Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (35 μέλη και 246 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.607
Κριτικές
31
Like
4.168
Πόντοι
5.595
παιδες κατεβηκα σημερα με σκοπο να γαμησω την νικη απο μαραθωνος 59 να μην χυσω και καπακια να παω να με αδειασει η αλιονα..

πηγα καρφωτος μαραθωνος περασα γαματα με την νικη που πραγματικα τα βρισκουμε τρελα.

μετα πηγα στην γιαννα (φ27) για να χυσω και ενω μου εκανε πιπα επιμονα για να χυσω ξαφνικα τον παιρνω στο χερι πανω απο το ανοικτω στομα της και πανω που παω να τελειωσω φευγει και μου λεει δεν κανω τελειωτικο!!! αφου καταφερα να σταξουν 2-3 σταγονες και να μην χυσω με υπερπροσπαθεια την ειδα να φευγει με απαθεια!
και εχω να πω το εξης οταν η μυκη εκοψε το τελειωτικο με το που με ειδε μου ειπε οτι το σταματησε και αν θελω να μην περασω.. ετσι φερονται η σωστες τανες στους τακτικους πελατες και οχι σαν την γιαννα που παριστανε οτι κανει τελειωτικο για να γλιτωσει το γαμησι και με το πηγα να χυσω εφυγε αποτομα δεν καθησε καν να τελειωσω στο στηθος ή την κοιλια της..
εννοειτε οτι δεν ειπα τπτ αλλα δεν ξαναπαταω ουτε απ'εξω γιατι θεωρω οτι με δουλεψε οχι μονο γιατι δνε με προειδοποιησε (ξερει οτι παω μονο για το χυσιμο) αλλα επαιξε και ολοκληρο θεατρο για να μην την γαμησω


και θα αναρωτιεστε γιατι δεν πηγα στην αλιονα που ειχα σχεδιασει. πηγα αλλα οταν ημουν εξω σκαει η αστυνομια με 2 ατομα της χρυσης αυγης κανουνε ντου στα 4 σπιτια, χωρις φασαριες και μαλακιες τις αναγκαζουν να κλεισουν. εφυγαν ολοι χωρις συληψεις και μαλακιες και χωρις τσαμπουκαδες!
δηλαδη οι2 Χ.Α. υποδειξαν στους μπατσους που ειναι τα παρανομα σπιτια παρακολουθησαν διακριτικα το κλεισιμο και πραγματικα δεν ασχοληθηκαν με καποιους ρουμανους και μαυρους που ηταν απεξω (οι χρυσαυγιτες ηταν τρελα ντουκια)
και λεω λοιπον η μαφια που εχει τα μπουρδελα δεν εχει προβλημα με μπατσους γιατι τους λαδωνει (και κλεινουν πριν τα ντου). δεν εχει προβλημα με καμια κυβερνηση γιατι "ειναι πολλα τα λεφτα αρη" αλλα με την ΧΑ δεν μπορει να την βγαλει καθαρη γιατι οι ανθρωποι εχουν βαλθει με καθε κοστος να καθαρισουν οσο μπορουν την ελλαδα.
οι ανθρωποι δεν λαδονονται, δεν καλοπιανονται, δεν κανουν σκοντο στις αρχες τους. και εγω τετοια ατομα τα γουσταρω. και δεν το λεω μονο για τα μπουρδελα αλλα σε παρα πολλες περιπτωσεις χωρις κανενα οφελος στεκονται διπλα στον ελληνα που το εχει αναγκη. δεν ειδα μια φορα εναν αριστερο ιδεολογο της πουτσας να βγει στο δρομο να παει στα μπουρδελα να τα κλεισει, παρα μονο να κολανε αφισες ξερουν και να γραφουν με σπρει στους τοιχους "καθε πληρωμενος οργασμος, ενας ακομα βιασμος" και αλλα και καλα ψαγμενα.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


το ξερω οτι ακουγετε περιεργο ενα αρρωστακι σαν εμενα να υποστιριζει το κλεισιμο 4 σπιτιων αλλα:
1) η συμπεριφορα της ΧΑ εδειξε τον δρασης της σε ολα τα θεματα και εμενα μου αρεσει
2) απο το να αρρωστησουν και αλλα παιδακια οπως εγω καλυτερα να κλεισουν ολα
3) οπως και να το κανουμε ειναι ενα τεραστιο κεφαλαιο που φευγει απο την ελλαδα


Φιλε Florian, ειναι απογοητευτικα αυτα που γραφεις. Θα ηθελα, μιας και εχουμε μιλησει και φαινεσαι ενταξει παιδι, να σκεφτεσαι λιγο πιο περα απο αυτα που βλεπεις.
Η Χρυση Αυγη λοιπον, πιθανοτατα για λιγο διαστημα ακομη θα το παιξει προστατιδα των πολιτων και μολις οι νταβαδες καταλαβουν οτι αλλαξαν τα κοζα, θα αρχισουν να λαδωνουν τη Χρυση Αυγη. Εδω εισαι κι εδω ειμαι. Θα δεις σε λιγο καιρο πως θα λειτουργουν ΟΛΑ .
Η Χρυση Αυγη αυτη τη στιγμη κανει μια επιδειξη δυναμης, ανευ ουσιας , αλλα για την ιδια την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ αυτη οργανωση, αυτο που κανει εχει ουσια : να γινει νταβατζης στη θεση της αστυνομιας (ΜΗΝ ξεχνας οτι τωρα πια οι χρυσαυγιτες εγιναν βουλευτες και οι μπατσοι μπροστα στους βουλευτες καθονται σουζα , ακομα και στους αριστερους).
Θελω να σου πω οτι η εξουσια διαφθειρει. ΑΝ αυριο γινοσουν εσυ κι εγω βουλευτης, τον πρωτο καιρο θα καναμε, θα λεγαμε, θα δειχναμε. Μολις καταλαβαιναμε τη δυναμη που εχουμε, θα αρχιζαμε τα λαδωματα απο τους νταβαδες.
Η λυση δεν ειναι να ζητας ΝΤΑΒΑΔΕΣ στη ζωη σου. Γιατι αυτο προμοταρει η Χρυση Αυγη. Η λυση ειναι να σκεφτεσαι , να ξερεις τι κρυβεται και να παιρνεις τη ζωη σου στα χερια σου.
ΑΝ εισαι αντιθετος με τα παρανομα μπουρδελα, ΕΣΥ ως πολιτης μπορεις να τα κλεισεις, χωρις τη βοηθεια της Χρυσης Αυγης , του Συριζα και του καθε εθνοσωτηρα. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ!
Οπως ας πουμε, θα πρεπει να ζηταμε χαρτια, αδειες κλπ. Το να δινεις τη ΔΙΚΗ σου δυναμη στους νεοναζι ή στους βουλευτες γενικα,το μονο που πετυχαινεις ειναι να χαϊδευεις την συνειδηση σου και να κανεις πασα την αυθαιρεσια απο τα χερια των μεν , στα χερια των δε.

Δε θελω να συνεχισω την κουβεντα, γιατι ειμαι εκτος θεματος εδω μεσα.
 

Επισκέπτης
εγω γραφω οτι βλεπω οτι οι μονοι που βοηθανε ελληνες και μαλιστα χωρις να το διαφημιζουν ειναι η ΧΑ.
και λεω χωρις να το διαφημιζουν γιατι δεν ειδα ποτε κανενα αλλο αρχιδι απο τα αλλα κομματα να επιτελει κοινωνικο εργο χωρις να ειναι οι καμερες μπροστα...
δεν ειδα ποτε κανενα αριστερο κινημα απο εκεινα που γεμιζουν τους τοιχους με αφισες να δωσουν φαι σε κανα αστεγο αλλο λογια..
δεν ειδα κανενα αριστερο κομμα να δινει καποια απο τα εκατομυρια που παιρνουν σαν επιδοτηση απο το κρατος για κοινωνικο εργο... αντιθετα η ΧΑ εσκαγε φραγκα και οταν δεν επαιρνε τιποτα απο το κρατος... ξερεις ποσοι εχουν βοηθηθει απο την ΧΑ τοσα χρονια επειδη δηλαδη δεν βρεθηκες εσυ στην θεση τους δεν αναγνωριζεις τον αγωνα που εχουν κανει με πενιχρα μεσα τα τελευταια χρονια...
τους λες νεοναζι (που πολλοι ειναι) και ακυρωνεις το οτι ειναι το μονο κομμα που βοηθαει χωρις οφελος ελληνες.

διωχνει τους ξενους φοροφυγαδες εξω απο τα ελληνικα μαγαζια για να δουλεψει ο μαλακας ο φορολογουμενος ελληνας και να μην απολυσει εμας τους ελληνες φορολογουμενους

διωχνει τους ξενους απο τις λαικες για να πουλησει ο ελληνας φορολογουμενος που πληρωνει την θεση με χιλιαδες ευρω και οχι ο ξενος που θα στειλει τα λεφτα στο πακισταν (ή οπου αλλου)

διωχνει τους ξενους απο σπιτια που εχει νοικιασει ενας μενουν εικοσι και δεν πληρωνουν και το νοικι. και ενω εχει βγει εξωση δεν βγαινουν και η αστυνομια δεν παει.. (εχει συμβει στην μανα αδελφικου φιλου, και οταν πηγε να ζητησει τον λογο του ειπαν οτι αμα ξαναπαει θα βρουν την μανα του στα σκουπιδια) συγκεκριμενα εδω θελω να μου πεις τι θα εκανες εσυ?

κανει συσιτια για ελληνες γιατι αυτα που κανει η εκκλησια δυστυχως πανε οι ξενοι και παιρνουν 10 μεριδες ο καθενας.

κανει διαφορα πραγματα μονο για ελληνες οπως π.χ. τσαμπα σεμιναρια αυτοαμυνας μονο για γυναικες

ειναι στον αγιο παντελεημονα και νιωθουν ασφαλεια οι κατοικοι να βγαλουν τα παιδια τους στο παρκο (λογια αλβανιδας, που ειχε 6 χρονων παιδι και δεν ειχε παιξει ποτε το παρκο ενω εχει νυχτωσει).

παει τσαμπα μαζι με τους γερους στην τραπεζα να σηκωσουν λεφτα γιατι αλλιως τους κλεβουν.

γενικα βοηθαει οπου μπορει και εσυ και πολλοι αλλοι λενε εξω οι νεοναζι και αποριπτεται ολα τα παραπανω χωρις να αναρωτηθητε αμα ειχα εγω προβλημα τι θα εκανα..
θα μου πεις και εσυ και 9.000.000 αλλοι οτι αυτες ειναι δουλειες του κρατους και της αστυνομιας και θα σου πω εγω οτι επειδη δυστυχως δεν τις κανει ευτυχως που υπαρχουν αυτοι και νιωθουμε οτι εχουμε ενα συμμαχο οι ελληνες της περιοχης πλ.βικτωριας-αγιος παντελεημονας... βγηκε σημερα ενας πακστανος απο νικαια και ειπε οτι φοβομαστε να βγουμε εξω, χαχαχαχαχαα μιλαει ο "βιαιος ακραιος εθνικιστης θρησκοληπτος φασιστας"- ο καθε μουσουλμανος και δεν του πεταει κανεις μια πατσαβουρα στην μουρη, που εμας οι μαναδες και οι αδερφες μας εχουν να βγουν βραδυ χωρις συνοδια χρονια, που εχουμε 27 νεκρους απο λαθρομεταναστες σε 6 μηνες. αλλα αυτα τα ξεχνατε ολοι.
τελικα ισχυει αυτο που διαβασα σε ενα συνθυμα στον τοιχο οι ελληνες εχουν προβλημα μονο με τους ελληνες φασιστες, με τους ξενους τα πανε μια χαρα..

φιλε solidarity μην περιμενεις να σε ακουμπησει το προβλημα για να το δεις στα ματια.
τελικα ο μηχαλολιακος ειχε πει κατι που ειχε τεραστιο δικιο. οταν τον ρωτησαν γιατι να σας ψηφισει καποιος ειπε "γιατι δεν εχει κατι καλυτερο να κανει!"

οσο για εμενα εγω αγαπαω την ελλαδα αλλα δεν ειμαι ακροδεξιος. ομως οταν βλεπω το σωστο δεν μπορω να γυρναω το βλεμα μου απο την αλλη βαζοντας ετικετες..

δεν γραφω καν για το ποιος ειναι περισσοτερο φασιστας οι υπολοιποι ή η χ.α. και δεν ασχολουμε να συγκρινω θυριωδιες αριστερας με νεκρους vs χρυσης αυγης..

και για να εξηλεωθω για το off topic θα γραψω τι ειδα εχτες το πρωι

βγηκα και εψαχνα την φωτεινη γκμοχ
στην περγαμου δεν ηταν
στην διδυμου στο
18υπ ηταν η σιλβια η οποια εχει φτιαξει σε σχεση με παλια κανει ελευθερο τελειωτικο
18ορο η φωτεινη η βυζαρου ελευθερο τελειωτικο
20 μια καινουρια ξανθουλα ελευθερο τελεωτικο

αλκιβιαδου 16α η ντιανα περασα πρωτη φορα πραγματικα πολυ καλη και απο κοντα φαινεται πιο ωραια. deepthroat αλλα δυστυχως δεν κανει ακαποτο πλεων..
αλκιβιαδου 16γ εκεινη που εκανε την τσατσα στο φ95 (ενος λεπτου σιγη)!  ελενα νομιζω την ελεγαν
 

Επισκέπτης
solidarity δεν εχω σκοπο ουτε να σου επιτεθω ουτε να σε προσβαλω απλα τρελενομαι οταν λετε νεοναζι και δεν κοιτατε το εργο που κανουν καθημερινα.
ενω οι αλλοι ειναι οι αριστεροι και δεν κοιτατε τι εχουν κανει στην ελλαδα μεσα απο την βουλη συριζα-κκε...
στο λεω γιατι το ποστ βγηκε σαν επιθεση...
 

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Μηνύματα
924
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η μονικα συνεχισε και απογευματινη βαρδια?ξερει κανεις?
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
εγω γραφω οτι βλεπω οτι οι μονοι που βοηθανε ελληνες και μαλιστα χωρις να το διαφημιζουν ειναι η ΧΑ.
και λεω χωρις να το διαφημιζουν γιατι δεν ειδα ποτε κανενα αλλο αρχιδι απο τα αλλα κομματα να επιτελει κοινωνικο εργο χωρις να ειναι οι καμερες μπροστα...
δεν ειδα ποτε κανενα αριστερο κινημα απο εκεινα που γεμιζουν τους τοιχους με αφισες να δωσουν φαι σε κανα αστεγο αλλο λογια..
δεν ειδα κανενα αριστερο κομμα να δινει καποια απο τα εκατομυρια που παιρνουν σαν επιδοτηση απο το κρατος για κοινωνικο εργο... αντιθετα η ΧΑ εσκαγε φραγκα και οταν δεν επαιρνε τιποτα απο το κρατος... ξερεις ποσοι εχουν βοηθηθει απο την ΧΑ τοσα χρονια επειδη δηλαδη δεν βρεθηκες εσυ στην θεση τους δεν αναγνωριζεις τον αγωνα που εχουν κανει με πενιχρα μεσα τα τελευταια χρονια...
τους λες νεοναζι (που πολλοι ειναι) και ακυρωνεις το οτι ειναι το μονο κομμα που βοηθαει χωρις οφελος ελληνες.

διωχνει τους ξενους φοροφυγαδες εξω απο τα ελληνικα μαγαζια για να δουλεψει ο μαλακας ο φορολογουμενος ελληνας και να μην απολυσει εμας τους ελληνες φορολογουμενους

διωχνει τους ξενους απο τις λαικες για να πουλησει ο ελληνας φορολογουμενος που πληρωνει την θεση με χιλιαδες ευρω και οχι ο ξενος που θα στειλει τα λεφτα στο πακισταν (ή οπου αλλου)

διωχνει τους ξενους απο σπιτια που εχει νοικιασει ενας μενουν εικοσι και δεν πληρωνουν και το νοικι. και ενω εχει βγει εξωση δεν βγαινουν και η αστυνομια δεν παει.. (εχει συμβει στην μανα αδελφικου φιλου, και οταν πηγε να ζητησει τον λογο του ειπαν οτι αμα ξαναπαει θα βρουν την μανα του στα σκουπιδια) συγκεκριμενα εδω θελω να μου πεις τι θα εκανες εσυ?

κανει συσιτια για ελληνες γιατι αυτα που κανει η εκκλησια δυστυχως πανε οι ξενοι και παιρνουν 10 μεριδες ο καθενας.

κανει διαφορα πραγματα μονο για ελληνες οπως π.χ. τσαμπα σεμιναρια αυτοαμυνας μονο για γυναικες

ειναι στον αγιο παντελεημονα και νιωθουν ασφαλεια οι κατοικοι να βγαλουν τα παιδια τους στο παρκο (λογια αλβανιδας, που ειχε 6 χρονων παιδι και δεν ειχε παιξει ποτε το παρκο ενω εχει νυχτωσει).

παει τσαμπα μαζι με τους γερους στην τραπεζα να σηκωσουν λεφτα γιατι αλλιως τους κλεβουν.

γενικα βοηθαει οπου μπορει και εσυ και πολλοι αλλοι λενε εξω οι νεοναζι και αποριπτεται ολα τα παραπανω χωρις να αναρωτηθητε αμα ειχα εγω προβλημα τι θα εκανα..
θα μου πεις και εσυ και 9.000.000 αλλοι οτι αυτες ειναι δουλειες του κρατους και της αστυνομιας και θα σου πω εγω οτι επειδη δυστυχως δεν τις κανει ευτυχως που υπαρχουν αυτοι και νιωθουμε οτι εχουμε ενα συμμαχο οι ελληνες της περιοχης πλ.βικτωριας-αγιος παντελεημονας... βγηκε σημερα ενας πακστανος απο νικαια και ειπε οτι φοβομαστε να βγουμε εξω, χαχαχαχαχαα μιλαει ο "βιαιος ακραιος εθνικιστης θρησκοληπτος φασιστας"- ο καθε μουσουλμανος και δεν του πεταει κανεις μια πατσαβουρα στην μουρη, που εμας οι μαναδες και οι αδερφες μας εχουν να βγουν βραδυ χωρις συνοδια χρονια, που εχουμε 27 νεκρους απο λαθρομεταναστες σε 6 μηνες. αλλα αυτα τα ξεχνατε ολοι.
τελικα ισχυει αυτο που διαβασα σε ενα συνθυμα στον τοιχο οι ελληνες εχουν προβλημα μονο με τους ελληνες φασιστες, με τους ξενους τα πανε μια χαρα..

φιλε solidarity μην περιμενεις να σε ακουμπησει το προβλημα για να το δεις στα ματια.
τελικα ο μηχαλολιακος ειχε πει κατι που ειχε τεραστιο δικιο. οταν τον ρωτησαν γιατι να σας ψηφισει καποιος ειπε "γιατι δεν εχει κατι καλυτερο να κανει!"

οσο για εμενα εγω αγαπαω την ελλαδα αλλα δεν ειμαι ακροδεξιος. ομως οταν βλεπω το σωστο δεν μπορω να γυρναω το βλεμα μου απο την αλλη βαζοντας ετικετες..

δεν γραφω καν για το ποιος ειναι περισσοτερο φασιστας οι υπολοιποι ή η χ.α. και δεν ασχολουμε να συγκρινω θυριωδιες αριστερας με νεκρους vs χρυσης αυγης..

και για να εξηλεωθω για το off topic θα γραψω τι ειδα εχτες το πρωι

βγηκα και εψαχνα την φωτεινη γκμοχ
στην περγαμου δεν ηταν
στην διδυμου στο
18υπ ηταν η σιλβια η οποια εχει φτιαξει σε σχεση με παλια κανει ελευθερο τελειωτικο
18ορο η φωτεινη η βυζαρου ελευθερο τελειωτικο
20 μια καινουρια ξανθουλα ελευθερο τελεωτικο

αλκιβιαδου 16α η ντιανα περασα πρωτη φορα πραγματικα πολυ καλη και απο κοντα φαινεται πιο ωραια. deepthroat αλλα δυστυχως δεν κανει ακαποτο πλεων..
αλκιβιαδου 16γ εκεινη που εκανε την τσατσα στο φ95 (ενος λεπτου σιγη)!  ελενα νομιζω την ελεγαν

μπράβο ρε μάγκα ;)
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μιας και δεν εγραψα κριτικες και ενημερωσεις απ τις τσακρες μου αυτες τις μερες,ας πω 2 λογακια για το τι ειδα ...

πηρα αυτη τη βυζαρου την πρωινη,στο φ69 το πανω ,νομιζω ναταλια :think:,δεν ηταν κακη αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο...

στο μεταξι πηρα την αντριαννα απο λεωνιδου 6 την πολυ αδυνατη...την πετυχα κολωνου 30 οροφο...παρα πολυ καλη,τρυφερη με γφε υπηρεσιες

κολωνου 32 οροφο πηρα την αντριαννα και τη γκαμπριελλα...την αντριαννα την ειχα παρει και παλια(αρκετα παλια) και τοτε ηταν καλη,τωρα ηταν μετρια.η γκαμπριελα ηταν ψιλογια τον πουτσο :shit:

καμια αλλη καινουργια δεν πηρα νομιζω...

ειδα την αννα στο φυλης 74,τι μουνι ειναι αυτο :cum:

ειδα και την αντζελα απο αγκυρας,διδυμου :fuck1:καλο...και τις καρινα,μαρινα...η μαρινα φοραει γυαλια και ειναι πολυ σοφιστικε

ειδα και στη σαντρα απο φ71 στο ξανθιππης με κοντο εξαλλο μαλλι και ηταν τρελη καυλα :cum:

αυτα :think:

 
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.883
Like
4
Πόντοι
66
μιας και δεν εγραψα κριτικες και ενημερωσεις απ τις τσακρες μου αυτες τις μερες,ας πω 2 λογακια για το τι ειδα ...

πηρα αυτη τη βυζαρου την πρωινη,στο φ69 το πανω ,νομιζω ναταλια :think:,δεν ηταν κακη αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο...

στο μεταξι πηρα την αντριαννα απο λεωνιδου 6 την πολυ αδυνατη...την πετυχα κολωνου 30 οροφο...παρα πολυ καλη,τρυφερη με γφε υπηρεσιες

κολωνου 32 οροφο πηρα την αντριαννα και τη γκαμπριελλα...την αντριαννα την ειχα παρει και παλια(αρκετα παλια) και τοτε ηταν καλη,τωρα ηταν μετρια.η γκαμπριελα ηταν ψιλογια τον πουτσο :shit:

καμια αλλη καινουργια δεν πηρα νομιζω...

ειδα την αννα στο φυλης 74,τι μουνι ειναι αυτο :cum:

ειδα και την αντζελα απο αγκυρας,διδυμου :fuck1:καλο...και τις καρινα,μαρινα...η μαρινα φοραει γυαλια και ειναι πολυ σοφιστικε

ειδα και στη σαντρα απο φ71 στο ξανθιππης με κοντο εξαλλο μαλλι και ηταν τρελη καυλα :cum:

αυτα :think:


ωραιος!
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.607
Κριτικές
31
Like
4.168
Πόντοι
5.595
solidarity δεν εχω σκοπο ουτε να σου επιτεθω ουτε να σε προσβαλω απλα τρελενομαι οταν λετε νεοναζι και δεν κοιτατε το εργο που κανουν καθημερινα.
ενω οι αλλοι ειναι οι αριστεροι και δεν κοιτατε τι εχουν κανει στην ελλαδα μεσα απο την βουλη συριζα-κκε...
στο λεω γιατι το ποστ βγηκε σαν επιθεση...
Προφανως εισαι μικρος ακομη κ ισως(δεν το ευχομαι για κανεναν μας)χρειαστει να φυγεις κι εσυ μεταναστης σε μια αλλη χωρα.Ακομη κ με χαρτια να πας,σου ευχομαι να μην χρειαστει να ερθεις αντιμετωπος με τους εκει χρυσαυγιτες,οπως γερμανους π.χ.
Προφανως η πορωση που εχεις να θαυμαζεις τους ΝΕΟΝΑΖΙ ειναι γιατι δεν εχεις διαβασει ποτε για τον φασισμο.
Μαθε οτι ο Μουσολινι,τα πρωτα του χρονια ειχε ιδρυσει ενα εξαιρετικο κρατος προνοιας,με καλη υγεια κ παιδεια.Τελικα που εφτασε;να τον κρεμασουν οι δικοι του.Ο χιτλερ κατηγορουσε τους ξενους.Τελικα που εφτασε;να οδηγησει το λαο του στο θανατο.
Βλεπεις ο,τι θες να δεις:λες οτι δε βλεπεις αριστερους να βοηθανε.Απλα ΔΕΝ θες να τους δεις.Τωρα με την κριση,σε καθε γειτονια γινονται επιτροπες κατοικων με συσσιτια,με στηριξη σε απεργιες(τους απεργους χαλυβουργους ακουσες αν τους στηριξε ο κοσμος;),κινησεις εναντια στα χαρατσια,επανασυνδεσεις ρευματος.Ανοιξε τα ματακια σου,κ σκεψου:επειδη πηρε η χρυση αυγη μερικα πακετα μακαρονια,δεν σημαινει οτι ελυσαν κατι.απλα το μετατοπισαν.αν σε βολευει να τους θαυμαζεις,επειδη λεξεις οπως: φιλελευθερισμος,καπιταλισμος,τρομολαγνεια,ανασφαλιστη εργασια,ιδιωτικοποιησεις,κινεζοποιηση σου φαινονται κουραστικες,τοτε καλη συνεχεια.καποια στιγμη θα με θυμηθεις ομως.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παιδια μη σπαμαρετε εδω περα...υπαρχουμε ανθρωποι που γραφουμε ενημερωσεις...
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.547
Κριτικές
1.275
Like
229.648
Πόντοι
46.232
βόλτα το απόγευμα 20.10-21.45...............

ΦΥΛΗΣ

136 κλειστό
134β μελαχρινή κανονικό σώμα μεγάλα βυζια ,απλό πρόγραμμα.
134α Τζέσικα με γυαλάκια ,ξανθιά λεπτή με σιλικονάτο 2αρακι βυζί , κανονικό πρόγραμμα.
134 Πάολα(τα πρωινά παιζει στο 134β) καστανη παχουλή ωραίο τουρλωτό κωλαράκι μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
109β Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
109α Βίκη μελαχρινή με μακρια μαλλια αλογοουρά πολύ στητό μεσαίο βυζί και απίστευτη κωλάρα , απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση...ΦΟΛΑ)
86β Μίκη ξανθιά κανονικό σώμα μιρό στητό βυζι και κωλάρα , με κώλο.
86α Τζούλια κοντή μελαχρινή με 2αράκια βυζια τατου και πίρσινγκ , με κώλο
84β κλειστό
84α κλειστό
80 Εμμι ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
74 αριστερά κλειστό
74 δεξια Αννα μελαχρινή λεπτή πολύ ωραίο σώμα ακόμα ωραιότερο κώλο και μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
71γ κλειστό
71β Μαριά(απο φ80)μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
71α Ελένη ξανθιά τα μαλλιά κότσο κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με ακα.
69β Λάουρα(ο έρωτασ μου του Ιανουαρίου)καστανή κανινικό σώμα με 2,5 βυζία και περιέργη φάτσα(τιμήθηκε θα ακολουθησει κριτική ενημέρωση)
69α κλειστό
67 Τζούλι μελαχρινή λεπτή άβυζι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
66δ μελαχρινή μεπτή άβυζι , με κώλο.
66α Ναταλί κοντη παχουλή ,απλό πρόγραμμα.
65β Γαβριέλα καστανή κανονοκό σώμα μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
65α κλειστό
61 κλειστό
59 πάνω κλειστό
59 κάτω κλειστό
54β κλειστό
54α κλειστό
40 δεν έκανα τον κόπο....

ΦΩΚΑΙΑΣ
17α κλειστό
17β κλειστό
19 κλειστό
22 κλειστό
24 κλειστό
25α Αννα ξανθιά χοντρή με πρασινα μάτια και μεγάλα βυζια , κώλο και ακα τελειωτικό όπου θέλεις....
25β Μόνικα νιάου νιάου μελαχρινή κανονικό σώμα ωράιο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
27α Αντρεα καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αράκι χαλαρο βυζί , Σάρα ξανθιά λεπτή μικρό στήθος και οι δυο απλό πρόγραμμα, κανούν και παρτούζα.
27β κάτω Ειρήνη κανονικό σώμα κοντή μικρό στήθος με τατού , με ακα ,δουλευε και άλλη κοπέλα(Γιάννα ή Βικτορία)αλλά δεν έκατσα να δώ.
27β πάνω Ελενα μελαχρινή κοντή με βυζαρες ,απλό πρόγραμμα.

ΑΓΚΥΡΑΣ
12α κλειστό
12β κλειστό
1 δεν μπαίνω σε τραβελόσπιτα.

ΔΙΔΥΜΟΥ
20 κλειστό
18α Ειρήνη μιλφ ξανθό κοντό μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο ασπρουλιάρα ,ακα τελειωτικό.
18β Φωτεινή ξανθιά χοντρή με βυζάρες ,ακα τελειωτικο.
16 Ροζαλία(μου θύμησε στρατό  :grin: :grin: :grin: το όνομα της)ξανθό γκίλφ με μπουτια γεμάτα κυταρήτιδα ,απλό πρόγραμμα.
8β κλειστό
8α κλειστό
 

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.388
Like
1.154
ΑΓΚΥΡΑΣ
12α κλειστό
12β κλειστό
1 δεν μπαίνω σε τραβελόσπιτα.


                                      Σιγα ρε μαγγα το καταλαβαμε οτι εισαι οριντζιναλ αντρας δεν χρειαζεται και να το γραψεις. Ε ρε μπουρλοτο που σας χρειαζεται........
 

Επισκέπτης
Προφανως εισαι μικρος ακομη κ ισως(δεν το ευχομαι για κανεναν μας)χρειαστει να φυγεις κι εσυ μεταναστης σε μια αλλη χωρα.Ακομη κ με χαρτια να πας,σου ευχομαι να μην χρειαστει να ερθεις αντιμετωπος με τους εκει χρυσαυγιτες,οπως γερμανους π.χ.
Προφανως η πορωση που εχεις να θαυμαζεις τους ΝΕΟΝΑΖΙ ειναι γιατι δεν εχεις διαβασει ποτε για τον φασισμο.
Μαθε οτι ο Μουσολινι,τα πρωτα του χρονια ειχε ιδρυσει ενα εξαιρετικο κρατος προνοιας,με καλη υγεια κ παιδεια.Τελικα που εφτασε;να τον κρεμασουν οι δικοι του.Ο χιτλερ κατηγορουσε τους ξενους.Τελικα που εφτασε;να οδηγησει το λαο του στο θανατο.
Βλεπεις ο,τι θες να δεις:λες οτι δε βλεπεις αριστερους να βοηθανε.Απλα ΔΕΝ θες να τους δεις.Τωρα με την κριση,σε καθε γειτονια γινονται επιτροπες κατοικων με συσσιτια,με στηριξη σε απεργιες(τους απεργους χαλυβουργους ακουσες αν τους στηριξε ο κοσμος;),κινησεις εναντια στα χαρατσια,επανασυνδεσεις ρευματος.Ανοιξε τα ματακια σου,κ σκεψου:επειδη πηρε η χρυση αυγη μερικα πακετα μακαρονια,δεν σημαινει οτι ελυσαν κατι.απλα το μετατοπισαν.αν σε βολευει να τους θαυμαζεις,επειδη λεξεις οπως: φιλελευθερισμος,καπιταλισμος,τρομολαγνεια,ανασφαλιστη εργασια,ιδιωτικοποιησεις,κινεζοποιηση σου φαινονται κουραστικες,τοτε καλη συνεχεια.καποια στιγμη θα με θυμηθεις ομως.
και εγω σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε οτι εσπασαν στο ξυλο τον παππου στον 5ο οροφο, πλακωνωνται με χατζαρια κατω απο το σπιτι, σκοτωσαν εναν 45χρονο για μια καμερα 20 μετρα απο την εισοδο του σπιτιου σου (ηπειρου και γ' σεπτεμβριου). να μην δεις την μανα σου να φοβαται να βγει εξω, να μην δεις την κοπελα σου να βγαζει δακτυλιδια βραχιολια σταυρους για να παει στο φουρνο, να μην σου περναει καν απο το μυαλο να κοιμηθεις με ανοιχτο παραθυρο. να μην κρυωνεις τον χειμωνα γιατι δεν πληρωνει κανεις ξενος κοινοχρηστα. να μην εχει δωσει ο πακιστανος κλειδια απο την εισοδο της πολυκατικιας σε 30 ατομα και να μπαινουν το βραδυ να κοιμουνται στη σκαλα. να μην κοιτας 10 λεπτα μην ξεχασες τιποτα στο αμαξι γιατι θα στο σπασουν και τελικα παροτι δεν ειχε ξεχασει τπτ να στο σπανε. να μην μαθεις οτι ο κολλητος σου πηρε την ΧΑ γιατι οι πακιστανοι που χρωσταγανε 7 ενοικια και ειχαν εντολη για εξωση λεγανε οτι θα του σκοτωσουν την μανα. να μην βλεπεις την γειτονισα σου 75αρα γεροντοκορη να δινει 20αρικα στον καθε μαλακα να παει μαζι της στα ψωνια για να μην την κλεψουν (αυτη δεν παιρνει την ΧΑ). να μην δεις ποτε λαιβ πυροβολισμο και μαχαιρωματα και απειρους ξυλοδαρμους. να μην σε παιρνουν τα ντουμανια επειδη οι αλβανοι πινουν μπαφους στην εισοδο της πολυκατοικιας να μην ζησεις την βρομα απο σπιτι που μενουν 10 πακιστανοι. να μην δεις ποτε να παιρνουν νεκρο απο πεζοδρομιο, να μην πας στην λαικη και να πεφτει ξυλο λαικαντζηδες+δημοτικη αστυνομια vs αναρχιδια+μεταναστες πλανωδιοι και εσυ να εισαι στην μεση με την μανα σου...
επειδη εγω τα εχω ζησει ΟΛΑ τα παραπανω και δεν δεχομαι να μου κανει κανεις μαθημα απο την ασφαλεια του σπιτιου του για αριστερα και ΠΑΠΑΡΙΕΣ γιατι το δικο μου σπιτι εξαιτιας σας δεν ειναι ασφαλες.

και αυτη την στιγμη ο μονος συμμαχος της ελληνικης μειωνοτιτας ειναι η ΧΑ. εσεις καθηστε με της θεωριες σας στα σπιτακια σας στα ζεστα σας κρεβατακια και ονειρευτειτε... και αφηστε εμας τους "φασιστες" να ζουμε στην κολαση..


σορρυ για το σπαμ αλλα ηθελα να απαντησω. μην το σβησετε θα κανω ενημερωση αυριο πρωινη βαρδια για εληλεωση  :s&m_1:


υ.γ. αν θες να απαντησεις απαντα στο θρετ της χ.α. και στειλε πμ να το δω
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.547
Κριτικές
1.275
Like
229.648
Πόντοι
46.232
ΑΓΚΥΡΑΣ
12α κλειστό
12β κλειστό
1 δεν μπαίνω σε τραβελόσπιτα.


                                       Σιγα ρε μαγγα το καταλαβαμε οτι εισαι οριντζιναλ αντρας δεν χρειαζεται και να το γραψεις. Ε ρε μπουρλοτο που σας χρειαζεται........
δεν το είπα για να δείξω ότι έιμαι άντρας....έχω φίλους τράνς...απλά δεν περναω με του ειδους σας....δεν σας κρίνω σαν ανθρώπους για να μην παρεξηγηθώ..καλό βράδυ.
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ΑΓΚΥΡΑΣ
12α κλειστό
12β κλειστό
1 δεν μπαίνω σε τραβελόσπιτα.


                                       Σιγα ρε μαγγα το καταλαβαμε οτι εισαι οριντζιναλ αντρας δεν χρειαζεται και να το γραψεις. Ε ρε μπουρλοτο που σας χρειαζεται........

Τι σε ενοχλεί εσένα που το έγραψε?
Δεν είναι φαν του είδους και δεν το ανέφερε.
Στα αρχίδια σου στην τελική.... :2funny:
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φιλε φλοριαν τσαμπα τα γραφεις καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν τα αυτονοητα το μονο που βλεπουν ειναι κακους φασιστες
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βόλτα το απόγευμα 20.10-21.45...............

ΦΥΛΗΣ

136 κλειστό
134β μελαχρινή κανονικό σώμα μεγάλα βυζια ,απλό πρόγραμμα.
134α Τζέσικα με γυαλάκια ,ξανθιά λεπτή με σιλικονάτο 2αρακι βυζί , κανονικό πρόγραμμα.
134 Πάολα(τα πρωινά παιζει στο 134β) καστανη παχουλή ωραίο τουρλωτό κωλαράκι μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
109β Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
109α Βίκη μελαχρινή με μακρια μαλλια αλογοουρά πολύ στητό μεσαίο βυζί και απίστευτη κωλάρα , απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση...ΦΟΛΑ)
86β Μίκη ξανθιά κανονικό σώμα μιρό στητό βυζι και κωλάρα , με κώλο.
86α Τζούλια κοντή μελαχρινή με 2αράκια βυζια τατου και πίρσινγκ , με κώλο
84β κλειστό
84α κλειστό
80 Εμμι ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
74 αριστερά κλειστό
74 δεξια Αννα μελαχρινή λεπτή πολύ ωραίο σώμα ακόμα ωραιότερο κώλο και μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
71γ κλειστό
71β Μαριά(απο φ80)μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
71α Ελένη ξανθιά τα μαλλιά κότσο κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με ακα.
69β Λάουρα(ο έρωτασ μου του Ιανουαρίου)καστανή κανινικό σώμα με 2,5 βυζία και περιέργη φάτσα(τιμήθηκε θα ακολουθησει κριτική ενημέρωση)
69α κλειστό
67 Τζούλι μελαχρινή λεπτή άβυζι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
66δ μελαχρινή μεπτή άβυζι , με κώλο.
66α Ναταλί κοντη παχουλή ,απλό πρόγραμμα.
65β Γαβριέλα καστανή κανονοκό σώμα μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
65α κλειστό
61 κλειστό
59 πάνω κλειστό
59 κάτω κλειστό
54β κλειστό
54α κλειστό
40 δεν έκανα τον κόπο....

ΦΩΚΑΙΑΣ
17α κλειστό
17β κλειστό
19 κλειστό
22 κλειστό
24 κλειστό
25α Αννα ξανθιά χοντρή με πρασινα μάτια και μεγάλα βυζια , κώλο και ακα τελειωτικό όπου θέλεις....
25β Μόνικα νιάου νιάου μελαχρινή κανονικό σώμα ωράιο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
27α Αντρεα καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αράκι χαλαρο βυζί , Σάρα ξανθιά λεπτή μικρό στήθος και οι δυο απλό πρόγραμμα, κανούν και παρτούζα.
27β κάτω Ειρήνη κανονικό σώμα κοντή μικρό στήθος με τατού , με ακα ,δουλευε και άλλη κοπέλα(Γιάννα ή Βικτορία)αλλά δεν έκατσα να δώ.
27β πάνω Ελενα μελαχρινή κοντή με βυζαρες ,απλό πρόγραμμα.

ΑΓΚΥΡΑΣ
12α κλειστό
12β κλειστό
1 δεν μπαίνω σε τραβελόσπιτα.

ΔΙΔΥΜΟΥ
20 κλειστό
18α Ειρήνη μιλφ ξανθό κοντό μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο ασπρουλιάρα ,ακα τελειωτικό.
18β Φωτεινή ξανθιά χοντρή με βυζάρες ,ακα τελειωτικο.
16 Ροζαλία(μου θύμησε στρατό  :grin: :grin: :grin: το όνομα της)ξανθό γκίλφ με μπουτια γεμάτα κυταρήτιδα ,απλό πρόγραμμα.
8β κλειστό
8α κλειστό
Ωραίος ο "n.smirni76"..............
 

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
22.576
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Προφανως εισαι μικρος ακομη κ ισως(δεν το ευχομαι για κανεναν μας)χρειαστει να φυγεις κι εσυ μεταναστης σε μια αλλη χωρα.Ακομη κ με χαρτια να πας,σου ευχομαι να μην χρειαστει να ερθεις αντιμετωπος με τους εκει χρυσαυγιτες,οπως γερμανους π.χ.
Προφανως η πορωση που εχεις να θαυμαζεις τους ΝΕΟΝΑΖΙ ειναι γιατι δεν εχεις διαβασει ποτε για τον φασισμο.
Μαθε οτι ο Μουσολινι,τα πρωτα του χρονια ειχε ιδρυσει ενα εξαιρετικο κρατος προνοιας,με καλη υγεια κ παιδεια.Τελικα που εφτασε;να τον κρεμασουν οι δικοι του.Ο χιτλερ κατηγορουσε τους ξενους.Τελικα που εφτασε;να οδηγησει το λαο του στο θανατο.
Βλεπεις ο,τι θες να δεις:λες οτι δε βλεπεις αριστερους να βοηθανε.Απλα ΔΕΝ θες να τους δεις.Τωρα με την κριση,σε καθε γειτονια γινονται επιτροπες κατοικων με συσσιτια,με στηριξη σε απεργιες(τους απεργους χαλυβουργους ακουσες αν τους στηριξε ο κοσμος;),κινησεις εναντια στα χαρατσια,επανασυνδεσεις ρευματος.Ανοιξε τα ματακια σου,κ σκεψου:επειδη πηρε η χρυση αυγη μερικα πακετα μακαρονια,δεν σημαινει οτι ελυσαν κατι.απλα το μετατοπισαν.αν σε βολευει να τους θαυμαζεις,επειδη λεξεις οπως: φιλελευθερισμος,καπιταλισμος,τρομολαγνεια,ανασφαλιστη εργασια,ιδιωτικοποιησεις,κινεζοποιηση σου φαινονται κουραστικες,τοτε καλη συνεχεια.καποια στιγμη θα με θυμηθεις ομως.
+1
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom