκαιας 27 το υπόγειο με την Κλάρα την μαύρη ζέβρα.. και στο 25Β με την Αντέλλα την πουτάνα από κρύσταλλο βοημίας.

Στο 25Α όπως ανέφερε και ο bourdeliaris ήταν η Άντζελα.. ένα τροφαντούλικο πορνίδιο με πολύ ωραίο πρόσωπο που ξεμυάλισε τον σινεμπουρδελιάρη κι έτσι ασυγκράτητος που ήταν πέρασε μέσα για μια "ηρεμιστική ένεση".Το κρεβάτι πρέπει να'ταν από κάνα μουσείο κλεμμένο.. δεν εξηγείται αλλιώς .. η μισή Άθηνα άκουγε τα απολιθωμένα,απ'την ιουρασική περίοδο,ελατήρια.. Οι ιδιοκτήτες ακούνε ΙΚΕΑ και αλλάζουν μονοπάτι.

Στο 17Β.. τα πήγα λίγο ανάποδα.. ήταν η Αντωνία.. ισπανίδα βέρα.. μέσα από μαδρίτη έτσι?.. η οποία φαινόταν γύρω στα 30 και είχε ικανοποιητικά βυζιά που είχαν όμως μια τάση να πέφτουν προς τα κάτω.. κάτι σαν τον Καραγκούνη και τον Τζόλε μαζί.

Στο 17Α .. μια Χριστίνα.. μελαχροινή και αδύνατη.. όχι τίποτε το τρομερό.

Γυρνώντας στη Φυλής περάσαμε στο 66Δ στο μικροσκοπικό μπουρδελάκι.Η άτακτη αμαζόνα απ'τη Ρωσσία ..η Αμαλία.. μας κωλοτριβώταν για κανα 5λεπτο με αποτέλεσμα το τζιν του bourdeliaris84 να γίνει σαν αντίσκηνο για πρόσκοπους!Εμένα με πήγε με το ζόρι(ενώ δεν ήθελα)μέσα στο δωμάτιο και άρχισε να τρίβεται πάνω στο παντελόνι μου.. Αυτό ήταν.Το 20άρι έκανε τον δρόμο.. πορτοφόλι-πουτάνα ..μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και κατέληξε στην "γιατρό" για την ένεση της ηδονής.Η θεραπεία ήταν σύντομη λόγω της βαριάς αρρώστιας :jerking: αλλά αποτελεσματική... δυστηχώς το ΙΚΑ δεν την καλύπτει :headbang:

Προχωράμε στο 59Β με μία ψηλή ξανθιά με καρέ μαλλί αν θυμάμαι καλά.Στο 65Α πιθανώς η Αλεξάνδρα.. στο 65Β μια που ήταν χοντρή και αδυνάτισε λίγο.. με καστανό μαλλί.Ένα πορνίδιο άβυζο αλλά καυλιάρικο είδαμε στο 67 και δίπλα στο 69Α δεν έγινε καταδρομή αλλά κατά 99% είχε ..Χριστίνα.

Στα απέναντι και συγκεκριμένα στο 84Α είδαμε την Στέλλα.. ξανθιά με ωραία βυζιά που επιδέχεται τιμωρίας ενώ στο 86Α ένα ξανθό "λουκουμάκι" σύμφωνα με την τσατσά που κινούταν στη μετριότητα.Προσέχτε μην πάθετε ζάχαρο.
Συναγωνιστη gangstaZ το ξεκωλο που ειδες στο 59 πανω ηταν η Ντανιελα μηπως?Με πλουσιες βυζαρες?Αν ναι την ψαχνω για μια καλη περιποιηση, :rockon:ωρα που εκανες την τσαρκα θα βοηθουσε :helpplea:

Επισκέπτης
πσσσσσσσσ!!!! ι πορνοενιμεροσι του σινεμπουρδελιαρι gangstaxz βαρεσε κοκινο!ολα τα λεφτα στιν πιστα!
αξια του απονεμο τον τιτλο του πορνορεπορτερ!τετοιοι χαρισματικοι μπουρδελιαριδες πρεπει να απονεμονται με το πορφιρο φοτοστεφανο του εροτα!
σιγχαριτιρια!απο τουσ καλιτερουσ πορνορεπορτερς του bourdela.com!
θιμιζισ παλιες καλες νοσταλγικες εποχεσ οταν το forum βρισκοταν στα ιψιστα επιπεδα!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Συναγωνιστη gangstaZ το ξεκωλο που ειδες στο 59 πανω ηταν η Ντανιελα μηπως?Με πλουσιες βυζαρες?Αν ναι την ψαχνω για μια καλη περιποιηση, :rockon:ωρα που εκανες την τσαρκα θα βοηθουσε :helpplea:
ξέρω ποια λες..αυτή που ήταν στο 71Β παλιότερα ε?.. όχι όμως δεν ήταν αυτή.Ούτε πάνω ήταν αν θυμάμαι καλά.. Ώρα περίπου 8 το βράδυ. ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ξέρω ποια λες..αυτή που ήταν στο 71Β παλιότερα ε?.. όχι όμως δεν ήταν αυτή.Ούτε πάνω ήταν αν θυμάμαι καλά.. Ώρα περίπου 8 το βράδυ. ;)
Αναφερομαι στην Ντανιελα που επαιζε μπαλα και στο στουντιο Καρεα.
Με μεγαλες βυζαρες.Τσεχα,καυλοφατσα

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Gang ξεχασες να αναφερεις οτι στο Φωκαιας 17Β με την Αντωνια εβγαλε τα γυαλια μου και τα φορεσε η ιδια και εγω της λεω my first sex teacher. Μετα της λεω κανε μας λιγο στριπτιζ και παιρνει το μπουφαν μου και το βγαζει αργα αργα και αισθησιακα και καλα οτι κανει στριπτιζ. Καλα με την Αμαλια ειχα γινει πυρκαυλος.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Καλά ρε bourdeliari δεν ντρέπεσε?Σου τα τρώνε οι πουτάνες ρε?

[glow=red,2,300][size=16pt]Φ Υ Λ Η Σ[/size][/glow]

Όχι τίποτε άλλο,παρασύρει κι εμένα.. αφού λοιπόν ξεκινήσαμε από πλ.βικτωρίας την καταδρομή.. πήγαμε αρχικά στο Φυλής 40.Καλό μελαχροινό μουνάκι με μακριά αδύνατα πόδια.. αλλά αγενέστατη,στραβοξυμπνημένη τσατσά.

Ξεκινήσαμε με κακούς οιωνούς αλλά δεν πτοηθήκαμε.. Επόμενη στάση στα "εκπαιδευτήρια" της Διδύμου με την Αθηνούλα στο ..ξανθιά ελληνίδα που ήταν 22 χρονών (πριν 15 χρόνια).. και δεν έλεγε καθόλου.. μην κάνετε τον κόπο.Δίπλα στο η.. Πωλίνα η ξανθιά με τα ωραία μπούτια.Παρακάτω στο 18Α αν δεν κάνω λάθος ήταν η Βίκυ η μιλφιά που ήταν λες και βγήκε από ελληνική ταινιά του 80' με τον Ψάλτη και έκανε και γυμνό μπουκιτσί για τους ατρόμητους.. και αυτή μέτρια πράγματα όμως.Στο 18Β μπάζο με μπούτια που τρέφουν ολόκληρο λαό.. και τέλος.. στο μπουρδέλο μετά από αυτά τα 2.. είχε ένα νταρντανοπούτανο που ακούει στο όνομα Αντριάννα ..κι έχει κοντό ξανθό μαλλί.

Σύντομο στουντιοτσαρκικό διάλειμμα.. με πρώτο σταθμό στο Αχαρνών 85 με την Χριστίνα.. γρήγορο πέρασμα απ'το 104 της προέδρου(έλλη) και στο Αχαρνών 106 με μία πολύ καυλιάρα ρωσσίδα την Ξένια.. καστανόξανθη και πολύ προκλητικά ντυμένη που θα την χαρακτήριζες τούμπανο.

Επιστροφή στους βρωμερούς οίκους.. και συγκεκριμένα στο Φώκαιας 27 το υπόγειο με την Κλάρα την μαύρη ζέβρα.. και στο 25Β με την Αντέλλα την πουτάνα από κρύσταλλο βοημίας.

Στο 25Α όπως ανέφερε και ο bourdeliaris ήταν η Άντζελα.. ένα τροφαντούλικο πορνίδιο με πολύ ωραίο πρόσωπο που ξεμυάλισε τον σινεμπουρδελιάρη κι έτσι ασυγκράτητος που ήταν πέρασε μέσα για μια "ηρεμιστική ένεση".Το κρεβάτι πρέπει να'ταν από κάνα μουσείο κλεμμένο.. δεν εξηγείται αλλιώς .. η μισή Άθηνα άκουγε τα απολιθωμένα,απ'την ιουρασική περίοδο,ελατήρια.. Οι ιδιοκτήτες ακούνε ΙΚΕΑ και αλλάζουν μονοπάτι.

Στο 17Β.. τα πήγα λίγο ανάποδα.. ήταν η Αντωνία.. ισπανίδα βέρα.. μέσα από μαδρίτη έτσι?.. η οποία φαινόταν γύρω στα 30 και είχε ικανοποιητικά βυζιά που είχαν όμως μια τάση να πέφτουν προς τα κάτω.. κάτι σαν τον Καραγκούνη και τον Τζόλε μαζί.

Στο 17Α .. μια Χριστίνα.. μελαχροινή και αδύνατη.. όχι τίποτε το τρομερό.

Γυρνώντας στη Φυλής περάσαμε στο 66Δ στο μικροσκοπικό μπουρδελάκι.Η άτακτη αμαζόνα απ'τη Ρωσσία ..η Αμαλία.. μας κωλοτριβώταν για κανα 5λεπτο με αποτέλεσμα το τζιν του bourdeliaris84 να γίνει σαν αντίσκηνο για πρόσκοπους!Εμένα με πήγε με το ζόρι(ενώ δεν ήθελα)μέσα στο δωμάτιο και άρχισε να τρίβεται πάνω στο παντελόνι μου.. Αυτό ήταν.Το 20άρι έκανε τον δρόμο.. πορτοφόλι-πουτάνα ..μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και κατέληξε στην "γιατρό" για την ένεση της ηδονής.Η θεραπεία ήταν σύντομη λόγω της βαριάς αρρώστιας :jerking: αλλά αποτελεσματική... δυστηχώς το ΙΚΑ δεν την καλύπτει :headbang:

Προχωράμε στο 59Β με μία ψηλή ξανθιά με καρέ μαλλί αν θυμάμαι καλά.Στο 65Α πιθανώς η Αλεξάνδρα.. στο 65Β μια που ήταν χοντρή και αδυνάτισε λίγο.. με καστανό μαλλί.Ένα πορνίδιο άβυζο αλλά καυλιάρικο είδαμε στο 67 και δίπλα στο 69Α δεν έγινε καταδρομή αλλά κατά 99% είχε ..Χριστίνα.

Στα απέναντι και συγκεκριμένα στο 84Α είδαμε την Στέλλα.. ξανθιά με ωραία βυζιά που επιδέχεται τιμωρίας ενώ στο 86Α ένα ξανθό "λουκουμάκι" σύμφωνα με την τσατσά που κινούταν στη μετριότητα.Προσέχτε μην πάθετε ζάχαρο.

Αν ο Σαλπιγγιδης σκοραρε οσο συχνα κανεις εσυ αναφορες.......τοτε 8α ειχατε πρωταθλημα απο τον Γεναρη !

Ευγε συναγωνιστη για την ενημερωση

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υστερα απο πολυ καιρο αποφασιζω να ποσταρω κιεγω συνεισφεροντας στην ενημερωση......
Λοιπον σημερα το πρωι γυρω στις 10 30 αποφασιζω να παω στην περιφημη κορινα απο ιασωνος!!!
Ααφου εχω  διαβασει παρα πολυ καλα σχολια ,δινω 15 ευρω στη τσατσα και μπαινω στο δωματιο!
Στα μειον του ντελου αυτου ειναι ο ελειπης φωτισμος(σχεδον ανυπαρκτος).
Μπαινει μεσα η κορινα και ειχε και τα κεφια της....
Αρχισε να μου παιρνει μια καταπληκτικη πιπα παρα πολυ ρουφηχτη!
Την χουφτωνα παντου και ανενοχλητα! την παιρνω μετα απο κατω και αρχιζω να τη φορμαρω γερα!
Υπομονετικη μεχρι το τελος !τα 15 ευρω τα αξιζει και με το παραπανω!
Αυτη η γκομενα ειναι επιπεδου studio τετοια πειριποιηση στο μετα/γειο ειχαν  χρονια να μου κανουν!!!
Ευγε στη κοπελα :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα μπουρδελιάριδες σήμερα κατα της 8 το απογευματάκι τσαρκούλα Φυλής και μετά καπάκι προς Τροφωνιού . Τώρα στα της Φυλής στο 40 μια μελαχροινή λεπτή με μικρο βυζί μετά καπάκι Διδύμου 8 στο πάνω μια ξανθιά με μικρό βυζι αλλά γαματο κώλο στο κάτω η Πωλίνα στο 66Δ μια ξανθιά νταρντάνα που όταν βγήκε εξω είμασταν με κάτι παιδιά και μας έβγαλε την γλώσσα εξω θα ήθελε κανένα τρομπόνι φένεται μετά 59 κάτω η Μισέλ πάνω μια ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα αλλά την εχω ξαναπετύχει εκει πριν κάποιες ημέρες στο 80 μια χοντρή ξανθιά με κομπινεζόν κόκκινο ήταν για τα μπάζα στο 84 κάτω μια ξανθιά με ωραίες βυζάρες αλλά ρε παιδι μου μου χαλάει κάτι στην φάτσα της μετά 64 πάνω η αλεξάνδρα η λεπτή και στο κάτω η αλεξάνδρα η νταρντάνα(αυτή πάντος έχασε κιλά γιατι την θυμάμαι) στο 67 ένα κοντοπούτανο ξανθό στο 69 που είναι η Ευα είχε την Χριστίνα και μας έλεγα κανει τα πάντα στο 69 κάτω μια μελαχροινή με καρέ μαλλί και την ρώγα κάγκελο στο 71 πάνω η Λαρίσσα στο κάτω η Τζένη . Μονής Προδρόμου Τζένη μελαχροινή χοντρή . Τώρα στα της Φωκαίας στο 17 πάνω μελαχροινή κάτι έλεγε ίσως την τιμήσω καμία άλλη φορά στο κάτω μπάζο μελαχροινό μετά 25 πάνω μια χοντρή Άντζελα που βρόμαγε ο τόπος απο σκατίλα εκεί μέσα στο κάτω η Αντέλλα τώρα στο Φωκαίας 27 και Αχαρνών πάνω η καβλιάρα Αλεξάνδρα αυτή η κοπέλα με ανάβει παρα πολυ στο κάτω που έχει μια παράξενη είσοδο ενα ξανθό μπάζο . Φιλλιπίδου ένα ξανθό τραβέλι . Στα της Τροφωνιού τώρα όλες οι κοπέλες παρακμιακές ο τόπος βρόμαγε μπίχλα κτλ. στο 11 κάτω μια καστανή κοντοπουτάνα στο πάνω μια μάυρη και την υπηρεσία να την θυμάμαι απο ένα σπιτάκι της Ιάσωνος(Μεταξουργείο) τωρα δεν θυμάμαι συγκεκριμένα νούμερο στο 13 πάνω ξανθό μπάζο και στο κάτω μια θείτσα 100 χρονών . Αυτά και απο εμέμα μπουρδελιάριδες εύχομαι καλές καταθέσεις .

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
money.jpg

Μετά μακρόν διάστημα ανευρέθη εχθές, Σάββατον 22/03 21.00 χρόνος δια περιήγησιν.

Αρχή με το επί της οδού Φωκαίας και Αχαρνών οικίσκον (όχι τον λαβυρινθοειδήν) ο οποίος ανεκαινίσθη προσφάτως. Εντός τυπικόν ξανθόν ρωσιδοειδές μετρίου αναστήματος και ευγενής υπηρεσία.

Φωκαίας 25 η Αντέλλα. Μόνον βλέπομεν, δεν αγγίζομεν.

Φυλής 59 ισόγειον. Μακρά αναμονή. Υπηρέτης με μακρυάν κόμην, θεαθείς και αλλού. Ωραία εζωγραφισμένη οροφή αρχών του αιώνος. Εργαζομένη βραχύσωμος, μελαγχροινή, νευρώδης. Εφαίνετο αξία δοκιμής αλλά ανεζήτουν κάτι καλύτερον.

Φυλής 69 ισόγειον προς αναζήτησιν της Αλεξάνδρας. Αντί αυτής νεωτάτη θεραπαινίς, σχετικώς συμπαθής, με σφριγηλόν στήθος οι αναπηδήσεις του οποίου προεκάλεσαν ισχυρόν ερεθισμόν εις τον γράφοντα.

Τέλος Φυλής 109 ο ομοφυλόφιλος υπηρέτης μας παρουσίασεν αντί της Δανάης / Σιμόνε υψηλήν εργαζομένην με περίεργον χροιάν επιδερμίδος (ίκτερος;).

Η περιήγησις εσυνεχίσθη εις σπουδαστήρια άνευ πολλής επιτυχίας.

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα η Δαναη/Σιμονε ειμαι απω το 109...ενημερονω οτι εφυγα απω το 109 επηδη παω για Χιος να  χχχχχχχχχχχφιλια πολαααααααα με αγαπη Δαναη.........

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.040
Πόντοι
12.056
Στο καλοοοοοοοοο.... :dancing:
Να μας ξαναρθεις... :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αποψινη καταδρομικη στο Μεταξι
Ωρα κατα τις 00:15
Aρχικα αναζητηση dity ξεκωλου,περασμα απο το Κεραμεικου 13 το οποιο εκτος απο την κυρια πορτα(ευτυχως που υπαρχει)εχει αντικαταστησει την πορτα εισοδου με ενα γυφτοπανο εντελως,ΚινεζοΠακιστανια στο συγκεκριμενο και μια παρεα 2 Ελληνων που χαβαλεδιασαμε το μπουρδελακι αυτο,εμφανιστηκε ενα μελαχροιno poy ''δεν γεμιζε το ματι΄΄
Στο 15α ενα μπαζο που μαλλον εχει ξεχαστει απο την αποκομιφη απορριματων της τελευταιες μερες.
Στο 15β και ενω οι καυλες ειχαν βαρεσει ''κοκκινο''εμφανιστηκε ενα teeny ξεκωλο,πιτσιρικι 19 χρονων οπως ειπε,η Αννα,μελαχροινο με κοντο καρε μαλλι,τα βυζια(λεμονατα)εξω και μια ξεκωλιαρικη μαυρη προστυχη φουστα-15 ευρω γιναν αερας απο την τσεπη σε χρονο dt και μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο.
Ενα θα πω,ευγε στην κοπελα που αντεξε τοσο ξυλικι(σφαλιαρες,πνιξιματα)καυλωνε,εβριζε :rockon: και αφου μου ελεγε ΄΄τελειωνε΄΄καθως ειχα ξεχαστει στο πισοκωλλητο της ζηταω να ''καταθεσω''στα βυζια της. :rockon:
Μαζι με τα teeny στηθη της εκανα μουνι και το κρεβατι.
Δωματιο το πρωτο πανω αριστερα :dancing:,ιδανικη για 15 ευρω και τοσο καλη περιποιηση χωρις να λεει οχι,ελεγχομενο πουτανακι απο το γαμια χωρις να ειναι επιπλο,απλα θελει καθοδηγηση και ξυλικι το οποιο γουσταρει :rockon:.
Μετα περασμα απο Κολωνου,στο 27α εμφανιστηκε ενα ξανθο νταρντανοξεκωλο με heels
Στο 27 με το που ειδα πακιστανι απο αυτα που πουλανε χαρτομαντηλα να βγαινει εφυγα και εγω καθοτι απαραδεκτο και βρωμικο το συγκεκριμενο.
Στο Κολωνου 30 η Κατερινα(δεν εμφανιστηκε στο σαλονι)
Κολλητα παω διπλα στο Κολωνου 30α σε ενα πολυ χλιδατο μπουρδελακι(ειδικα το δωματιο με επιπλα στυλ γαμηστρωνα κυριλε ξενοδοχειου ή στουντιο και ανω) και ενω μετα το facial abuse sex με την Αννα να βρω ενα πιο cool ξεκωλακι μετα απο απιστευτη αναμονη γυρω στο 15'λεπτο εμφανιζεται η Αντριανα,δουλευε και Φυλης 65 και 71,84 η συγκεκριμενη,πολυ καυλιαρικο μωρο,αν την πατε με το χαλαρο και φιλικα,βγαει gfe και απολαυσα μετα απο ενα υπεροχο χαλαρο μπουκιτσι οπου ανεβηκε απο πανω,στην αρχη την γαμουσα γρηγορα με σφαλιαρες στα υπεροχα σφιχτα κωλομαγουλα :rockon:,μετα θελησε η ιδια να χτυπηθει με μανια και σε μια φαση ενιωσα υγρα και την ιδια να ''πνιγεται στην καυλα' :P :rockon:'για καποια δευτερολεπτα.
Μετα την πηρα σε ενα δυνατο πισοκολλητο ενω η ιδια επαιζε με τα @@ και συμμετειχε.
Πλεον θα ειναι Μεταξι,για την βαρδια τετοια ωρα πολυ power μουνιτσα.
Μετα απο ολα αυτα η καταναλωση φαγητου και μπανιου για αναπληρωση δυναμεων ηταν απαραιτητη.
Καλα γαμησια και καλα report

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ωραίος ο psolaras.. πολύ γλαφυρές οι περιγραφές και συνάμα ένα διαφωτιστικό report ;)  .. και ο anthony13 έγραψε πολύ μάχιμη ενημέρωση.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Gang ξεχασες να αναφερεις οτι στο Φωκαιας 17Β με την Αντωνια εβγαλε τα γυαλια μου και τα φορεσε η ιδια και εγω της λεω my first sex teacher. Μετα της λεω κανε μας λιγο στριπτιζ και παιρνει το μπουφαν μου και το βγαζει αργα αργα και αισθησιακα και καλα οτι κανει στριπτιζ. Καλα με την Αμαλια ειχα γινει πυρκαυλος.
πωωωωωωω!Πως το ξέχασα αυτό?Όντως η άτακτη ψευτοισπανίδα άρπαξε κανονικά τα γυαλιά του bourdeliari και τα έβαλε έχοντας το look της σεξυ καθηγήτριας και της είπε αυτό με το my first sex teacher.. απ'την ομώνυμη σειρά τσόντας!Το στριπτίζ δεν το ολοκλήρωσε η άτιμη γιατί έμπαινε κόσμος και ντρεπότανε..!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σημερινη επισκεψη Φυλης στις 2 το μεσημερι.
Στο 59 πανω η Μισελ,ξανθια πλεον,αλλα χωρις να μου γεμιζει το ματι οποτε και την εκανα.
Στο 59 κατω και ενω αναζητουσα την Ντανιελα εμφανιστηκε ενα μωρο-ΦΩΤΙΑ,η Καρμεν,μελαχροινη με χαμογελο,μεσα στην τρελλη χαρα,με ΚΩΛΑΡΑ-ΦΩΤΙΑ :bigdick:,σωμα ιδανικο με μικρα στηθη.
Περιμενα και μετα απο λιγο περασα στο δωματιο.
Η Καρμεν ηρθε,χαμογελαστη,μιλησαμε λιγο αλλα ειχα κολλησει με την ΚΩΛΑΡΑ-ΣΤΡΕΜΜΑ :bigdick:,ιδανικη και χωρις κυτταριτιδα.
Μετα απο ενα καλο μπουκιτσι την πηρα ορθια στον καθρεφτη(ειχε κατι πορνο-heels με κορδονι μεχρι τη γαμπα,τα οποια και της ειπα να κρατησει καθως αρχικα πηγε να τα βγαλει :headbang2:)
Μετα ενα αγριο doggy style  :knockinb:και αφου τελειωσα επεσε στα πλαγια οπου ''αραξε΄΄για κανα λεπτο λεγοντας''απο το πρωι τρωω πουτσα και τωρα θα φαω για μεσημερι κατι΄΄
Πολυ ευχαριστη στη συμπεριφορα.
Φευγοντας εριξε ενα φιλι στο μαγουλο
Απο θεμα υπηρεσιων δεν ελεγε οχι και απο εμφανιση,ασυζητιτι,5 κλασεις πανω και απο τη Ρενατα σε προσωπο/σωμα/στυλ.Η συμπεριφορα της για τοσο μουναρα δεν ηταν καθολου σνομπ/κακοκεφη. :rockon:
Η τυπισα ειναι μουναρος,θυμιζει εξωτερικα κατι απο την Καρινα του Μεταξιου,εχει ενα μεγαλο tattoo και κυκλοφορει χωρις σουτιεν/bikini στο μπουρδελο.
Πολυ χαβαλε μιας και τα ειπαμε λιγακι και ο τσατσος ο οποιος μου ειπε οτι αν θελω μπορω να την παρω στους καναπεδες του σαλονιου,αστειευομενος του λεω''Κλειδωσε την πορτα και ΟΚ''
Τελικα μετα απο μενα κλειδωσε και η πορτα καθως ειχε ερθει το delivery και θα ετρωγε.
Αυριο πρωι θα ειναι τελικα το αλλο hit του μαγαζιου Nτανιελα :rockon:
Οπως εφευγα περασα και απο το 17β της Φωκαιας οπου εμφανιστηκε ενα μπαζακι.
Συντομη η περιηγηση καθοτι οι στοχοι''συγκεκριμενοι΄΄
Καλα βολια μαγκες

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
χθεσινή βολτούλα στο Μεταξουργείο...

επειδή είχα καύλες, πήγα να δω αν η Ειρήνη στη Λεωνίδου ήταν εκεί, καθότι έχω να την πάρω κάνα 3μηνο  >:(... αλλά τον μπούλο πάλι.... βγήκε μια πιτσιρίκα με "σκαλωμένο" ύφος, ξυνή τελείως... την έκανα....
Κολωνού 27Α, μία ξανθιά νταρντανίτσα με ψιλοπεσμένα μετρίου μεγέθους βυζιά και κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα ;).... 15 γιούρια...

πήγα απέναντι στο 30Α και ήταν η Κατερίνα..... :dancing: :dancing: :dancing:

με ανανεωμένο ξανθό καυλερό λουκ και διαφανή ψηλοτάκουνα πέδιλα :rockon: :rockon: :rockon:

τι να πω ρε παιδιά... τα ξέρετε όλοι.... κάθε φορά που πηγαίνω, όλο και πιο καύλα είναι η φάση..... :rockon: :rockon: :rockon:

να σαι καλά βρε κοπελιά;; :thumbsup: :smitten:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι ... η Σοφία από Φυλής είναι πλέον στην Λιοσίων σε ένα από τα δύο που είναι κοντά στην Ιουλιανού 1ος όροφος  :dancing:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι ... η Σοφία από Φυλής είναι πλέον στην Λιοσίων σε ένα από τα δύο που είναι κοντά στην Ιουλιανού 1ος όροφος  :dancing:
ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ... έγινα πλέον αντρας  :thumbsup:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα παίδες σήμερα απογευματάκι γύρως στης 7 μίνι τσαρκούλα στην Φυλής έχουμε στο 134 μια μελαχροινή "τσιγγάνα" για τα γούστα μου μπάζο στο μεσαίο η Καίτη η γνωστή και στο πάνω ένα ψιλό ξανθό μπάζο με κόκκινα τακούνια και στο 86 το κάτω η Σοφία η Ρωσίδα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom