VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
αν δεν εχεις θρασος σε τετοιες λουγκρες βλεπω να στον καρφωνουν και να μη μιλας για μην γινεις αγενης
αν δεν εχεις θρασος σε τετοιες λουγκρες βλεπω να στον καρφωνουν και να μη μιλας για μην γινεις αγενης
μου τυχε κ μενα στην Θεσ/κη,αλλα ηταν πιο μαζεμενος...συγκεκριμενα ειχα το χερι στο γυψο κ πουστροτσατσος ειχε φαει την πουτσα του να με γδυσει αυτος μεσα στο δωματιο για να με βοηθησει κ καλα...Ρε μιλαμε λυσασμενος για πουτσα ο ανθρωπος
τεσπα, το πηρα στο χιουμορ, ετσι και αλλιως δεν μπορουσε να μου κανει κατι..μου τυχε κ μενα στην Θεσ/κη,αλλα ηταν πιο μαζεμενος...συγκεκριμενα ειχα το χερι στο γυψο κ πουστροτσατσος ειχε φαει την πουτσα του να με γδυσει αυτος μεσα στο δωματιο για να με βοηθησει κ καλα...
οταν τα πνευματα οξυνθηκαν το πηρε αποφαση κ με αφησε ησυχο...η κοπελα ειχε φρικαρει με τον τσατσο////
φιλε δεν εχουν το Θεος τους μερικοι...προσεχε τα νωτα σου//// ειδικα αν ξαναπας στο συγκεκριμενο οικο,προβλεπεται φουλ επιθεση απο τον τσατσο προς το μερος σου...τεσπα, το πηρα στο χιουμορ, ετσι και αλλιως δεν μπορουσε να μου κανει κατι..
Αιφνιδιαστηκα ρε μαν, δεν περιμενα και τετοιο θρασος... > >
επειδη δεν θελω να χρησιμοποιησω βια..φιλε δεν εχουν το Θεος τους μερικοι...προσεχε τα νωτα σου//// ειδικα αν ξαναπας στο συγκεκριμενο οικο,προβλεπεται φουλ επιθεση απο τον τσατσο προς το μερος σου...
Οταν μπηκε η κοπελα και ειχε ανοιξει και αυτος την πορτα την πουτσα μου κοιταζε
τεσπα μαν.. δεν ειχα συνελθει ακομα απο το σεξ γιατι θα του την ελεγα..
(καλτ σκηνικο)....
δικιο εχεις μαν...βασικα σε επιασε κ απροετοιμαστο.τεσπα μαν.. δεν ειχα συνελθει ακομα απο το σεξ γιατι θα του την ελεγα..
Καλος ανθρωπος, αλλα αηδιασα πραγματικα...
το θεμα ειναι οτι εκει, οσοι ειναι αρσενικα που λεει ο λογοςΚαι μενα μου χε τυχει παρεμφερες σκηνικό πριν παρα πολλα χρονια...12-13 ετών...
Ειχα φαει απίστευτη βροχα για να πάω μεχρι τα σπίτια...όλα κλειστά...μόνο ένα ανοιχτό...και με αρχίζει να με σκουπίζει...
τι να κανουν και αυτοι οι κακομηροι που λυσανε για πουτσαΕίναι δύσκολο να κάνει κανείς τον υπηρεσία αμα είναι κανονικός. Δηλ. να είμαι μια βάρδια με γυναικάκια που τριγυρνάνε γυμνά και να ξέρω το ότι γίνεται το έλα να δεις δεν είναι και το απλούστερο. Τα μαγαζιά λοιπόν παίρνουν αποκλίνοντες, αλλά εκεί γίνεται άλλη φάση. Τελικά ή θα .... κοιτάνε την κοπέλα ή τον πελάτη.
CHEVALIER FIDELE Ευχαρηστο συναγωνηστη για την πληροφορια σου...αρα δεν πηγα με το κατσαριδακι αλλα με την αλλη μαρια που βεβεα ηταν πολυ καλη και ειχε βυζακια για ..το κατσαριδακι φιλε μου ειναι μονο 3 βαρδια΄΄δεν δουλευει ποτε πρωινα;;
Σε λάθος topic ρωτάς φίλε. Εδώ είναι το κατάλληλο:Παιδια.....αυτο ειναι για πολυ δυνατους λυτες....και γνωστες!!!Καποτε στο Φ71Πανω ηταν για καποιο καιρο μια νταρνατογκομενα... πολυ γυναικα ...πολυ θηλυκο ...ξανθια ,γαλαζια ματια ,φοβερο σωμα ,καμυλογραμμο....πολυ αισθησιακη...φοβερη επιδερμιδα και αισθηση......οταν ησουν μεσα σε αυτην την γυναικα ηταν το κατι αλλο....επισης στο σεξ ηθελε καπως πιο ηρεμα και αργα...αλλα και παλι ηταν πολυ η μαλλον πιο απολαυστικα απο τις αλλες!!!Σας λεει κατι?????????Δεν την ξαναβρηκα απο τοτε περασε...1 χρονος 2???3???ισως ειναι σε κανα στουντιο....Καθε βοηθεια δεκτη και θα ειμαι ευγνωμων!!! ΤΗΑΝΚΣ!
Πρωτη φορα στη ζωη μου, που πιανει γκει ανθρωπος το πουλι ψιλοσιχαθηκα..Απλα το πηρα με γελια διοτη δεν ηθελα να φανω αγενης..
η γνωστη μπαρμπορα απο αδανων?Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή παχουλή ,πρόγραμμα....θα δείξει μέσα με αυτήν ,ανάλογα την διάθεση της.