KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σωστός...Η Τζέσσικα είναι καθαρή αλλά τρελό κομοδίνο φίλε.
Σωστός...Η Τζέσσικα είναι καθαρή αλλά τρελό κομοδίνο φίλε.
Ευχαριστώ φίλε poustalekoΦανουρη Τζουρα εισαι ΓΑΜΑΤΟΣ! Μπραβο!!!!
Είναι όμορφο να ξέρεις ότι κάποιος σε περιμένει ''σπίτι''.Σάββατο σήμερα και σε περίμενα.... άργησες
...
...είναι πάντα με τον καλό λόγο (σχόλιο) στα ''χείλη''....
για άλλη μια φορά ωραίος..........
...
Οχι βρε, υπήρχε άνθρωπος στο σπίτι. Οταν βέβαια γύριζα αναλάμβανα εγώ....
το γατάκι που το είχες αφήσει? άκαρδε μόνο του στο σπίτι?
Να 'σαι καλά. Χαίρομαι που σου αρέσουν οι ενημερώσεις μου.Φανουρη τα εχουμε ξαναπει αλλα δεν ειναι αρκετα...
Πραγματικα ρισπεκτ φιλε
Ευχαριστώ φίλε billy13. Κάνω ό,τι μπορώ.Φανούρη,"μέτρησες".............
και χωρίς φανουρόπιτα...[size=16pt]Όλα τα φανερώνει ο Φανούρης καθε Σαββατοοοοοοο!!!!!!!!!!![/size]
για μια ακόμα φορά ανατρέπεις τα δεδομένα. Το αυριανό μου γαμήσι στο αφιερώνω.
Πολύ τιμητική για μένα αυτή σου η αφιέρωση.όπως είπα και χτές σήμερα τα δύο μαμίσια μου, το πρώτο στην Αλεξάνδρα στο Διδύμου 8Α και το δεύτερο στην Κάρμεν, Διδύμου 8Β είναι αφιερωμένα στον τρισμέγιστο Φανούρη Τζούρα.
...
...
Αγκύρας 12Α Ρωσσίδα Άντζελα σε σταθερά πρωϊνή βάρδια...
...
Αγκύρας 12Α
...
Στο σαλόνι ήταν δύο συναγωνιστές.
Ο ένας...ρωτούσε εκείνη την ώρα την υπηρεσία ποια κοπέλα θα ήταν το απόγευμα.
-Η Αλεξάνδρα. Ηταν η απάντηση από την υπηρεσία...
...
Χα, χα, χα...Συνεχίζω να είμαι συνεπής στο εβδομαδιαίο μου ραντεβού...Φανούρης είσαι άψογος. Τα κλασσικά εικονογραφημένα σε όλο τους το μεγαλείο
Μπορεί να μη σε έχω σχολιάσει εδώ και λίγο καιρό αλλά πάντα περιμένω και διαβάζω ενημερώσεις σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ. ;)Φανούρη, έχεις περάσει σε άλλα επίπεδα αδερφέ...παίζεις champions league!! απλά δεν υπάρχουν λόγια για την κριτική σου...!!
πρωι η μαρια?για οσους ψαχνουν την τιμια μαρια απο αλβανια με τα μεγαλα βυζια απο 1ασωνος33 εχει μετακομισει στο ιασωνος19α,την θεση της στο πρωτο εχει παρει ενα ξανθο τραβελακι...το λεω με επιφυλαξη το τραβελακι.
για οσους ψαχνουν την τιμια μαρια απο αλβανια με τα μεγαλα βυζια απο 1ασωνος33 εχει μετακομισει στο ιασωνος19α,την θεση της στο πρωτο εχει παρει ενα ξανθο τραβελακι...το λεω με επιφυλαξη το τραβελακι.
Αλκαμένους 113 Μαρία, τρελοκοτσιδού. Το ψιλομετάνιωσα που δεν πέρασα γιατι είναι πάντα εγγύηση, αλλα δεν πειράζει, άλλη φορά.
μεσημεριανη γρηγορη τσαρκα αναζητωντας μιλφ-γκιλφ
μαγνησιας 1. παρουσιαστηκε μονη της χωρις να πει τιμη-προγραμμα μαλλον δεν ειχε ορεξη
αξιολογο γκιλφ για τους λατρεις αδυνατη ξανθια κοντο μαλλι μαυρο κομπινεζον
μαγνησιας 11. μαυρη γαζελα με δυνατη πισω κινηση με ολιγη κυταριτιδα, παραλιγο να με ψησει
καλυμνου48(πανω). ρωσικό milf αλογακι, ξανθό πλατινε καρρε μαλλί, τουμπανο, θα τιμηθει συντομα
καυμνου48(κατω). ρωσικο γκιλφ ξανθο με αξιολογο πεσμενο βυζακι,μαυρο σιθρου κομπινεζον αλλο με αδυνατο γερασμενο κωλαρακι(στα υπ οψιν)
καλυμνου36Α.σε λιγο θα κανουν πιατσα στον δρομο ..αρκετα αδυνατο και ψηλο προ μιλφ
καλά το πήγες..
για να έχεις όμως πήρη εικόνα των εκδιδόμενων μιλφογκιλφ πρέπαι να πάς και στα σπιτάκια των οδών Διδύμου, Αγκύρας, Εξηκίου, Βέργας, Τροφωνίου & Αλκιβιάδου!
καλά το πήγες..
για να έχεις όμως πήρη εικόνα των εκδιδόμενων μιλφογκιλφ πρέπαι να πάς και στα σπιτάκια των οδών Διδύμου, Αγκύρας, Εξηκίου, Βέργας, Τροφωνίου & Αλκιβιάδου!
η μαρια η αλβανιδα δουλευει πρωτη πρωινη 1000-1800σε πια βαρδια παιζει ;
Η τιμή είναι ακόμα στα 25 όπως στο Διδύμου;
η καυλα ειναι ρουμανα απο την κοσταντζα86β μικυ η πολωνεζα
αυτην που γραφει μεσα στην παραθεση.ποια λες?