παιδες κατεβηκα σημερα με σκοπο να γαμησω την νικη απο μαραθωνος 59 να μην χυσω και καπακια να παω να με αδειασει η αλιονα..
πηγα καρφωτος μαραθωνος περασα γαματα με την νικη που πραγματικα τα βρισκουμε τρελα.
μετα πηγα στην γιαννα (φ27) για να χυσω και ενω μου εκανε πιπα επιμονα για να χυσω ξαφνικα τον παιρνω στο χερι πανω απο το ανοικτω στομα της και πανω που παω να τελειωσω φευγει και μου λεει δεν κανω τελειωτικο!!! αφου καταφερα να σταξουν 2-3 σταγονες και να μην χυσω με υπερπροσπαθεια την ειδα να φευγει με απαθεια!
και εχω να πω το εξης οταν η μυκη εκοψε το τελειωτικο με το που με ειδε μου ειπε οτι το σταματησε και αν θελω να μην περασω.. ετσι φερονται η σωστες τανες στους τακτικους πελατες και οχι σαν την γιαννα που παριστανε οτι κανει τελειωτικο για να γλιτωσει το γαμησι και με το πηγα να χυσω εφυγε αποτομα δεν καθησε καν να τελειωσω στο στηθος ή την κοιλια της..
εννοειτε οτι δεν ειπα τπτ αλλα δεν ξαναπαταω ουτε απ'εξω γιατι θεωρω οτι με δουλεψε οχι μονο γιατι δνε με προειδοποιησε (ξερει οτι παω μονο για το χυσιμο) αλλα επαιξε και ολοκληρο θεατρο για να μην την γαμησω
και θα αναρωτιεστε γιατι δεν πηγα στην αλιονα που ειχα σχεδιασει. πηγα αλλα οταν ημουν εξω σκαει η αστυνομια με 2 ατομα της χρυσης αυγης κανουνε ντου στα 4 σπιτια, χωρις φασαριες και μαλακιες τις αναγκαζουν να κλεισουν. εφυγαν ολοι χωρις συληψεις και μαλακιες και χωρις τσαμπουκαδες!
δηλαδη οι2 Χ.Α. υποδειξαν στους μπατσους που ειναι τα παρανομα σπιτια παρακολουθησαν διακριτικα το κλεισιμο και πραγματικα δεν ασχοληθηκαν με καποιους ρουμανους και μαυρους που ηταν απεξω (οι χρυσαυγιτες ηταν τρελα ντουκια)
και λεω λοιπον η μαφια που εχει τα μπουρδελα δεν εχει προβλημα με μπατσους γιατι τους λαδωνει (και κλεινουν πριν τα ντου). δεν εχει προβλημα με καμια κυβερνηση γιατι "ειναι πολλα τα λεφτα αρη" αλλα με την ΧΑ δεν μπορει να την βγαλει καθαρη γιατι οι ανθρωποι εχουν βαλθει με καθε κοστος να καθαρισουν οσο μπορουν την ελλαδα.
οι ανθρωποι δεν λαδονονται, δεν καλοπιανονται, δεν κανουν σκοντο στις αρχες τους. και εγω τετοια ατομα τα γουσταρω. και δεν το λεω μονο για τα μπουρδελα αλλα σε παρα πολλες περιπτωσεις χωρις κανενα οφελος στεκονται διπλα στον ελληνα που το εχει αναγκη. δεν ειδα μια φορα εναν αριστερο ιδεολογο της πουτσας να βγει στο δρομο να παει στα μπουρδελα να τα κλεισει, παρα μονο να κολανε αφισες ξερουν και να γραφουν με σπρει στους τοιχους "καθε πληρωμενος οργασμος, ενας ακομα βιασμος" και αλλα και καλα ψαγμενα.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
το ξερω οτι ακουγετε περιεργο ενα αρρωστακι σαν εμενα να υποστιριζει το κλεισιμο 4 σπιτιων αλλα:
1) η συμπεριφορα της ΧΑ εδειξε τον δρασης της σε ολα τα θεματα και εμενα μου αρεσει
2) απο το να αρρωστησουν και αλλα παιδακια οπως εγω καλυτερα να κλεισουν ολα
3) οπως και να το κανουμε ειναι ενα τεραστιο κεφαλαιο που φευγει απο την ελλαδα
Φιλε Florian, ειναι απογοητευτικα αυτα που γραφεις. Θα ηθελα, μιας και εχουμε μιλησει και φαινεσαι ενταξει παιδι, να σκεφτεσαι λιγο πιο περα απο αυτα που βλεπεις.
Η Χρυση Αυγη λοιπον, πιθανοτατα για λιγο διαστημα ακομη θα το παιξει προστατιδα των πολιτων και μολις οι νταβαδες καταλαβουν οτι αλλαξαν τα κοζα, θα αρχισουν να λαδωνουν τη Χρυση Αυγη. Εδω εισαι κι εδω ειμαι. Θα δεις σε λιγο καιρο πως θα λειτουργουν ΟΛΑ .
Η Χρυση Αυγη αυτη τη στιγμη κανει μια επιδειξη δυναμης, ανευ ουσιας , αλλα για την ιδια την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ αυτη οργανωση, αυτο που κανει εχει ουσια : να γινει νταβατζης στη θεση της αστυνομιας (ΜΗΝ ξεχνας οτι τωρα πια οι χρυσαυγιτες εγιναν βουλευτες και οι μπατσοι μπροστα στους βουλευτες καθονται σουζα , ακομα και στους αριστερους).
Θελω να σου πω οτι η εξουσια διαφθειρει. ΑΝ αυριο γινοσουν εσυ κι εγω βουλευτης, τον πρωτο καιρο θα καναμε, θα λεγαμε, θα δειχναμε. Μολις καταλαβαιναμε τη δυναμη που εχουμε, θα αρχιζαμε τα λαδωματα απο τους νταβαδες.
Η λυση δεν ειναι να ζητας ΝΤΑΒΑΔΕΣ στη ζωη σου. Γιατι αυτο προμοταρει η Χρυση Αυγη. Η λυση ειναι να σκεφτεσαι , να ξερεις τι κρυβεται και να παιρνεις τη ζωη σου στα χερια σου.
ΑΝ εισαι αντιθετος με τα παρανομα μπουρδελα, ΕΣΥ ως πολιτης μπορεις να τα κλεισεις, χωρις τη βοηθεια της Χρυσης Αυγης , του Συριζα και του καθε εθνοσωτηρα. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ!
Οπως ας πουμε, θα πρεπει να ζηταμε χαρτια, αδειες κλπ. Το να δινεις τη ΔΙΚΗ σου δυναμη στους νεοναζι ή στους βουλευτες γενικα,το μονο που πετυχαινεις ειναι να χαϊδευεις την συνειδηση σου και να κανεις πασα την αυθαιρεσια απο τα χερια των μεν , στα χερια των δε.
Δε θελω να συνεχισω την κουβεντα, γιατι ειμαι εκτος θεματος εδω μεσα.