πρωινη τσαρακ σημερα στο
μεταξουργειο, μετα απο καποια μικρα κερδη χτες απο τον τελικο του τσου λου
ειπα να ρεφαρω την πικρα που χω φαει διοτη αλλη ομαδα ηθελα να το παρει, τεσπα, δεν θα κανω εγω το θελημα της μπαλας..
Τσεκαρα ολα τα σπιτια, ελιωσα της σολες, και δεν βρηκα τιποτα, μα τιποτα το αξιολογο..
Πιστευω πως ηταν και η τζωρτιζαννα στο κωλονου 30 αλλα δεν γουσταρα να ξαναπαω μεσα σε 2 μερες, διοτη θα κολησω ξανα...
Ισως αλλη φορα..
Πηγα στο κωλονου 30β Εκει που δουλευει η τζουλιάννα τα απογευματα πετυχα μια ξανθια, καλης εμφανισης, γενικα καλυτερη απο της αλλες στην περιοχη..
Ειναι ο τσατσος η αδερφη ρε, Ο οποιος λεει οτι ειναι ουκρανεζα ,θυμηζει λιγο, αλλα καμια σχεση, αλβανιδα κλασικα, οπως οι περισσοτερες της περιοχης..
Εδωσα τα ψιλα και μπηκα μεσα... Δεν περιμενα κατι σπουδαιο, απλα να βγαλω τα χοντρα.. Αλλα δεν πε πηγαινε..Ημουν και ανγχωμενος απ κατι
Το περιεργο ειναι, οτι μαλλον και ο πουστροτσατσος ειχε καυλες, ανοιγει την πορτα, Ετσι στο ξεκαρφοτο και μπαινει και αυτος μεσα
Εγω σκαλωσα , οπα λεω, τι μπαινει μεσα αυτος?
-Ελα βρε μην ντρεπεσαι , εγω ειχα σκαλωσει κυριολεκτικα..
Αυτη οπως μπηκε κατευθειαν να βαλει καποτα και να με τσιμπουκωσει..
Ο αλλος εφυγε ..Γενικα, δεν ηταν και πολυ καθαρη, μυριζε σε αρκετα σημεια αιχμηρα, οποτε ξενερωσα..
Δεν μπορεσα να κανω τιποτα,ισα ισα που μου καυλωσε αλλα δεν μπορεσα γιατι δεν μπορω την βρωμια,τα ποδια της μυριζαν, γρασο μυριζε το μουνι της,οποτε χεστο λεω.. αλλη φορα.. Η δικαιολογια οτι δεν μπορω να τελειωσω ηταν απλα το ανγχος..
Τεσπα, στα ναθεμα τα λεφτα, αλλα το ωραιοτερο σημειο..
Μολις βγαινει η αλλη, η κουννιστουλης μπαινει μεσα,αρχηζει και καθαριζει το δωματιο,και εγω τραβιομουν να ντυθω
-Τι ντρεπεσαι βρε?
Τι να μην ντραπω ρε φιλε, σε νορμαλ περιπτωση εαν ειναι καποιος στρειτ φεισ του φεισ με αλλον στρειτ δεν θα αισθανθει αμηχανα? Μην μου πειτε τωρα οτι μπαινετε για παρτουζες μεσα, αυτα μονο αλβανοι τα κανουν
Oχι οτι δεν ξερει ο αλλος τι εχει εκει περα, αλλα αυτα ειναι να τα βλεπουν μονο οι γυναικες..
Τεσπα, ντυθηκα, Μου εφτιαξε τον γιακα, και αρχησε να με χουφτωνει
Αισθανθηκα λιγο περιεργα,νταξ πουστης ειπαμε,αλλα οχι και ετσι..
Και φτανουμε στο γαμηστερο,αρχησε και πιανει το σωμα μου ,τα χερια μου
-Πω πω τι καυλας εισαι εσυ
Εγω ημουν ετοιμος για να γελασω..
Και ωπ... Πιανει το πουλι μου μισοκαυλωμενο ...
Πρωτη φορα στη ζωη μου, που πιανει γκει ανθρωπος το πουλι ψιλοσιχαθηκα..Απλα το πηρα με γελια διοτη δεν ηθελα να φανω αγενης..
Τραβιεμαι
-Ελα βρε τι ντρεπεσαι?
Εαν εγω του λεγα, στησου να σε γαμησω, ειμαι σιγουρος οτι θα καθοταν, του τυπου του τρεχανε τα σαλια στην κυριολεξια...
Εγω ομως ειχα ψιλοφρηξει....Και μετα ειδε που χαλαστηκα και αρχησε να με ρωταει γιατι ειμαι ετσι...και τι εχω, ε και η κλασικη απαντηση τα οικονομικα, καναμε λιγο μπλα μπλα, με χουφτωσε παλι και την εκανε...
Εφυγα ελεινα αηδιασμενος, και απο την καθαριοτητα της κοπελας, και απο αυτον την λυσασμενο για πουτσα
Ωχ τι τραβαω θεε μου...